2014 Kasım Anneleri

görnedim canım
ama park yatak ebatları zaten 70*110 genelde
canmm bunu öneririm bende arkadaş tavsiyesiyle aldım..onun oğlu 4,5yaşına kadar yatmış
geldi bizimki kurdum..diğer park beşikler gibi kaba saba durmuyo..fiyatıda 360tl..n11de yatak hediyeliydi sanırım
çoğu parkyatak 15kg kapasiteli bu 25 kg ..prego yumy

Eklentiler

• image.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 48
Matbelll sirke katmıyon demi sampuanlara da

aman ha canım bana esim yasak koydu 5 dakkayı asmıcaksın diye cok sıcak suda ve buharlı banyoda kalmamız iyi deil canım benim fazla kalma olurmu annesiayyyy ne su canavarı çıktık biz ben bir gun dus almasam yatamayanlardanım bakalım doğumdan sonra ertesi guunu nasıl beklicem gerçi sabahı gitmeden öncede alırım ben canım bnce banyo kuvetini al istersen yatak odasında bile yıkarsın bebeği birde yıkıcagın zaman muhakkak odayı bi sekilde ısıtrısınız banyoda biraz zor olmasın senin için genelde anneler ourmada yatak odasında yıkar ilk zamanlar

ymm canım bunada bakalım çok saol şekerimm

canım sen banyuoda üşüdüm diyorsun...
bende küçük ısıtıcılardan alıcam yanıma koyucam yıkarken..oda daha sıcak olavak..
küvetinin biraz uzağına koyarım..giydirirkende öle yaparım üşümesin yavrumm

Küvetimiz var ama hem yıkarken ılır diye düşündüm bide dün çıkınca ev bana bile soğuk geldi. Ekstra ısıtıcımız yok evler çok sıcak oluyor kışın camı yukardan açar öyle yatarız düşün ama dedim ben banyodan sonra giyinene kadar üşüyosam üşür miniğim

yok ozaman haklısın annesi miss gibi banyoda yıkarsın bebişini çünkü cok cabuk soğuk kapıolar kıyamam onların minik göbişine artık yazın küvetinde dilediğin gibi yıkarsın

Canım lohusa şerbeti için bardakları sen mi süsleyeceksin? Bir de bardak olarak ne kullanacaksın? Benimde aklımda bir sürü fikir var ama hayata geçiremiyorum cesaret edip.

Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.

Bugün evlilik yil donumumuz 3 sene oldu oglum yaman izin verirse aksam yemek yicez kaburgamdan oturamiuorum ama olsun en buyuk hediyemizde bu sene eslik etcek bize
nice güzel mutlu huzurlu yıldönümlerine inşallah canım.. seneye minik yamanla beraber kutlamak nasip olsun annesi

Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.
kasıntı olduğunda kaşımamaya özen göster canım bir ılık dus al ve kremini sür..kaşıntı birçoğumuzda oluyor maalesef..buarada 50 kiloyla başladım yarışa suan 65 kiloyum 15 kilo aldım

Bugün evlilik yil donumumuz 3 sene oldu oglum yaman izin verirse aksam yemek yicez kaburgamdan oturamiuorum ama olsun en buyuk hediyemizde bu sene eslik etcek bize

ooooo süpermiş üçübir arada evlilik yıldönümü kutlaması maşallah uzun yıllar hep beraber olun i,nşallah

Ben 54 ile başladım şuan 60 kg oldum 6 kg aldm ama kaşıntı hiç olmadı bol bol nemlendir vucudunu eğer kaşıntı varsa gerildiği için derin kaşınıyordur

ben artık yemek yapmak istemiyorum hatta sanki ben hiç bir sey yapmak istemiyorum sanırım tüm gün ayaklarımı uzatıp sadece tembellik yapmak istiyorum su sıralar

53 ile hamile kaldım 60 oldum işte evet göbegimde kaşıntı aşırı oluyor kaşımamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…