2014 Kasım Anneleri

53 ile hamile kaldım 60 oldum işte evet göbegimde kaşıntı aşırı oluyor kaşımamaya çalışıyorum

Sağol canım ,bende 7 kilo aldım ama kaşıntıya dayanamıyorum kaşıyorum bakalım ne olacak söylediğin gibi bana da kaşımamaya çalış dediler çatlak yapıyormuş.

Sağol canım ,bende 7 kilo aldım ama kaşıntıya dayanamıyorum kaşıyorum bakalım ne olacak söylediğin gibi bana da kaşımamaya çalış dediler çatlak yapıyormuş.
Hehe huyluyumdur ben sen öyle dedin ya şimdi kaşıyıp duruyorum bacaklarım psikolojik olarak

Canım lohusa şerbeti için bardakları sen mi süsleyeceksin? Bir de bardak olarak ne kullanacaksın? Benimde aklımda bir sürü fikir var ama hayata geçiremiyorum cesaret edip.

Canım ben bu şekilde süslenmiş buldum, gerçi bu günde başka bir yerde daha değişik süslenmiş buldum. Bunlar plexi bardaklar, ayak kısımlarından ayrılıp kadeh kısımları yıkanıp tekrar kullanılabiliyor. Ben pek uğraşmak istemiyorum açıkçası, tanesi 1,5TL

Doktorlara göre maksimum 12 kg alınması ideal ama tabi annenin yaşı ve boyuna göre kilo oranı da çok önemli. 48 ile hamile kalana 15 kg aldığında bişe demiyorlar ama 85 ile kalırsan 15 kg almamak gerekiyor.
aa evet oyle okumustum bende ama pınar zaten normal kıloda gozukuyordu. bıde hamıle fotolarıda cok kılolu degıl. bana cok fazla gıbı gelmıyor ondan

kanımız bıle ıkı katına cıkıyor, odem oluyor, gogusler buyuyor, ne bılıyım ya, aşırı bı kg degıl dıyet yaptırmayı gerektırecek sankı

bende 11 kg aldım

ama boyum 180

http://www.milliyet.com.tr/bebek-bakiminda-dogru-bilinen-10-bebekbakimi-1857594/ bebek bakımında doğru bilinen yanlışları yazmışlar okumakta fayda var

Hayvanları uzaklaştırmaya gerek yokmuş, işte buna çok sevindim. Lady'i zaten asla vermeyi düşünmedim ama ilk zamanlar belki annemde kalır diye düşünmüştüm ama yok o da kızımızı evde karşılasın istiyorum. Kızımın yaşamında çok güzel bir yeri olacağını biliyorum, doktorumda gerek yok evden uzaklaştırmaya demişti ama şüpheci yaklaşmıştım iyi oldu hatta süper oldu bu yazı

bende evde hayvan sevmiyorum ama köpeklere bayılırım ilerde bahçeli evimiz olduğunda mutlaka köpeğimiz olacak bende olsam asla uzaklaştırmazdım hayvan seven insanı da sever bir de onlar her şeyi hissedioyrlar ayyy yerim ben onları aşagıdan aşağıdan bakıyorlar ya

15 kg cok mu dıyet yapacak kadar yahu, bana cok gelmıyor

Doktorlara göre maksimum 12 kg alınması ideal ama tabi annenin yaşı ve boyuna göre kilo oranı da çok önemli. 48 ile hamile kalana 15 kg aldığında bişe demiyorlar ama 85 ile kalırsan 15 kg almamak gerekiyor.

Kızlar normalde ben ideal kilomun 10 kilo üstündeyken hamile kaldım ve hamileyken 15 kilo aldım. Eski sporcu olduğum için kiloyu pek göstermiyorum. Aslında çok aşırı kiloluda değilim. Boyum 168 cm. Doktorlar son aylara kadar ayda sadece 1 kilo almamızı istiyor ama ben başaramadım. Doktorum normal doğum istediğimi duyunca kendi sağlığım için diyetisyenden destek almamı istedi. Ben de doğumdan sonra gitmeyi düşünüyordum, şimdi başlamış oldum. Yazdığı liste bebeğim ve bana yetecek kaloride. Besinlerde tam bebeğimin sağlığına göre. İnşallah hem sağlıklı bir şekilde kilo verip hem de bebeğimi besleyebileceğim.

Nilllll yafrummmmm seni Allah mı gönderdi bana. Ben ne zamandan beri bunlardan arıyordum. Bana çok acil nereden aldığını söylemelisin! Yoksa atlar gelirim Bursaya bakkkk!!! Hahahah

Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.
canım ben 55le başladım bugun tartıldım 73 kıloyum sanırım en cok ben almışım gobegımde hep kasındı bastan beri ama çatlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…