söylene söylene yemeği hazırladım yamırın kırın ede ede yaptım resmen
canım ben 55le başladım bugun tartıldım 73 kıloyum sanırım en cok ben almışım gobegımde hep kasındı bastan beri ama çatlama yok
ya bende dus alcam ne oldu neden bu kadar üşengeç oldum bilmiyorumben daha yapmadım valla geç vakit yapıcam
burada yağmur sel oldu sanki gök gürlüyor duşumu aldım biraz açılırım diye ama boşuna
tv seyrediyorum şu an bakalım keyfim ne zaman yerine gelecek
ya bende dus alcam ne oldu neden bu kadar üşengeç oldum bilmiyorum
ayyy ne güzel bir bardak cay yap pencere kenarında otur bebeğinin hayalini kur cayını yudumla annesi
bnde açmışım tv yi benim oglus soluma poposunu atıp atıp duruyor şimdi bir tutcam oh olcak ona
canım ben 55le başladım bugun tartıldım 73 kıloyum sanırım en cok ben almışım gobegımde hep kasındı bastan beri ama çatlama yok
azaldı derken ara ara hissettiriyor kendini ama dimi benim ki dun tum gun durgundu cok nazik hareket etti canavar gece açıldı ama yerleri daralıyor ya bazen daha az hissediyoruz suan nasıl peki annesiKızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı çok korkuyorum yardım lütfen
Kızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı çok korkuyorum yardım lütfen
aynen canım yerleri daralıyor artık esneme hareketlerine başlıyor hatta arada kasılıyor bile içimde hissediyorum..yerleri daralıyor hareketleri değişecek artık cok hareketli oldukları dönemleri de mumla arıcaz ama tabi yine ara ara anne ben burdayım tepiği atacaklarbizim günlerimiz yakın seninle
son bir haftadır daha az hissediyorum oğlumu umarım normaldir bazen şüpheleniyorum bile
ama hareketleri yavaşlamasına rağmen olduğunda şiddeti arttı belki de yeri daraldı yavrucağın
ben de 55 ile hamile kaldım boyum 1.65 en son 4 eylülde tartılmıştım 12 kilo oldu toplamda 67 kilo idim bu hafta sonu ya da hafta başı doktora gidene kadar tartılmayacağım
Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.
Bugün evlilik yil donumumuz 3 sene oldu oglum yaman izin verirse aksam yemek yicez kaburgamdan oturamiuorum ama olsun en buyuk hediyemizde bu sene eslik etcek bize
Gün içinde hafif hissediorm korktum çok ya iidr diilmi
Çok saol cnm sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım artıkartıkyalnız değilsin canım ben de çoğu zaman tereddütte kalıyorum içini ferah tut
Çok saol cnm sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım artıkartık
iiyidir canım bendede öyle oluyor sonra yine belli ediyor kendini için rahat olsun ama sol yanına doğru uzan sekerli birseyler ye meyve suyu ic bir müddet sonra tepikler sen rahat ol:)Gün içinde hafif hissediorm korktum çok ya iidr diilmi
Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlarfilm önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?