• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

valla burada sızler olmasanız bırsey bıldıgım yok, paylasmak ne guzel bırbırımıze burada yardımcı oluyorz ogrendıgımız herseyı paylasıyoruz...

ınsanlar tuhaf yaa...

doktorum ıyı bı doktor, ona guvenıyorum ama nasıl seyler yasayacagım hangı durumda ne yapmam lazım bılemıyorum. artk buradan sızın tavsıyelerınızle hareket edıcem...

epıdural konusunda kararsızım, normal dogum yaparsam epıdural almalımıyım almamalıyım.. bı dr varmıs dısarıdan getırılıyormus 600 lrıaya, cok ıyı anestezı uzmanıymıs para verıp onu mu cagırtsam bılmıyrm

kafam karısık..
arkadaşın bi tuhafmış cidden sanki parayla verecek bilgiyi.. boşver sen onu bunları doktoruna sorabilirsin bence yanıtlar hepsini bende kafama takılanları kendim soruyorum cevaplıyor.. herkesin soruları farklı oluyor doktorlar genel konuşuyor.. sen özel merak ettiğin soruları yönelt bence

valla burada sızler olmasanız bırsey bıldıgım yok, paylasmak ne guzel bırbırımıze burada yardımcı oluyorz ogrendıgımız herseyı paylasıyoruz...

ınsanlar tuhaf yaa...

doktorum ıyı bı doktor, ona guvenıyorum ama nasıl seyler yasayacagım hangı durumda ne yapmam lazım bılemıyorum. artk buradan sızın tavsıyelerınızle hareket edıcem...

epıdural konusunda kararsızım, normal dogum yaparsam epıdural almalımıyım almamalıyım.. bı dr varmıs dısarıdan getırılıyormus 600 lrıaya, cok ıyı anestezı uzmanıymıs para verıp onu mu cagırtsam bılmıyrm

kafam karısık..
Kizlar ne yazarmışiz oku oku aram bitti:) canim epidural zaten belli acikliga ulastiktan sonra yapiliyor yanii sifir sancı gibi düşünme yine sanci cekiliyor sadece o son andaki en sancili yeri hissetmeyeceksin bide dogum süresi ni uzatıyor yani hersey sana kalmış dr unla konuş epidural i.. senin durumuna gore bide belki gerek kalmayacak agri eşiğin yuksekse pıt diye dogururuz inşallah. .

:KK57:
Kizlar ne yazarmışiz oku oku aram bitti:) canim epidural zaten belli acikliga ulastiktan sonra yapiliyor yanii sifir sancı gibi düşünme yine sanci cekiliyor sadece o son andaki en sancili yeri hissetmeyeceksin bide dogum süresi ni uzatıyor yani hersey sana kalmış dr unla konuş epidural i.. senin durumuna gore bide belki gerek kalmayacak agri eşiğin yuksekse pıt diye dogururuz inşallah. .
sagol tatlım ıns bu surecı guzel atlatıcazz Allah'In ıznıyleee guzel dogum hıkayelerı okumak dılegıylee
kızlar ıyı kı varsınızzz hepıınızı ve tatlı bebıslerınızı cok sevıyrm

cok sevgı doluyum bugun :KK15: :KK19: :KK68:

bu arada bende bı deıgısklık var oburix olmaya basladım :rolleyes:

gordugum herseyı canım ıstıyor gıbı snkı, pastane onunden gectım herseyı yıyesım geldı, tatlı bısıler aldım ne oldugunu soylemıyım canı ceken olabılır, sımdı onu yıyorum. aman Allah'ımm noluyor boylee :KK57:

kendin yapabilirsin canım çok basit küçük cam şişeler satılıyo mantar kapaklı lavanta kolonyası aldım içine boya kattılar pembe oldu istersen mavide yapar yani ,şişelere kendin doldurursun ağzı kısmına kurdele fiyonk yaparsın şimdi biyerde gördüm mantarın üstüne küçük çiçekler yapıştırıcam bulabilirsem bulamazsamda sadede gayet güzel bence
canım ben eminönüne gitmeyi düşünüyorum orda nerde bulabilirim bu şişeleri ve kolonyaları nerden alıyoruz?

kızlae midem cayır cayır yanıyor yaa...yemek yemek istemiyorumm artıkk...daha fazla artıyorrr..
sakız iyi geliyordu o da fayda etmiyor..
ilaçta kullanmamak için direniyorumm offf

kızlae midem cayır cayır yanıyor yaa...yemek yemek istemiyorumm artıkk...daha fazla artıyorrr..
canım gaviscon kullanabilirsin çok çok iyi geliyor ayrıca bebeğe de hiç geçmiyormuş doktorum açıklamıştı..

ben ılk kez bugun ıyı hıssedıyrm kendımı, dusunuyrm farklı ne yaptımda ıyıyım dıye o_O

image.webp
Kızlar bunu buldum bide çok şirin ve değişik olmuş hemde yapmasıda çok kolay

kızlar dün bebeğimizin beşiği geldi akşama babası kuracak çok heyecanlıyız.. ben de şimdi uyku setini fln yıkadım.. iki tane nevresim takımı almıştım kızıma, beşiğimiz babytech olduğundan içinde uyku setiyle geldi şimdi bu uyku setiyle nevresim takımını kullanamıyor muyuz? kızımız onda yatamaz ki incili güpürlü süslü bir şey.. sadece yan korumalıklarını takıp kendi alığım nevresimleri mi kullanmalıyım? ne kadar da az kaldı.. beşikten sonra geceleri hiç uyuyamam artık bakıp bakıp dururum..

A
sagol tatlım ıns bu surecı guzel atlatıcazz Allah'In ıznıyleee guzel dogum hıkayelerı okumak dılegıylee

gordugum herseyı canım ıstıyor gıbı snkı, pastane onunden gectım herseyı yıyesım geldı, tatlı bısıler aldım ne oldugunu soylemıyım canı ceken olabılır, sımdı onu yıyorum. aman Allah'ımm noluyor boylee :KK57:
:KK15::KK68::KK68: Bizde senii

bu inanılmaz iştah bndede var nutella kavanozunu elime alıp kaşıklıyorum resmen sanırım seker ihtiyacı hissediyoruz insan kekin üstüne çikeleta sürer mi:KK53::-)

Back
X