2014 Kasım Anneleri

ayyy önce verip sonra şişicek miyim yoksaa aman şişersem şişiyim kuzum doğsun zayıflarım yine. canım dediğim gibi kaşarlı tost ara sıra meyve suyu ve bazen elma yiyebiliyorum. bugün biraz daha zorlıcam kendimi ceviz yemeğe çalışcam.

ciddimi yaaa ama olmaz kii duysak daha iyiydi ama bebiş için zararlıysa napalım bebeğim ii olsunda

İnşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını canım, ama inan kaygılar hiç bitmiyor. Hamileyken de bitmiyor, çocuk doğduktan sonra da öyle. Allah yardım etsin bütün annelere...

Yıllarca olmadığı için mücadele ettik şimdi de kaybetmemek için. Ama şu bir gerçek Rabbim ne derse o oluyor. İnş bebişlerimizi bize bağışlar

kız kendi kendimize nazar değdir dik yaaa kv süt iç die süt yapıp verio içtikten sonra midem bulanıo ne yicen ne alalım canın ne çekio ama aksilik hiç bişi istemio yemen lazım falan filan ayyy görsennn kayınpederim fındık getirmiş geçen akşam bunları yiceksin dioo :=) iştahım yok benm bayadır yemesem yemek aklıma gelmicekk.

Ben de sizin gibiyim. Zaten majör depresyon ve kaygı bozukluğum vardı. Gebelik olunca ilacımı da tamamen bıraktım 10 Mart'tan beri. Kriz gelir diye ödüm patlıyor. Endişeye, olumsuz şeyler düşünmeye çok meyilliyim. Midem bulanınca "Hay Allah, beslenemiyorum", bulanmayınca "Eyvah niye bulanmıyor, bebeğime bir şey mi oldu?", kasıklarım ağırınca "Ya önceki gibi düşük olursa", ağrımayınca "Niye hiç hareket yok, yoksa kötü bişey mi oldu"... Böyle sorular uzayıp gidiyor. Annem de uzak, İstanbul'da. Kaygılarımı paylaşabileceğim kimsecikler yok. Bulantı ya da kaygı geldiği zaman istiyorum ki başımı annemin dizine uzatayım, çok bunalırsam ağlayayım, annem elimi tutsun, saçımı okşasın, bana destek olsun.. Ama işte mesafe olunca her seferinde "Hadi annecim kalk gel" de denmiyor..

Özetle kaygılanmanız normal benim fikrimce, pek çoğumuzda var, yalnız değilsiniz :) Beraberce sakin olmaya çalışalım. Kaderimizde sağlıklı, hayırlı evlatlar vardır inşallah.

Olsun canım geç olsun güç olmasın insallah ama ben çalışan meraktan.seb kim bilir nasıl heyecanlısindir simdi
ayyy dorma valla içim içşme sğmıyo elimde bi tlfon sırıtıp duruyorum hastanenin içinde

en tatlı sabahlar bebişlerinizle sizin olsun annelerrr, günaydın hepinizeee
aminnnnnn sanada günaydın şekerim

oohhhh her eve lazım böyle kayın valide ve kayın pederi

Kızlar merhaba,

ben uzun süredir yazamadım zira mide bulantılarım beni o kadar halsiz bıraktı ki yemek yemek eziyet hala yiyemiyorum gerçi:18: ve tek endişem bebeğimi besleyememek... salı günü çok kötü oldum iş yerinden drumun talimatıyla hastaneye yatırdılar serumlar falan bir yudum su bile midemde fazlalıkmış gibi oldu kokular çok kötü hala yemek pişiremiyorum.Hastanede ben, doğumhane kısmına aldılar ve orda doğum yapan anneleri ve yeni doğan bebeklerin seslerini duydum harika bir şeydi erken daha ama ben hep normal doğum yaparım diyodum ama orda doğum sancısı çeken bir kadının bağrışlarını duydum bi an emin olamadım:18::18: neyse bi o zamana gelelim de düşünürüz şuan tek istediğim şey yemek yiyebilmek bu arada ben 7+4 günlük gebeyim.

Bu gebelik takvimiyle alakalı bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen şimdi 7+4 günlük gebelik 8 haftalık hamilelik mi oluyor yoksa bildiğimiz 7.haftanın hamileliği midir?Hamilelik haftası araştırırken 8 haftalık gebelik için (7+0-7+6 arası) olarak gösteriyor kafam karıştı ve sanırım sizinkini de karıştırdım

ayyy dorma valla içim içşme sğmıyo elimde bi tlfon sırıtıp duruyorum hastanenin içinde

aminnnnnn sanada günaydın şekerim

oohhhh her eve lazım böyle kayın valide ve kayın pederi

valla canım şuan çok düşüolar üzerime daha da düşücekler torunları için olsa gerek :=):=)

evet canım ne olursa olsun ceviz at ağzına bir kaç tane..bebiş alıcağını alır oradan..2 ay sonra yesende bi etkisi olmayacak zaten..beyin gelişimi falan tamamlanmış olucak büyümeye başlayacak..tabi yinede büyümesinin sağlıklı olmasına yarar ama şu sıralar daha önemli..

canım aşağıda 8. haftanın İÇERİSİNDEYİM yazıyor..yani 7 bitmiş 7+4 olmuş 8 den gün alıyosun doğru gidiyor yani takvimin

günaydınnn annişlerr nasılsınızz dünn hiçç giremedim ya sizde öylemiydii

geçmiş olsun canım, benim de bulantılarla başım dertte ama çok şükür hastanelik olmadım. kendi yiyebileceğim şeyleri belirlemeye çalışıyorum midemi bulandırmayacak. şu an için favorim tost bi dene belki sende de işe yarar.

canım bu gebelik takvimi seni 8. haftanın içerisinde gösteriyor şu an. 7 haftan bitmiş 4 gün 8. haftadan almışsın. şey gibi düşün, doğum tarihimizi hesaplar gibi. ben böyle anladım bu takvimi bilmiyorum yanılıyosaam diğer arkadaşlar düzeltsin.

canım ben sakatat pek sevmem..
ama et yiyorum..hastanede çalışıyorum..hergün öğlen et, balık, tavuk kesin biri çıkıyor..
hafta sonlar yiyorum yumurtayı canım..
ohh ne güzel home office çalışmakk..süperrr

canım hayırlı olsun...inş Rabbim tamamına erdirsinnn

çok geçmiş olsun arkadaşım üxülme ilk üç ay hiç bişey yemesen dahi beslenir yiğenim çünkü o senin depolardan kullanıyo şuan herkulade yeter sendeki vitaminler onu beslemeye ama olan sana olur yorgun bitkin düşerdin 4 ayda felan geçiyomuş bulantılar sabret az kadı:18::18::18: bide evet 8 haftalık hamilesin şöyle diyeyim 7 gaftayı doldurdun sekizdende 3 gün aldın

günaydınnn annişlerr nasılsınızz dünn hiçç giremedim ya sizde öylemiydii
günaydın canım bizlerde giremedik sitede sorun vardı.

çok haklısın canım ilk üç ay çok önemliymiş sakatlıklar hep bu aylarda oluyomuş. rabbim korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…