günaydınnnnn:))zorla bulnadırdın yani mideni:))bu elindekiş sigara mı????
aaa niye zararlı dedi acaba:26:
ben de gördüm ama hemde dinletti
kızımdada duymuştumm bişi olmadı yahu :44:
ben de erken yatıyorum ama eşimide ihmal ediyorum diye üzülüyorum
Gece bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim. Minik kanamam adet kanamasına dönüştü. Bugün kendi doktoruma gidiyorum. Yapılması gerekenleri o yapsın istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Sizinkileride sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Listeden çıkarabilirsiniz beni artık
Gece bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim. Minik kanamam adet kanamasına dönüştü. Bugün kendi doktoruma gidiyorum. Yapılması gerekenleri o yapsın istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Sizinkileride sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Listeden çıkarabilirsiniz beni artık
evvettt doktorumm verdiisabah akşam premesis.öğlenleride DECAVIT multivitamin içiyorumm
inşallah kurtulursunn çarçabukk ben bu ilacı içmeden bi kaç kez yaşadım aman aman yanii Allah bi daha göstermesinnn
ama şeyi anlamadım premesis zaten folic asit ,400 mg folik asit var içinde niye bi daha extradab folic 1 verdi ki..
Günaydınlar herkese.
Premesis'i bulantın olursa içersin demişti, her gün rutin olarak içmem için vermedi yani. Rutin olarak içeceğim Folic 1.
Bulantılar başlayınca Premesis'e başladım ben. Ama bugün hiç işe yaramadı, ofisi inletiyorum öğğ bööğğğ diye sabahtan beri.
Ayrıca bu nasıl bir psikolojiyse bulantı varken sürünüyorum, bulantı dün biraz geçer gibi oldu bu sefer de "Niye bulantım geçti?" diye endişeden süründüm. Allah bize kolaylık versin.
benim bugüne kadar kahvaltı mentalitem yoktu öğlene kadar aç gezerdim öğlen yavaş yavaş acıkınca kahvaltı türü bişeler atıştırırdım ama 2 gündür sabah saat 9 da kahvaltı hazırlıom kendime yumurta tahıllı ekmek peynir domates yeşil zeytinli yeşillikli bi kahvaltı
spor konusunda da hafta da en az 3 kez 1 saat falan yürürdüm hızlı tempoda şimdi de yavaş tempoda vucut ısısı yükselmeden ve nabız da 140 ı gecmeyecek şekilde yürümeyi düşünüyorum
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben grip oldum neyapıcam bilmiyorum ilacta içemiyorum hiç iyi değilim
benim bugüne kadar kahvaltı mentalitem yoktu öğlene kadar aç gezerdim öğlen yavaş yavaş acıkınca kahvaltı türü bişeler atıştırırdım ama 2 gündür sabah saat 9 da kahvaltı hazırlıom kendime yumurta tahıllı ekmek peynir domates yeşil zeytinli yeşillikli bi kahvaltı
spor konusunda da hafta da en az 3 kez 1 saat falan yürürdüm hızlı tempoda şimdi de yavaş tempoda vucut ısısı yükselmeden ve nabız da 140 ı gecmeyecek şekilde yürümeyi düşünüyorum
maşallah ya ne kadar dikkatlisiniz ne güzell..
valla ben işe geliyorum...peynir simir çay hala devammm..
günde 1 bardak kefir, 2 ceviz ve kuru kayısı yiyorum..
2 öğünde meyve yiyorum o kadar..
çalışınca öle ne yazıkki çok dikkat edemiosun..
çok şanslısınızz
ben doktorun söylediği şekilde sağlıklı kahvaltı yapmaya çalışıyorum hayatından birşey değiştirme dedi bana
sadece ekledikleri dikkat etmem gerekenler; günde 1 bardak süt 2 kase yoğurt, 2 ceviz, ekmek tam buğday olacak, iki günde bir çok haşlanmış yumurta, günlük 150gr protein (ettende alabilirsin bakliyattanda), mevsim sebzesi kesinlikle dondurulmuş olmayacak ve bulantıdan dolayı ara öğün atlanmayacak
(ara öğünlere sütü yoğurdu dağıtıyorum ceviz yada meyve öyle ayarlamaya çalışıyorum)
onun dışında bende evde en azından düşük tempoda yürüsem diye hep düşünüyorum ama hiç halim yok
ben doktorun söylediği şekilde sağlıklı kahvaltı yapmaya çalışıyorum hayatından birşey değiştirme dedi bana
sadece ekledikleri dikkat etmem gerekenler; günde 1 bardak süt 2 kase yoğurt, 2 ceviz, ekmek tam buğday olacak, iki günde bir çok haşlanmış yumurta, günlük 150gr protein (ettende alabilirsin bakliyattanda), mevsim sebzesi kesinlikle dondurulmuş olmayacak ve bulantıdan dolayı ara öğün atlanmayacak
(ara öğünlere sütü yoğurdu dağıtıyorum ceviz yada meyve öyle ayarlamaya çalışıyorum)
onun dışında bende evde en azından düşük tempoda yürüsem diye hep düşünüyorum ama hiç halim yok
ne güzel doktormuş o öyle yaaa bana da denk gelse şöyle iyi bir doktor keşke
ne güzel doktormuş o öyle yaaa bana da denk gelse şöyle iyi bir doktor keşke
hmmm süper bende bugün sorucam dr a ama senin dr un dediklerini de dikkate alırım mutlaka yürüyüşş evet mutlaka yapılmalı ve yapabiliyosan aksamları açık havada kulaklıkla yürümek keyifli oluyo....bide eğer ki normal doğum istiyosanız mutlaka ama mutlaka hareket olmalı çunku hareketsiz oldugunuzda bebek genelde doguma dogru ters dönmüyomuş günlük insan vucudunun ihtıyacı olan hareketler le normal doğum seyrine girilebilniyomuş .... hoş hala acaba normal yapabilirmiyim die düşünüyorum ama bilemedeim aslında çok şükür acı eşiğim yüksektir ama bilmiyorum ve şimdiden düşünüpte strese girmek istemiyorum daha bebeğime alışma sürecindeyim hala şaaşkınlık içindeyim inanamıyorum :)
sanada günaydın şekerim ben de dün musyene olamadım bugün gene hastaneyeyim daimi üye oldummmm;-)herkese günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?