2014 Kasım Anneleri

aaa niye zararlı dedi acaba:26:
ben de gördüm ama hemde dinletti
kızımdada duymuştumm bişi olmadı yahu :44:

İnan hiç bilmiyorum bende
bazı doktorların farklı düşünceleri oluyo belki bana böylesi denk geldi
acaba benim gibi doktoru zararlı diyen arkadaşlar var mı?

ben de erken yatıyorum ama eşimide ihmal ediyorum diye üzülüyorum

valla biraz öyle oluyo bizde çok az görüşebiliyoruz, hamileliğimi anladığımdan beri tüm düzen değişti zaten ama geçecek bugünler

Çok üzüldüm, çok çok üzüldüm Geçmişler olsun.. Olumlu yanı, daha sonra büyük problemler yaşayacağınız bir gebeliktense böyle erkenden sonlanması kesinlikle hem daha iyi hem de sağlıklı. Ama insan böyle mantıklı düşünmekte zorlanıyor işte bu tür bir kayıp yaşadığında.

Kendinizi kedere bırakmayın. Tez zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum.

kıslar bugün dr a gitcem ogleden sonra 3. 30 da randevum var eşim almış kaytaramadım :) benim damar fobim va,r kan verirken mütemadiyen bayılırım şimdi gidince kan isticek die uzatıodum ama 1 gün kaçabildim... ben bu tahlilleri nasıl atlatacam mütemadiyen 9 ay boyunca kan vericez artık hayırlısı bakalım ayıla bayıla vercem gibi grünüyo derdim bari bi kez delindikten sonra bütün değerlerime baksalar ama burda okuduklarıma göre öle olmuyomuş

bu arada erzurumlu dik dur... hayırlısı ve sağlıklısı olsun.... olur mutlaka merak etme. sıkıntı etme kendini ferah tut biliyosun stres herseyi kotü etkılıyo, sylemesi kolay uygulaması zor biliyorum ama imkansız değil .....

gerçekten çok üzüldüm çok zor bişey olmalı
Allahım sana bi dahakine en sağlıklı gebeliği yaşatsın inşallahh çarçabuk geçsin bu zor günlerin
çok çokkk geçmiş olsunn

Günaydınlar herkese.

Premesis'i bulantın olursa içersin demişti, her gün rutin olarak içmem için vermedi yani. Rutin olarak içeceğim Folic 1.

Bulantılar başlayınca Premesis'e başladım ben. Ama bugün hiç işe yaramadı, ofisi inletiyorum öğğ bööğğğ diye sabahtan beri.

Ayrıca bu nasıl bir psikolojiyse bulantı varken sürünüyorum, bulantı dün biraz geçer gibi oldu bu sefer de "Niye bulantım geçti?" diye endişeden süründüm. Allah bize kolaylık versin.

Allah yardımcınız olsun...inşallah yine olur en hayırlı zamanda..

benim bugüne kadar kahvaltı mentalitem yoktu öğlene kadar aç gezerdim öğlen yavaş yavaş acıkınca kahvaltı türü bişeler atıştırırdım ama 2 gündür sabah saat 9 da kahvaltı hazırlıom kendime yumurta tahıllı ekmek peynir domates yeşil zeytinli yeşillikli bi kahvaltı
spor konusunda da hafta da en az 3 kez 1 saat falan yürürdüm hızlı tempoda şimdi de yavaş tempoda vucut ısısı yükselmeden ve nabız da 140 ı gecmeyecek şekilde yürümeyi düşünüyorum

bana da doktor bulantın olursa iç dedi eğer kesmezse daha güçlü bir ilaç var onu veririm dedi..ben daha başlamadım premisise aynen bende folic-1 kullanıyorum..
aynen bende kasık ağrım olunca korkuyorum..olmayınca da neden ağrım yok diyorum manyadık iyice

maşallah ya ne kadar dikkatlisiniz ne güzell..
valla ben işe geliyorum...peynir simir çay hala devammm..
günde 1 bardak kefir, 2 ceviz ve kuru kayısı yiyorum..
2 öğünde meyve yiyorum o kadar..
çalışınca öle ne yazıkki çok dikkat edemiosun..
çok şanslısınızz

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben grip oldum neyapıcam bilmiyorum ilacta içemiyorum hiç iyi değilim

şekercim üzülme bişeycik olmaz moralini yüksek tut yemene içmene dikkat et et suyu ile yapılmış sebze çorbası ye sıcak sıcak içmeye zen göster bide üzerini kalın giyinip yatakta istiraat etmeye çalış doğal yollardan terlemeye çalış ki toksinleri atabilesin mikroplarla birlikte suyu da içmeyi sakın ihmal etme su ile de atabilirsin c vitamini slemeye gerek yok sanırım narenciye kivi biber de bol bulunur :)

ben doktorun söylediği şekilde sağlıklı kahvaltı yapmaya çalışıyorum hayatından birşey değiştirme dedi bana
sadece ekledikleri dikkat etmem gerekenler; günde 1 bardak süt 2 kase yoğurt, 2 ceviz, ekmek tam buğday olacak, iki günde bir çok haşlanmış yumurta, günlük 150gr protein (ettende alabilirsin bakliyattanda), mevsim sebzesi kesinlikle dondurulmuş olmayacak ve bulantıdan dolayı ara öğün atlanmayacak
(ara öğünlere sütü yoğurdu dağıtıyorum ceviz yada meyve öyle ayarlamaya çalışıyorum)
onun dışında bende evde en azından düşük tempoda yürüsem diye hep düşünüyorum ama hiç halim yok

evet ben biraz şanslıyım tatlım home office çalısıyorum..... dogrusu bu aralar pek çalısamıorum,günüm hamilelikle ilgili pc başında araştırma ile geçiyo ..... bu arada seninde kahvaltın gayet güzel miş şekercim kefir ceviz süper ama demir alımını eksik bırakma öğlen ve akşam ki ğünlerden birinde kırmızı eti ihmal etme yada arada bi kuzu ciğeri yemeye çalış eğer sakatat yiyemiyosan da miden almazsa yumurtanın sarısını tek başına yiyerek açığı kapatabilirsin
sevgiler :)

ne güzel doktormuş o öyle yaaa bana da denk gelse şöyle iyi bir doktor keşke

hmmm süper bende bugün sorucam dr a ama senin dr un dediklerini de dikkate alırım mutlaka yürüyüşş evet mutlaka yapılmalı ve yapabiliyosan aksamları açık havada kulaklıkla yürümek keyifli oluyo....bide eğer ki normal doğum istiyosanız mutlaka ama mutlaka hareket olmalı çunku hareketsiz oldugunuzda bebek genelde doguma dogru ters dönmüyomuş günlük insan vucudunun ihtıyacı olan hareketler le normal doğum seyrine girilebilniyomuş .... hoş hala acaba normal yapabilirmiyim die düşünüyorum ama bilemedeim aslında çok şükür acı eşiğim yüksektir ama bilmiyorum ve şimdiden düşünüpte strese girmek istemiyorum daha bebeğime alışma sürecindeyim hala şaaşkınlık içindeyim inanamıyorum :)

ne güzel doktormuş o öyle yaaa bana da denk gelse şöyle iyi bir doktor keşke

gelir gelir canım merak etme beni çok motive etti hamilelik hastalık değildir tadını çıkar dedi işte elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
hee bide en önemlisi sen iki canlısın şunuda ye bunuda ye diyenlerden uzak duruyosun diye uyardı

evet yürüyüşün yararının bilincindeyim ama çalşıyorum sabah 7,30 evden çıkış akşam 19,00 eve giriş o yüzden bide halsizlik ve uykusuzluk var malesef erkenden yataktayım ama geçecek ve bende yürüyüş yapacağım inanıyorum
normal doğum hakkında bende senin gibiyim yapabilirmiyim ki acaba offf neyse neyse şimdiden düşünmeyelim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…