2014 Kasım Anneleri

hayırlı ugurlu olsun bizim bebekler nerdeyse aynı günlerde düşmüş göbüşümüze :) alllahh hayırlı olarak bu bebeğini korur inşallah :)

HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞ.hayırlısıyla kucagımada alırım sizler neler kullanıyosunuz ilac olarak iş yerindeyim cok okuyamadım yazılanları

Hoşgeldin arkadaşım darısı başımıza artık

inşallah görürsün canım benim de yarın kalp atışı için randevum var hayırlı haberlerle geliriz inşallah

hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza

Maşallah darısı başımıza sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız inşallahhh

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim... henüz duymamış olanlar da inşallah en kısa zamanda duyar.. inanılmaz bir duygu içimde bir canlı olduğunu hissettim ilk defa muhteşem bişey tarif edemiyorum

Maşallah sizin bebek solda sanırım :) Kalp atışları mükemmel ben 10 gün önce dinledim ve hala kulağımda rabbime şükürler olsun aynı hafta gebelikte usg ye girmişiz ama o kağıtta yazan değerleri anlamıyorum mesela bu 8,5 okudum yanlış okumadıysam o kese büyüklüğümü?bi fikrin var mı?

tebrik ederim cnm ben de dün duydum aynı gümbürtüleri çok şirin yaa yirim ben onu yirim

Canım doktor keseyi ölçmemiş bak orda artı işareti olan iki yer bebekte.. Bebeğimi ölçmüş.. O 8,5 cam dediği sanırım ultrasonun yakınlaşması.. Orda sağ altta bizim bilgiler.. CRL bebiş demek 0,56 cm... 6 Hafta iki günlük... Sanırım solda mı oluyor bilmiyorum :) Gerçekten diyorsun ki sanki dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşummm ohh..

tebrik ederim cnm ben de dün duydum aynı gümbürtüleri çok şirin yaa yirim ben onu yirim

Sağol canım benim... Gerçekten muhteşem bi duyguymuş

hayırlı olsun hoş geldin Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşş

canımm erken safhalarda çoğu dr dinletmiyor zararlı diyip ama 2-3 hafta sonra dinletecektir merak etmee

canımm üzülme lütfen ben aynı şeyi 4 kez yaşadım Rabbim sabrını verecektir 1 ay sonra umutların yeşerecek ve tekrar hamile kalacaksın sağlıklı bebeğin seninle olacK ins bol dua et ve kanama pıhtılaşmayla ilgili testlerini yaptır

inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersiniz hep dua edin ve bebeğinizle konuşun bırakmaz anneciğini

canım sende hg benimde 4. gebeliğim 5. bebeğim sonuncular ikizdi hiçbirine kavuşamadım ama bu beni bırakmaz inş kalp atışlarını duyduktan sonra veda ettim hepsine şuan coraspin clexan 0,6 decavit progestan vefolbiol alıyorum birde dekort

ben de aranızdayım artık dün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin

canımm hoşgeldinnn

pericimm çok sevindim canım darısı bize inş boşuna kendini üzmüşsün demekki erken döllenme olmuş senin bebecik ondan fazla çıkmış değer

hayırlı günler benim randevu cumartesi günü randevum var inşallah kalp atışlarını duyarım kesesi pazar günü göründü şükür

CANIM BENİM ÇOK ZOR EVET AMA İNŞ. BU SEFER KAVUSUCAZ BEBEKLERİMİZE BENDE CLEKSAN 0.4 KULLANIYOM BİR ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE ASPRİNDE VERMİŞTİ SİMDİ VERMEDİ BAKALIM YARIN KANIM İNS 2 YE KATLARDA SONRA 2 NİSANDA GİDİCEM DR O ZAMAN KESE GÖRÜNÜR İNŞ. SEN NEKADARLIKSIN SİMDİ BEN İNANIYORUM BU SEFER OLCAK

kızlarr bende ayın 18 inde gittim dr a kesemizi gördük çok şükür dr a girerken bir heyecanlandım sormayınşimdilik herşey iyi şükürler olsun ki
raporluyum evde yatıyorum bi özlemişimki tembelliği sormayın sonra ki randevu 31 mart
ilaçlarıma 1 decavit eeklendi yakında koleksiyon yapıcam
clexan 0,6 decavit folbiol coraspin dekort progestan

6 haftanın içindeyim ben son kürtajım 8 ay önceydi(
drum bile bu kez umutluyum dedi dekorta güveniyoruz açıkçası önce ki gebeliğimde 3500 hibor ve coraspin yeterli gelmedi 8. haftaya ulaştık sadece
bu kez bende umutluyum bence benimkiler yine ikiz ama dr görmeden bişey diyemem dedi ben dün 1 kese daha gördüm ama emin değilim dedi
burdan paylaşalım takip edelim birbirimizi adın tuba mı öyle anladım

ayyy çok sevindim tüp bebek miydi gözün aydın şimdiden alışverişe başla

Evet canım tüp bebek iki emrbiyo konulmuştu zaten ikiside tutmuş pazartesi gittiğimde bi tane kese görünüyordu bugün ikiside göründü maşallah bebeklerimizee

Evet canım tüp bebek iki emrbiyo konulmuştu zaten ikiside tutmuş pazartesi gittiğimde bi tane kese görünüyordu bugün ikiside göründü maşallah bebeklerimizee

gözün aydınnn bir kez daha çookk sevindim benimde dr um emin olamıyor ama benimde ikiz bence bende serophene ile hamile kaldım öncekilerde ikizdi sağlıkla gelsinler inş

evet tatlım adım tuğba tamam takip edelim hayırlısı olsun inş.. Bende korku endise heyecan sevinc hepsi var insan 3 tane kaybedince napacan işte hayırlısı olsun inş.. Bende keseyi görür kalp atımını duyarız asama asama hayırlısıyla bebişlerimizi rabbim korusun inş.

mutlaka insan korkuyo ama ben düşünmüyorum artık eskileri önüme bakıyorum ilk gebeliğimmiş gibi heyecanını yaşıyorum hayaller kuruyorum sen de öyle yap iyi geliyor odasını düşün cinsiyetini hayal et

Evet dogru diyosun rabbim hayirlisini nasip etsin canim benim

merhaba roose, maşallah çok güzel ikinci kese sonradan görülebiliniyor mu? benmde değerlerim yüksek iki embriyo transfer edilmişti dr m kesin ikiz demşti 4+6 dayken tek kese gördk yarn yine randevumz var inş bizde görrz.Rabbim hayırlsını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…