hayırlı ugurlu olsun bizim bebekler nerdeyse aynı günlerde düşmüş göbüşümüze :) alllahh hayırlı olarak bu bebeğini korur inşallah :)
dün sabah gittim canım doktorum rahatsızlanmış yerine başka doktor çağırmışlar oda kendi hastalarını çağırmış bakmadı bize saatlerde dil dökdüm bakmadı tipitip:/ bugün tekrar geldim ilte dıra aldım yine aynı adam var bekliyom bakalım
Ayyyy az kalmış krseyi görmeye mi kslp atışı için mi gitceksin tatlım?
hayırlı olsun bitanen rabbim yavrunu kucağına almayı vee uzuuuuun ömürler nasip etsin çok dikkat et kendine
Allah zaten bayanların vücudunu normal doğuma uygun yaratmış..bende bazen korkuyorum ama böyle düşünmeye çalışıyorum...
hayırlı olsun canıminşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bütün bu sıkıntıları o anda unutursun
canım ben sakatat pek sevmem..
ama et yiyorum..hastanede çalışıyorum..hergün öğlen et, balık, tavuk kesin biri çıkıyor..
hafta sonlar yiyorum yumurtayı canım..
ohh ne güzel home office çalışmakk..süperrr
canım hayırlı olsun...inş Rabbim tamamına erdirsinnn
Tebrik ederim Allah umarım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder
bende çok stres yaptım gitmeden hele bir gün önce berbattım ama görünce dünyan değişiyo artık herşey pozitif :))
benimde çok kafam karıştı herkes duymuş anlamadım
sen için rahat etmezse bi sorarsın doktoruna
ne kadar güzel bende kalp atışından önce stres yaptım ama gördükten sonra olumlu olmak gerçekten insanı çok rahatlatıyo
Hoşgeldin arkadaşım darısı başımıza artık
inşallah görürsün canım benim de yarın kalp atışı için randevum varhayırlı haberlerle geliriz inşallah
hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza
Maşallahdarısı başımıza sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız inşallahhh
Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Duyanlara da sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..
Eki Görüntüle 1029642
Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Duyanlara da sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..
Eki Görüntüle 1029642
Maşallahsizin bebek solda sanırım :) Kalp atışları mükemmel ben 10 gün önce dinledim ve hala kulağımda rabbime şükürler olsun aynı hafta gebelikte usg ye girmişiz ama o kağıtta yazan değerleri anlamıyorum mesela bu 8,5 okudum yanlış okumadıysam o kese büyüklüğümü?bi fikrin var mı?
tebrik ederim cnm ben de dün duydum aynı gümbürtüleriçok şirin yaa yirim ben onu yirim
Canım doktor keseyi ölçmemiş bak orda artı işareti olan iki yer bebekte.. Bebeğimi ölçmüş.. O 8,5 cam dediği sanırım ultrasonun yakınlaşması.. Orda sağ altta bizim bilgiler.. CRL bebiş demek 0,56 cm... 6 Hafta iki günlük... Sanırım solda mı oluyor bilmiyorum :) Gerçekten diyorsun ki sanki dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşummm ohh..
hmm ben de crl yazmıyor size diye bişey var oda 2 mm yazıyordu sende 8,5 yazan ben de 6,5 tu ve ben hiç anlamadım onları
kıslar gunaydın bende dun öğrendim evde test ile hayırlı ugurlu olur inşallah allah hepimizinkini sağlıkla hayırlı ve kolay bir şekilde kucağa almak nasip eder inşallah
sizlerin ki de hayırlı olsunn.... :)
Hoşbuldum canım:) Amin inş. dualarım tüm anne ve bebişlerle hatta bu ara hamilelerin duaları kabul oluyo diye o kadar çok dua eder oldum ki sabah metroda gördüğüm şişman çocuk için bile dua ettim sağlıklı zayıflasın diye:)
Amin inş. tüm arkadaşlarımız bu güzel duyguyu tadar bu arada sende benim gibi kalp atışı duymayla ilgili ses bekliyosan (ben öyle zannediyodum)
doktorum dedi ki bu dönemde ses vermiyoruz bebek için zararlı sadece ekranda inip kalkan kalp atışını gösterdi
Gece bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim. Minik kanamam adet kanamasına dönüştü. Bugün kendi doktoruma gidiyorum. Yapılması gerekenleri o yapsın istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Sizinkileride sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Listeden çıkarabilirsiniz beni artık
çok korkuyorum çünkü zor sahip olduk 2,5 yıl aralıksız süren hastane kapısı 2 aşılama ve 2. tüp bebekte sahip olduk. Şimdi kavuşmuşken kaybetmekten korkuyorum. Birde çok fazla belirtim yok miğdem falan bulanmıyor zaten 12 yıllık reflü hastasıyım bulansada hiseetimiyorum :2:
bu arada sizinde bebeğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
merhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun
ben de aranızdayım artıkdün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin
Eki Görüntüle 1029642
Sevgili cici anneler bizde geldik bugün ultrasona girdik henüz 5+3 müşüz ve ikizmişizzzz
hayırlı olsun hoş geldin Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşş
canımm erken safhalarda çoğu dr dinletmiyor zararlı diyip ama 2-3 hafta sonra dinletecektir merak etmee
canımm üzülme lütfen ben aynı şeyi 4 kez yaşadım Rabbim sabrını verecektir 1 ay sonra umutların yeşerecek ve tekrar hamile kalacaksın sağlıklı bebeğin seninle olacK ins bol dua et ve kanama pıhtılaşmayla ilgili testlerini yaptır
inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersiniz hep dua edin ve bebeğinizle konuşun bırakmaz anneciğini
canım sende hg benimde 4. gebeliğim 5. bebeğim sonuncular ikizdi hiçbirine kavuşamadım ama bu beni bırakmaz inş kalp atışlarını duyduktan sonra veda ettim hepsineşuan coraspin clexan 0,6 decavit progestan vefolbiol alıyorum birde dekort
CANIM BENİM ÇOK ZOR EVET AMA İNŞ. BU SEFER KAVUSUCAZ BEBEKLERİMİZE BENDE CLEKSAN 0.4 KULLANIYOM BİR ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE ASPRİNDE VERMİŞTİ SİMDİ VERMEDİ BAKALIM YARIN KANIM İNS 2 YE KATLARDA SONRA 2 NİSANDA GİDİCEM DR O ZAMAN KESE GÖRÜNÜR İNŞ.SEN NEKADARLIKSIN SİMDİ BEN İNANIYORUM BU SEFER OLCAK
ayyy çok sevindim tüp bebek miydi gözün aydın şimdiden alışverişe başla
Evet canım tüp bebek iki emrbiyo konulmuştu zaten ikiside tutmuşpazartesi gittiğimde bi tane kese görünüyordu bugün ikiside göründü maşallah bebeklerimizee
6 haftanın içindeyim ben son kürtajım 8 ay önceydi(
drum bile bu kez umutluyum dediDekorta güveniyoruz açıkçası önce ki gebeliğimde 3500 hibor ve coraspin yeterli gelmedi 8. Haftaya ulaştık sadece
bu kez bende umutluyum bence benimkiler yine ikiz ama dr görmeden bişey diyemem dedi ben dün 1 kese daha gördüm ama emin değilim dedi
Burdan paylaşalım takip edelim birbirimiziAdın tuba mı öyle anladım
evet tatlım adım tuğba tamam takip edelim hayırlısı olsun inş.. Bende korku endise heyecan sevinc hepsi var insan 3 tane kaybedince napacan işte hayırlısı olsun inş.. Bende keseyi görür kalp atımını duyarız asama asama hayırlısıyla bebişlerimizi rabbim korusun inş.
mutlaka insan korkuyo ama ben düşünmüyorum artık eskileri önüme bakıyorum ilk gebeliğimmiş gibi heyecanını yaşıyorum hayaller kuruyorum sen de öyle yap iyi geliyor odasını düşün cinsiyetini hayal et
Evet canım tüp bebek iki emrbiyo konulmuştu zaten ikiside tutmuşpazartesi gittiğimde bi tane kese görünüyordu bugün ikiside göründü maşallah bebeklerimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?