2014 Kasım Anneleri

Günaydın herkese

ErzurumluRabbim sabır versin güç versin sana.insallah Rabbim bi daha nasip eder sen yeter ki isyan etme sabırlı ol insallah(((

Bugün evdeyim.evimi bak götürüyor. Okunacak performans ve projeler yığıldı.yazili sorusu hazırlanacak. .felaket burnum akıyor başım agriyor ayrıca dün forum hata verdi görüşemeyince de sizi cok ozledim

merhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun

Dün nie olmadın canım sabahi randevun. Bi aksilik yok di mi(
dün sabah gittim canım doktorum rahatsızlanmış yerine başka doktor çağırmışlar oda kendi hastalarını çağırmış bakmadı bize saatlerde dil dökdüm bakmadı tipitip:/ bugün tekrar geldim ilte dıra aldım yine aynı adam var bekliyom bakalım

Bende cumartesi gidiyorum kontrole
Ayyyy az kalmış krseyi görmeye mi kslp atışı için mi gitceksin tatlım?
hayırlı olsun bitanen rabbim yavrunu kucağına almayı vee uzuuuuun ömürler nasip etsin çok dikkat et kendine

hayırlı ugurlu olsun bizim bebekler nerdeyse aynı günlerde düşmüş göbüşümüze :) alllahh hayırlı olarak bu bebeğini korur inşallah :)

Allah zaten bayanların vücudunu normal doğuma uygun yaratmış..bende bazen korkuyorum ama böyle düşünmeye çalışıyorum...

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bütün bu sıkıntıları o anda unutursun

Ahhhh ahhhh telden olunca heppp yanljş yazıyommm bennn

kıslar forumu ben detaylı bılmıyorum yeni konu nasıl açabilirim acaba.... yeni konu açarkende sınırlamalar var mı? yok bilmem kaç tane ileti gndermen gerekiyo, yorum yapman lazım falan die:26::26:

bende 6+3 günlük hamileyim kese geçen hafta görüntü kalp atışları için cts günü kontrolümüz var. fakat kaygılarım o kadar çok ki bir türlü kurtulamıyorum ya kalp atışları duyulmaz ise ya bi şey olur ise diye kendi kendimi yiyip duruyorum benim gibi olan var mı acaba ??

Canım nerdeyse hepimiz aynısı. Normal çünkü daha bebislerimizi fiziksel olarak hissetmeye başlamadım
Bu arada hoşgeldin ve gozunaydon)

Olsun canım geç olsun güç olmasın insallah ama ben çalışan meraktan.seb kim bilir nasıl heyecanlısindir simdi

Canım hayırlı olsun inşallah sana uğur getiririz.dualarimiz seninle

kıslar forumu ben detaylı bılmıyorum yeni konu nasıl açabilirim acaba.... yeni konu açarkende sınırlamalar var mı? yok bilmem kaç tane ileti gndermen gerekiyo, yorum yapman lazım falan die:26::26:

öyle bir sınırlama yok canım istediğin başlığa gelip yeni konu aça basıp açıyosun konunu...sadece konunu ilgili yere açman önemli..yani gebelikle ilgili başlığa yemekle ilgili bir konu açamazsın...

zencefil de işe yaramadı canım maalesef hala tostla besleniyorum ben de yeşil elma yiyebiliyorum bazı meyve sularını içebiliyorum. ben de bi kilo vermişim canım bebeğime bi şey olmıcaksa üzülmüyorum kilo vermeme ne kadar az kiloyla geçerse gebeliğim benim için o kadar iyi. yarın dr. randevum var bunları da sorucam bakalım o ne diyecek. muhtemelen senin dediğin gibi hemşire gözümü korkuttu.

dün sabah yine kötüleştim öğlene doğru toparlandım hazır iyiyim dedim bi enginar pişiriyim benim midem salçalı baharatlı pişmiş yemeklerden daha çok bulanıyo onu anladım. bi de yoğurt çorbası yaptım yerim diye düşündüm yaparken de midem bulanmadı ama akşama doğru tekrar başladı bulantılarım yiyemez oldum akşam 9 gibi eşim tost yaptı onu yedim yine bi de dondurma yedim ondan da midem bulanmadı.

öyle böyle geçicek inşallah yeter ki rabbim bebeklerimizi korusun yavrusummm yesin annesinin depolarından ayy allah korusun hiç aklına bile getirme değilizdir inşallah

canım benim bir arkadaşım ilk 3 ayında 6 kilo verdi şimdi 5.5 aylık hamile 3. aydan sonra 7 kilo aldı..yani şu anda hamile kaldığı kilosundan 1 kilo fazla..bebektede sıkıntı yok..kilo vermekten korkmayın ilk aylarda çok normal... ama mümkün olduğunca faydalı şeyler yemeye çalış..

Canım nerdeyse hepimiz aynısı. Normal çünkü daha bebislerimizi fiziksel olarak hissetmeye başlamadım
Bu arada hoşgeldin ve gozunaydon)

çok korkuyorum çünkü zor sahip olduk 2,5 yıl aralıksız süren hastane kapısı 2 aşılama ve 2. tüp bebekte sahip olduk. Şimdi kavuşmuşken kaybetmekten korkuyorum. Birde çok fazla belirtim yok miğdem falan bulanmıyor zaten 12 yıllık reflü hastasıyım bulansada hiseetimiyorum :2:
bu arada sizinde bebeğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

İnşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını canım, ama inan kaygılar hiç bitmiyor. Hamileyken de bitmiyor, çocuk doğduktan sonra da öyle. Allah yardım etsin bütün annelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…