- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
sanada günaydın şekerim ben de dün musyene olamadım bugün gene hastaneyeyim daimi üye oldummmm;-)
sanada günaydın şekerim ben de dün musyene olamadım bugün gene hastaneyeyim daimi üye oldummmm;-)
hangi şehirdesin zeyy88 bu arada 88 dogum tarihin mi :)
dün sabah gittim canım doktorum rahatsızlanmış yerine başka doktor çağırmışlar oda kendi hastalarını çağırmış bakmadı bize saatlerde dil dökdüm bakmadı tipitip:/ bugün tekrar geldim ilte dıra aldım yine aynı adam var bekliyom bakalımDün nie olmadın canım sabahi randevun. Bi aksilik yok di mi(
Ayyyy az kalmış krseyi görmeye mi kslp atışı için mi gitceksin tatlım?Bende cumartesi gidiyorum kontrole
hayırlı olsun bitanen rabbim yavrunu kucağına almayı vee uzuuuuun ömürler nasip etsin çok dikkat et kendinemerhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun
merhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun
gelir gelir canım merak etme beni çok motive etti hamilelik hastalık değildir tadını çıkar dedi işte elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
hee bide en önemlisi sen iki canlısın şunuda ye bunuda ye diyenlerden uzak duruyosun diye uyardı
evet yürüyüşün yararının bilincindeyim ama çalşıyorum sabah 7,30 evden çıkış akşam 19,00 eve giriş o yüzden bide halsizlik ve uykusuzluk var malesef erkenden yataktayım ama geçecek ve bende yürüyüş yapacağım inanıyorum
normal doğum hakkında bende senin gibiyim yapabilirmiyim ki acaba offf neyse neyse şimdiden düşünmeyelim en iyisi
merhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun
bende 6+3 günlük hamileyimkese geçen hafta görüntü kalp atışları için cts günü kontrolümüz var. fakat kaygılarım o kadar çok ki bir türlü kurtulamıyorum ya kalp atışları duyulmaz ise ya bi şey olur ise diye kendi kendimi yiyip duruyorum benim gibi olan var mı acaba ??
dün sabah gittim canım doktorum rahatsızlanmış yerine başka doktor çağırmışlar oda kendi hastalarını çağırmış bakmadı bize saatlerde dil dökdüm bakmadı tipitip:/ bugün tekrar geldim ilte dıra aldım yine aynı adam var bekliyom bakalım
Ayyyy az kalmış krseyi görmeye mi kslp atışı için mi gitceksin tatlım?
hayırlı olsun bitanen rabbim yavrunu kucağına almayı vee uzuuuuun ömürler nasip etsin çok dikkat et kendine
kıslar forumu ben detaylı bılmıyorum yeni konu nasıl açabilirim acaba.... yeni konu açarkende sınırlamalar var mı? yok bilmem kaç tane ileti gndermen gerekiyo, yorum yapman lazım falan die:26::26:
Canım zencefili denedin mi merak ettim? Ben de biraz işe yarıyo yarım saat rahat nefes alıyorum ama birşey yiyecek kadar rahatlatmıyor. 1- 1,5 kg arası vermişim 1 haftada. sütü çok tüketirdim ben de ama şimdi yaklaşamıyorum. Zorla kızarmış ekmek yada senin gibi tost yada yağsız makarna tek yiyip midemde tutabildiklerim. Arda portakalla yeşil elma bi de... Diğer şeyleri yiyebilsem bile midemde max 15 dk tutabiliyorum
Hemşire abartmış sanki benim doktor ilk üç ay yiyemesen bile bebek senin depolarından tüketir endişelenme dedi. 3 aydan sonra da bulantı kalmıyor dedi. Hakketen de yemek yemedi diye kayıp yaşayan duymadım; ben de zaten yumurtalık kisti ve hipotiroidi riskli gebeliğe yol açıyor bi de bunu takmayayımSen de takma canım bu kadar bulantı gebelerin %30unda oluyormuş 3.-4. aya kadar. Düşük bir yüzde de ise doğuma kadar oluyormuş Allah vere de o yüzdede olmayalım...
zencefil de işe yaramadı canım maalesefhala tostla besleniyorum ben de yeşil elma yiyebiliyorum bazı meyve sularını içebiliyorum. ben de bi kilo vermişim canım bebeğime bi şey olmıcaksa üzülmüyorum kilo vermeme ne kadar az kiloyla geçerse gebeliğim benim için o kadar iyi. yarın dr. randevum var bunları da sorucam bakalım o ne diyecek. muhtemelen senin dediğin gibi hemşire gözümü korkuttu.
dün sabah yine kötüleştim öğlene doğru toparlandım hazır iyiyim dedim bi enginar pişiriyim benim midem salçalı baharatlı pişmiş yemeklerden daha çok bulanıyo onu anladım. bi de yoğurt çorbası yaptım yerim diye düşündüm yaparken de midem bulanmadı ama akşama doğru tekrar başladı bulantılarım yiyemez oldum akşam 9 gibi eşim tost yaptı onu yedim yine bi de dondurma yedim ondan da midem bulanmadı.
öyle böyle geçicek inşallah yeter ki rabbim bebeklerimizi korusun yavrusummm yesin annesinin depolarındanayy allah korusun hiç aklına bile getirme değilizdir inşallah
Canım nerdeyse hepimiz aynısı. Normal çünkü daha bebislerimizi fiziksel olarak hissetmeye başlamadım
Bu arada hoşgeldin ve gozunaydon)
bende 6+3 günlük hamileyimkese geçen hafta görüntü kalp atışları için cts günü kontrolümüz var. fakat kaygılarım o kadar çok ki bir türlü kurtulamıyorum ya kalp atışları duyulmaz ise ya bi şey olur ise diye kendi kendimi yiyip duruyorum benim gibi olan var mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?