günaydın canımbizlerde giremedik sitede sorun vardı.
çok haklısın canım ilk üç ay çok önemliymiş sakatlıklar hep bu aylarda oluyomuş. rabbim korusun.
canım aşağıda 8. haftanın İÇERİSİNDEYİM yazıyor..yani 7 bitmiş 7+4 olmuş 8 den gün alıyosun doğru gidiyor yani takvimin
Yıllarca olmadığı için mücadele ettik şimdi de kaybetmemek için. Ama şu bir gerçek Rabbim ne derse o oluyor. İnş bebişlerimizi bize bağışlar
Allah korusun kötü düşünme yinede
köprüye geçene kadarsa bu fırsatı iyi kullan canım ben hep öyle yaparım gerçi doğum yaptım şunu bunu yemen lazım süt olcak diye de çok naxlanmıştım herzaman geçmiyo böle fırsatlar azcık naz iyidirvalla canım şuan çok düşüolar üzerime daha da düşücekler torunları için olsa gerek :=):=)
bende çok uğraştım giremefim bakım varmış sitedegünaydınnn annişlerr nasılsınızz dünn hiçç giremedim ya sizde öylemiydii
geçmiş olsun canım, benim de bulantılarla başım dertte ama çok şükür hastanelik olmadım. kendi yiyebileceğim şeyleri belirlemeye çalışıyorum midemi bulandırmayacak. şu an için favorim tost bi dene belki sende de işe yarar.
canım bu gebelik takvimi seni 8. haftanın içerisinde gösteriyor şu an. 7 haftan bitmiş 4 gün 8. haftadan almışsın. şey gibi düşün, doğum tarihimizi hesaplar gibi. ben böyle anladım bu takvimi bilmiyorum yanılıyosaam diğer arkadaşlar düzeltsin.
amin canım. çok şükür ben bu sıra pozitif bi anne adayıyımkalp atışını yarın duymaya gidecez ama hep olumlu düşünüyorum sanırım artık nette abuk subuk araştırmalar yapıp kafamı karıştırmadığım için
Canım yemek kriterlerimi belirlemeye çalışıyorum ama mesela tost hiç canımın çektiği bişey değil:26: elimde süt şişesi eşim günlük süt alıyor dolanıyorum ama o da midem de durmuyorşimdi fena değilim ama iştah yok
Hoşgeldin arkadaşım darısı başımıza artıkben de aranızdayım artıkdün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin
inşallah görürsün canım benim de yarın kalp atışı için randevum varbakma canım boşver hayırlısıyla duyarsın inşallah..bende yarın gidicem..keseyi görebilmek için...inşallah görebiliriz..
ben de aranızdayım artıkdün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin
merhaba arkadaşlar 4. kez gebeyim son adet tarihim 18 subat dun idrarda test yaptım pozitif cıktı hemen dr gittim kan verdım adetimin 29. günüydü 231.6 cıktı dr cok güzel gözümüz aydın dedi normalde guatır hastasıyım kan pıhtılaşması var 3 bebegimide kaybettim rabbim inş bu 4. gebeliğimde evladımı saglıklı bir sekilde kucagıma almak nasip olur inş. su anda günde 1 folbiol 1 b12 günde 3 kez progestan 1 tane cleksan 0.4 igne vuruluyorum guatır içinde her sabah düzenli 1 tam 1 ceyrek levatron içiyorum simdi cuma günü 2. kanımı vericem inş 2 ye katlar hepimizin bebişlerini rabbim korusun
bende 6+3 günlük hamileyimkese geçen hafta görüntü kalp atışları için cts günü kontrolümüz var. fakat kaygılarım o kadar çok ki bir türlü kurtulamıyorum ya kalp atışları duyulmaz ise ya bi şey olur ise diye kendi kendimi yiyip duruyorum benim gibi olan var mı acaba ??
ciddimi yaaa ama olmaz kii duysak daha iyiydi ama bebiş için zararlıysa napalım bebeğim ii olsunda
amin canım. çok şükür ben bu sıra pozitif bi anne adayıyımkalp atışını yarın duymaya gidecez ama hep olumlu düşünüyorum sanırım artık nette abuk subuk araştırmalar yapıp kafamı karıştırmadığım için
Bu arada güncelleme yapıldıktan sonra siteye mesaj sayıları değişmiş sanki bennim 80 küsürdü şimdi 34 gözüküyor tuhaf
ben de aranızdayım artıkdün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin
Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Duyanlara da sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..
Eki Görüntüle 1029642
hayırlı olsun canım gözünaydındarısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?