2014 Kasım Anneleri

canım aşağıda 8. haftanın İÇERİSİNDEYİM yazıyor..yani 7 bitmiş 7+4 olmuş 8 den gün alıyosun doğru gidiyor yani takvimin

Ne bileim emin olamadım kimisi burdaki takvimin önden gittiğini falan söyledi gerçi takılmamak lazım ultrason söylüyor sağlıklı olsun da...teşekkür ettim

merhaba cnm akşam keseyi gördük ama çok ufaktı dr tarih bile söyleyemedi 5mm dedi..benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı :) 1 Nisanda tekrar bakalım hem kalp atışını dinleyelim dedi hayırlısı artık:))) seninde güzel haberlerini bekliyorum...[/QUOTE]

ayyyy cnm yaa çok sewindim bende yarın akşam gidicem bakalım umarım görürüz keseyi bana ne dicek bakalım gerçi sade keseyi görmekle bitmiyor sonra yeni bi süreç kalp atışını duyabilmek için neyse beklemeye razıyım yeterki sağlıklı olsun

valla canım şuan çok düşüolar üzerime daha da düşücekler torunları için olsa gerek :=):=)
köprüye geçene kadarsa bu fırsatı iyi kullan canım ben hep öyle yaparım gerçi doğum yaptım şunu bunu yemen lazım süt olcak diye de çok naxlanmıştım herzaman geçmiyo böle fırsatlar azcık naz iyidir

günaydınnn annişlerr nasılsınızz dünn hiçç giremedim ya sizde öylemiydii
bende çok uğraştım giremefim bakım varmış sitede

Canım yemek kriterlerimi belirlemeye çalışıyorum ama mesela tost hiç canımın çektiği bişey değil:26: elimde süt şişesi eşim günlük süt alıyor dolanıyorum ama o da midem de durmuyor şimdi fena değilim ama iştah yok

bakma canım boşver hayırlısıyla duyarsın inşallah..bende yarın gidicem..keseyi görebilmek için...inşallah görebiliriz..

sütü de ben hiç içemiyorum maalesef ama sulu şeyler mideni bulandırır sütü sade içme gerekirse ekmek kızart kıtır kıtır ye onla böyle kuru şeyler daha az mide bulandırıyo sanki. gerçi herkes farklı geçiriyo bu dönemi

bakma canım boşver hayırlısıyla duyarsın inşallah..bende yarın gidicem..keseyi görebilmek için...inşallah görebiliriz..
inşallah görürsün canım benim de yarın kalp atışı için randevum var hayırlı haberlerle geliriz inşallah
ben de aranızdayım artık dün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin

hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza

Bu arada güncelleme yapıldıktan sonra siteye mesaj sayıları değişmiş sanki bennim 80 küsürdü şimdi 34 gözüküyor tuhaf

Tebrik ederim Allah umarım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder

bende çok stres yaptım gitmeden hele bir gün önce berbattım ama görünce dünyan değişiyo artık herşey pozitif :))

ciddimi yaaa ama olmaz kii duysak daha iyiydi ama bebiş için zararlıysa napalım bebeğim ii olsunda

benimde çok kafam karıştı herkes duymuş anlamadım
sen için rahat etmezse bi sorarsın doktoruna

ne kadar güzel bende kalp atışından önce stres yaptım ama gördükten sonra olumlu olmak gerçekten insanı çok rahatlatıyo

Bu arada güncelleme yapıldıktan sonra siteye mesaj sayıları değişmiş sanki bennim 80 küsürdü şimdi 34 gözüküyor tuhaf

benimde şifremi kabul etmedi site..yeni şifre istedimde öyle girebildim..bişeyler olmuş ama..
birde avatar resimleri görünmüyo çoğu kişide..

Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Duyanlara da sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..

hayırlı olsun canım gözünaydın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…