ben bunları eve gelen arkadaşlarıma vericem yaa eşimle oturduk iki saatte yaptık bitti.. mevlütte dağıtcaklarımın yapımı daha da basit cam kavanoz süslicem çikolatasını ablam yaptırcakmış.. canım sıkılıyor napayım evde sitelerden bakıyorum yaptıklarımın fiyatları iki katına satılıyor bende aldım malzemeleri yaptım.. şimdi dolap düzeltiyorum haftasonu kv ve görümcem evi temizlicek pıtırcığın eşyalarını yerleştircem asıl bu iş zormuş heryer kıyafet valla
Evet canım 2side normal buda öyle gözüküyor onları 38.hafta da doğurMuştüm bakalım bu beyefendi nasıl gelecekinşallah kolay kolay da doğururuz valla.. senin doğumların nasıldı normal mi
bize de dua et lütfen normal doğum nasip olsun.. ben oğlumla konuştum işbirliği yapcaz beraber inşallah Rabbim nasip eder..Evet canım 2side normal buda öyle gözüküyor onları 38.hafta da doğurMuştüm bakalım bu beyefendi nasıl gelecek
ya kadına da yazık istemiyorum dedim yok diyor başka bişey demiyor.. dolabı indirdim bende güya ayırıp yerleştircem uyumuşumcanim ne guzel esin de yardim etmis , benimkisi etmezdi herhalde...bu arada cevabim gecikti cunku yine uyuya kalmisim
Fiyatlar konusunda haklisin cok fark ediyor dimi..
Ne sanslisin kiz kv ve gorumcen gelcekmis...benim esimin tarafindan hic bir yardim yok..ne yaptiysam annemle yaptim..hersey hazir sayilir,hastane cantamda eksikler var sterilize edilcekler kaldi onlari koycam..onun disinda evim temizlencek benimde mutfak kapi pencre detayli ama ne zaman kimbilir
Amin canım herkese nasip etsin Rabbim çok güzel birşey beni gören ark iyi cesaret diyorlar çektiğim sancı ve çocuk aşağı inmedi kordon dolanması yüzünden ama hiç pişman değilim inş buda normal olurbize de dua et lütfen normal doğum nasip olsun.. ben oğlumla konuştum işbirliği yapcaz beraber inşallah Rabbim nasip eder..
inşalah bize de nasip eder normal doğumu ablacım sen şeker mi yaptın ama göremedim ben yaabize de dua et lütfen normal doğum nasip olsun.. ben oğlumla konuştum işbirliği yapcaz beraber inşallah Rabbim nasip eder..
güle güle kullan..Eki Görüntüle 1246528 Kızlar bu çantayı yeni aldım anne Bebek çantası sizce nasıl
İnsallah Rabbim hayirli dogumlar versin hepimize.. Magnet yaptik foto ekledim asagida..inşalah bize de nasip eder normal doğumu ablacım sen şeker mi yaptın ama göremedim ben yaa
Canım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen günEki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
Tşkgüle güle kullan..
nasıl bir etkisi var ki acabaBu arada yeni doğum yapmış bir ark gittim soğan meselesi vardı burada bir ara Ayy kız aynen şunu söyledi doğum yaptıktan hemen sonra çantadan soğanı çıkar ikiye kes suyunu göğüs ucuna sür biraz bekle sil çocuğu emzir birdaha göğsün hiç yara olmaz dedi acaip yaa ben yapamam herhalde ama o ısrarla önerdi sizinle de paylaşmak istedim
dün biz eşimle yemeğe gittik kaburga ağrımdan dolayı bi oturuyorum bi kalkıyorum dedim biraz yüriyim tuvalate doğru gittim arkamı döndüm garsonlar göz ucuyla beni takip ediyor tırstı adamlarCanım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen günboşver zaten son haftalara geldik artık normal inmesi hem daha kadıklarına inmemiş sıkıntı yok
Canım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen günboşver zaten son haftalara geldik artık normal inmesi hem daha kadıklarına inmemiş sıkıntı yok
carputı ıns. hersey yolunda gıder, bızı cok bekletme guzel hıkayelerını hemen paylas olur mu moral olur bızebize de dua et lütfen normal doğum nasip olsun.. ben oğlumla konuştum işbirliği yapcaz beraber inşallah Rabbim nasip eder..
inşallah arkadaşım hep dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..carputı ıns. hersey yolunda gıder, bızı cok bekletme guzel hıkayelerını hemen paylas olur mu moral olur bıze
Bende anlamadımnasıl bir etkisi var ki acaba
Ayy ne güzel kv. Benim ki hiç sanmıyorum gelip te yardım etsin. Anca kendi işlerine koştursun.ya kadına da yazık istemiyorum dedim yok diyor başka bişey demiyor.. dolabı indirdim bende güya ayırıp yerleştircem uyumuşumeşime mesaj attım akşam bunu da beraber yapsak diye tamam dedi.. iş yapcam yemek yapamam diye bide balık alıp yaparsın demiştim tüm yapılcakları usulca yine eşime kitlemiş durumdayım
ya kadına da yazık istemiyorum dedim yok diyor başka bişey demiyor.. dolabı indirdim bende güya ayırıp yerleştircem uyumuşumeşime mesaj attım akşam bunu da beraber yapsak diye tamam dedi.. iş yapcam yemek yapamam diye bide balık alıp yaparsın demiştim tüm yapılcakları usulca yine eşime kitlemiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?