Çok şık canım.Eki Görüntüle 1246528 Kızlar bu çantayı yeni aldım anne Bebek çantası sizce nasıl
dün biz eşimle yemeğe gittik kaburga ağrımdan dolayı bi oturuyorum bi kalkıyorum dedim biraz yüriyim tuvalate doğru gittim arkamı döndüm garsonlar göz ucuyla beni takip ediyor tırstı adamlar
Ayy ne güzel kv. Benim ki hiç sanmıyorum gelip te yardım etsin. Anca kendi işlerine koştursun.
Allah'tan ablam ve annem varda yardımcı oluyorlar her şeyime.
Yazık bu eşlerin bizden çektiği
ama bende oğlunu taşıyorum şimdi az şeymiOhh valla dunya sana guzel sekerimSansli hatunsun masallah diyeyim
;-) hehe valla benim öğrencilerden biri geçen gün arkamdan diyoki eşşek sıpaları çok kabalar bu arada ohaa karnı burnuna gelmiş okulda doğuracak hala derse giriyo diyodün biz eşimle yemeğe gittik kaburga ağrımdan dolayı bi oturuyorum bi kalkıyorum dedim biraz yüriyim tuvalate doğru gittim arkamı döndüm garsonlar göz ucuyla beni takip ediyor tırstı adamlar
Bana da asagida gorunuo diolar. Gecende saglik ocagindaki ebe dedi.Birinin kafasi genelde asagida oluo. Sezaryen bolgemde. Digeri yukarda. Dr ye sordum. Yok asagida deiller dedi.maşallah sizeee
aşağıda değil canım o elini koyduğun yere inerse aşağıda olur..
bana da hep öyle diyolar moralim bozuluyo ikizi daha başka nasıl taşıyabilirim ki boşver bakma sen millete...
ama bende oğlunu taşıyorum şimdi az şeymi
Canım zaten az kaldı boşver takma kimseyi hepimiz bir gün yaşıycaktık yaşıyoruzBana da çok önceki haftalarımdan beri "karnınız inmiş doğum yakın herhâlde" diyorlar. Önce çok korktum ama doktor bir şey demedi, sorun yoktur diye düşündüm. Sizlere de benzer yorumlar geliyormuş, demek ki normal bir durum.
Canım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen günboşver zaten son haftalara geldik artık normal inmesi hem daha kadıklarına inmemiş sıkıntı yok
caminin orda kime sorsan gösterir canımcanım ben eminönüne gitmeyi düşünüyorum orda nerde bulabilirim bu şişeleri ve kolonyaları nerden alıyoruz?
Sırt çantası candırÇok şık canım.
Ben çok kararsız kaldım çanta konusunda.
Aslında sırt çantası düşünüyorum rahat oluyor kullanması ama böyle kol çantası gibi olanlarda çok hoşuma gidiyor.
bunu bende duymuştum umarım doğrudur deniycem doğuma bir ay kala kesip göğüsüne koy diolar bakalımBu arada yeni doğum yapmış bir ark gittim soğan meselesi vardı burada bir ara Ayy kız aynen şunu söyledi doğum yaptıktan hemen sonra çantadan soğanı çıkar ikiye kes suyunu göğüs ucuna sür biraz bekle sil çocuğu emzir birdaha göğsün hiç yara olmaz dedi acaip yaa ben yapamam herhalde ama o ısrarla önerdi sizinle de paylaşmak istedim
Ayy onlarınkide tartışılır valla ayrı bir cesaret yada kabullenmişlik benim sancım gelse hasteneyi yıkarım sanırımÖyle Teyzelere kıl oluyorum ben..
Sanane ayol diyeceksin. Doğuracam diye yerimizden kalkmayalım bari..
Afrikalı kadınlar normal günlük işlerini yaparken sancıları geliyormuş ama kimse işini gücünü bırakmıyormuş. Son an bebek çıkıma geldiğinde gidip bir duvara yaslanıp pırttt doğuruveriyorlarmış.Sonrada bebeğini emzirip temizleyip sırtına bağlayıp kaldığı yerden işlerine devam ediyorlarmış. Doktor yok, hastane yok, ebe yok, serum yok,en önemlisi korku yok.
Bence de candır. Ama tabi sürekli spor giyinmek gerekiyor o zamanda. Bazen insan şık giyinmek istiyor bi yere giderken özene bezene süslenip sonra sırt çantasını alıp çıkamıyorsun. Ama işte rahatlık daha önemli şıklıktan.Sırt çantası candırbi elinde bebek birinde çanta zor olur bence ben sırt çantası aldım
Ayy onlarınkide tartışılır valla ayrı bir cesaret yada kabullenmişlik benim sancım gelse hasteneyi yıkarım sanırımçok kıymetli ayol canım;-) ama dediğin gibi evde oturupta sancımı bekleyim yani doğurana kadar sokaklar benimdir
amaan yok be canım takma okadar yine şıkır şıkır giyinirsin sırt çantasınıda alırsın eline nolcak zaten bebeklisin herkes biliyo valla benim tüm kuzenlerim ablam sırt çantasıı kullandı ki bi okadarda süslüler, hiç öyle takıntı yapma rahatlık önemliBence de candır. Ama tabi sürekli spor giyinmek gerekiyor o zamanda. Bazen insan şık giyinmek istiyor bi yere giderken özene bezene süslenip sonra sırt çantasını alıp çıkamıyorsun. Ama işte rahatlık daha önemli şıklıktan.
Aynen canım gezme tozma güzel valla ozamn sıkıntı yok ama ev işine gelince ay buram ağrıdı ay şuram ağrıdı da arada iyi oluyoOturmanın yatmanın hiiiiç bir faydası yok canım doğumda. Gezecen, tozucan aktif olucan.. Heee kolay mı öyle tabikide değil ama olması gereken o bize hamileyiz diye hasta gibi davranmalarına uyuzum sadece.
Aynen canım gezme tozma güzel valla ozamn sıkıntı yok ama ev işine gelince ay buram ağrıdı ay şuram ağrıdı da arada iyi oluyoozaman hasta gibi davranabilirler bana eşime yapıyorum valla evi hep o temizliyo sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?