2014 Kasım Anneleri

Ayy ne güzel kv. Benim ki hiç sanmıyorum gelip te yardım etsin. Anca kendi işlerine koştursun.
Allah'tan ablam ve annem varda yardımcı oluyorlar her şeyime.
Yazık bu eşlerin bizden çektiği

Ohh valla dunya sana guzel sekerim Sansli hatunsun masallah diyeyim
ama bende oğlunu taşıyorum şimdi az şeymi

dün biz eşimle yemeğe gittik kaburga ağrımdan dolayı bi oturuyorum bi kalkıyorum dedim biraz yüriyim tuvalate doğru gittim arkamı döndüm garsonlar göz ucuyla beni takip ediyor tırstı adamlar
;-) hehe valla benim öğrencilerden biri geçen gün arkamdan diyoki eşşek sıpaları çok kabalar bu arada ohaa karnı burnuna gelmiş okulda doğuracak hala derse giriyo diyo biz rahatızda millet strese giriyo niyeyse

maşallah sizeee
aşağıda değil canım o elini koyduğun yere inerse aşağıda olur..
bana da hep öyle diyolar moralim bozuluyo ikizi daha başka nasıl taşıyabilirim ki boşver bakma sen millete...
Bana da asagida gorunuo diolar. Gecende saglik ocagindaki ebe dedi.Birinin kafasi genelde asagida oluo. Sezaryen bolgemde. Digeri yukarda. Dr ye sordum. Yok asagida deiller dedi.

Canım zaten az kaldı boşver takma kimseyi hepimiz bir gün yaşıycaktık yaşıyoruz

Öyle Teyzelere kıl oluyorum ben..
Sanane ayol diyeceksin. Doğuracam diye yerimizden kalkmayalım bari..
Afrikalı kadınlar normal günlük işlerini yaparken sancıları geliyormuş ama kimse işini gücünü bırakmıyormuş. Son an bebek çıkıma geldiğinde gidip bir duvara yaslanıp pırttt doğuruveriyorlarmış.Sonrada bebeğini emzirip temizleyip sırtına bağlayıp kaldığı yerden işlerine devam ediyorlarmış. Doktor yok, hastane yok, ebe yok, serum yok,en önemlisi korku yok.

Çok şık canım.
Ben çok kararsız kaldım çanta konusunda.
Aslında sırt çantası düşünüyorum rahat oluyor kullanması ama böyle kol çantası gibi olanlarda çok hoşuma gidiyor.
Sırt çantası candır bi elinde bebek birinde çanta zor olur bence ben sırt çantası aldım

bunu bende duymuştum umarım doğrudur deniycem doğuma bir ay kala kesip göğüsüne koy diolar bakalım

Ayy onlarınkide tartışılır valla ayrı bir cesaret yada kabullenmişlik benim sancım gelse hasteneyi yıkarım sanırım çok kıymetli ayol canım;-) ama dediğin gibi evde oturupta sancımı bekleyim yani doğurana kadar sokaklar benimdir

Sırt çantası candır bi elinde bebek birinde çanta zor olur bence ben sırt çantası aldım
Bence de candır. Ama tabi sürekli spor giyinmek gerekiyor o zamanda. Bazen insan şık giyinmek istiyor bi yere giderken özene bezene süslenip sonra sırt çantasını alıp çıkamıyorsun. Ama işte rahatlık daha önemli şıklıktan.

Oturmanın yatmanın hiiiiç bir faydası yok canım doğumda. Gezecen, tozucan aktif olucan.. Heee kolay mı öyle tabikide değil ama olması gereken o bize hamileyiz diye hasta gibi davranmalarına uyuzum sadece.

amaan yok be canım takma okadar yine şıkır şıkır giyinirsin sırt çantasınıda alırsın eline nolcak zaten bebeklisin herkes biliyo valla benim tüm kuzenlerim ablam sırt çantasıı kullandı ki bi okadarda süslüler, hiç öyle takıntı yapma rahatlık önemli

Oturmanın yatmanın hiiiiç bir faydası yok canım doğumda. Gezecen, tozucan aktif olucan.. Heee kolay mı öyle tabikide değil ama olması gereken o bize hamileyiz diye hasta gibi davranmalarına uyuzum sadece.
Aynen canım gezme tozma güzel valla ozamn sıkıntı yok ama ev işine gelince ay buram ağrıdı ay şuram ağrıdı da arada iyi oluyo ozaman hasta gibi davranabilirler bana eşime yapıyorum valla evi hep o temizliyo sağolsun

Naz yapmak ayrı kategoride onu ayrı tutuyorum tabikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…