Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
Hayatta en sevdiğim meyve, kavun için resmen yatıya giderim , o kadar çok yedim ki bu sene eşim "artık kavuna doydun bu sene, seneye istemezsin" bile dedi ama yok
Bence çok aşağıda değil canım herkes birşeyler diyor takma kafana önemli olan doktorunun söylemesi çok fazla kilo almadın galiba canım sadece karnın var maşallah ikinizeEki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
oo bnm oglusuma benzıyor, yanaklı dudaklı ve tatlı burunlu bı bebıs annesı bu yaEkranın solunda kalıyor canım, yok poz vermemek için her şekle sokuyor kendini, tam görüyoruz ama yok yine kapatıyor kendini. Şimdiye kadar 1 kez iyi poz yakaladık o da bu.
Benim doktorum hiç normal göstermiyor hep renkli veriyor snde bi sor bakalım öyle istediğini..yok teyzesı, renklı cekmıyor dr, ayrıntılıda gıttıgımde renklı bı fotosu var o kadar
nasıl? koca dudaklı degıl mı:)
saol canım bilmiyorum ki bir kaç kişi dedi karnın inmiş doğum yakın mı diye 5,5 haftam var doğum için ama bilemedim sizinkiler yukarda mı duruyomaşallah size canım..
ama evet karnın baya aşağı inmiş...
normalmiki acaba böle olması
naber kızlar bu aralar giremiyorum ama bel ağrıları sancılar fena geçiyor geceler döne döne uyku tutmuyor ağrıdan sızıdan sizde de öyle mi ya erken başladı bu yalancı sancılarr
evet inmiş canım aynı benimki:)Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
saol canım bilmiyorum ki bir kaç kişi dedi karnın inmiş doğum yakın mı diye 5,5 haftam var doğum için ama bilemedim sizinkiler yukarda mı duruyo
Bende sabah eklemiştim canım aynı haftayız benimkide öne doğru gidiyo ne yukarı ne aşağısaol canım bilmiyorum ki bir kaç kişi dedi karnın inmiş doğum yakın mı diye 5,5 haftam var doğum için ama bilemedim sizinkiler yukarda mı duruyo
Benim karnımda böyle canım aşağıda değil bencemaşallah size canım..
ama evet karnın baya aşağı inmiş...yada bana öle geldi...kız karnı faarklı olurr derler..
normalmiki acaba böle olması
erkek annelerı guzellesır dıyorlar ya sen ne guzellestın ne yakıstı ısyan ya:)Eki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin
Benim karnımda böyle canım aşağıda değil bence
Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
erkek annelerı guzellesır dıyorlar ya sen ne guzellestın ne yakıstı ısyan ya:)
Ayyy ne güldüm canım yaaayy tşk ederimm canım..
bence hepimiz güzelleştikk..
1 gr et bin ayıp örter derler..aldığımız kilolar bunun kanıtıt
niye moralini bozuyosun illa ki inecek zaten benim de indi biraz doğumlar yaklaşıyormaşallah sizeee
aşağıda değil canım o elini koyduğun yere inerse aşağıda olur..
bana da hep öyle diyolar moralim bozuluyo ikizi daha başka nasıl taşıyabilirim ki boşver bakma sen millete...
ayy çok tatlı çıkmışınız maşallah size benim ki erkek aşağıda ama ebnce ayşenin de aşağıda görünüyor ama bnimki ondan daha aşağıdaEki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin
kız senin normalki artık 2 hafta sonra doğum bekle ohhh bende bu haftaları bi görsemmniye moralini bozuyosun illa ki inecek zaten benim de indi biraz doğumlar yaklaşıyor
inşallah kolay kolay da doğururuz valla.. senin doğumların nasıldı normal mikız senin normalki artık 2 hafta sonra doğum bekle ohhh bende bu haftaları bi görsemmgöbek atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?