Çok iyi anlıyorum seni içimiZ yanıyor suyu arttırıyoruz sonra wcden çıkamıyoruzAynen ya bi su iciyrm bi wc :) bu gece cok su ictimm yaniyor icimmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi anlıyorum seni içimiZ yanıyor suyu arttırıyoruz sonra wcden çıkamıyoruzAynen ya bi su iciyrm bi wc :) bu gece cok su ictimm yaniyor icimmmmmm
Valla ben sancılardan değil de şu kadar kesik attilar laflarindan sonra kesikten tirsmaya başladım.İki saattir nettenormal dogumu okuyrm, bi cok fena gaza geliyrm bi korkuyrm :)))
Merak edyrm napcaz neler yasyacaz zaman gecsinnn artkkk yaaa
Aa gercekten mii, bebek artk duzenli uyur uyanir seklinde yazan aciklamalar dogru demekki, ben hic farketmedimUyandiriyor ya... hareket ediyor belli saatlerde uyaniyorum. Zaten saatleri belli artık doğumdan sonrada böyle olacak sanırım. Bütün gece ayrica acayip rüyalar görüp lavabo molasi veriyorum tam oluyor![]()
Onu genelde yapiyolarmis kontrolsuz bir yirtik olusmasin diye :sValla ben sancılardan değil de şu kadar kesik attilar laflarindan sonra kesikten tirsmaya başladım.
Yok cnm son zamanlarin en iyi gununu gecirmistim dun, midem az yandi :) gecede gunum iyi gectigi icin acisi cikiyr sanirim, bende ruyalar gorup uyandim, susadim wc gittim bunu 3 4 kez tekrarladim ikiden beri ayaktayim :) olmuyrr, oglan uyuyo ama rahati yerinde pasanin :)Şimdi okurum canım asırı huzursuzlaştımSen neden uyumadın canm kötü birşey yok dimi
Aa gercekten mii, bebek artk duzenli uyur uyanir seklinde yazan aciklamalar dogru demekki, ben hic farketmedim
Ee dogunca oyle olursa senin is zor gibi gecelerr fenaa
Bi farkettigim bnm, her sabah hickirarak uyaniyrz :)
Ewet sadece 11-12 gibi gece 3-4 arası uyanigim ben işte... boyle kalsa gene iyi yani... :)Onu genelde yapiyolarmis kontrolsuz bir yirtik olusmasin diye :s
Hu huuuu kimsr var miiii?
Var canım var uykusuz uykusuz takılıyoruzHu huuuu kimsr var miiii?
Aynen ya... offf offff...Var canım var uykusuz uykusuz takılıyoruz![]()
Aman hareketleri olsun iyi olsunlarda biz uykusuz kalalım dimi annesi benim bıcırıkta aynıYok cnm son zamanlarin en iyi gununu gecirmistim dun, midem az yandi :) gecede gunum iyi gectigi icin acisi cikiyr sanirim, bende ruyalar gorup uyandim, susadim wc gittim bunu 3 4 kez tekrarladim ikiden beri ayaktayim :) olmuyrr, oglan uyuyo ama rahati yerinde pasanin :)
Oy sende mi ayrisin eşinden. .Ya kizlar gece muhabbetine gider bi konu olcak ama sormam lazim:)
Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur
Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce
Cnm hep okudugum hicbirsey hissedilmedigi yonundeEwet sadece 11-12 gibi gece 3-4 arası uyanigim ben işte... boyle kalsa gene iyi yani... :)
Ya biliyorum iyiligimiz için yapıyorlarda uyuşturucu igne falan vemiyorlar mi hiç? Benim sordugum kisiler vermiyorlar diyolar anlamadim ki canli canli mi kesik atıyorlar :/
Bizim bu minikler gececi olacak ha demedi demeyinAynen ya... offf offff...
Evt cnm, seninki nerde sen neden yalnizsinOy sende mi ayrisin eşinden. .Canim nette son haftaya kadar yapilabilir diyor. Bilmiyorum ki artık. .. :/
Ya ilk 6 ay oluyormuş öyle gececi halleri. Sonra düzene giriyormus ama... 6 ay uzun süre ama sankiBizim bu minikler gececi olacak ha demedi demeyin![]()
Canım Allah hayırlısıyla kavuştursun eşine.. Son haftalar olduğu için istersen yine de sor doktora çekinme canm gerçi eğer risk yoksa sorun olmuyor ama yinede bi sorYa kizlar gece muhabbetine gider bi konu olcak ama sormam lazim:)
Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur
Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce
Gece onlarin dedikodusunu yaparz burda olmaz mi:) dogum yapinca sakin kaybolmayin :)Bizim bu minikler gececi olacak ha demedi demeyin![]()
Uzun ki ne uzunYa ilk 6 ay oluyormuş öyle gececi halleri. Sonra düzene giriyormus ama... 6 ay uzun süre ama sanki![]()
Biz İzmir'den memlekete geldik. Okullar başlayınca gitti eşim.Evt cnm, seninki nerde sen neden yalnizsin
Bnm buyuk avantajim riskli gecen gebeligimde annemin yaninda olmam oldu, zaten ayni sitede otururz annemle, annm oyle mutluki bu animin hep yaninda gectigi icin, bebek gibi bakiyr bana, dr zaten hep yat diyor, yuruyus is yapmak uzun sure oturmak yok, esim olsaydi mecbur is yapcaktim azda olsa
Asla annesi burda birlikte büyütcez bebeklerimizi inşallahGece onlarin dedikodusunu yaparz burda olmaz mi:) dogum yapinca sakin kaybolmayin :)