• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Uyandiriyor ya... hareket ediyor belli saatlerde uyaniyorum. Zaten saatleri belli artık doğumdan sonrada böyle olacak sanırım. Bütün gece ayrica acayip rüyalar görüp lavabo molasi veriyorum tam oluyor :KK43:
Aa gercekten mii, bebek artk duzenli uyur uyanir seklinde yazan aciklamalar dogru demekki, ben hic farketmedim

Ee dogunca oyle olursa senin is zor gibi gecelerr fenaa

Bi farkettigim bnm, her sabah hickirarak uyaniyrz :)

Şimdi okurum canım asırı huzursuzlaştım:KK34:Sen neden uyumadın canm kötü birşey yok dimi
Yok cnm son zamanlarin en iyi gununu gecirmistim dun, midem az yandi :) gecede gunum iyi gectigi icin acisi cikiyr sanirim, bende ruyalar gorup uyandim, susadim wc gittim bunu 3 4 kez tekrarladim ikiden beri ayaktayim :) olmuyrr, oglan uyuyo ama rahati yerinde pasanin :)

Aa gercekten mii, bebek artk duzenli uyur uyanir seklinde yazan aciklamalar dogru demekki, ben hic farketmedim

Ee dogunca oyle olursa senin is zor gibi gecelerr fenaa

Bi farkettigim bnm, her sabah hickirarak uyaniyrz :)
Onu genelde yapiyolarmis kontrolsuz bir yirtik olusmasin diye :s
Ewet sadece 11-12 gibi gece 3-4 arası uyanigim ben işte... boyle kalsa gene iyi yani... :)

Ya biliyorum iyiligimiz için yapıyorlarda uyuşturucu igne falan vemiyorlar mi hiç? Benim sordugum kisiler vermiyorlar diyolar anlamadim ki canli canli mi kesik atıyorlar :/

Ya kizlar gece muhabbetine gider bi konu olcak ama sormam lazim:)

Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur

Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce

Yok cnm son zamanlarin en iyi gununu gecirmistim dun, midem az yandi :) gecede gunum iyi gectigi icin acisi cikiyr sanirim, bende ruyalar gorup uyandim, susadim wc gittim bunu 3 4 kez tekrarladim ikiden beri ayaktayim :) olmuyrr, oglan uyuyo ama rahati yerinde pasanin :)
Aman hareketleri olsun iyi olsunlarda biz uykusuz kalalım dimi annesi benim bıcırıkta aynı:KK54:Anası kılılklı maşallah duracell gibi enerjisi tavan :KK49:Ay Bende bi kabus bitiyor öteki başlıyor kötüsüde rüya başa sarıp durdu:63: Iyiki wc molası başladıda kalktım kabuslardan:KK22:Sende çok uykusuz kalmışın ama

Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur

Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce
Oy sende mi ayrisin eşinden. . :( Canim nette son haftaya kadar yapilabilir diyor. Bilmiyorum ki artık. .. :/

Ewet sadece 11-12 gibi gece 3-4 arası uyanigim ben işte... boyle kalsa gene iyi yani... :)

Ya biliyorum iyiligimiz için yapıyorlarda uyuşturucu igne falan vemiyorlar mi hiç? Benim sordugum kisiler vermiyorlar diyolar anlamadim ki canli canli mi kesik atıyorlar :/
Cnm hep okudugum hicbirsey hissedilmedigi yonunde

Oy sende mi ayrisin eşinden. . :KK43: Canim nette son haftaya kadar yapilabilir diyor. Bilmiyorum ki artık. .. :/
Evt cnm, seninki nerde sen neden yalnizsin

Bnm buyuk avantajim riskli gecen gebeligimde annemin yaninda olmam oldu, zaten ayni sitede otururz annemle, annm oyle mutluki bu animin hep yaninda gectigi icin, bebek gibi bakiyr bana, dr zaten hep yat diyor, yuruyus is yapmak uzun sure oturmak yok, esim olsaydi mecbur is yapcaktim azda olsa

Canım Allah hayırlısıyla kavuştursun eşine.. Son haftalar olduğu için istersen yine de sor doktora çekinme canm gerçi eğer risk yoksa sorun olmuyor ama yinede bi sor

:KK17:
Ya ilk 6 ay oluyormuş öyle gececi halleri. Sonra düzene giriyormus ama... 6 ay uzun süre ama sanki :KK43:
Uzun ki ne uzun :KK51: Toplasan bi saat ya uyuruz ya uyumayız:oops:Ayyyy en büyük duam Rabbim gaz sancılarını yaşatmasın huzurlu bebişler olsunlar

Evt cnm, seninki nerde sen neden yalnizsin

Bnm buyuk avantajim riskli gecen gebeligimde annemin yaninda olmam oldu, zaten ayni sitede otururz annemle, annm oyle mutluki bu animin hep yaninda gectigi icin, bebek gibi bakiyr bana, dr zaten hep yat diyor, yuruyus is yapmak uzun sure oturmak yok, esim olsaydi mecbur is yapcaktim azda olsa
Biz İzmir'den memlekete geldik. Okullar başlayınca gitti eşim.
Bende burda doğumu bekliyorum. Eşimin ailesi burda bu yüzden ayıp olmasın diye hep annemde kalamiyorum. :( bayram çabuk gelsede eşime kavussam :(

Back
X