Kuzuu ne isin var burda yine mi uyku tutmadi :))
Ahh bizzleerr simdiden basladk noberlereee
Uyku tutmadı valla kimse yoktu burda telde takıldım öyle. 7de kahvaltı yaptım, evi toparladım, yapacagım yemegi ayarladım, yuruyuse incem kuzum.
Napalım 1 sene uyku yok bize, anladık yani.
Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum
Ne olacak bizim bu halimiz?

bende rüyamda eşimin beni aldattıgını gordum, gel öp beni dedim, guldu bana. Ben biraz nazlıyımdır ona karsı. Tam bi sevgi pıtırcığıııı.

Aa bilmiyrdum
Ben bu bilgiyi, ben ne yiyorum onu dusunuyrm
Balik yemiyrm :) makarna cok sevyrm, taze fasulye, karniyarik, kizartma, et sote, kuru fasulye, bulgur pilavi, patates yemegi, kabak yemegi, lahmacun, pide :))
Sut icemiyrm midem bulanio ondan bide ceviz yiyorum hergun bi tane meyve
Anamm ben hic iyi beslenmiyrm ya :s ama napayim biktim ya mide sikintilatindan
Hamilelikten sonra süt içmeye başladım. Nefret ediyordum. Nesquik ile içiyodum diyetisyen işte bunlar hep calori dedi biraz kahve at öyle iç dedi. Sana da tavsiye ederim canım. Onun dısında hergun peynir,yumurta,yeşillik ve meyve yiyordum. Şimdi diyetten sonra et,sebze yemeği vs. yemem gereken herseyi yiyorum. Biraz gec kaldım ama.. Yine de çok hafiflediğimi hissediyorum, bebeğe faydalı bir şeyler gittiğini hissediyorum.. Kızartmayı çok özledim o ayrı
ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimiz

eşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor

19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Canım çok çok çok geçmiş olsun!
Nasıl çaldılar bilmiyorum ama artık evde altın tutmak çok tehlikeli. Ben düğünden sonra hemen bankaya attım sonrada eskişehirden ev aldım. Eşinin destek olması çok iyi. Kıyamam peri neler çekti. Rabbim en kısa zamanda yerine daha iyileri getirmeyi nasip etsin. Etrafınıza dikkat edin. Hep en yakınlardan çıkıyor bu olaylar. Bilen yapıyor.
günaydın şekerlerr
hepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, hayırlı cumalar
hava soğuk iyi giyinin
günaydın hanımlar ben dün normal doğumun nasıl olduğunu okudum sancıların nasılolması gerektiğini okudum. okuyunca çok korkuunç görünmüyor ama 12-14 saatlik bir zaman ağrı çekmek nasıl olur bilmiyorum allah yar ve yardımcımız olsun. ama doğum bitince her şey bitiyoren güzeli bu sanırım
Günaydın güller nasılsınız
Günaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn
Günaydın kızlar!
Ben de Ankara'dayım. Hava enfes değil mi yaa? BNa mı öyle geliyo? O sıcaklardan sonra şükür diyorum. Yürüyüş yapcam şimdi misss gibi havada, ohhh
Nesli, ben güzel ve anlamı olan doğum hikayelerini izliyorum. Yani doğumu bir işkenceden ziyade mükemmel bir güzelliğe sahip olabilmek için insanın nelere katlandığını ve sonunda kazandığını anlatan hikayeler çekiyor beni.. Doğumdan inanılmaz korkan biri olarak pozitif düşüncelerle hazırladım kendimi. Çünkü günde binlerce kadın doğum yapıyor. Hepsinin hikayesi farklı. Bizimkilerde farklı olacak. Hepimiz bir şey anlatacağız burada. Ama sonuçta hepimiz kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Allah güzel hikayeler anlatmayı ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.