Çok çok gecmiş olsun canm B'nde yeni uyandım daha kalkmadım bile yataktanGunaydiin uyuya kaldigim icin cevap verememisim simdi sabah oldu kalktim bogazim tirmik tirmik :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok gecmiş olsun canm B'nde yeni uyandım daha kalkmadım bile yataktanGunaydiin uyuya kaldigim icin cevap verememisim simdi sabah oldu kalktim bogazim tirmik tirmik :)
10 dakikada 3 kez 50 saniyelik sancılar oluyormuş peki nisanın gelmedi mi
Canım çok gecmiş olsun biliyorum çok zor ama cana gelecegine mala gelsin basınızın gözünüzün sadakası olsunah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor
19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
bu dediğin anne için değil miKızlar hastane çantanıza Humana Still Tee de alıp koyun, ilk etapta süt az geliyor, onu içince ılık ılık süte faydası oluyor, biz de bilmiyorduk doktor söyleyince eşim gidip hemen eczaneden almıştı. Sonra süt kendisi artıyor zaten ben artırıcı özel bişey yemedim, ama bol bol su içtim, kızım doğumundan oğluma hamile kalana kadar emdi, 3,5 yıl emdi diyebilirim. Hamile kalınca sütü artık içmeyeyeim kardeşime kalsın deyip kendiliğinden bıraktı :) Hiç memeden ayırmak için uğraşmadım, emdiği kadar emsin diyordum, kesmek de zor olmadı :)
Bende derse girdim geldim anneme yuruyus yapamiyorum cok yoruluyorum sende de oluyor muİyiyim annemlere kahvaltiya geldim yuruyus oluyor hemde sen nasilsiln
Canim ayni drumdayiz sanirim ustelik gece soguk gunduz yine terliuorummkızlar havlar birden soğudu..
beniö ceketlerim, hırkalarım olmuyor..
ee hamile badilerim falan hep kısa kollu..
kaldım ortada yaa
Ayy ne düşünceliymiş maş Allah nazar değmesin.Kızlar hastane çantanıza Humana Still Tee de alıp koyun, ilk etapta süt az geliyor, onu içince ılık ılık süte faydası oluyor, biz de bilmiyorduk doktor söyleyince eşim gidip hemen eczaneden almıştı. Sonra süt kendisi artıyor zaten ben artırıcı özel bişey yemedim, ama bol bol su içtim, kızım doğumundan oğluma hamile kalana kadar emdi, 3,5 yıl emdi diyebilirim. Hamile kalınca sütü artık içmeyeyeim kardeşime kalsın deyip kendiliğinden bıraktı :) Hiç memeden ayırmak için uğraşmadım, emdiği kadar emsin diyordum, kesmek de zor olmadı :)
sebamed aldımOy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?
geçen hafta benimde aynı enseme vuran baş ağrılarım vardı ama geçti.dediğin gibi hep tansiyonumdur dedim ama normal çıktı.
bu haftada gün içinde 1-2 defa olan baş dönmeleriyle karşı karşıyayım.4-5 sn sürüp geçiyor karnım şiş olmasa dicem ki yeni hamileyim ya. son aylar gerçekten daha zor geçiyormuş
inşallah Allahım nasip ederse inşallah canımBende aynı hiç rüyamda göremedim görenlerede özeniyorum napalım bizde Doğunca görecez
çok geçmiş olsun canım hayrını göremesinlerEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Allah yardımcınız olsun havalar serinleyince ben uyuyabiliyorum çok şükür darısı başınıza inşallahgünaydın hanımlar..
uykusuz bir geceden sonra işteyim..
bu ne ya uyuyamıyorumm offf
32.haftanin belirtisiymis bu basagrisi gercekten sonlar daha stresli beneginde hareektleri azalivak falan diyolar 32 den sonra birde on atakilirim neden azaldi diye medical ile gorusucektin fiyat icin gorustinmu nasil fiyatlar
selam kızlar bugün gerçekten grip geldi oturdu dün ve gece epey şeyler yapıp içtim ama bana mısın demedi
kafam kalkmıyor midem bulanıyor üşüyorum sanki siz sağlıkla kalın görüşürüz
Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..
hepinizi optum
görüştüm canım.epiduralli sezeryanın fiyatı 2400 müş.oda süslemesi dahilmiş.
oda süslemeside şeker sepeti 20 adet şeker+anı defteri+takı yastığı+lohusa şerbeti+kapı süsü ve beşik ve yatak süslemesini kapsıyormuş.bide fotoğraf paketleri vardı biz en küçük olan paketi tercih ettik 480 liraymış o da.doğum hangi saatte olursa olsun geliyorlarmış.dışardan başka bir fotoğrafçı giremiyormuş ameliyathaneye
yani bize 3000 tl ye mal olucak hastane işi ,nakit alıyorlarmış bir de kredi kartı falan olmuyomuş