• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canımm benimde öyle..dün resmen durmadı yerinde..bugün pek bi nazlı..yoruldu galiba dedim hatta..evet insan endişeleniyor ama bence boşuna..normaldir yani..biz bile moddan moda giriyoz..bigün enerjimiz tavanken bigün diplerde..beynimize söz geçirebilirsek eğer hiççç takmayalım:KK28:

Haklisin cnim iste tedirginligimi bi atabilsem ben gerilince o daha cok stres yapio saniirm rahat olmak gerekio insalah gene kipir kipir olur busefer az dur oglum bile demicem :) vursun hic durmasin uyandirsin beni :)

canımm benimde öyle..dün resmen durmadı yerinde..bugün pek bi nazlı..yoruldu galiba dedim hatta..evet insan endişeleniyor ama bence boşuna..normaldir yani..biz bile moddan moda giriyoz..bigün enerjimiz tavanken bigün diplerde..beynimize söz geçirebilirsek eğer hiççç takmayalım:KK28:
Merhaba benim doktorum geçen hafta artik 3-4 saatlik uyku moduna gececek endiselenme hareket etmezse dedi tabi bu hareketsizlik 24 saati gecmeyecek

ben yaklaşık 1 aydır bu saatlerde yatışa geçiyorum kızlar , yarın geç uyanabilmek için şu anda direnişlerdeyim, bakalım ne kadar sürecek:confused::confused:hamileliğin son ayları özellikle son ay en zoruymuş, sürekli yorgun, sürekli biryerlerde ağrı, yetişmeyen işler, ısrarla 37 ye kadar çalışma hırsı, ben galiba depresyona girdimmm, havalar da birden soğudu, ama bende ateş zirvede, hala sandaletle gezmekteyim, hoşş zaten çok da ayakkabı seçeneğim yok :KK35::KK35: ama şundan eminim ki klasik bir anne formatına girmeyeceğim:cool::cool: bu ara buna dair şüphelerim olsa da geçecek inşallah:KK51::KK51: sizler nasılsınız?

Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden

Çok geçmiş olsun canım karacigerden kaynaklanmaması gerçekten sevindirici bunada şükür diyelim ozaman değilmi:KK66:
cok tesekkur ederim buna da sukurler olsun tabii ki..sagol canim..

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin inş. Bende de kaşınmalar var. Böyle karıncalanma gibi.. Sanki üstümde bişey geziyo. Sende nasıl oluyor? Çok mu şiddetli?
Beni çok çok aşırı rahatsız etmiyo ama hoş da diil yani. Merak ettim yaa

cok tesekkur ederim canim...benimkisi karincalanma gibi degil bayagi siddetli kasinti canim..umarim bir an once gecer...

canım cok cok cok geçmiş olsun Allah seni ve bebgini korusun cok seviindim başka bir durum olmadığına bugun iiyice dinlen olur mu jelinide sürmeyi ihmal etme

Cok sagol tatlim..jelimi surduk az once ama henuz bir degisiklik yok umarim fayda eder ..

Gececek gibi cnm simdi yatyrm ama karnim hep kasilmis halde, nedense ben hep cumalari kotu oluyrm ve karnim buyuyo akabinde:) bnm oglan yerimdar diyor galiba :))

Cok sagolll cnmmm

Aksiyonlu gunler bizi bekliyr :) hafta sayiyoruz artik

Canim sana da gecmis olsun naxara geldik galiba ....
Çok geçmiş olsun tikita tikita
Allahtan içerden gelen bir durum değilmiş şükür beterinden korumuş Rabbim seni de bebisini de.Geçer inşallah kullan bakalım ilacını umarım bizlerin başına gelmez sen de en kısa zaman da atlatırsn.

sagol canim kullanmaya basladim gercekten iskence gibi Allah'im kimseye vermesin ozellikle hamislere canim..

cok tesekkur ederim buna da sukurler olsun tabii ki..sagol canim..

cok tesekkur ederim canim...benimkisi karincalanma gibi degil bayagi siddetli kasinti canim..umarim bir an once gecer...

Cok sagol tatlim..jelimi surduk az once ama henuz bir degisiklik yok umarim fayda eder ..

Canim sana da gecmis olsun naxara geldik galiba ....

sagol canim kullanmaya basladim gercekten iskence gibi Allah'im kimseye vermesin ozellikle hamislere canim..
eder cano rahat bir uyku çekersin inşallah bir kac güne hiç bişeycik kalmıcak

Merhaba benim doktorum geçen hafta artik 3-4 saatlik uyku moduna gececek endiselenme hareket etmezse dedi tabi bu hareketsizlik 24 saati gecmeyecek

Tesekkurler cnim yazdigin icin benimki cok sukur 24saat falan olmado hareket ediyo elimi karnima.koyunca itiyo ama gecen gun cok hareketliydo bianda yavasladi ve azaldi ondan endise ettim dedigin gibi uyuyo sanirim sabah guzeldir lipir kipir ama simdi oyle degil elimden rahatsiz oldugi icin itiyo cok sukur hissediyorum allah kotu bisey yasatmasi hicbirimize ins

Çok teşekkür ederim canım,benimkisi böyle pütür pütür ele geliyor senin de öyle mi canım?
bir kaşımaya başladığımda bir daha kanatasaya kadar kan oturasaya kadar kaşıyorum maalesef...
doktorum jel yazdı yine onu kullanıcam..geçmezse zaten cildiyeye giderim hemen

Evet ,kızarıp pütür pütür oluyor ve nokta nokta kırmızılıklar var ; ama benim gebelikten önce de cildim çok hassastı ona bağladım biraz.Biraz araştırınca dediğin gibi karaciğerle ilgili bir durum var mı diye ben de endişelendim.Salıya kontrol var bakalım dr ne diyecek bana.

KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,NE MUTLU BANA Kİ BENİ MERAK EDİP GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAZMIŞSINIZ,İNANIN GÖZLERİM DOLDU O KADAR ÇOK BİLDİRİMİ GÖRÜNCE......

SİZE YAZDIKTAN SONRA EVDEN ÇIKTIM O ARA SEKRETERİ İLE GÖRÜŞEBİLDİM VE DURUMU ANLATTIM,O ESNADA DOKTORUM MÜSAİT OLMADIĞINDAN SEKRETERİ BANA DÖNÜŞ YAPACAĞINI BİLDİRDİ,BEN HALİ HAZIRDA ZATEN EVDEN ÇIKMIŞTIM VE BEKLİYORDUM...

HER NEYSE BENİ HEMEN HASTANEYE ÇAĞIRDILAR TAHLİLLER İÇİN,DOKTORUMUN İLK ŞÜPHESİ KARACİĞERDEN GELEBİLECEĞİ İDİ...

KANIMI VERDİM VE BEKLEMEYE KOYULDUM...

ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KARACİĞERLERİMDEN DEĞİLMİŞ,BU KAŞINTI ÇOĞU GEBE DE OLABİLİYORMUŞ VE GENELDE 32 İLE 36 HAFTALAR ARASINDA ÇIKIYORMUŞ,DOKTORUM SENİN DURUMUN YİNE İYİ SENDEN ÇOK DAHA KÖTÜLERİ OLUYOR VE EĞER KARACİĞERİNDEN KAYNAKLANSAYDI HASTANEYE YATIŞINI YAPMAMIZ GEREKİRDİ DEDİ..

İÇİM BİR FERAHLADI,KAŞINTIM HALEN DEVAM EDİYOR,JEL YAZDI YİNE...EĞER DEVAM EDERSE TEKRAR GEL DEDİ BANA...CİLDİYEYE YÖNLENDİRMEDİ....... ACABA GİTSEM Mİ KENDİM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL....

HER NEYSE Kİ CİDDİ BİR DURUM GÖZÜKMÜYOR AMA ARA ARA YİNE DE KAN VERİCEKMİŞİM TAKİP ALTINDA ALINDIM...

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

İYİ Kİ VARSINIZ.....

Daha iyi olmana cok sevindim :) Gecmis olsun! Doktorunun takibinde insallah hemencik atlaticaksin.

Tekrar gecmis olsun, dikkat et kendine!

Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden

Cok uzuldum yazdiklarini okuyunca :( Neden halin yokken kendini o kadar yoruyorsun be tatlim, tuh. Gelen gelsin, sen hamilesin, karinlari cok acsa disardan bisey soylenir, yerler icerler. Deger mi kendini oyle hamile halinle perisan etmeye?

Cok ince dusunceli, fedakar davranmissin, karsindakiler kiymetini bilememis resmen, cok ayip etmisler. Ben de olsam sinirden ziplardim. Sen cok haklisin kizmakta.

Bir dahakine kendine daha iyi davran, caninin kiymetini bil, hic yorma kendini valla. Gebesin sen yahu, insanlar seni nazlasin, sen onlari mutlu edicem diye cirpinma, yazik canina. Bi guzel dinlen simdi keyfine bak. Hazirladiklarin da yarin sana esine sefa olsun, yer icersiniz :) Sinirini surdurup yavrucugunu da strese sokma, unutmaya calis.

eder cano rahat bir uyku çekersin inşallah bir kac güne hiç bişeycik kalmıcak
insallah canim cok sagol guzel dileklerin icin..

Evet ,kızarıp pütür pütür oluyor ve nokta nokta kırmızılıklar var ; ama benim gebelikten önce de cildim çok hassastı ona bağladım biraz.Biraz araştırınca dediğin gibi karaciğerle ilgili bir durum var mı diye ben de endişelendim.Salıya kontrol var bakalım dr ne diyecek bana.

Canim sende ihmal etme olmadi bir tahlil yapsinlar..ikimize de gecmis olsun insallah bir an once duzeliriz..
Daha iyi olmana cok sevindim :) Gecmis olsun! Doktorunun takibinde insallah hemencik atlaticaksin.

Tekrar gecmis olsun, dikkat et kendine!
cok ama cok sagol canim..insallah canim bir an once atlatirim..

insallah canim cok sagol guzel dileklerin icin..

et.Canim sende ihmal etme olmadi bir tahlil yapsinlar..ikimize de gecmis olsun insallah bir an once duzeliriz..

cok ama cok sagol canim..insallah canim bir an once atlatirim..
Tikitam ben bugun siteye pek giremedim yeni okuyabildim cok gecmis olsun arkadasim kendine dikkat et

Ah be arkadaşım hamile hamile ne yordun kendini o kadar. Misafirlerin de ne dusuncesızmıs yani. Benımde var basımda öyle. Atsan atılmıyo. Saat 5 te yemege geliyoruz diyip 9:30 da geldiler ac ac hamıle halımle beklemıstım. O gunden berı mısafıre dısardan bıseyler alıp servıs edıyorum.

Back
X