• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kimseye sormak zorunda değilsin dinimizce anne ve babanın hakkıdır eşinle diren bence
Aynen canım zaten biz istemyrzda yüzsüzler ya kalkıpta çocuk dogunca kp ismiyle hitap ederlerse çıldırırım valla

neyseki eşin yanında. şimdi yok deyince de hassas oldukları için bu konuda kötü oluyorlar.dediğim gibi çift isim kullanıp tekini söyleyebilirsin en iyi ihtimalle
Öyle yapcaz artık canım işte uyduraöadık bişey ya tek isim istediğim için ikinci isimleri hiç begenemyrum:-)

Elbette zor zamanlar olacak sonucta artik herseyinden sorumlu minik bi insan yavrusu olucak elimizde bol bol dua edip Allahtan sabir isteyelim.. İnsirah suresi oku mesela anlami cok guzel..
İnşallah... Sanki böyle doğum sonrası "ÖSS sonrası yaşanan tuhaf ruhsal boşluk" gibi bir havadalar doğum yapanlar.. Ben cidden baya bir koktum. :KK43: Kış da geliyor zaten, güneş de yüzünü göstermezse, yağmur, kapalı hava filan iyice basarlar bana o doğum sonrası ağrı, sızı, göğüs yarası, uykusuzluk içinde...

Eveet annemde dedi indi asagiya Rabbim guc kuvvet versin hepimize bi avazda doguralim insallah..
Amin inş canım ya benimki daha yukarda bu kadar aşaya incekmiki acaba vakitte var ama doktorda oyuzden dedi zaten sen daha doğurmazsın rahat ol diye:-)

Selam kızlar doktordan geldik şimdi bizde bebişim 2217 kg olmuş ama boyunu ölçemedi paşa bize yüzünü göstermedi doktor ne yaparsa yapsın ellerini tutmuş yüzüne koymuş böylecene oğlum bize poz vermedi yüz görümlüğü istiyor galiba nazlı oğlum bende ise durum kansızlığım devam ediyor kan ilacımı değiştirdi trombositimde düşmüş tekrar kan istedi 2 hafta sonraya ilk defa bi hastam kilo alsın diye uğraşıyorum dedi birde bebiş dahada aşağıya inmiş 3 hafta dayansa bari yatıcaksın hep dedi bizden haberler bunlar

Selam kızlar doktordan geldik şimdi bizde bebişim 2217 kg olmuş ama boyunu ölçemedi paşa bize yüzünü göstermedi doktor ne yaparsa yapsın ellerini tutmuş yüzüne koymuş böylecene oğlum bize poz vermedi yüz görümlüğü istiyor galiba nazlı oğlum bende ise durum kansızlığım devam ediyor kan ilacımı değiştirdi trombositimde düşmüş tekrar kan istedi 2 hafta sonraya ilk defa bi hastam kilo alsın diye uğraşıyorum dedi birde bebiş dahada aşağıya inmiş 3 hafta dayansa bari yatıcaksın hep dedi bizden haberler bunlar

Canım bol bol kan üzümü ve harnup pekmezi ye benim kanım da düşüktü böyle bira zdikkat ettim şimdi iyi çok şükür hatta demirim epey depolanmış doktorum çok sevindim iyi bakmışsın demişti sen de ihmal etme inan faydası oluyor...

Canım bol bol kan üzümü ve harnup pekmezi ye benim kanım da düşüktü böyle bira zdikkat ettim şimdi iyi çok şükür hatta demirim epey depolanmış doktorum çok sevindim iyi bakmışsın demişti sen de ihmal etme inan faydası oluyor...
Üzüm yiyordum ama aklıma geldikçe onu bir düzene koyuyum canım inş yeni verdiği ilaçlarda fayda saylarda moralim düzelir :KK43:

İnşallah... Sanki böyle doğum sonrası "ÖSS sonrası yaşanan tuhaf ruhsal boşluk" gibi bir havadalar doğum yapanlar.. Ben cidden baya bir koktum. :KK43: Kış da geliyor zaten, güneş de yüzünü göstermezse, yağmur, kapalı hava filan iyice basarlar bana o doğum sonrası ağrı, sızı, göğüs yarası, uykusuzluk içinde...

Dün bir hayal kurdum, şöyle kızım doğmuş olmuş 1 aylık falan. Dışarıda hava buz gibi, kapalı. Önce kızımı yıkıyorum sonra kendim yıkanıyorum. İkimizde mis gibi oluyoruz. Sımsıcak evimizde , yatağımızda babamızı beklerken akşam üzeri uyuyup kalıyoruz. Eşimin güzel öpücükleri ile uyanıyoruz sonra. Harika bir hayaldi bu

Günaydıııııın En Büyük TÜRKİYE Sabah 7 de uyandık babamızla kahvaltımızı yaptık kızımla 2 saat geçmeden tekrar dalmışız:-) Yawrum benim uyku hormonlarım tontişimede geçiyor heralde ben uyanana kadar uyanmıyor :cool:
carputi carputi göbüş paylaşmışsın heralde bulamadım :KK55:
Eveet 4357 de.. Senin bebis napti pozisyonu degistimi

maşallah canım oğluluna ne güzel büyümüş sende yat canım dikkat et kendine 3 değil 5 hafta dayanırdın inşallah

Back
X