• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım psikolojik olmasın şu anda izin almak kafanda olduğu için yaşyor olabilirsin.beyin oyun oynuyor sanırım seninle..
yatak odasında değil kanepede falan uyumayı dene..
bende yatak odasında uyurken belim ağrıo salonda oturma odasınd açalışma odasında sert yerlerde daha rahat ediyorum..
ama bugün bende 3,5 ta uyandım fakat iyiyim sıkıntım yok

Off onunda etkisi var büyük ihtimal, izni haketmişken ne diye çalışıyorum düşüncesi var sanırım bilinçaltımda.

Günaydın canım. Sersem gibi oluyor insan. Bebişim böbreğime baskı yaptığından beri sürekli sola yatmak zorundayım. Alışana kadar çok uykusuz gece geçirdim birde ertesi gün işe gelmek o halde hepten yıpratıcı oluyor. Sabırlar diliyorum sana,kendime,çalışan çalışmayan tüm hamişlere :KK48:

Aynen işte öyle sersem gibi dolanıyorum iş yerinde:KK35:

Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum. :rolleyes:
Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm :KK70:

Canım ya yüzme gibi bir şansın varsa bence denemelisin, ben eşimle beraber spor salonunda ki yüzme havuzuna başlamıştım, hiç fark etmedim ama 3 kilo vermişim. Doktorumda şaşırdı. İnan yüzme hem kilo vermek için ideal hemde bebek ve senin için faydalı.

Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)

Ayy maşallhhhhh:nazar::nazar::nazar: ne büyük bir mucize taşıyoruz içimizde:KK36::KK36:

Banada uykudan uyanmak ölüm gibi geliyor. Bebek olunca naparım bilmiyorum uykuyu severim:-)

Ben kalkıyorum da, sonrasında dengede durup yürümekte zorlanıyorum.. zor günler bizi bekliyor, artık bunun daha çok farkındayım. Annelik kolay değil derlerdi de, daha şimdiden bunu anlamak bazen ürkütüyor gerçekten. sadece bu uykusuzluğun insanı çok değişik etkilediğini fark ettim, ve her an her yerde uyuyabilir potansiyele sahibim. O yüzden asla bebeğimi yatakta yatarak emzirmeyeceğim. Annem özellikle bu konu da uyardı beni. Oturarak emzirmek en güvenli yol olacak.

Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)

ilk olarak hiçte çirkin görünmüyorsun, gayette güzelsin kendine haksızlık etme, ikincisi ise bende saçlarını kestirmelisin çok hoş duruyor o şekilde. :KK39:

bu isim konusunu dünde biz konuştuk. bana anlamsız bir baskı gibi geliyor büyüklerinin ismini koymak. koymak istemediğini söylesen hemen tepkiler başlıyor. oysaki onlar da zamanında anne-baba olmuş. aynı durumda kalsalar ne yaparlardı acaba, böyle ısrar etmemek lazım. sen de çift isim koyarsın birini söylersin , hem de
kafan rahat eder :KK66:
Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(

Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)

ayy canımm ne kadar güzell yaa maşallahhh..hokka gibi bir burnu var maşallahh :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.

canım bende bu şekilde de çok güzelsinn..
ama kestircem diyorsan önler biraz uzun arkalar daha kısa olan bob modelini deneyebilirsin sana yakışır ama öle çok kısada değil bu boylarda olsun..

Valla öyle oluyormuş gözlerimle şahit oldum :)
Çok da kakalı olur diyorlar diye ekliyim de bayılll bi orda :) hahahha

annuvvv yahuu kızım netttin seennn..hem çenesiz hem çok kakalı yandımm bennn :KK70::KK70::KK70:

Kocaman maşallah suphanallah yavruna :nazar::KK46:
Bir ben göremedim kuzumu böyle renklide.. Bir tane bile fotomuz yok... İçimde kalan bir o olacak..
benimde yok sadece gördüm resmini vermedi doktor
Ben kalkıyorum da, sonrasında dengede durup yürümekte zorlanıyorum.. zor günler bizi bekliyor, artık bunun daha çok farkındayım. Annelik kolay değil derlerdi de, daha şimdiden bunu anlamak bazen ürkütüyor gerçekten. sadece bu uykusuzluğun insanı çok değişik etkilediğini fark ettim, ve her an her yerde uyuyabilir potansiyele sahibim. O yüzden asla bebeğimi yatakta yatarak emzirmeyeceğim. Annem özellikle bu konu da uyardı beni. Oturarak emzirmek en güvenli yol olacak.

Yatarak emzirmek tehlikeli bir uyuduğunu düşün boğulan bebekler oluyor

ben sol dıyrm :)

ayrıca cok tatlısın, yuzunde cok tatlı bı ıfade var, kalbının guzellegı yuzune yansımıs derler ya, oyle bı tıpın var. senı gorsem bu kız cok ıyı bırıne benzıyor derım :nazar:

Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
kimseye sormak zorunda değilsin dinimizce anne ve babanın hakkıdır eşinle diren bence

koymucaz demeniz durumunda hala bir isimde biz bulalım demeleri cidden yüzsüzlük yanii..
isim hakkı aslen anneye verilmiştir aslında..

can kızlarım hepinize günaydın sabaha karşı bıraktığım yerden okuyarak geldim bu sayfaya kadar malum uyumadık ya
7 gibi dalmışım 1.5 saat uyumuşum neyse buna da şükür
yaprak gibi sallanıyorum zaten iş yapmak zor geliyor bu halde ayakta kalmak bile mucize
hastalara acil şifalar diliyorum hep dualarımdasınız
resimler harika kızlar maşallah size
ishal olan arkadaşlara söylüyorum evet zor ama en azından tehlikesi kabızlık kadar olmasa gerek ıkınmayayım diye yırtacam bigün kendimi :KK71:

bence sagdakı sac seklın cok hos cnm cok da guzelsın maşallah hıc kendıne hakaret etme:KK45:

Arkadaşlar,

Hani şimdi biz çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz, mutlu bir bekleyişimiz var ya... Eylül annelerini okudum azıcık, içim karardı benim :( Sanki böyle çok mutlu bir olayı bekleyip bekleyip sonra beklentinin tersine gayet mutsuz günlere geçmişler gibi. Çok endişe ediyorum böyle olur diye, moralim bozuluyor. Zaten aşırı duygusalım, kuş uçsa gözümden yaş akıyor. Doğum sonrası için mutluluk ve heyecan karışımı bişeyler olur derken, onları okuyunca karamsar ve üzgün bir ruh haline girdim.

İnşallah çok zor olmaz o günler. Korktum ben.

günaydın güzel anneleeer :KK54:
hurma yemek sakıncalı mı anlamadım konusu açılmış yine. ben her gün yiyorum 3.aydan başladım yemeye sonra ara verdim şimdi tekrar başladım
canım ben de hamileliğimin başından beri günde beş tane fln yiyordum çok yediğimden olsa gerek bir aydır ara vermiştim şimdi tekrar başlamıştım ama burda arkadaşlar sancı yapar dediler ki iki gün önce üç tane yemiştim baya bi yalancı sancı çektim dikkat et bence ben son haftalarda yemeyi planlıyorum artık..

Yarın 4.30 da randevumuz varrrrrr oleyyy inşallah kilo almıştır minnoşlar :KK19:
zeyycim bizim de bugün 16.30 da randevumuz :KK45: umarım kızlarımız iyilerdir.. ve ilk defa eşimden ayrı annemle gideceğim anneannesine poz verecek mi bakalım hala yüzünü görmek nasip olmadı da.. :KK43:

Canım benim 20 li haftalarda çıktı enfeksiyon ve ağrı geçmedi o yüzden tekrarladıkça ağrı yapılıp bakılıyor..ilkinde idrar testi temiz çıktı ama kültürde göründü enfeksiyon..o yüzden ikisinide yapıyor dokyorum
isyancım ben iki buçuk aydır enfeksiyonla uğraşıyorum iki kez antibiyotik kullandım resmen ve yine tahlil yaptırdım lökosit hiç bu kadar fazla çıkmamıştı :KK1: bugün randevumuz var doktorumuz kültür isteyecek sanırım.. bu enfeksiyonun bebeği etkileme ihtimali var mı biliyor musunuz? burda bir arkadaşıımz benim arkadaşımı sezaryene aldılar demişti öyle bir şey demesinden çok korkuyorumm..:KK12:

Ben saç konusunda acayip geri kafalıyım. Son halini gösteren fotoğraftaki saçların uzun uzun çok güzel bence :) Böyle kalsa da olur :)

Off onunda etkisi var büyük ihtimal, izni haketmişken ne diye çalışıyorum düşüncesi var sanırım bilinçaltımda.

Aynen işte öyle sersem gibi dolanıyorum iş yerinde:KK35:

Canım ya yüzme gibi bir şansın varsa bence denemelisin, ben eşimle beraber spor salonunda ki yüzme havuzuna başlamıştım, hiç fark etmedim ama 3 kilo vermişim. Doktorumda şaşırdı. İnan yüzme hem kilo vermek için ideal hemde bebek ve senin için faydalı.

Ayy maşallhhhhh:nazar::nazar::nazar: ne büyük bir mucize taşıyoruz içimizde:KK36::KK36:

ilk olarak hiçte çirkin görünmüyorsun, gayette güzelsin kendine haksızlık etme, ikincisi ise bende saçlarını kestirmelisin çok hoş duruyor o şekilde. :KK39:

ayy canımm ne kadar güzell yaa maşallahhh..hokka gibi bir burnu var maşallahh :nazar::nazar:

canım bende bu şekilde de çok güzelsinn..
ama kestircem diyorsan önler biraz uzun arkalar daha kısa olan bob modelini deneyebilirsin sana yakışır ama öle çok kısada değil bu boylarda olsun..

annuvvv yahuu kızım netttin seennn..hem çenesiz hem çok kakalı yandımm bennn :KK70::KK70::KK70:

ben sol dıyrm :)

ayrıca cok tatlısın, yuzunde cok tatlı bı ıfade var, kalbının guzellegı yuzune yansımıs derler ya, oyle bı tıpın var. senı gorsem bu kız cok ıyı bırıne benzıyor derım :nazar:

bence sagdakı sac seklın cok hos cnm cok da guzelsın maşallah hıc kendıne hakaret etme:KK45:

Anaaaaaaaa yerim ben sizi.
Tam saçı başı dağıtmış harıl harıl test çözerken ne güzel moral oldunuz. :KK36:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim efenimmmmm. :KK19:
O zaman ben bi gideyim kuaförüme tavsiyelerinizle birlikte diyeyim ki benden ne olur? :)

İsyanımmmm o dediğin modeli de kestirdim daha önce yafrummm. Ne diyosun öyle mi yapıyım??
image.webp

kızlar bir sorum var progestan fitil ya da ağız yoluyla kullanan var mı cevaplar mısınız lütfen ben hala devam da

Arkadaşlar,

Hani şimdi biz çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz, mutlu bir bekleyişimiz var ya... Eylül annelerini okudum azıcık, içim karardı benim :KK43: Sanki böyle çok mutlu bir olayı bekleyip bekleyip sonra beklentinin tersine gayet mutsuz günlere geçmişler gibi. Çok endişe ediyorum böyle olur diye, moralim bozuluyor. Zaten aşırı duygusalım, kuş uçsa gözümden yaş akıyor. Doğum sonrası için mutluluk ve heyecan karışımı bişeyler olur derken, onları okuyunca karamsar ve üzgün bir ruh haline girdim.

İnşallah çok zor olmaz o günler. Korktum ben.
Yaa sorma bende eylul annelerini okuyunca icim karariyor..:( insallah bizler cabuk atlatiriz...

cnm ya gecen ben bır yazı okumusum heryerde herseyı okudugumdan kıtapda mı okudum nette mı okudum bılmıyorum ama orada bebeklere yastık kullanmayın yazıyordu. yenıdogan ıcın tabı bu dedıgım
Yok tatlım benim dediğim bizim kullandığımız gibi bi yastık değil eğimli düz sırtına kadar olan sert bişey

Yaa sorma bende eylul annelerini okuyunca icim karariyor..:KK43: insallah bizler cabuk atlatiriz...

İnşallah... Sanki böyle doğum sonrası "ÖSS sonrası yaşanan tuhaf ruhsal boşluk" gibi bir havadalar doğum yapanlar.. Ben cidden baya bir koktum. :KK43: Kış da geliyor zaten, güneş de yüzünü göstermezse, yağmur, kapalı hava filan iyice basarlar bana o doğum sonrası ağrı, sızı, göğüs yarası, uykusuzluk içinde...

neyseki eşin yanında. şimdi yok deyince de hassas oldukları için bu konuda kötü oluyorlar.dediğim gibi çift isim kullanıp tekini söyleyebilirsin en iyi ihtimalle

Back
X