canım psikolojik olmasın şu anda izin almak kafanda olduğu için yaşyor olabilirsin.beyin oyun oynuyor sanırım seninle..
yatak odasında değil kanepede falan uyumayı dene..
bende yatak odasında uyurken belim ağrıo salonda oturma odasınd açalışma odasında sert yerlerde daha rahat ediyorum..
ama bugün bende 3,5 ta uyandım fakat iyiyim sıkıntım yok
Off onunda etkisi var büyük ihtimal, izni haketmişken ne diye çalışıyorum düşüncesi var sanırım bilinçaltımda.
Günaydın canım. Sersem gibi oluyor insan. Bebişim böbreğime baskı yaptığından beri sürekli sola yatmak zorundayım. Alışana kadar çok uykusuz gece geçirdim birde ertesi gün işe gelmek o halde hepten yıpratıcı oluyor. Sabırlar diliyorum sana,kendime,çalışan çalışmayan tüm hamişlere![]()
Aynen işte öyle sersem gibi dolanıyorum iş yerinde
Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum.
Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm![]()
Canım ya yüzme gibi bir şansın varsa bence denemelisin, ben eşimle beraber spor salonunda ki yüzme havuzuna başlamıştım, hiç fark etmedim ama 3 kilo vermişim. Doktorumda şaşırdı. İnan yüzme hem kilo vermek için ideal hemde bebek ve senin için faydalı.
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Ayy maşallhhhhh
Banada uykudan uyanmak ölüm gibi geliyor. Bebek olunca naparım bilmiyorum uykuyu severim
Ben kalkıyorum da, sonrasında dengede durup yürümekte zorlanıyorum.. zor günler bizi bekliyor, artık bunun daha çok farkındayım. Annelik kolay değil derlerdi de, daha şimdiden bunu anlamak bazen ürkütüyor gerçekten. sadece bu uykusuzluğun insanı çok değişik etkilediğini fark ettim, ve her an her yerde uyuyabilir potansiyele sahibim. O yüzden asla bebeğimi yatakta yatarak emzirmeyeceğim. Annem özellikle bu konu da uyardı beni. Oturarak emzirmek en güvenli yol olacak.
Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)
ilk olarak hiçte çirkin görünmüyorsun, gayette güzelsin kendine haksızlık etme, ikincisi ise bende saçlarını kestirmelisin çok hoş duruyor o şekilde.