Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
günaydın güzel anneleeer
canım ben de hamileliğimin başından beri günde beş tane fln yiyordum çok yediğimden olsa gerek bir aydır ara vermiştim şimdi tekrar başlamıştım ama burda arkadaşlar sancı yapar dediler ki iki gün önce üç tane yemiştim baya bi yalancı sancı çektim dikkat et bence ben son haftalarda yemeyi planlıyorum artık..
zeyycim bizim de bugün 16.30 da randevumuzumarım kızlarımız iyilerdir.. ve ilk defa eşimden ayrı annemle gideceğim anneannesine poz verecek mi bakalım hala yüzünü görmek nasip olmadı da.. 
isyancım ben iki buçuk aydır enfeksiyonla uğraşıyorum iki kez antibiyotik kullandım resmen ve yine tahlil yaptırdım lökosit hiç bu kadar fazla çıkmamıştıbugün randevumuz var doktorumuz kültür isteyecek sanırım.. bu enfeksiyonun bebeği etkileme ihtimali var mı biliyor musunuz? burda bir arkadaşıımz benim arkadaşımı sezaryene aldılar demişti öyle bir şey demesinden çok korkuyorumm.. 
Ben bu isin icindeyim iki dogum seklinide defalarca gordum bem bu kadar detayli dusunmuyorum... Hiic kafana takma akisina birak benin bi arkadasim anlatti gecen igneden bile korkuyodum normal dogum yaptim diye Allah kuvvet versin hepimize..
49 yada 59 tatlımEvet ankaradayım canım ben diğer pijamam ve geceliğimide ordan almştım ama bu model yoktu ozaman yeni gelmiş demek:-( fiyatı ne kadar aceba?
Off fotoyuda koyunca valla canım çekti
Rosebek sen pijama aşeriyorsun bacım heheheOff fotoyuda koyunca valla canım çekti
Ay pardon pijamyla karıştırdım hatlar karıştıOff fotoyuda koyunca valla canım çekti
Canım benim hiç takma hayırlısını dile Allahtan o en doğru yola sokar bizi merak etmeAminumarim tek sancida kurtuluruz ve saglikli olur bebisler, tek temennim bu. 
Hehhe bende çok gebelikte çok gaz sancısı çektim dr a söylediğimde iyi boşver doğumda zorlanmazsın onun gibi bi sancı alışkın olursun demiştiSlm kızlar ve kuzucuklar.Eve zor attım kendimi be çokk yorulmusum in çık yapmaktan...gece doğuruyorum sandım gaz sancısıymıs öldürdü beni 
Ovvvvv 2. Osman vakası...Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
banada gönderebilirimisin canımKolay doğum için denebilir. Doğumda bebeğin çıkışı sırasında yırtık oluşmasın ya da kesiye (epizyo) gerek olmaması için. O bölgeyi esnetiyor.
İğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çokHehhe bende çok gebelikte çok gaz sancısı çektim dr a söylediğimde iyi boşver doğumda zorlanmazsın onun gibi bi sancı alışkın olursun demişti
Ben lavman yapılıyor diye biliyorum öyle olursa bişey olmazİğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok
canım pişi çekti pişi yapacağım galiba :)Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım
ben en başından beri ne magnezyum ne kan ilacı nede omega 3 içmiyorum canım hepsini aldım koydum kenara biara kalsiyum ilacı içiyim dedim böbrek ağrım başladı üç günde bıraktım hemen doktor sorunca içiyorum diyorum napıyım ilaç içmeyi hiç seevmiyorum
İğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok
Merak etme tatlım öyle bi kaza olmaması için ilk önce lavman yapılıp bağırsakların bigüzel boşaltılıyo sezeryanda da normal doğumdadaİğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?