2014 Kasım Anneleri

keşke sizde orda şakayla karışık iki isimden hoşlanmadığınızı ve bebişinize iki isim vermeyeceğinizi söyleseydiniz belki cesaret edip bi daha bişe diyemezlerdi. ya böyle müdahale ettiklerinde ben çok sinirleniyorum

Ayy kıyamam poz vermedimi sıpaa zaten az kalmış annesi kucağına alınca göstercek mecbur yüzünü heheheh biz gördük yüzlerini ama hala doğunca neye benziycekler bilemiyoruz...

Ben bu isin icindeyim iki dogum seklinide defalarca gordum bem bu kadar detayli dusunmuyorum... Hiic kafana takma akisina birak benin bi arkadasim anlatti gecen igneden bile korkuyodum normal dogum yaptim diye Allah kuvvet versin hepimize..

Amin umarim tek sancida kurtuluruz ve saglikli olur bebisler, tek temennim bu.

Amin umarim tek sancida kurtuluruz ve saglikli olur bebisler, tek temennim bu.
Canım benim hiç takma hayırlısını dile Allahtan o en doğru yola sokar bizi merak etme
Bende deli gibi normal doğum istiyorum ama bebek fırıldak gibi dönüp duruyor eğer yeri iyice daralınca aldığı pozisyon ters olursa mecbur sezeryan olucam napıyım Gerçi yüzde 95 dönermiş normal doğum pozisyonuna ama daha belli değil tabi
Bebeğimize kavuşucaz onlar sağlıklı olsunda herşey olur

Slm kızlar ve kuzucuklar.Eve zor attım kendimi be çokk yorulmusum in çık yapmaktan...gece doğuruyorum sandım gaz sancısıymıs öldürdü beni
Hehhe bende çok gebelikte çok gaz sancısı çektim dr a söylediğimde iyi boşver doğumda zorlanmazsın onun gibi bi sancı alışkın olursun demişti

Ovvvvv 2. Osman vakası...bendensin

Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…

Hehhe bende çok gebelikte çok gaz sancısı çektim dr a söylediğimde iyi boşver doğumda zorlanmazsın onun gibi bi sancı alışkın olursun demişti
İğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok

Kız içiyorum da deme yine de bir sıkıntı olmasın Allah korusun... Bana da soruyor ben de düzenli kullanmıyorum diyorum.. Bir tek kan ilacını içiyorum o da kanım düşük benim yükselmiyor..

İğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok

Sorma onu ben de düşünüyorum.. Ayırt da edemeyiz o sancıyla, o panikle.. Zaten ben afedersiniz kabızlıktan dolayı ıkınma profesörü oldum.. Doğumda ıkınmada hiç zorlanmicam gibi geliyor o kadar kötü geçiriyorum yani bu kabızlığı

Merak etme tatlım öyle bi kaza olmaması için ilk önce lavman yapılıp bağırsakların bigüzel boşaltılıyo sezeryanda da normal doğumdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…