Çok duygulandımmKızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.
- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…
Onlara göre o kadar normal ki tuhaf geliyor utanmamızsöz utanmadan açılmışken ilk doğumumda hastanedeyim kızlar arada bir muayeneye çağırıyorlar sancı odasından içeri doğumhaneye ... ben gir çık çamaşır giyip çıkarıyorum o can havli arasında giymekte zor oluıyor çıkarmakta ebe dediki Allah aşkına bırak şu çamaşırını doğuma gelmişsin ne çamaşırı at onu bir yere giy çıkar ben yoruldum sana bakarken dedi çok utanmıştım
Amaan lavmandan niye korkuyosun azcik makattan ilac sıkılıyor bazen hastalar tarif edin ben yapayim diyor veriyorum kendi bile yapiyor cok basit bisey bu..Ya cok zor gunler bekliyor bizi..lavman yaptırmak bile korkutuyo benisadece bebegimi düşününce unutuyorum korkularimi
Sarım kasım anneleri olarak hepimiz ekim e taşınıcaz kasım ayı bebekleri çok aceleci çoookofff bu ağrılar beni mahvetti oğlusum sanırım cok acele edıyo kızlar
Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım
Oğluşlarım olsa isimlerini yusuf ve selim koyucaktık canım..onun dışında yavuz ismide güzel bence..
Ayyy maşallahhhh benim tontiş olan kızıma benziyo heheh
Canım bende önü uzun arkası kısa model dicektim daha öncede yaptırmışsın zaten çok yakışmış bence...
Hehhe benimki de aynı :)
Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.
- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…
Bende hortum sokuluyor sanmıştım sadece ilaç mı sıkılıyor hiçte araştırmadım nasıl bişi olduğunu korkumdanAmaan lavmandan niye korkuyosun azcik makattan ilac sıkılıyor bazen hastalar tarif edin ben yapayim diyor veriyorum kendi bile yapiyor cok basit bisey bu..
Amaan lavmandan niye korkuyosun azcik makattan ilac sıkılıyor bazen hastalar tarif edin ben yapayim diyor veriyorum kendi bile yapiyor cok basit bisey bu..
İyce sıkışana kadar bekliyosun sonra büyük tuvaletini yapiyosun bagirsaklarini temizliyorperikanadiyost: 37030607 .!.:O ilacı sıktıktan sonra ne oluyor peki canım... Yani lavman dediği bir tek o ilacı sıkmak mı sonrası kendi mi geliyor yani nasıl boşalıyor anlamadım
Bazi hastanelerde yuksek lavman yapiliyor dedigin gibi yani ama o da acitan bisey degilBende hortum sokuluyor sanmıştım sadece ilaç mı sıkılıyor hiçte araştırmadım nasıl bişi olduğunu korkumdan
Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım
Abuuvv
büyük şırınga ile mi hemde oraya.
Aniii utanırım ya benn
Sezeryan olucaklarada mı lavman yapılıyor bunu bilmiyordum sadece sonda takılıyor sanıyordumBazi hastanelerde yuksek lavman yapiliyor dedigin gibi yani ama o da acitan bisey degil
.. Biz Bt Enema diye bi lavman kullaniyoruz bi aksam ni sabah yapiyoruz sezaryen olcaklara..
Asıl sezaryenlere yapiliyor karin ici aciliyor cunku Allah korusum bagirsaga bi temas durumunda bos ve temiz olmali.. Biz rutin yapiyoruz aksam ve sabah bazi hastanelerde yapilmayabilir belirli bi sure ac kalmak yeterli gorulebilir onu bilmem..Sezeryan olucaklarada mı lavman yapılıyor bunu bilmiyordum sadece sonda takılıyor sanıyordum
hıhıım:)Aynı canım evet 2. ismini ben koycam oğlusumun gün boyu benle olacak nasılsa neye alısırsa öyle devam eder umuduyla içim rahatSeninkilerdemi aynı canım
anladım canım şimdi tesekkür ederimAsıl sezaryenlere yapiliyor karin ici aciliyor cunku Allah korusum bagirsaga bi temas durumunda bos ve temiz olmali.. Biz rutin yapiyoruz aksam ve sabah bazi hastanelerde yapilmayabilir belirli bi sure ac kalmak yeterli gorulebilir onu bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?