bnde evde tantuni yappıcam dürüm şekli vericem pilavım var çorba ve yoğurt Allah olmayanlara da versin inşallah
Allahım bize bağışlasın kuzucuklarımızı onları bizden ayırmasın inşallah.Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.
- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…
Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
İçim rahatladı simdi saolun varolun kızlar.Rezil rüsva olmuyak daMerak etme tatlım öyle bi kaza olmaması için ilk önce lavman yapılıp bağırsakların bigüzel boşaltılıyo sezeryanda da normal doğumdada
Canim orda anti hbs var ya 285 senin vucudun bu kadar antikor üretme si icin senin hepatit geçirmen gerek ki sonucunda öyle görünüyor sen bi daha kan ver bence kesinleşsin sonucun ona göre eşinde versin baktirmanizda fayda var.Kızlar size bi sorum olucak ben hamileliğin başlarında rutin testler yaptırmıştım ya sağlık ocağında ki doktor bişey dememişti hastanede ki doktor bu testi tesadüfen dosyada görünce hepatit b geçirmişsin eşinin baktırması gerek bebeğede geçebilir felan dedi ama pek bişey anlamadım açıkcası anlayanunız var mı sonuçları bi yazayım size
A-HIV : NEGATİF
A-HBs : Y 285.0
HBsAg : 0.030
AntiRUblgG : Y 160
Ya cok zor gunler bekliyor bizi..lavman yaptırmak bile korkutuyo beniİçim rahatladı simdi saolun varolun kızlar.Rezil rüsva olmuyak da
hmmm tamam canım şey eşime bulaştırmışım felan diye mi bakılcak ki hiçte geçirdiğimi hatırlamıyorum yarın gidip bidaha kan vereyim o zaman ilgilendiğin için çooook saol arkadaşımCanim orda anti hbs var ya 285 senin vucudun bu kadar antikor üretme si icin senin hepatit geçirmen gerek ki sonucunda öyle görünüyor sen bi daha kan ver bence kesinleşsin sonucun ona göre eşinde versin baktirmanizda fayda var.
Niye ya kötü biseymi?Teyzem kolonoskopi yaptırırken ona da yapmıslardı surup içip bağırsakları temizliyorlar diye biliyorum ben.Ya cok zor gunler bekliyor bizi..lavman yaptırmak bile korkutuyo benisadece bebegimi düşününce unutuyorum korkularimi
Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun
Arkadaşıma lavman yaptıkları halde ıkınırken yaptığını söyledi az birşey. ama o anda onu düşünmüyorsun bile diyor. Birde çok uzun çekmişti o sancıyı lavmanı yapalı epey vakit geçmiş. Ammaaan sağlıkla gelsinlerde bir de rezil oluruz ne olacakİğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok
yokcanım içmiyosun büyük şırıngayla popona ilaç sıkıyolar kötü.değil hiç canın yanmıyo ben sadece çok utanmıştım yapılırkenNiye ya kötü biseymi?Teyzem kolonoskopi yaptırırken ona da yapmıslardı surup içip bağırsakları temizliyorlar diye biliyorum ben.
şimdi nasılsın nasıl bir alerji oldun yediklerinden mi
Canım benim hiç takma hayırlısını dile Allahtan o en doğru yola sokar bizi merak etme
Bende deli gibi normal doğum istiyorum ama bebek fırıldak gibi dönüp duruyor eğer yeri iyice daralınca aldığı pozisyon ters olursa mecbur sezeryan olucam napıyımGerçi yüzde 95 dönermiş normal doğum pozisyonuna ama daha belli değil tabi
Bebeğimize kavuşucaz onlar sağlıklı olsunda herşey olur
Eyvahlar olsunyokcanım içmiyosun büyük şırıngayla popona ilaç sıkıyolar kötü.değil hiç canın yanmıyo ben sadece çok utanmıştım yapılırken
Ooo süpermiş canım ya ben beceremiyorum onu hiç hamurum güzel olmuyo nedense:-( afiyet bal şeker olsun bebişineCanım
canım pişi çekti pişi yapacağım galiba :)
Seninkilerdemi aynı canımOvvvvv 2. Osman vakası...bendensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?