2014 Kasım Anneleri

Allahım bize bağışlasın kuzucuklarımızı onları bizden ayırmasın inşallah.

tüylerim diken diken oldu tşkler paylaşımın için canımcım

benimde var ama uyku uyumadığım için o zamanlar fazda fazla uyuyordum ne güzel günlermiş

az önce ben de doktorumdan randevu aldım
en son 10 ağustosta gitmiştik sonra ayrıntılı falan hastalıklar tahliller derken ancak tekrar sıra geldi ona bakalım neler görüp duyacağız hayırlısı inşallah
her doktora gidişimde içim pır pır ediyor
hem de hastane konularını konuşacağız inşallah

Canim orda anti hbs var ya 285 senin vucudun bu kadar antikor üretme si icin senin hepatit geçirmen gerek ki sonucunda öyle görünüyor sen bi daha kan ver bence kesinleşsin sonucun ona göre eşinde versin baktirmanizda fayda var.

hmmm tamam canım şey eşime bulaştırmışım felan diye mi bakılcak ki hiçte geçirdiğimi hatırlamıyorum yarın gidip bidaha kan vereyim o zaman ilgilendiğin için çooook saol arkadaşım

Ya cok zor gunler bekliyor bizi..lavman yaptırmak bile korkutuyo beni sadece bebegimi düşününce unutuyorum korkularimi
Niye ya kötü biseymi?Teyzem kolonoskopi yaptırırken ona da yapmıslardı surup içip bağırsakları temizliyorlar diye biliyorum ben.

Anne olmama ramak kala annemin değerini daha bi iyi anladım
İğrenç olacak ama sen bunu deyince simdi aklıma tuvalet olayı geldi yani ıkınırken doğumda bir kaza olursa çok kötü çok
Arkadaşıma lavman yaptıkları halde ıkınırken yaptığını söyledi az birşey. ama o anda onu düşünmüyorsun bile diyor. Birde çok uzun çekmişti o sancıyı lavmanı yapalı epey vakit geçmiş. Ammaaan sağlıkla gelsinlerde bir de rezil oluruz ne olacak

Niye ya kötü biseymi?Teyzem kolonoskopi yaptırırken ona da yapmıslardı surup içip bağırsakları temizliyorlar diye biliyorum ben.
yokcanım içmiyosun büyük şırıngayla popona ilaç sıkıyolar kötü.değil hiç canın yanmıyo ben sadece çok utanmıştım yapılırken

şimdi nasılsın nasıl bir alerji oldun yediklerinden mi

canım geçen hafta çarşambadan beri var halen devam ediyor,dün en son cildiyeye gittim bir karışım yazdı iki tane de jel losyon,biraz hafifliyor ama çoğu zaman azıyor ve o zaman delircek gibi oluyorum....kiminin hamileliğinde geçiyormuş hemen kiminin geçmiyormuş doğumdan bir kaç gün sonra geçiyormuş,inşallah benim geçer....

Insallahh, korkularimi yenmem lazim aslndaaa. Benim kizda tersti en son.. hayirlisi bakalimm insallah hersey yolunda gider.

evet bende çok utanmıştım aslında düşünürsen normal doğumdada görcekler ama ne bilim ben çok çekingenim bu konularda aslında,sezeryanda bari yapmasalardı ben sezeryan oldum yapmayın diye yalvardım emme kaçamadım

söz utanmadan açılmışken ilk doğumumda hastanedeyim kızlar arada bir muayeneye çağırıyorlar sancı odasından içeri doğumhaneye ... ben gir çık çamaşır giyip çıkarıyorum o can havli arasında giymekte zor oluıyor çıkarmakta ebe dediki Allah aşkına bırak şu çamaşırını doğuma gelmişsin ne çamaşırı at onu bir yere giy çıkar ben yoruldum sana bakarken dedi çok utanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…