26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)
Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.
8 . haftada başlıyorsa, bnm için erken o zaman :) inş seninde uzun sürmez, kilo almaktan korkuyorum çokboyum uzun ama toplamda 12 kiloyu geçmemek daha hayırlı :)
doktora salı günü gidicem, bebeğimi göremedim hiç çok merak ediyorum. kalp atışını duyarsam da süper olacak :)
salı günü 6+4 oluyor
EGEcim merhaba canım, sanırım Ülkü hanıma gidiyorsun sen de, kendisi benim de doktorum. Acaba senin riskin ne? Benimki de riskli gebelik:18: Kadın doğum doktorum o hastanede değil ama.merhaba canım.bu benim 2. bebeğim olucak inşallah.İlk hamileliğimde Özer Kutlu'ya gitmiştim ondanda çok memnundum.Ama şimdi Ahmet Yılmazı seçmemdeki en büyük sebep hematoloji doktorumla aynı hastanede olmaları ve paslaşarak beni takibe almaları güzelim.....Hematoloji dr umdan çok memnunum oda bana Ahmet beyi önerdi bir tahlil yaptırdığımda aynı hast içinde ikisinede gösterebilirim yada bir risk oluştuğunda ki benimki riskli gebelik canım ikiside müdahele edebilir.
Ahmet beyle ilk defa geçtiğimiz salı günü tanıştık evet çok güleryüzlü biri değil ama benim hiç soru sormama fırsat bırakmadı her şeyi okadar detaylı okadar güzel anlattıki eşim bayıldı..çok beğendik güzelim zaten çok arkadaşımında tavsiye ettiği bir dr du..Önemli olanda bizi detaylı bilgilendirmesi değil mi zaten? İnşallah sonuna kadar güzel rahat bir şekilde bebeklerimizi kollarımıza alırız...sonuç bizden ilk tanışmada tam not aldı....
Selam kızlar, Allah bu sefer nasip ederse Kasım annesi olacağım bende
Daha önce 9 haftalık bir gebeliğim sonlandı. İnşallah bunu sağ salim alırım kucağıma
Hepimiz güzel hamilelikler geçiririz umarım
Hosgeldin canim bende daha bugun katildim gruba. Umarim saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglicakla kucagina alirsin...
Ilk hamileligimde 6.haftamda baslamisti degisiyor kisiden kisiye. Kimi hic bulanti yasamiyor canim. Ilk hamileligimde 15kg almistim ozaman her istedigimi yiyebiliyordum ne guzel...
Hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini canim insallah burda ilk kalp atisini 16.haftada dinletiyorlar ama ondan once ultrasyonda gorebiliyorsun tabiki bebisi. Ben acil hastaneye kaldirildigim icin ozel olarak 6. Haftalikken baktilar ultrasyonla bebisi ve keseyi gorduk o sayede. Yoksa daha cok bekliycektik ...,
ben aşermedim, aşerdiğimi nasıl anlayacağım??
gördüğüm herşeyin tadına bakmam mı gerek, mesela işyerıne yemek getırıyrm ben arkadaslarda getırıo, ıkram edıolar, almıyorum ama hamıle oldugum ıcın almam mı lazım,
offf hislerime tercüman oldum resmen
çok geçmiş zor şeyler atlatmışsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.
Benimde ilk hamileliğim çok doktor araştırdım doruk özel muayenehane sevil hanımı çok önerdiler ama doruğun kalabalıklığından korkup gidemedim
En son pembe maviye karar verdim doktordan memnun kaldım
Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.
54 müü :) ne guzel yaa kılo almıssın ama yınede zayıfsın :)
bu kılo sanırım sıslıkten hanı adet zamanıda olur ya, adet bıtınce bırden ıner ınsan :)
calısıyrm, aksam eve gıdınce yemek bulasıksagolsun esımde yardım edıyr ama yapmadanda olmuyor, sonra booool bool uyku, sureklı uyuyorum
esımle gorusemıyoruz desem yerıdır, ya uyuyorm ya calısıyrm :)
hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin o zamanHosgeldin canim bende daha bugun katildim gruba. Umarim saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglicakla kucagina alirsin...
Ahah çok şirin konuştun :) yok aklına greyfurt gelince bööle ağzın sulanıyo dilin damağın böyle yemiş gibi oluyon ama olsada saldırsam diyon bi fena bişiy.
Ayseonur nerdesin? Çatlicam meraktan
hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin o zaman
Aminn hepimiz inşallahKesenizi gördünüz mü?
bende kumpir patates içi:) salata malzemesiz kazıya kazıya yedim tuzlu ayranımla:) tuzlu ve ekşi candır
offf hislerime tercüman oldum resmen
çok geçmiş zor şeyler atlatmışsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.
Benimde ilk hamileliğim çok doktor araştırdım doruk özel muayenehane sevil hanımı çok önerdiler ama doruğun kalabalıklığından korkup gidemedim
En son pembe maviye karar verdim doktordan memnun kaldım
Daha önce 9 haftalık bir gebeliğim sonlandı. İnşallah bunu sağ salim alırım kucağıma
EGEcim merhaba canım, sanırım Ülkü hanıma gidiyorsun sen de, kendisi benim de doktorum. Acaba senin riskin ne? Benimki de riskli gebelik:18: Kadın doğum doktorum o hastanede değil ama.
glmedimi bugunnnn:26::26::26::26::26::26:
neden 16. haftayı bekliyorlar, .çok uzun bir zaman değil mi??
ya gerçi kalp atışını duymasakda sağlıklı bir şekildiğini attığını bilmek bile yeter
ben alttan muayene olmak istemediğim için kan testi sonrası 10 gün sonra gel dediler,
geçen cuma hcg 1034 tü, sanırım karından görebilir salı günü bebeği, öyle merak ediyorum ki onu, inş sağlıklıdır. Yüce rabbim hepimize sağlıklı gebelik, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
15 kg iyi ya 30 uzerı alanlar falan oluyorr, sonra naısl verılır o kıloo eyvah eyvaahh
ıyı sana acılde test yaptılar, aferın onlara takdır ettım dogrusu, ısını hakkıyla yapıyorlar
EGEcim merhaba canım, sanırım Ülkü hanıma gidiyorsun sen de, kendisi benim de doktorum. Acaba senin riskin ne? Benimki de riskli gebelik:18: Kadın doğum doktorum o hastanede değil ama.
mide bulantısı hcg ile alakalı vücut algılayınca otomatikman bulantı yapıyor. bulanmaması kötü bir şeyin belirtisi değildir. herkes farklı tepki gösterir hcgye . halk arasında bulantı ile gebeliğin arasında ilişkilendirilen şey hamilelik iyi gidiyor deniyor ama halbuki %40 hamile kadınlarda bulantı olmuyormuş. doktora sordum bende bulantı yok diye 6. haftadayım daha ne istiyorsun dedi. demek ki bünyen alışık bu hormona dedi.yani korkmana gerek yok evet bende de sabah erken kalkarsam veya pis bir koku duyarsam hafif bulantı oluyor. ama öğürme kusma tarzı bir şikayetim yok. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. hem bulantının ne zaman başlıyacağı hiç belli olmaz. çoğu insan ilk başta yaşar kimi insan ortalarda kimisi ise sonda. bende senin gibiyim niye bulantım yok diye ama doktor öyle dedi işte. birde diğerlerinde de bulantım yoktu onlar düştü o yüzden ben bu kadar kafaya takıyorum.
ben aşermedim, aşerdiğimi nasıl anlayacağım??
gördüğüm herşeyin tadına bakmam mı gerek, mesela işyerıne yemek getırıyrm ben arkadaslarda getırıo, ıkram edıolar, almıyorum ama hamıle oldugum ıcın almam mı lazım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?