2014 Kasım Anneleri

26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)

Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.

ben aşermedim, aşerdiğimi nasıl anlayacağım??

gördüğüm herşeyin tadına bakmam mı gerek, mesela işyerıne yemek getırıyrm ben arkadaslarda getırıo, ıkram edıolar, almıyorum ama hamıle oldugum ıcın almam mı lazım,

Ilk hamileligimde 6.haftamda baslamisti degisiyor kisiden kisiye. Kimi hic bulanti yasamiyor canim. Ilk hamileligimde 15kg almistim ozaman her istedigimi yiyebiliyordum ne guzel...
Hayirlisiyla duyarsin kalp atislarini canim insallah burda ilk kalp atisini 16.haftada dinletiyorlar ama ondan once ultrasyonda gorebiliyorsun tabiki bebisi. Ben acil hastaneye kaldirildigim icin ozel olarak 6. Haftalikken baktilar ultrasyonla bebisi ve keseyi gorduk o sayede. Yoksa daha cok bekliycektik ...,

Selam kızlar, Allah bu sefer nasip ederse Kasım annesi olacağım bende
Daha önce 9 haftalık bir gebeliğim sonlandı. İnşallah bunu sağ salim alırım kucağıma
Hepimiz güzel hamilelikler geçiririz umarım
EGEcim merhaba canım, sanırım Ülkü hanıma gidiyorsun sen de, kendisi benim de doktorum. Acaba senin riskin ne? Benimki de riskli gebelik:18: Kadın doğum doktorum o hastanede değil ama.

neden 16. haftayı bekliyorlar, .çok uzun bir zaman değil mi??

ya gerçi kalp atışını duymasakda sağlıklı bir şekildiğini attığını bilmek bile yeter

ben alttan muayene olmak istemediğim için kan testi sonrası 10 gün sonra gel dediler,

geçen cuma hcg 1034 tü, sanırım karından görebilir salı günü bebeği, öyle merak ediyorum ki onu, inş sağlıklıdır. Yüce rabbim hepimize sağlıklı gebelik, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

15 kg iyi ya 30 uzerı alanlar falan oluyorr, sonra naısl verılır o kıloo eyvah eyvaahh

ıyı sana acılde test yaptılar, aferın onlara takdır ettım dogrusu, ısını hakkıyla yapıyorlar

Ahah çok şirin konuştun :) yok aklına greyfurt gelince bööle ağzın sulanıyo dilin damağın böyle yemiş gibi oluyon ama olsada saldırsam diyon bi fena bişiy.

bende kumpir patates içi:) salata malzemesiz kazıya kazıya yedim tuzlu ayranımla:) tuzlu ve ekşi candır[/QUOTE]

evet sana katılıyorum tuzlu ve ekşi candır...tatlıyı oldum olası hiç sevmiyorum...

Yaw ben 1800 kalori ile beslenerek 2 haftada 1 kilo almışım, doktorun cevap : tonton 1 ay sonra 1 kilodan fazla almamış ol

Ahah çok şirin konuştun :) yok aklına greyfurt gelince bööle ağzın sulanıyo dilin damağın böyle yemiş gibi oluyon ama olsada saldırsam diyon bi fena bişiy.

teşekkür ederim, şımardım

normalde de iştahlı biri olduğum için herşeyi cnm çeker, ondan aradaki farkı nasıl anlayacağım konusunda endişe ediyorum

anlayabilirsem bakalım ne aşerecem, eşim benden çok aşeriyor, arıyor beni gelirken şunu alırmısın cnm çekti, bunu cnm çekti. diyorum ona rollerimi değiştikk, ben hamileyim, sen belirtilerini yaşıyorsun (eşim memur olduğu ıcın erkenden eve gelıyor benden 2 saat once)

bende kumpir patates içi:) salata malzemesiz kazıya kazıya yedim tuzlu ayranımla:) tuzlu ve ekşi candır

evet sana katılıyorum tuzlu ve ekşi candır...tatlıyı oldum olası hiç sevmiyorum...[/QUOTE]

ama olmuyorkı benmde cnm patates cektı sımdı ama aşerme değil sanırım bu, normal çekmelisinden

bende kumpir patates içi:) salata malzemesiz kazıya kazıya yedim tuzlu ayranımla:) tuzlu ve ekşi candır[/QUOTE]

merhaba canım..Ben Talasemi hastasıyım 3 yıl öncede dalağım alındı..7 ay öncesine kadar yıllardır tıp fakültesinde tedavi görüyordum taaki 6 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybedene kadar...rahatsızlığımdan dolayı ağır ilaçlar kullanıyordum hamile kaldıktan sonra dr a sorduk (hematoloji dr una) devam et zararı olmaz dedi ve sonuç kürtaj ...bebeğimiz kalbı durdu ağır geldi ilaçlar...6 ay önce Ülkü hanımla tanıştık inanılmaz güzel bir bağ kurduk doktor -hasta ilişkisi...beni çok iyi anlıyor ve tekrar hamile kalmam için bana cesaret verdi umarım şimdi herşey yolunda gider biraz zor geçicek ama ben herşeye razıyım...

Burda boyle bi duzen var canim hamile oldugunu anladigin yada hissettigin an gidip bildiriyorsun 8.haftanda sana ozel bi Ebe geliyor eve seninle tanisiyor on islemler yapiliyor bugun benimki geldi mesela. 12.haftada ilk ultrasyon oluyor bebek sagliklimi diye bakiliyor. 16. Haftada kalp atislari bi aletle dinleniyor. 20. Haftada da 2. Vede son olarak ultrasyonla bakiyorlar ve o zaman cinsiyeti ogreniyorsun boyle karisik bi sistem :)))

Amin canim benim safra kesesinde sorun var 9ay boyunca hep endiseli olacagim umarim hepimiz icin hersey yolunda gider.

Zaten acilde hamile oldugumu ogrendim :)))

sen kadın doğuma kime gidiyorsun?

ya kızlar hep hamile kalma kilonuzu yazmışsınız ilk sayfadaki topiğimizin tablosuna madem gebe kaldığımız kiloları da eklesek.çok mu geç kaldık:))
malum ben de o kilonun üstüne 1 kilo rahat almışımdır

heee taağam o zaman içim rahatladı

:) canin aniden hic olmadik birsey isterse as ermis oluyorsun canim. Canin arkadaslarinin yedigi birseyi isterse ye mutlaka gozunde kalmasin... Benim bu hamilelikte cok sey kalicak gozumde malesef hersey yasak uhuhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…