2014 Kasım Anneleri

Simdi kac kilosun , benimde hedefim max 12 ama bir gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim bende bugun katilanlardanim. Aminnn insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

iyi akşamlar arkadaşlar
bende acayip bir şişkinlik var karnım aç ama sanki çok yemek yemişim gibi şişkinlik hissediyorum...Sizlerdede varmı böyle bir durum?

herkese iyi akşamlar kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz arkadaşlar benim5. haftam ama daha doktora gitmedim ne zaman gitsem bilemedim sizler adetiniz geçer geçmez hemen gittiniz mi?

herkese iyi akşamlar kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz arkadaşlar benim5. haftam ama daha doktora gitmedim ne zaman gitsem bilemedim sizler adetiniz geçer geçmez hemen gittiniz mi?

Canım iyi akşamlar ben 5.haftada sadece keseyi gördüm 7. Haftada da kalp atışlarını. Bence bu hafta git beta hcg 5000 i geçsin keseni gör rahatla

Canım benim 5. Haftanın sonunda gittim kesenin içinde pirinç kadar bebeğimi gördüm çok tatlı ay sonuda kalp için gidicem bakalım inşallah Allah a emanet inşallah herşey yolundadır

Hosgeldin canim bende bugun katilanlardanim. Aminnn insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

memnun oldum sende hoşgeldn o zmn. ben çok başındayım yolun kesemizi bile görmedik.ilk bebeğim allah kısmet ederse.bakalım yarın hcg sonucu kaç çıkıcak.inş güzel çıkar.

54-55 değişiyordum hep hamile kalmadan önce şimdi 56 dan aşağısını çok zor görüyorum. 54 kaldım 56 kiloyum diyeyim.simdilik memnunum tuttum şu anki fizogimi eşim çok memnun cunku

Canim bu arada senin ilk gebelik zaten.ilkinde uçuyor insan ama sonrakinde temkinli oluyor.o yüzden takma bence bu ilk tecrübe. Tadını çıkar ye iç maksimum 20 al ama taş çatlasin çünkü daha fazlası sana eziyet

selam kızlar dun tahlıl verdım betahcg yeda bak dedım esıme bakmıs
10 000 cıkmıs sızce normalmıdır?
benım pek bılgım yok hangı haftalarda hangı degerler normal dıye..

slm kizlar...bugun guzel haberlerle geldim buraya. Bebisimin kalp atislarini gorduk bugun boyu 9.7 mm olmus hafta olarakta 7. Hafta dedi. 1 ay sonra yani 11. Haftamda cagirdi tekrar ense kalinligini olcucekmis. Allahima bin sukur bebisim cok saglikliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…