vuhuuuu maaşallah :) hayırlı olsun nazar değmesin ben yarın gideceğim tekrar kese için inşallah görürüm yazarım buraya teşekkür ederim
Bende yaptım yedim şimdi ohh rahatladm valla
ben de bekarken 1,68 boyla 52 kiloydum.bildiğin sıfır bedendim yanisonra evlenince 54leri hatta 57leri gördüm.oğluma hamileyken 15 kilo aldım.normelde zayıf olmama rağmen çok çirkin oldum bence.bu kez Allah nasip ederse inşallah taş çatlasın 10 hedefim ama 1 ini bu ay kullandım D
ben kaçıncı deneme bilmiyorum hiç.yumurtlamam düzensizdir.hesapladığım yumurtlamalarımda da hangi ay eşim yanımdaydı hangisinde değildi tam bilmiyoum.ama oğlumda yumurtlama dönemi nedir tam bilgim olmamasına rağmen çok şükür 3. de oldum
hiç sıkıntı yapma canım ablam 31 haftalık hamile kullanmadığı antibiyotik geçirmediği hastalık kalmadı hamileyken,maşallah bebişi gayet sağlıklı
esrahim afiyet olsun şekerimyarasın kuzucuğuna inşallah.siz böyle bahsedince benim de çekti ama karnım tok bi lokma yicek yer yok
iyi akşamlar arkadaşlar.nasipse bende kasım annesi olucam.aşılamayla oldu bizim bebiş.aşılamanın 17. gününde pazartes günü bhcg 269 çıktı yarın tekrarlıycam. sonra kesemizi görmek için çağırıcak doktorum.allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
amin canım Allah bütün bebişleri nazarlardan korusun inşsiz gördünüzmü keseyi..
evet ya çok şükür darısı kendini görmeye artık haftaya cuma gel dedi bakalım görünür mü yoksa sadece kalp atışı mı acaba?
Afyet olsunnnn
Bal seker vitamin olsunnnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese iyi akşamlar kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz arkadaşlar benim5. haftam ama daha doktora gitmedim ne zaman gitsem bilemedim sizler adetiniz geçer geçmez hemen gittiniz mi?
herkese iyi akşamlar kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz arkadaşlar benim5. haftam ama daha doktora gitmedim ne zaman gitsem bilemedim sizler adetiniz geçer geçmez hemen gittiniz mi?
BencedeCanım iyi akşamlar ben 5.haftada sadece keseyi gördüm 7. Haftada da kalp atışlarını. Bence bu hafta git beta hcg 5000 i geçsin keseni gör rahatla
Hosgeldin canim bende bugun katilanlardanim. Aminnn insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Simdi kac kilosun , benimde hedefim max 12 ama bir gitti
Simdi kac kilosun , benimde hedefim max 12 ama bir gitti
Bencede
Önce bebişlerimiz görünür sonra kalp atışları duyulur canım kaçıncı haftadasınsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?