ya kızlar hep hamile kalma kilonuzu yazmışsınız ilk sayfadaki topiğimizin tablosuna madem gebe kaldığımız kiloları da eklesek.çok mu geç kaldık:))
malum ben de o kilonun üstüne 1 kilo rahat almışımdır
:) canin aniden hic olmadik birsey isterse as ermis oluyorsun canim. Canin arkadaslarinin yedigi birseyi isterse ye mutlaka gozunde kalmasin... Benim bu hamilelikte cok sey kalicak gozumde malesef hersey yasak uhuhuhu
evet cnm super fıkır, yas, kacıncı deneme, kacıncı cocuk, gebe kalma kılosu, gebe kalma boyu :) yanı hanı boy kılo orantısı acısından
(nerden yırtarıma bakıyorum )
kızlar sıze sorularım var
sampuan, sabun, roll on, dıs macunu konusunda ozel bısı yapıomusunuz, eskısı gıbı devam mı?
hehekaçıncı deneme derken düşük var mı gibisinden mi??
yoksa hepimizizn sonsuz çalışması olmuşturDD
benim boy 1.68 hep 54 55 kilo çıkardık şimdi 56 da aşağısını aç karna en ince kıyafetimle ve bağırsak mesane tamamen boşken zorla görüryorumDDfazla zorluyorum sanırım tartıyı
ya bu arada göğüslerinin baya büyüdü mü .benim şimdilik tek memnun olduğum mezvu o galibaDacaip sertleşti ve büyüdü.oğlumu emzirmeyei bırakınca sönmüş balon gibi oılmuşlardı şimdi çooook mutluyum keşke hep böyle kalsa
yaa o nasıl olacak bılmıyorum kı, oglen arkadaslarla kafeye gıttık, oglen vaktı ya, garsonlar ordan oraya yemekler goturuo, gordugum herseyı cnm cekmedı degıl
yasak derken? genel olarak dıkkat edılmesı gereken seyler mı? sana ozel mı?
Aynen devam, abartmıyorum ben o kadar.
:))) hepsinden bi tadabilirmiyim deseydin hehehehe
Canim safra kesemde iltihab bulundu 2hafta once cok agri cekmemek icin sifir yag diyeti yapmalisin dedi doktor. Yagli sut, yogurt, ozellikle peynir , yumurta, cikolata, dondurma aklina gelicek herseynasil saglikli olucak bu cocuk ya cok endiseliyim ((
ben bı roll on kullanmıyorum, dıgerlerı konusunda endıselerım var, napcam bılmıyorum
36 yaşında bir kız arkadaşım geçen nisan ayında yanlışlıkla hamile kalmış, eşi ile problemleri var. çok zayıftır alkol sigara kahve kullanır, adet görmüş hamileliği boyunca ve kilo almamış dolayısı ile hiç anlamamış hamileliğini (2. olmasına rağmen) 7. ayda şüphelendim ve o zamana kadar tüm zararlı şeyleri tükettim atladım zıpladım diyor. Şimdi ise bebeği doğdu paşalar gibi büyüyor. Tabiiki dikkat edelim ama sakınan göze de çöp batıyor. Ben çok ciddi şeyleri yapmıyorum sadece. Gerisi aynen devam .
Çok doğru söylüyorsun cnm, çok örneği var
pimpirikli olmamak lazım çok fazla yaaa
evet, ayrıca bu dediğim durum da, eşi ile 1 senedir birlikte olmuyordu, içkili iken olmuş 1 seferde hamile kalmış. O kadar yani
evet cnm o yazını okumustum hatırladım, cok gecmıs olsun, o ıltıhab nasıl kuruyacak? ne zamana kadar oyle beslenebılırsın kı
bence sarımsak falan yut aksamları ama arastır once, yanlıs yonlendırmek ıstemem, sarımsak antıbıyotık etkılı ya
anca eve gidip çocuğuyla ilgileniyordur yazar mutlakagitti canım 3 ten sonraydı hatta randevusu inşallah kalp atışı duyup bebişi görcekti.sabah mesaj yazdı hep de randevudan sonra göremedim(
Arkadaşlar canım kısır çekti yaaa off:26:
anca eve gidip çocuğuyla ilgileniyordur yazar mutlaka
heheheh gecen akşam 23:30 da yapıp yedim yaa sırf arkadaşım yapmış resmini koymuş diye
ben de bekarken 1,68 boyla 52 kiloydum.bildiğin sıfır bedendim yanikacıncı derken, şöyle cnm mesela ben dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2 kez adet gordum, yanı 2 ay, 3. adet zamanımda gebe kaldım. :)) bunu demek istemiştim. yoksa öbür türlü
bnm uçları büyüdü ya hiç sevmedim ben, minicikti, annemin kiler gibi oldu
büyümesi tatlı ama güzel görünüyor
bnm boyum 1,80 kilom 69,4 bugun ıtıbarıyle, gebe kaldıktan sonra 0,900 gr aldım, evlendıgımde 65 kılo ıdım, 6 ayda 3,5 kılo aldım, of ya
Arkadaşlar canım kısır çekti yaaa off:26:
hiç sıkıntı yapma canım ablam 31 haftalık hamile kullanmadığı antibiyotik geçirmediği hastalık kalmadı hamileyken,maşallah bebişi gayet sağlıklıAntibiyotik kullaniyorum malesef iltihap icin canim
esrahim afiyet olsun şekerimBende yaptım yedim şimdi ohh rahatladm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?