2014 Kasım Anneleri

amin inşallah o kadar çok istiyorum ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz, doktor haftaya gel dedi yani 5 haftalıkken , beta hcg takibi istemedi ama muhtemelen ben dayanamayıp baktırırım kesin

Merhaba guzel anne adaylari bende 8+2 haftalik hamileyim. Kismetse 2. Bebisimi kucagima alicam. Birde 2011 Agustos dogumlu 2,5 yasinda bir oglum var.
Bundan 2hafta once feci mide ve bobrek agrisiyla acile gittim ama oyle boyle degil oluyordum resmen ve yesil yesil kusuyordum. Agrimi hicbirsey kesmiyordu. Acildeki doktor hamile olma ihtimalin varmi ona gore agri kesici vericem diye sordu yok hayir dedim. En son nezaman regl gunun dedi. 21 Ocak dedim olma olasiligin var dedi ozaman. Yok benim regl duzensizligim var ve yumurtlayamiyorum ilk bebisimde 5yil tedavi gordumustuk dedim. Neyse bi yandan Ben acidan kivranirken mecbur morfin, parecetemol, serum felan verdiler ama doktor israrla kan testi yapicam dedi. Kani aldi yarim saat sonra geldi dedi testler pozitif Ben sok oldum. Mucize gibi bir haberdi..Bu arada acilde yalnizdim malesef esim gece uyuyan oglumuza bakiyordu evde. Tum testler tahliller yapildiki malesef safra kesesi iltihabi varmis butun agriyi o yapiyormus. O arada acaba dis gebelikmi var diye alttan ultrasyonlada bakmislardi 6 haftalikken bebis hatta fotosu bile var minicik karinca gibi birsey :) hersey yolunda cikti hamilelikle ilgili. 10-12gun hastanede yattim karaciger degerlerim hic iyi cikmiyordu damardan antibiyotik verdiler. 2gun once ciktim hastaneden hergun yine agrim oluyor safra kesesi ama agri kesici kullaniyorum. Doktorlara safra kesisini alin dedik bebegini kaybetme ihtimalin cok yuksek su evrede diyip bizi vazgecirdiler. Su anda yagsiz diet uygulamaktayim yag iceren hersey yasak. Beni cok zor gunler bekliyor. Mide bulantilarim da basladi...
Neyse cok uzattim umarim hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Firsat buldukca bende sizinleyim artik bu arada beklenen dogum tarihi 28 Ekim ama bana Kasim basini bulur diye geliyor

Son düzenleme:

çok geçmiş olsn vede bebeğin hayırlı olsun..Tebrikler...Aramıza hoşgeldin..Kaç haftalıksın peki?

öncelikle ilk bebeğinin yaşı uzun olsun canım..
bu bebeğinide sağlıkla kucağına al inş..
çok geçmiş olsun tatlım ya zor zamanlar ama inş Rabbim yardım edecektir canım sana..
acil şifalar diliyorummm...
bebeğine bakacak yardım etcek birileri varmı annenler falan yakınmı bari..

Canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm inşallah herşey artık yolunda gider ama güçlü bir bünyen varmış maşallah anne olmak böyle birşey demek ki burdakilerin çoğunun ilk bebeği benimde Allah hepimize güzel günler göstersin hoşgeldin

çok güzel bir mucizeeeee tebrik ederim canımm benimde safra kesemde polipler var dr ameliyat ocakta gel dedi ama gidemedim sağlıkla al kucagınaaaa

Arkadaşlar ben tarihimi değiştirdim çünki benim hesabıma göre 5+2 18*11*2014 e geliyordu fakat salı akşamaı dr un hesaba göre 4+3 gibi çıktı ( yine başa döndük...resimde azcık bebek gibi görünmeye başlamıştı ne güzel ( şimdi baştan yine:)

canım cok gecmıs olsun her işte bir hayır vardır bak o agrı sancının içinde hamile olduğunu öğrendin sağlıklı bir hsamilelik geçirirsin inşallah doğumdan sonra artık safra amelıyatı olursun onuda kapalı yapıyolar artık 1 günde cıkıyosun hastaneden

aynen öylee şunu yemen lazım falan dediğinde evet deyip yemke lazım midem bulanıo ya deyipte birazda naz tamam.evet bende çok uğraştım giremedim

Şu an hamileliğini evde geçiren arkadaşları okadar çok kıskanıyorum ki anlataman(( Çok uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr..............

Kesinlikle işte uyumamak için sitede yorumları okumaya çalışıyorum ama o bile uykumu getiriyor

Canımmm olsunn bebeğin seninle olsun da ne güzell

yani sorarım çünkü ilk defa senden duydum öyle olduğunuu bakalım artık

çok geçmiş olsn vede bebeğin hayırlı olsun..Tebrikler...Aramıza hoşgeldin..Kaç haftalıksın peki?
Cok tesekkurler, 9. Hafta icindeyim canim. 8+2
Amin canim, gercekten hic guclu biri degilimdir ama basa gelince ve insan anne olunca herseye katlaniyor.

Malesef Ben yurtdisindayim ama annem cumartesi gelicekmis bilet almis. En azindan oglumun yemeklerini yapsin yeter bana.

Sanada cok gecmis olsun canim. Dayanabildigim yere kadar dayanicam umarim agrilarim kesilir ve dogumdan sonra ameliyat yapilir.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben grip oldum neyapıcam bilmiyorum ilacta içemiyorum hiç iyi değilim

grip olanlar, ben 2 hafta evvel grip oldum, c vitamini ve eşimin sıktığı portakal greyfurt karışımı ile, çok erken kalkıp hiç dinlenmeden 1 haftada geçti gribim. şimdi tüm hastalar benim için karantinada. annem dahil kimseye yaklaşmıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…