2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canımmm ıhlamıur içmiyorsun sakınn
Ekim annesiymişim ben bu arada, gideyim mi ekim forumuna istemezseniz giderim

nereye kızz 3-5 gunun lafımı olur kal kalll bekli kasımda doğacak kuzucukkk

Canim benim benimde beklenen dogum tarihi 28 Ekim. Daha yeni katildim araniza. Niye gideceksinki. Kendini nerde rahat hissediyorsan olda kal canim. Senin beklenen dogum tarihin kac?

26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)

Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.

geçmiş olsun canımmm ıhlamıur içmiyorsun sakınn

nereye kızz 3-5 gunun lafımı olur kal kalll bekli kasımda doğacak kuzucukkk

ohooo o zamanlar günde 7 kupa falan ıhlamur içtim, kimse içme demedi ki. !!
kuzucuk için 1 gün sapabilir dedi doktor :) bakalım artık ne zamana isterse o zaman açarız kucağımızı :)

cnm hayırlısı ile yarın görürsün inşallah bende yarın akşam gidicem keseyi görmek için güzel haberlerini bekliyorum

26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)

Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.

Benim oglumun beklenen dogum tarihi 9 Agustosdu 19 Agustosta dogdu yani zorla dogurdular oda suni sanci ile :))

Ah ah cok seye as eriyorum ama yiyemiyorum hersey yasak uhuhuhuu. Gecen cok ilginc birseye as erdim nohutun tam olmamis hali varya soyle yesil hatta acip yiyorsun eskimsi kabugunun tadi neyse anlatamadim

Ahahah yahu kum toprak falan aşeren varmış

vallahi daha enteresan bişeye aşerme başlamadı kornişon limonlu dondurma yeşil elma dışında
adını demiyim bir tatlı var her adet döneminde olmazsa olmazımdı hiç alasım olmadı valla

Şu an hamileliğini evde geçiren arkadaşları okadar çok kıskanıyorum ki anlataman(( Çok uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr..............

offf hislerime tercüman oldum resmen

çok geçmiş zor şeyler atlatmışsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.

Ilkini doruk ta yaptim. Doktorum evrim aydin di. Ama hastanaden memnnun oldugum soylenmz.

Benimde ilk hamileliğim çok doktor araştırdım doruk özel muayenehane sevil hanımı çok önerdiler ama doruğun kalabalıklığından korkup gidemedim
En son pembe maviye karar verdim doktordan memnun kaldım

Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.[/QUOTE]

bende kumpir patates içi:) salata malzemesiz kazıya kazıya yedim tuzlu ayranımla:) tuzlu ve ekşi candır

:) dogrudur.. Ama o buyuk ihtimalle bi vitaminin eksikliginden kaynaklaniyordur. Demirdi galiba.!?
Bu arada belkide ayni gun dogumyapariz seninle tarihlerimiz cok yakin ama benim dollenme cok gec oluyor belli de olmaz.

Benim döllenme de geç, adet tarihine göre 22 ekim gözüküyor ama bebek boyuna göre 26 ekim beklenen doğum. ben 29 ekime kadar tutayım diyorum da artık hayırlısı tabi

merhaba arkadaşlar,, nasılsıınız??

Ben kılo aldım ya 68,5 dum, sımdı 69,4 oldum

sızde durumlar nasıl?? hanı cok falanda yemıyorumm

mıde bulantım yok, bu durumda endıselendırıyor benı

nette okudugumda 7.haftada dıyor bulantı

sızın ne zman basladı bulantılarınız??

kasık agrım vardı o gectı, bugun belım agrıdı bıde halsızlık var

Benim döllenme de geç, adet tarihine göre 22 ekim gözüküyor ama bebek boyuna göre 26 ekim beklenen doğum. ben 29 ekime kadar tutayım diyorum da artık hayırlısı tabi
Hayirlisi canim burda 12 haftada ultrasyonla bakicaklar ozaman tam tarih belli oluyor hemen hemen onu beklemekteyim.

Canim Ben malesef yagsiz yeme zorunlulugum oldugu vede mide bulantilarim basladigi icin kilo kaybettim en son 2-3 kilo kaybetmistim. Mide bulantilarim daha yeni basladi yani 8.haftada...
Cok takma kafana doktoruna gittiginde konusursun... Bazen de insanda bi sislik bi gaz durumu felan oluyor canim oda farklilik gostermis olabilir

52 den 54.800 e çıktım
mide bulantım sabah yaktan kalkarken oluyor ama anlık aman aman değil yani yok denecek kadar az
kasık ve bel ağrısı olur 3 ay boyunca bel agrısıda ayakta fazla kaldıysan yada iş yaptıysan olabiliyor canım
endişe etme

Kkurufasulyeye aserilir mi yaaa. Ama gecen aksam kurufasulye diye delirdim resmen. Yedim ama sukkur.

8 . haftada başlıyorsa, bnm için erken o zaman :) inş seninde uzun sürmez, kilo almaktan korkuyorum çok boyum uzun ama toplamda 12 kiloyu geçmemek daha hayırlı :)

doktora salı günü gidicem, bebeğimi göremedim hiç çok merak ediyorum. kalp atışını duyarsam da süper olacak :)

salı günü 6+4 oluyor

54 müü :) ne guzel yaa kılo almıssın ama yınede zayıfsın :)

bu kılo sanırım sıslıkten hanı adet zamanıda olur ya, adet bıtınce bırden ıner ınsan :)

calısıyrm, aksam eve gıdınce yemek bulasık sagolsun esımde yardım edıyr ama yapmadanda olmuyor, sonra booool bool uyku, sureklı uyuyorum

esımle gorusemıyoruz desem yerıdır, ya uyuyorm ya calısıyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…