- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Ekim annesiymişim ben bu arada, gideyim mi ekim forumunaistemezseniz giderim
geçmiş olsun canımmm ıhlamıur içmiyorsun sakınngrip olanlar, ben 2 hafta evvel grip oldum, c vitamini ve eşimin sıktığı portakal greyfurt karışımı ile, çok erken kalkıp hiç dinlenmeden 1 haftada geçti gribim. şimdi tüm hastalar benim için karantinada. annem dahil kimseye yaklaşmıyorum valla.
Ekim annesiymişim ben bu arada, gideyim mi ekim forumunaistemezseniz giderim
Canim benim benimde beklenen dogum tarihi 28 Ekim. Daha yeni katildim araniza. Niye gideceksinki. Kendini nerde rahat hissediyorsan olda kal canim. Senin beklenen dogum tarihin kac?
geçmiş olsun canımmm ıhlamıur içmiyorsun sakınn
nereye kızz 3-5 gunun lafımı olur kal kalll bekli kasımda doğacak kuzucukkk
kızlar yarın keseyi görmeye gidicem inşallah görebiliriz..
geçen hafta gittiğimde doğum tarihi 16 kasım dedi ama benim yaptığım yum. hesabına göre 20 kasım..
şimdi eğer keseyi görürse kaç hafta+kaç günlük olduğumu söyleyebilir değil mi?
söylemezse sorayım yani?
26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)
Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.
Benim oglumun beklenen dogum tarihi 9 Agustosdu 19 Agustosta dogdu yani zorla dogurdular oda suni sanci ile :))
Ah ah cok seye as eriyorum ama yiyemiyorum hersey yasak uhuhuhuu. Gecen cok ilginc birseye as erdim nohutun tam olmamis hali varya soyle yesil hatta acip yiyorsun eskimsi kabugunun tadi neyse anlatamadim
Ahahah yahu kum toprak falan aşeren varmış
Benim oglumun beklenen dogum tarihi 9 Agustosdu 19 Agustosta dogdu yani zorla dogurdular oda suni sanci ile :))
Ah ah cok seye as eriyorum ama yiyemiyorum hersey yasak uhuhuhuu. Gecen cok ilginc birseye as erdim nohutun tam olmamis hali varya soyle yesil hatta acip yiyorsun eskimsi kabugunun tadi neyse anlatamadim
Şu an hamileliğini evde geçiren arkadaşları okadar çok kıskanıyorum ki anlataman(( Çok uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr..............
Merhaba guzel anne adaylari bende 8+2 haftalik hamileyim. Kismetse 2. Bebisimi kucagima alicam. Birde 2011 Agustos dogumlu 2,5 yasinda bir oglum var.
Bundan 2hafta once feci mide ve bobrek agrisiyla acile gittim ama oyle boyle degil oluyordum resmen ve yesil yesil kusuyordum. Agrimi hicbirsey kesmiyordu. Acildeki doktor hamile olma ihtimalin varmi ona gore agri kesici vericem diye sordu yok hayir dedim. En son nezaman regl gunun dedi. 21 Ocak dedim olma olasiligin var dedi ozaman. Yok benim regl duzensizligim var ve yumurtlayamiyorum ilk bebisimde 5yil tedavi gordumustuk dedim. Neyse bi yandan Ben acidan kivranirken mecbur morfin, parecetemol, serum felan verdiler ama doktor israrla kan testi yapicam dedi. Kani aldi yarim saat sonra geldi dedi testler pozitif Ben sok oldum. Mucize gibi bir haberdi..Bu arada acilde yalnizdim malesef esim gece uyuyan oglumuza bakiyordu evde. Tum testler tahliller yapildiki malesef safra kesesi iltihabi varmis butun agriyi o yapiyormus. O arada acaba dis gebelikmi var diye alttan ultrasyonlada bakmislardi 6 haftalikken bebis hatta fotosu bile var minicik karinca gibi birsey :) hersey yolunda cikti hamilelikle ilgili. 10-12gun hastanede yattim karaciger degerlerim hic iyi cikmiyordu damardan antibiyotik verdiler. 2gun once ciktim hastaneden hergun yine agrim oluyor safra kesesi ama agri kesici kullaniyorum. Doktorlara safra kesisini alin dedik bebegini kaybetme ihtimalin cok yuksek su evrede diyip bizi vazgecirdiler. Su anda yagsiz diet uygulamaktayim yag iceren hersey yasak. Beni cok zor gunler bekliyor. Mide bulantilarim da basladi...
Neyse cok uzattim umarim hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Firsat buldukca bende sizinleyim artikbu arada beklenen dogum tarihi 28 Ekim ama bana Kasim basini bulur diye geliyor
Ilkini doruk ta yaptim. Doktorum evrim aydin di. Ama hastanaden memnnun oldugum soylenmz.
:) dogrudur.. Ama o buyuk ihtimalle bi vitaminin eksikliginden kaynaklaniyordur. Demirdi galiba.!?
Bu arada belkide ayni gun dogumyapariz seninle tarihlerimiz cok yakin ama benim dollenme cok gec oluyor belli de olmaz.
çok geçmiş zor şeyler atlatmışsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.
Hayirlisi canim burda 12 haftada ultrasyonla bakicaklar ozaman tam tarih belli oluyor hemen hemen onu beklemekteyim.Benim döllenme de geç, adet tarihine göre 22 ekim gözüküyor ama bebek boyuna göre 26 ekim beklenen doğum. ben 29 ekime kadar tutayım diyorum da artık hayırlısı tabi
merhaba arkadaşlar,, nasılsıınız??
Ben kılo aldım ya68,5 dum, sımdı 69,4 oldum
sızde durumlar nasıl?? hanı cok falanda yemıyorumm
mıde bulantım yok, bu durumda endıselendırıyor benı
nette okudugumda 7.haftada dıyor bulantı
sızın ne zman basladı bulantılarınız??
kasık agrım vardı o gectı, bugun belım agrıdı bıde halsızlık var
merhaba arkadaşlar,, nasılsıınız??
Ben kılo aldım ya68,5 dum, sımdı 69,4 oldum
sızde durumlar nasıl?? hanı cok falanda yemıyorumm
mıde bulantım yok, bu durumda endıselendırıyor benı
nette okudugumda 7.haftada dıyor bulantı
sızın ne zman basladı bulantılarınız??
kasık agrım vardı o gectı, bugun belım agrıdı bıde halsızlık var
26 Ekim hihhiih. Zaten girmeden önce azıcık incelemiştim Kasım annelerine daha yakın hissetmiştim kendimi :)
Nelere aşeriyorsunuz kızlar merak ettim. Ben 3 şeye aşerdim, greyfurt, kandil simidi ve kalamar.
Hayirlisi canim burda 12 haftada ultrasyonla bakicaklar ozaman tam tarih belli oluyor hemen hemen onu beklemekteyim.
Canim Ben malesef yagsiz yeme zorunlulugum oldugu vede mide bulantilarim basladigi icin kilo kaybettim en son 2-3 kilo kaybetmistim. Mide bulantilarim daha yeni basladi yani 8.haftada...
Cok takma kafana doktoruna gittiginde konusursun... Bazen de insanda bi sislik bi gaz durumu felan oluyor canim oda farklilik gostermis olabilir
52 den 54.800 e çıktım
mide bulantım sabah yaktan kalkarken oluyor ama anlık aman aman değil yani yok denecek kadar az
kasık ve bel ağrısı olur 3 ay boyunca bel agrısıda ayakta fazla kaldıysan yada iş yaptıysan olabiliyor canım
endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?