- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Kalkiyorumda aglaya aglayaa, sag tarafim batiyor, ne sag ne sol kolumu kaldrabliyorum.. hayret bise valla.. o hasta oldugunda sabaha kadar uyumadim ben ,grip bulasti ondan, 1ay nerdeyse daha yeni iyileştim. Valla pes.canım sen bişeyler atıştır az bişey kalkabilirsen sonra daha kötü olursun
Canım herkes onu diyor keşke kreşe gitseydi bir sene daha diye..
Ama işte kreşe her ay maaşımın yarısını veriyorum neredeyse. Doğum, bebeğin masrafları vs. derken kreş biraz lüks olacaktı. Zaten tam gün ile yarım gün arasında sadece 100 tl fark ediyor.
Babanne ye alışacak gibi değil hiç. Keşke alışsa ama git gide psikolojisi de bozuluyor sanki. bugün aldım okuldan elimi tuttu şimdi beni nereye götürüyorsun anne dedi. Babanneye annecim dedim. Cevap vermedi. Arabaya binerken baktım gözleri dolmuş alt dudağı büzülmüş. Ağlamamak için kendisini zor tutuyor.
Biraz konuşmaya çalıştım ama camdan dışarıya bakıyor kısa kısa cevaplar falan.
Dün ben işe döndükten sonra çok ağlamış. Galiba kv. de babasını aramış şikayet etmiş. Akşam biz eve gidince baba direk kalayladı. Sen neden babanneni üzüdün bilmem ne diye nutuk çekti yarım saat sonunu da tehditle bitirdi. Ondan ağlayamadı bugün galiba.
aa babanızın yaptığı hiç hoş şey değil ama olurmu..
o çocuk daha anne çocuğu kendini kötü hissetmiştir..
canım eve giderken ona hediyeler falan alsan..
benim kuzenim hergün bir sürprizle geliodu..
oyuncak şeker çikolata falan işte..
ve sölediği şey şuydu benim oğlum çok akıllı annesi çalışıp ona bunları getiriyor..para kazanıyor diyordu..
çocukta onun sevinci ile annesinin gitmesine izin veriodu..
bir dene istersen
Evet babamızın yaptığı beni bile üzdü ki çocuk napsın.
Zaten onun sorunu benim işe gitmem değil o zaten küçüklüğünden beri alışık olduğu bir konu. İstemediği şey babanesi. Neden istemiyorsun deyince bir sürü sebep sayıyor. İş çıkışlarında parka götürüyorum, çikolata, pasta ne isterse alıyorum ki bunu aslında yapmamak lazım. Bugün pamuk şeker aldım.
Off acaba kendimce vicdan yapıp abartıyor muyum?
Cok hoş bi tabiir amaan.. bana bi kez yapmislardi tüm geceyi tuvalette gecirmistim o zaman evli de olmadığım icin canim tatliydi belki de.. cok zor gelmişti. . Heralde ordan kalma bi korkuydu da nedense simdi geçti sen boyle soyleyince
Aşısını olmadım zaten tatlım yarın bidaha ölçtürücem aklım karıştı şimdiCanim aşı yaptirincada yüksek cikiyor ama aşı icin de yetersiz bu
Bu fitil atmak gibi bişey degil mi
canım büyüğe kıyamadım yaa. Babaannesi ile iyi anlaşamıyorlar mı peki, iyi ilgilenmiyor mu? Peki işbaşı yapınca küçüğe kim bakacak senin?Evet babamızın yaptığı beni bile üzdü ki çocuk napsın.
Zaten onun sorunu benim işe gitmem değil o zaten küçüklüğünden beri alışık olduğu bir konu. İstemediği şey babanesi. Neden istemiyorsun deyince bir sürü sebep sayıyor. İş çıkışlarında parka götürüyorum, çikolata, pasta ne isterse alıyorum ki bunu aslında yapmamak lazım. Bugün pamuk şeker aldım.
Off acaba kendimce vicdan yapıp abartıyor muyum?
canım büyüğe kıyamadım yaa. Babaannesi ile iyi anlaşamıyorlar mı peki, iyi ilgilenmiyor mu? Peki işbaşı yapınca küçüğe kim bakacak senin?
Babanne ile şimdiye kadar çok seyrek görüşüyorlardı. Zaten 65 yaşında pek de çocuk sevmiyor sanırım. Yani o bütn gün ev işi ile uğraşıyor. Tv falanda açmıyor sanırım. Bizimki bunalıyor haliyle. Evden dışarıda çıkmaz hiç. Parka falan gitseler ama onu da yapmıyor.
İşe başlayınca annem gelecek memleketten. Zaten büyüğü de o büyüttü sayılır sağolsun 4. aydan 1,5 yaşına kadar o baktı. Şimdi küçüğe de bakarım dedi. Ama gelince bizimle oturacak o yüzden biraz kendim büyütmek istiyorum. Uzun süre kalınca annemde bunalıyor çünkü. En azından Ufaklık 7-8 aylık ken bırakırsam ona benim içinde onun içinde bebek içinde en iyisi olacak. Ama işte şimdi erken çıkarsam en fazla 5- 6 aylık olacak.
benim ablama sezeryan oldu ama lavma yapılmadı sonda takıldı o da hıc hıssetmemıskı canı cok kıymetlıdır onunSezeryan olucaklarada mı lavman yapılıyor bunu bilmiyordum sadece sonda takılıyor sanıyordum
anladım canım, babaanne oğlunu oyalayamıyor, o da oyun çocuğu malum, canı sıkılıyordur. Gerçi doğuma da çok kalmadı, biraz daha böyle devam etsen, sonra ikisine de kendin bakarsın. Evet insan üzülüyor kıyamıyor evladına ama ufağa da yazık, ne bileyim zor işler walla, Allah yardımcın olsunBabanne ile şimdiye kadar çok seyrek görüşüyorlardı. Zaten 65 yaşında pek de çocuk sevmiyor sanırım. Yani o bütn gün ev işi ile uğraşıyor. Tv falanda açmıyor sanırım. Bizimki bunalıyor haliyle. Evden dışarıda çıkmaz hiç. Parka falan gitseler ama onu da yapmıyor.
İşe başlayınca annem gelecek memleketten. Zaten büyüğü de o büyüttü sayılır sağolsun 4. aydan 1,5 yaşına kadar o baktı. Şimdi küçüğe de bakarım dedi. Ama gelince bizimle oturacak o yüzden biraz kendim büyütmek istiyorum. Uzun süre kalınca annemde bunalıyor çünkü. En azından Ufaklık 7-8 aylık ken bırakırsam ona benim içinde onun içinde bebek içinde en iyisi olacak. Ama işte şimdi erken çıkarsam en fazla 5- 6 aylık olacak.
selam canım. Hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı diyelimselam kızlar nasılsınız? hiç okuyamıyorum geçmiş sayfaları, nasılsınız? hazırlıklarınız ne durumda? kapı süsü, şeker sepeti gibi ihtiyaçları ne yaptınız? lohusa şerbeti için takım aldınız mı? bunları sona bıraktım ama şimdi de bulmak kolay olmuyor, vee tam nerede olduğunu anlayamadığım ağrılarla sıkıntı içindeyimm
hayırdır canım geçmiş olsun, kasıkların mı ağrıyor?bu arada kızlar dün verdiğim tahlil sonuçları çıktı..
lökosit yok eritrosit yok temiz..
idrar kültüründe bakteri üremedi yazıyır.
eee bu ağrılar neyin nesiii
cnm ben 2 gun once oldum hıc korkma cunku hıc acımıyo sadece orana bırının elını sokmasının verdıgı huzursuzlukla kasıyosun kendınıaynenn yaa her yerimiz görüncek etcekk...resmen iç dış röntgenimiz çekilcekkk...
annuvvv korkmayalımm kızlarr ben lavman mavman onlardan değilde elle açıklık kontrolünden çok tırsıyorummm
teşekkür ederim evet kızım olacak inşAllah
http://www.e-bebek.com/chicco-go-kanguru_CHI-70794013 bu nasıl olur acaba?
Kızlaar şoktayım kayınvalidem hamileliğimin başından beri bi kere sormadı hamileliğin nasıl geçiyo diye. Çeyizimde evime bi iğne dahi almadığı gibi torunu için de hiçbişey almadı bi eksiğin var mı diye sormadı . Şimdi beni aramış diyo ki çarşıya çıktım battaniye mi alıyım bornoz mu alıyım kereme diye soruyo. İnanilmazz ya bu kadın
evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..anladım canım, babaanne oğlunu oyalayamıyor, o da oyun çocuğu malum, canı sıkılıyordur. Gerçi doğuma da çok kalmadı, biraz daha böyle devam etsen, sonra ikisine de kendin bakarsın. Evet insan üzülüyor kıyamıyor evladına ama ufağa da yazık, ne bileyim zor işler walla, Allah yardımcın olsun
selam canım. Hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı diyelimKapı süsü, şeker sepeti fln onları ayarlamadım daha. Ama annem ilgileniyor onlarla. Hastane terliklerimi tacımı fln süsledi. şimdi lohusa şerbeti takımını yapacak. Alışveriş kısmından da bi küçük beşikle bebek arabasını alacağız bayramdan sonra. He bir de nevresim takımı halı fln. Ayyy sayınca daha çok iş varmış anladım
Ağrıların için de geçmiş olsun
hayırdır canım geçmiş olsun, kasıkların mı ağrıyor?
cnm ben 2 gun once oldum hıc korkma cunku hıc acımıyo sadece orana bırının elını sokmasının verdıgı huzursuzlukla kasıyosun kendını
yazdıklarını okudum canım, işin zor düzelmesi gereken babaannenin tavrı maalesef ki bu da çok zorr, sen ne yaparsan yap, gününü geçirdiği evde huzursuzsa çocuğun mutlu olması çok zorr, babaanne ile konuşma imkanınız yok mu? o da torununu üzmek istemez heralde diyeceğim ama bu fazla hayalci olacak, bazı anneanne ve babaanneler torun bakma konusunda çok katılar maalesef, bizim babaannemiz uzak, annemle yakın sayılırız, ama şimdiden sanki torun bakmakla hayatının fedakarlığını yapacakmış gibi duygu sömürülerine başladı bana, ve bakacak ama galiba başıma fazlasıyla kakacak bunu, şimdiden bakıcı araştırıyorum, annemle huzursuzluk yaşamak istemiyorum
cnm ben 2 gun once oldum hıc korkma cunku hıc acımıyo sadece orana bırının elını sokmasının verdıgı huzursuzlukla kasıyosun kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?