2014 Kasım Anneleri

canım sen bişeyler atıştır az bişey kalkabilirsen sonra daha kötü olursun
Kalkiyorumda aglaya aglayaa, sag tarafim batiyor, ne sag ne sol kolumu kaldrabliyorum.. hayret bise valla.. o hasta oldugunda sabaha kadar uyumadim ben ,grip bulasti ondan, 1ay nerdeyse daha yeni iyileştim. Valla pes.

aa babanızın yaptığı hiç hoş şey değil ama olurmu..
o çocuk daha anne çocuğu kendini kötü hissetmiştir..
canım eve giderken ona hediyeler falan alsan..
benim kuzenim hergün bir sürprizle geliodu..
oyuncak şeker çikolata falan işte..
ve sölediği şey şuydu benim oğlum çok akıllı annesi çalışıp ona bunları getiriyor..para kazanıyor diyordu..
çocukta onun sevinci ile annesinin gitmesine izin veriodu..
bir dene istersen

Evet babamızın yaptığı beni bile üzdü ki çocuk napsın.
Zaten onun sorunu benim işe gitmem değil o zaten küçüklüğünden beri alışık olduğu bir konu. İstemediği şey babanesi. Neden istemiyorsun deyince bir sürü sebep sayıyor. İş çıkışlarında parka götürüyorum, çikolata, pasta ne isterse alıyorum ki bunu aslında yapmamak lazım. Bugün pamuk şeker aldım.

Off acaba kendimce vicdan yapıp abartıyor muyum?

casnım yapmamak lazım ama mecbur kalıyoruz..
abartma konusuna gelince abartmıyorsun çünkü annesin kıyamıyorsun..
acaba babaanneyimi sevmiyor çocuk..
bazı babaanneler tv yi açıyor izle diye tutturuo yada çocukla ilgilenmio..öle olunca çocuk kaçıo onlardan

Biseyden korktukca acimicaksa bile aciyor.. Lavman bizden korksun

canım büyüğe kıyamadım yaa. Babaannesi ile iyi anlaşamıyorlar mı peki, iyi ilgilenmiyor mu? Peki işbaşı yapınca küçüğe kim bakacak senin?

canım büyüğe kıyamadım yaa. Babaannesi ile iyi anlaşamıyorlar mı peki, iyi ilgilenmiyor mu? Peki işbaşı yapınca küçüğe kim bakacak senin?

Babanne ile şimdiye kadar çok seyrek görüşüyorlardı. Zaten 65 yaşında pek de çocuk sevmiyor sanırım. Yani o bütn gün ev işi ile uğraşıyor. Tv falanda açmıyor sanırım. Bizimki bunalıyor haliyle. Evden dışarıda çıkmaz hiç. Parka falan gitseler ama onu da yapmıyor.
İşe başlayınca annem gelecek memleketten. Zaten büyüğü de o büyüttü sayılır sağolsun 4. aydan 1,5 yaşına kadar o baktı. Şimdi küçüğe de bakarım dedi. Ama gelince bizimle oturacak o yüzden biraz kendim büyütmek istiyorum. Uzun süre kalınca annemde bunalıyor çünkü. En azından Ufaklık 7-8 aylık ken bırakırsam ona benim içinde onun içinde bebek içinde en iyisi olacak. Ama işte şimdi erken çıkarsam en fazla 5- 6 aylık olacak.

selam kızlar nasılsınız? hiç okuyamıyorum geçmiş sayfaları, nasılsınız? hazırlıklarınız ne durumda? kapı süsü, şeker sepeti gibi ihtiyaçları ne yaptınız? lohusa şerbeti için takım aldınız mı? bunları sona bıraktım ama şimdi de bulmak kolay olmuyor, vee tam nerede olduğunu anlayamadığım ağrılarla sıkıntı içindeyimm

yazdıklarını okudum canım, işin zor düzelmesi gereken babaannenin tavrı maalesef ki bu da çok zorr, sen ne yaparsan yap, gününü geçirdiği evde huzursuzsa çocuğun mutlu olması çok zorr, babaanne ile konuşma imkanınız yok mu? o da torununu üzmek istemez heralde diyeceğim ama bu fazla hayalci olacak, bazı anneanne ve babaanneler torun bakma konusunda çok katılar maalesef, bizim babaannemiz uzak, annemle yakın sayılırız, ama şimdiden sanki torun bakmakla hayatının fedakarlığını yapacakmış gibi duygu sömürülerine başladı bana, ve bakacak ama galiba başıma fazlasıyla kakacak bunu, şimdiden bakıcı araştırıyorum, annemle huzursuzluk yaşamak istemiyorum

Kızlaar şoktayım kayınvalidem hamileliğimin başından beri bi kere sormadı hamileliğin nasıl geçiyo diye. Çeyizimde evime bi iğne dahi almadığı gibi torunu için de hiçbişey almadı bi eksiğin var mı diye sormadı . Şimdi beni aramış diyo ki çarşıya çıktım battaniye mi alıyım bornoz mu alıyım kereme diye soruyo. İnanilmazz ya bu kadın

Son düzenleme:
anladım canım, babaanne oğlunu oyalayamıyor, o da oyun çocuğu malum, canı sıkılıyordur. Gerçi doğuma da çok kalmadı, biraz daha böyle devam etsen, sonra ikisine de kendin bakarsın. Evet insan üzülüyor kıyamıyor evladına ama ufağa da yazık, ne bileyim zor işler walla, Allah yardımcın olsun

selam canım. Hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı diyelim Kapı süsü, şeker sepeti fln onları ayarlamadım daha. Ama annem ilgileniyor onlarla. Hastane terliklerimi tacımı fln süsledi. şimdi lohusa şerbeti takımını yapacak. Alışveriş kısmından da bi küçük beşikle bebek arabasını alacağız bayramdan sonra. He bir de nevresim takımı halı fln. Ayyy sayınca daha çok iş varmış anladım
Ağrıların için de geçmiş olsun

bu arada kızlar dün verdiğim tahlil sonuçları çıktı..
lökosit yok eritrosit yok temiz..
idrar kültüründe bakteri üremedi yazıyır.
eee bu ağrılar neyin nesiii
hayırdır canım geçmiş olsun, kasıkların mı ağrıyor?

aynenn yaa her yerimiz görüncek etcekk...resmen iç dış röntgenimiz çekilcekkk...
annuvvv korkmayalımm kızlarr ben lavman mavman onlardan değilde elle açıklık kontrolünden çok tırsıyorummm
cnm ben 2 gun once oldum hıc korkma cunku hıc acımıyo sadece orana bırının elını sokmasının verdıgı huzursuzlukla kasıyosun kendını

teşekkür ederim evet kızım olacak inşAllah
http://www.e-bebek.com/chicco-go-kanguru_CHI-70794013 bu nasıl olur acaba?

turuncu bu onuda çok araştırdım o yüzden sessiz kalamadım. nasıl kanguru alırsan al bebeğinin bacak durusu
çok ama çok önemli. lütfen suraya bir göz at bacak durusu nasıl olmalı diye. bildiğim kadarıyla chicco bu durusu sağlamıyor

http://leylaveben.blogspot.com.tr/2013/05/bebegi-dsa-donuk-tasmak-zararl-mdr.html

canım sende ikisine al deyiverseydinnn

evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..
ama şimdi sadece kasıklarımda var...

cnm ben 2 gun once oldum hıc korkma cunku hıc acımıyo sadece orana bırının elını sokmasının verdıgı huzursuzlukla kasıyosun kendını

canım daha erken değilmi peki..
bu haftalardamı yapılıoo amenninnnnn

İşimiz gerçekten çok zor canım yaa..
Bizim annane çok uzak 980 km mesafeden geliyor saolsun yaz tatilinde geldi 1,5 -2 ay kaldı ilgilendi yine. Tabiki annem kv. den 10-15 yaş genç onunda avantajı var. Tabiki oğlum bebekken bizde kaldığı dönemde az sıkıntılar yaşamadık ama yinede içim rahat emanet ettim çok şükür.
Aslında borç harç olmasa hiç düşünmem doğum izninden sonra basar istifayı 2-3 sene çalışmam bakarım çocuklarıma. Ama işte tek maaşla geçinmemiz imkansız. Hele ki borç varken.
Bakıcı konusu içime hiç sinmiyor bildik tanıdık biri olması lazım. Ayrıca zaten istedikleri paralar çok uçuk. Bazen diyorum ki o zaman bende bırakayım işi bakıcılık yapayım
yani tamam sonuçta çocuğunu emanet ediyorsun, hakkıdır o para falan ama yine de bir yabancıya hem canımı teslim edip hem de aylık kazancımın 4 te 3 ünü vereceğim bir de aklımda bir sürü soru işaretleri kalacak.
off offfff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…