Söylemek istediklerimi söylemişsin harikasın...Ben söyleyemedim, bazı arkadaşlar çok alıngan çünkü.
Hee ya oyle valla kapariz iki kiyafet gideriz Allah saglik versin..aman eksik o o un be canım kimse donsuz kalmaz
nillllll canımmmmmm hemşerimmmm sanılsınnn? sanki aylardır internete girememişim gibi hissediyorum kendimiSöylemek istediklerimi söylemişsin harikasın...Ben söyleyemedim, bazı arkadaşlar çok alıngan çünkü.
Bi eksik o kaldi hazirlariz ya ben esimle beraber hazirlicam tezmizlik alisveris derken bi sira gelmedi.. Surekli biseylerle ugrasiyoruz buzluga koymak icinde biseyelr yapiuoruz arada amann is bitmiyor
Bende sendenim ya eriniyorum bide eşimle beraber yapmak istyrum tek başıma canım istemiyor alıştım iyice herşeyi beraber yapmaya yada yaptırmayaBebişin nevresiminide gecirdim yataga ama hala doğum çantamı hazirlamadim bi sıra gelmedi
Allah yardıncım canım benim eşimde geçen pazartesiden beri yoktu bugün dokuzuncu gün sabah geldi şirkete uğrayıp gördü beni tabi ben hemen açtım şelaleri hamilelikte zor oluyor bu ayrılıklar sizide Allah kavuştursunGünaydın arkadaşlarım
Yağmurlu bir havadan el salliyoruz oğlumla sizlere
Bugün eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorcuma günü burda olacak offf bende şekerlerim ve son hazirliklarimla ugrascam 4 gün geçer mi bilmiyorum ama siz varsınız beni yalnız bırakmayın
nillllll canımmmmmm hemşerimmmm sanılsınnn? sanki aylardır internete girememişim gibi hissediyorum kendimi
Allah yardıncım canım benim eşimde geçen pazartesiden beri yoktu bugün dokuzuncu gün sabah geldi şirkete uğrayıp gördü beni tabi ben hemen açtım şelaleri hamilelikte zor oluyor bu ayrılıklar sizide Allah kavuştursun
Ben de iyiyim canım çok şükür. Aynen dediğin gibi doğumdan sonra kuzumla daha fazla vakit geçirebilmek için sıkıyorum dişimi. Bir sürü strese denetlemeye, kendini bilmez insana sırf oğlum için katlanıyorum. Yoksa bu cuma günü son iş günüm olurduİyiyim canım benimmmmm, ne olsun çalışmaya devam. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek adına zor da olsa sabahları kalkıp geliyorum işe. Onun dışında iyiyim çok şükür, kışlıklarımı yaptım koydum buzluğa , kızımın eşyalarını yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. Doğum sonrası evde kullanmak için nevresim almıştım onları da yıkadım ütüledim kaldırdım. Valizimi hazırladım. Geceleri uykusuzluk dışında aslında oldukça enerjiğim. Ağrım, sancım, kasılmam, mide yanmam vs gibi şeylerim yok çok şükür.İşten çıkıp evime gitmek için saatleri sayıyorum adeta Benden havadisler bu kadar; sen nasılsın neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Suan gencligimin faydasni goremiyorum malesef, gripten kurtuldum, binlerce şúkür, yatakta dönemiyorum, kas agrisimi,kulunc mu anlamadim, yatakta dönerken ah uh diyerek dönüyorum.. hatta gece 4 kez tuvalete kalktigim icn dua ediyorum ya daha fazla olsa, cunku yataktan kalkamiyorum, klozete oturamiyorum hatta affederşn popomu silemiyorum. Cunku asiri bir batma, nefes almak ,gulmek bile agritiyor, bnlar böyleyken bile tek sevincim bebegimin saglikli olmasii, tabi ben bu kadar kotuyken esimin kuzeninin gonlunu eylemesi sinir etmiyorda degil, yataktan tek kalkamiyorum cunku.
Hee ya oyle valla kapariz iki kiyafet gideriz Allah saglik versin..
aynen son alışverişleri bitireyim derken ,hazırlıksız yakalanmıyım diye uğraşırken
çantasız kalacağız valla.dolaba hazırlık konusunda anneme attım ben o işi o yapıyor
çantaya da ne koyacağım konusunda da kafam karışık onunda etkisi var galiba geciktirmem de
Tabi buna da sukur en azndan kmse yokken ahlaya vahlayada olsa kalkabiliyorum..öyle deme ablacım görmüşsün bak gençliğinin faydasını Rabbim sana evlat nasip etmiş en azından tuvalate kalkmaya çalışıyorsun bak biz onu da yapamıyoruz çünkü yatamıyoruz
bazen diyorum ki heralde evrim geçirdim sağ ve soldan bir kaburga fazladan oluştu diyorum
oturarak uyumaya razı olduğum geceler hala devam ediyıor ama nerdeeeee o da ne yapsın hayır diyememiştir onu da mzur gör söyle ordan 2 cantık bir ayran oh afiyet olsun gidanı al sen takma şimdi onu kafana
İki takim kiyafet koyariz bi kalin battaniye iki tane bize gecelik bez islak mendil ped biberon sut pompasi alt acma bebise kendimiz corap agiz silme mendili lansinoh krem dis fircasi macun bidee komposto sut yapsin tmm iste bitti gitti
Ben de iyiyim canım çok şükür. Aynen dediğin gibi doğumdan sonra kuzumla daha fazla vakit geçirebilmek için sıkıyorum dişimi. Bir sürü strese denetlemeye, kendini bilmez insana sırf oğlum için katlanıyorum. Yoksa bu cuma günü son iş günüm olurduCuma günü 32.raporumu almaya gidiyorum, oğlumu da göreceğim öğleden sonra inşallah. Bu sıralar işyerinde gündem denetlemeler ve benim yerime geçici olarak alınacak kişi Merak ediyorum ben de nasıl biri gelecek bakalım...
Ben de çantamı hazırladım ama odamız hala gelmediği için yıkanıp ütülenen kıyafetleri yerleştiremedim. Bayramdan sonra inşallah. Bir de beşik ve bebek arabasını hallettim mi içim rahatlayacakBenim de çok şükür midem iyi bu günlerde. Şekerim dalgalanıyor sadece. Neye göre çıkıyor neye göre düşüyor daha hala anlayamadım, zaten anlamadan da doğuracağım heralde...
Uyku sorunum da yok çok şükür, ama yine de wc ye kalkıp bölünüyor illaki ve bu sefer de sabah karanlıkta yataktan çıkmak ölüm geliyor. Ama işte oğluş için katlanıyorum.
Babanneyle napio o cocuk gun boyu yazik degil mi? Biz parayi evlatlarimiz icin kazanioruz zaten. Onlarin mutlulugu ve iyi yetismesi icin. Bence bi gozden gecirip durumu ya daha uygun bi kres arastir ya da en azindan yarim gun anaokuluna gotursun babannesi. Yasi kac cocugunun bilmiorm ama.insallh iyisi olsn cocugun hakkinda.Canım herkes onu diyor keşke kreşe gitseydi bir sene daha diye..
Ama işte kreşe her ay maaşımın yarısını veriyorum neredeyse. Doğum, bebeğin masrafları vs. derken kreş biraz lüks olacaktı. Zaten tam gün ile yarım gün arasında sadece 100 tl fark ediyor.
Babanne ye alışacak gibi değil hiç. Keşke alışsa ama git gide psikolojisi de bozuluyor sanki. bugün aldım okuldan elimi tuttu şimdi beni nereye götürüyorsun anne dedi. Babanneye annecim dedim. Cevap vermedi. Arabaya binerken baktım gözleri dolmuş alt dudağı büzülmüş. Ağlamamak için kendisini zor tutuyor.
Biraz konuşmaya çalıştım ama camdan dışarıya bakıyor kısa kısa cevaplar falan.
Dün ben işe döndükten sonra çok ağlamış. Galiba kv. de babasını aramış şikayet etmiş. Akşam biz eve gidince baba direk kalayladı. Sen neden babanneni üzüdün bilmem ne diye nutuk çekti yarım saat sonunu da tehditle bitirdi. Ondan ağlayamadı bugün galiba.
Tabi buna da sukur en azndan kmse yokken ahlaya vahlayada olsa kalkabiliyorum..
Zaman ilerledkce herkesin agrilari artiyor,
Suana kadar hamilelik yuznden agri cekmedim hep kendi esekligimden grip oldum, temizlikte muhtemelen ani hareketten dolayi kaslarim böyle olduu vs.. hamileligin hc bi yan etkisini yasamadim sukur ama bunlarda az deegil, Allah bebislerimize saglik versin.
Pilates topunu unutmuşsun...
Benim listemin başında.. haa bide onu şişirmek için pompa..
Babanneyle napio o cocuk gun boyu yazik degil mi? Biz parayi evlatlarimiz icin kazanioruz zaten. Onlarin mutlulugu ve iyi yetismesi icin. Bence bi gozden gecirip durumu ya daha uygun bi kres arastir ya da en azindan yarim gun anaokuluna gotursun babannesi. Yasi kac cocugunun bilmiorm ama.insallh iyisi olsn cocugun hakkinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?