2014 Kasım Anneleri

Bi eksik o kaldi hazirlariz ya ben esimle beraber hazirlicam tezmizlik alisveris derken bi sira gelmedi.. Surekli biseylerle ugrasiyoruz buzluga koymak icinde biseyelr yapiuoruz arada amann is bitmiyor

aynen son alışverişleri bitireyim derken ,hazırlıksız yakalanmıyım diye uğraşırken
çantasız kalacağız valla.dolaba hazırlık konusunda anneme attım ben o işi o yapıyor
çantaya da ne koyacağım konusunda da kafam karışık onunda etkisi var galiba geciktirmem de

Bebişin nevresiminide gecirdim yataga ama hala doğum çantamı hazirlamadim bi sıra gelmedi
Bende sendenim ya eriniyorum bide eşimle beraber yapmak istyrum tek başıma canım istemiyor alıştım iyice herşeyi beraber yapmaya yada yaptırmaya yaa nevresimleri sermedim ben daha toz olurmu sence sen üzerine örttünmü bişeyler

Allah yardıncım canım benim eşimde geçen pazartesiden beri yoktu bugün dokuzuncu gün sabah geldi şirkete uğrayıp gördü beni tabi ben hemen açtım şelaleri hamilelikte zor oluyor bu ayrılıklar sizide Allah kavuştursun

nillllll canımmmmmm hemşerimmmm sanılsınnn? sanki aylardır internete girememişim gibi hissediyorum kendimi

İyiyim canım benimmmmm, ne olsun çalışmaya devam. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek adına zor da olsa sabahları kalkıp geliyorum işe. Onun dışında iyiyim çok şükür, kışlıklarımı yaptım koydum buzluğa , kızımın eşyalarını yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. Doğum sonrası evde kullanmak için nevresim almıştım onları da yıkadım ütüledim kaldırdım. Valizimi hazırladım. Geceleri uykusuzluk dışında aslında oldukça enerjiğim. Ağrım, sancım, kasılmam, mide yanmam vs gibi şeylerim yok çok şükür. İşten çıkıp evime gitmek için saatleri sayıyorum adeta Benden havadisler bu kadar; sen nasılsın neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?

Selam annişler nasılsınız sayfaları hızlı hızlı geçtim lavmandan bahsedilmiş hiiiiç okumadım şimdi okuyup da stres yapmak istemedim vakti zamanı gelince herşey yapılacak Zten o zaman görürüm hem bebiş i kucağıma almam için katlanıcam artık napalım..ben ve bebek sağlıklı olsunda ne yaparlarsa yapsınlar...
Az kaldı inşaallah 34 haftam bitmek üzere..
Herşeyimiz tamam çantamız odamız eşyalarımız..sadece doğumu bekliyorum artık Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Ay canım ya ne kadar uzun sürmüş eşinden ayrı günler ama sağ salim kavuşmuşsunuz bak..
Hamilelikte Zor oluyor Eşten ayrı olmak ben hiç ayrı kalmadım ama akşamı iple çekiyorum eşimi görmek için..

Ben de iyiyim canım çok şükür. Aynen dediğin gibi doğumdan sonra kuzumla daha fazla vakit geçirebilmek için sıkıyorum dişimi. Bir sürü strese denetlemeye, kendini bilmez insana sırf oğlum için katlanıyorum. Yoksa bu cuma günü son iş günüm olurdu Cuma günü 32.raporumu almaya gidiyorum, oğlumu da göreceğim öğleden sonra inşallah. Bu sıralar işyerinde gündem denetlemeler ve benim yerime geçici olarak alınacak kişi Merak ediyorum ben de nasıl biri gelecek bakalım...
Ben de çantamı hazırladım ama odamız hala gelmediği için yıkanıp ütülenen kıyafetleri yerleştiremedim. Bayramdan sonra inşallah. Bir de beşik ve bebek arabasını hallettim mi içim rahatlayacak Benim de çok şükür midem iyi bu günlerde. Şekerim dalgalanıyor sadece. Neye göre çıkıyor neye göre düşüyor daha hala anlayamadım, zaten anlamadan da doğuracağım heralde...
Uyku sorunum da yok çok şükür, ama yine de wc ye kalkıp bölünüyor illaki ve bu sefer de sabah karanlıkta yataktan çıkmak ölüm geliyor. Ama işte oğluş için katlanıyorum.

öyle deme ablacım görmüşsün bak gençliğinin faydasını Rabbim sana evlat nasip etmiş en azından tuvalate kalkmaya çalışıyorsun bak biz onu da yapamıyoruz çünkü yatamıyoruz
bazen diyorum ki heralde evrim geçirdim sağ ve soldan bir kaburga fazladan oluştu diyorum
oturarak uyumaya razı olduğum geceler hala devam ediyıor ama nerdeeeee o da ne yapsın hayır diyememiştir onu da mzur gör söyle ordan 2 cantık bir ayran oh afiyet olsun gidanı al sen takma şimdi onu kafana

İki takim kiyafet koyariz bi kalin battaniye iki tane bize gecelik bez islak mendil ped biberon sut pompasi alt acma bebise kendimiz corap agiz silme mendili lansinoh krem dis fircasi macun bidee komposto sut yapsin tmm iste bitti gitti

Tabi buna da sukur en azndan kmse yokken ahlaya vahlayada olsa kalkabiliyorum..
Zaman ilerledkce herkesin agrilari artiyor,
Suana kadar hamilelik yuznden agri cekmedim hep kendi esekligimden grip oldum, temizlikte muhtemelen ani hareketten dolayi kaslarim böyle olduu vs.. hamileligin hc bi yan etkisini yasamadim sukur ama bunlarda az deegil, Allah bebislerimize saglik versin.

İki takim kiyafet koyariz bi kalin battaniye iki tane bize gecelik bez islak mendil ped biberon sut pompasi alt acma bebise kendimiz corap agiz silme mendili lansinoh krem dis fircasi macun bidee komposto sut yapsin tmm iste bitti gitti

Pilates topunu unutmuşsun...
Benim listemin başında.. haa bide onu şişirmek için pompa..

Benimde yanıma stajyer verdiler, ben iş göstermeye çalıştıkça o sabah sabah erkek arkadaşıyla kavga ediyor

Babanneyle napio o cocuk gun boyu yazik degil mi? Biz parayi evlatlarimiz icin kazanioruz zaten. Onlarin mutlulugu ve iyi yetismesi icin. Bence bi gozden gecirip durumu ya daha uygun bi kres arastir ya da en azindan yarim gun anaokuluna gotursun babannesi. Yasi kac cocugunun bilmiorm ama.insallh iyisi olsn cocugun hakkinda.

değil tabi ablacım değil belki de ben baştan beri çok şey yaşadım da bu günler artık son günler diye sabrediyorum geçiyor az kaldı diyor kendimi teselli ediyorum
Amin canım amin inşallah

Canım 5 yaşında ve zaten yarım gün anaokuluna gidiyor. Sıkıntımız öğleden sonra babanne ile kalmak istememesi.
Tabi ki her şey evlatlarımız için, Ama işte bazı şeyleri ona para ile alamıyorsun. Şu an mutlu değil ve hiç bir şey yapamıyorum. Azcık sabredelim dişimizi sıkalım dedik ama onu her gün böyle mutsuz etmeye de vicdanım el vermiyor.
Allah bir kapı açar inşallah bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…