cnm benım bı olay gectıde basımdan yazmıştım suyum geldı sandım bı de sancım olunca mecbur alttan açıklığıma baktılarcanım sende ikisine al deyiverseydinnn
evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..
ama şimdi sadece kasıklarımda var...
canım daha erken değilmi peki..
bu haftalardamı yapılıoo amenninnnnn
geçmiş olsun canım, aynen hatırlarsan bende de aynı şey olmuştu. İdrar kültürü fln temiz çıkmıştı ama. Bugün yine var aynı batma ve ağrılar. Evde çubuk idrar testlerinden var, onu yapıyorum temiz çıkıyor. İdrar yolları değil belli ki, bebeğin büyümesinden fln diye düşünüyorum artık ben.canım sende ikisine al deyiverseydinnn
evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..
canım daha erken değilmi peki..
bu haftalardamı yapılıoo amenninnnnn
cnm suyum geldı sandım kasıklarımda da sancı gıbı bı agrı vardı karnımda acayıp kasıldı alttan açıklığıma baktılar mecburen yanı o catı muayenesı denen seyı oldum ben 2 gun once2 gün önce ne oldun canım neden
Hahhahacanım sende ikisine al deyiverseydinnn
kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de
söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda
teşekkür ederim canım çok faydalı oldu sanırım kanguru almaktan vazgeçmek üzereyim...turuncu bu onuda çok araştırdım o yüzden sessiz kalamadım. nasıl kanguru alırsan al bebeğinin bacak durusu
çok ama çok önemli. lütfen suraya bir göz at bacak durusu nasıl olmalı diye. bildiğim kadarıyla chicco bu durusu sağlamıyor
http://leylaveben.blogspot.com.tr/2013/05/bebegi-dsa-donuk-tasmak-zararl-mdr.html
Her zaman olduğu gibi yine katılıyorum sana ablacım
teşekkür ederim canım çok faydalı oldu sanırım kanguru almaktan vazgeçmek üzereyim...
Bebişin nevresiminide gecirdim yataga ama hala doğum çantamı hazirlamadim bi sıra gelmedi
İşimiz gerçekten çok zor canım yaa..
Bizim annane çok uzak 980 km mesafeden geliyor saolsun yaz tatilinde geldi 1,5 -2 ay kaldı ilgilendi yine. Tabiki annem kv. den 10-15 yaş genç onunda avantajı var. Tabiki oğlum bebekken bizde kaldığı dönemde az sıkıntılar yaşamadık ama yinede içim rahat emanet ettim çok şükür.
Aslında borç harç olmasa hiç düşünmem doğum izninden sonra basar istifayı 2-3 sene çalışmam bakarım çocuklarıma. Ama işte tek maaşla geçinmemiz imkansız. Hele ki borç varken.
Bakıcı konusu içime hiç sinmiyor bildik tanıdık biri olması lazım. Ayrıca zaten istedikleri paralar çok uçuk. Bazen diyorum ki o zaman bende bırakayım işi bakıcılık yapayım
yani tamam sonuçta çocuğunu emanet ediyorsun, hakkıdır o para falan ama yine de bir yabancıya hem canımı teslim edip hem de aylık kazancımın 4 te 3 ünü vereceğim bir de aklımda bir sürü soru işaretleri kalacak.
off offfff..
ben slingo hug ya da boba air almayı planlıyorum istersen bir bak. slingo hug'a pamuklu kuması nedeniyle daha yakınım tabii. bu arada kanguru alacaksan mesela ergo baby var, tam olması gerektiği gibi taşıyor bebeği. ama tip olarak benim hoşuma çok gitmiyor bir de biraz pahalı. bunlara bir göz at istersen :)
ablacım iyi ki varsın
bende hazırlamadım çantamı eşim her gün soruyor eve geldiğinde çantanı hazırladın mı diye?
üşeniyorum nedense biberonları falan kaynatmam gerekiyor
bir güç gelsede yapsam bitirsem keşke bütün işleri
uyku setini de yıkayacağım bende
odamızda yatıracağımız beşiğimizde yok hala boyadan gelemedi bi türlü
offf
kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de
söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda
Bi eksik o kaldi hazirlariz ya ben esimle beraber hazirlicam tezmizlik alisveris derken bi sira gelmedi.. Surekli biseylerle ugrasiyoruz buzluga koymak icinde biseyelr yapiuoruz arada amann is bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?