2014 Kasım Anneleri

Kızlar bu arada,
Yarın çalışmayan evde oturanınız varsa show tv de Doğan Cüceloğlu çıkacak 10:00 da ve günün konusu gelinler kaynanalar damatlar ve iletişimleri.
Bizi fazlasıyla ilgilendireceğini düşünüp size haber vereyim didim.
Seviom sizi öptüm iyi geceler

Inşallah hepimiz sag salim geçiririz kalan günlerimizi..RAbbim hepimizin yardımcısı olsun..Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dilerim tüm zorlukları tüm sıkıntılarımızı tüm endişelerimizi en kısa sürede atlatırız..umarım iki ay sonra buradaki sıkıntılı günlerimizi gülerek hatırlarız ..

Amin arkadasim...AMİİİNNNN.....

2 Ekim de canım...

Sağlıkla doğsunlar kucağıma alayımda bakarım inşallah canım küvezdeki bebeği beklemek de çok zordur..
İnşallah Allah hayırlısını versin hepimize :)
Kıyas yapmak gereksiz aslında ama içini rahatlatır diye yazmak istedim benim üçüzlerim var karnımda ve en büyüğü 1100 iken küçüğü daha 410 gr. Gelişim olarak gerideler mealesef küçüğüm için kalbinin atması bile bana umut. Tatlım hiç moralini bozma kötü şeyler Düşünme herşey güzel olacak inş

Sen üçüz mü bekliyosun canım maşallah..
İnşallah canım..çoğul gebelik olunca da bu sıkıntılar artıyor işte malesef.. Allah hepsini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hoş geldin ama ben kaçırdım nasılsın şeker düzene girdimi tosuncuk nasıl

uyuduğum uykudan şüphe etmeye başladım kızlar. aslında uykuya dalyorum ama o andan sabah uyanana kadar sanki hiç uyumamıs gibi. rüya bile görüyorum ertesi gün evde yapacak olduğum işleri filan planlıyorm uykunun içinde.
Allahim nasıl bi şuursuzluk bu of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…