2014 Kasım Anneleri

inşaallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz :)

iyi akşamlar arkadaşlar
bende acayip bir şişkinlik var karnım aç ama sanki çok yemek yemişim gibi şişkinlik hissediyorum...Sizlerdede varmı böyle bir durum?

bende de aynı durum var...midedeki şişkinlikten açmıyım değil miyim anlayamıyorum :)

Merhaba, ben de katıldım aranıza. 18 Mart'ta öğrendim hamile olduğumu. Henüz 4 haftalık. Doktorum rahim duvarımın kalın olduğunu söyledi. Bunun kötü bir etkisi var mıdır acaba? Şu an gerçekten çok meraklı ve sabırsızız :) Bu arada ilk çocuğumuz, 29 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum.

Son düzenleme:
Bende yaptım yedim şimdi ohh rahatladm valla
afiyet bal olsunnn:125::125::125:
tebrikler hayırlı olsaun canımm

çok güzel bir haberrr tebrikler darısı basımıza inşallahhhh

memnun oldum sende hoşgeldn o zmn. ben çok başındayım yolun kesemizi bile görmedik.ilk bebeğim allah kısmet ederse.bakalım yarın hcg sonucu kaç çıkıcak.inş güzel çıkar.
Insallah canim, guzel cikar gonlunu ferah tut

Ne guzel haberler canim MASALLAHHHH...

O da yok ayseonur da yok?????

Ben öğleden beri giremiyodum, sifre doğru olduğu halde yanlış diyordu,
meğerse sistemden kaynaklı bazı kullanıcıların sifreleri sıfırlanmış, anasayfada gördüm. Şifremi unuttum diyerek düzelttim sonunda.
Belki bikaç arkadaşta da öyle olmuştur çünkü topik baya boş bugün canım...

hoşgeldin canım hayırlı olsun
Rahim kalınlaşması tam tersi güzel haber, çünkü rahim gebelik için hazırlanıyor ilk haftalar :)

sıkıntı yapma bende de yok bulantı bu akşam hafif midemde bulantı var ama öyle kötü bir şekilde değil tabi. herkeste olmayabiliyor mide bulantısı.yani doktorun dediğine göre %40 hamile kadında olmuyormuş. nette okuduklarına da çok takma ooo onları takarsak kafayı yeriz. yani olmasa da sağlıklı bir bebek olabilir üzme boş yere kendini bende takıyordum artık saldım gitti herşey allahtan.

ama diğer bütün belirtiler full. mesela göğüslerime dokunamıyorum. belim fena halde. ve uyku hali mesela saat 11 de kalkıyorum gündüz. akşama doğru yine uykum geliyor eskiden gece 2 ye 3 e kadar uyumazdım şimdi 12 de gözlerim kapanıyor ki kendimi yormuyorum bütün gün evdeyim düşün. kasık ağrısıda başlarda oldu ama maşallah oda geçti benim şimdi 6. haftamdayım. haftaya 27 sinde kalp atışı için gidicem. inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza

Cok midem bulaniyor cok agzima surekli su geliyor tukuruk doluyor. Uzun surmez insallah diyicem ama ilk hamileligimde 14 hafta surmustu..

Keske o %40lik dilimde bende olaydim ( uhuhuhu

Keske o %40lik dilimde bende olaydim ( uhuhuhu

deme öyle ben 2 bebek kaybettim ve hiç bulantım olmadı ister istemez bunda bulantım olsun diye dua ettiğimi biliyorum ama olmayınca olmuyor yani bulantım olsa sanki sağlıklımı olcak anlamına geliyor ama hayır insan işte korkuyor herşey allahtan . en azından senin miniğin kendini belli ediyor benim diğer belirtilerim olmasa kendime hamile bile demem

Ah canim benim bunu duyduguma cok uzuldum benimde ilk gebeligim dusukle bitmisti 8haftalikken. Herzaman olumlu dusun canim aklina kotu birsey getirme. Imkanin varsa Bol Bol dinlen ilk 3ay. Umarim bu sefer hersey cok cok guzel olucak canim.

hoşgeldin canım hayırlı olsun
Rahim kalınlaşması tam tersi güzel haber, çünkü rahim gebelik için hazırlanıyor ilk haftalar :)

sağolun, teşekkür ederim bu arada kendisini ancak kasık ağrılarıyla hissettiriyor, sanki yok gibi, ne eşim ne de ben henüz farkına varamadık, ultrasonda göreceğiz inşallah haftaya :)

Canim Ben bide bi yandan safra kesesi sancisi cekiyorum, bi yandan 2,5 yasinda oglumla ilgilenmek zorundayim gun boyu onun icin cok cok zor oluyor bulantilarda eklenince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…