2014 Kasım Anneleri

Ah canim benim bunu duyduguma cok uzuldum benimde ilk gebeligim dusukle bitmisti 8haftalikken. Herzaman olumlu dusun canim aklina kotu birsey getirme. Imkanin varsa Bol Bol dinlen ilk 3ay. Umarim bu sefer hersey cok cok guzel olucak canim.

geçti gitti canım zaten 1 sene önceydi rabbim mucizemizi hiç beklemediğimiz anda verdi inşallah bu sefer umutluyum rabbim yüzümüzü güldürür. yok zaten yorma durumum yok evdeyim bütün gün. sadece artık araştırmıyorum üzmüyorum kendimi takmamaya çalışıyorum kafama. bakalım 27 sinde inşallah burda ki insanlar gibi bende o kalp atışlarını duyarım. allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin tek dileğim o

Amin canim insallah...

Canim Ben bide bi yandan safra kesesi sancisi cekiyorum, bi yandan 2,5 yasinda oglumla ilgilenmek zorundaydi gun boyu onun icin cok cok zor oluyor bulantilarda eklenince

senin durumun daha zor allah yardımcın olsun. ama olsun allah verir kolaylığını. oğlunada inşallah uzun ömürler versin rabbim ne kadar güzel 2. yi bekliyorsun.

yani herşeyin bir zorluğu var. inşallah sıkıntısız atlatırsın

Ah canim benim bunu duyduguma cok uzuldum benimde ilk gebeligim dusukle bitmisti 8haftalikken. Herzaman olumlu dusun canim aklina kotu birsey getirme. Imkanin varsa Bol Bol dinlen ilk 3ay. Umarim bu sefer hersey cok cok guzel olucak canim.

Canım 8inci haftanın içindeyim göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok pazartesi bebeğimin kalp atışlarını gördüm hersey yolunda takılma lütfen önceleri bende çok korkuyordum ama şükür geçti doktorumda dedi bazılarında olur bazılarında hicbirsey hissetmez dedi

Ayy yanlış alıntı yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok fenayım iki günde bir serum içine vitamin ve zofran bulantı kesici ilac veriyorlar. Hiçbirsey yemiyor su bile içemiyorum doktor böle giderse bebekle senin sağlığın tehlikede gebeliği sonlsndırabiliriz diyor ne yapıyım ben şimdi allahım gecsin bu günler tükendim üç haftada midesi bulanmayan arkadaslar çok sansşısınız cekilir dert değil

Iyi geceler bende almanyadan 27 ocak annesi hamişim, tabi doktorumun ilk tahminlere göre. Yani 9. Haftadayiz.

Arada buralara göz atiyorum sessizce.
Bir kac haftadir bulantilarla basim dert de ama oldum olasi kusamayanlardanim. Idare ediyordum simdiye kadar ama bir kac gundur geceleri dogru duzgun uyuyamiyorum bulantidan uyanip saatlerce kivraniyorum.

Bu durum icin bir tavsiyeniz varmi?

Bu arada yemek yemem normal sayılır hazirlanmis sofraya hayir diyemem ama acikip bulantim oldugu halde kendim hazirlayacagim zaman cok istahsizim zorla birsey yiyorum.

Hayirli hamişlikler dilerim

Gecmis olsun. Sakin bir iki doktorun lafina uyup gebeligini sonlandirmak gibi bir hatada bulunma. Bir arkadasim seninle ayni durumu yasiyor ve ikinci hamileligi ilkide ayniydi. Kusmakdan kac kilo zayiflamis artik serumla mama veriyordular. Ayni zamanda hipertroid hastaligi oldu yani fazla calisiyor. Yinede doktorlarin burda almanyada söylediği bebek anneden gerekli olan her vitamini aliyor annenin hali kalmasada cocuk sapa saglam. Serumlarla mamalarla dayanmaya calis. Bilmiyorum ilk hamileliginmi ama sonrakinlarda ayni gecebilir onun icin dayanmaya calis yavrucugun icin. Onun icin herseye degecektir 💟

Bugün 8+5 oldum ve hala yoğun tempoda çalışıyorum. Dün akşam hamilelikte iş kanununu okudum, 7,5 saatten fazla çalışmaması gerekiyormuş hamile kadının. ben 11,5 saat iş yerindeyim yol da günde 3 saat sürüyo. Kendimi yıprattığımı anladım ve çok üzüldüm içten içe. Sabah hemen üstüme bildirdim ben hamileyim die, çok sevindi, çok dikkat et dedi.. Ne yapayım da dikkat edeyim, ben artık 2 saat erken çıkıyorum da diyemem ki yeni girdiğim bu iş yerine.... biraz daha dayanayım bari. sonra erken kaçarım napim.

Günaydınlar :)
Durumlar nasıl :) 2 gündür çoğu arkadası göremiyorum, umarım hersey yolundadır...
Bugün kontrolü olan varmı, güzel haberlerle gelin inşallah,
benim yarın sabah var randevum, dua edin şekerler :)

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar, dün aniden çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın

Oww benim kese büyüyo bile alttan alttan sancılar başladı. İyidir dedi doktor.
Maşallah canım sen erkencisin
Ben epey erken öğrendiğim için bir türlü randevu günü gelmek bilmedi sanki. Kısmetse pazartesi göreceğim ilk kez.

Çok geçmiş olsun canım, ben de talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısıyım. Ayrıca genetik pıhtılaşma faktörü mutasyonlarım da var. Bu yüzden bebeğimin kalbi durdu 9 haftalıkken. Kürtaj oldum. Önce fakülteye gidiyordum hematolojiye ama oraya gidebilmesi için insanın emekli olması lazım. Daha fazla devam edemedim. Allah'tan Ülkü Hanım medicale geçmiş de rahat rahat ona gidebildim. Kendisini ben de çok sevdim, ama orada randevu sisteminde bir problem var bence. Ülkü hanım hastalarına uzun uzun vakit ayırıyor, en az yarım saat tutuyor bir hastayı, ama randevuları buna göre vermiyorlar, bir sürü randevu veriyorlar ve bu yüzden yığılma oluyor, randevıular sarkıyor fln. Neyse yine de Ülkü hanım çok iyi tabiki
Kadın doğumcum ilk önce medicaldeki Özlem Hanımdı, o doğum iznine çıkınca doruk hastanesinde birine gittim ilk hamileliğimde, ama kötü bir deneyim yaşayınca çok doktorr gezdim, ama en son Doç.Dr.Murat Arslan'a karar verdim. Şimdiki doktorum o. Acıbadem ve medicalde çalışmış eski yıllarda, ama şuanda sadece muayenehanesi var. 10 numara insan, beni acayip rahatlatıyor, telefonda sesini duymak bile endişelerimi gidermeye yetiyor.
Eğer kısmetse bu hamileliğimi onunla tamamlamak istiyorum.
Hamile kalmadan önce coraspin ve folbiol kullandım, şimdi hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider hepimiz için

sen kadın doğuma kime gidiyorsun?

Son düzenleme:

günaydın canım
bende 5 haftalık hamileyim ve işe yeni başladım 1 ay oldu şimdi hamile olduğumu nasıl söylicem diye kara kara düşünüyorum... işe başlarken hamile olduğumu bilmiyordum..gerekirse önümüzdeki ay bırakıcam...İşverende haklı benim bu durum hiç etik olmayacak (( sende çok dikkat et kendine canım..

Günaydın herkese.

Ben de ofiste perişan durumdayım. Zaten bulantıdan gözümü açamıyorum. Dün bir de mesaiye kaldım Saat 07:30'u geçmişti, ben açlıktan ve mide bulantısından ölücektim, hala evime ulaşamamıştım. Bi de üstüne üşüyordum, titriyordum, nabzım çok yükseldi, iğrenç hissettim, süründüm resmen
Bir daha kesinlikle kalmam mesaiye, ne yapıyorlarsa yapsınlar ya, eziyet resmen.

Zaten, her ne kadar doktorlar çok önemli değil ilk üç ay dese de, ben bu bulantı yüzünden beslenemiyorum diye çok üzülüyorum. Sürekli öğürüyorum ya Yemek yemeyi bir kenara bırakın "yemek" kelimesi bile içimi kaldırıyor Bi de işin yorgunluğu ve stresi eklenince canımdan bezdirdi. Bu sabah da gözümü açar açmaz bulantı hissedince oturup yatakta ağladım, annemi aradım telefonla Yazık o da uzakta, bişey de yapamiyor...

Kendimi iyi ve mutlu hissetmek istiyorum ama çok zorluyor şu bulantı konusu beni
Böyle benim gibi hayattan bezmiş hisseden var mı arkadaşlar?

günaydın kızlar,

bişey sorucam aranızda hiç tansıyon ölctüren var mı.

ben aile hekimine kayıt için gittiğimde tansıyonumu ölctüler 13/8 çıktı yüksek dendi.

dün ölctürdüm 14/10 çıktı acayıp morelim bozuldu korkuyorum bısey olacak dıye.

gece dayanamadım doktorumu aradım oda bu beklenen bısey brownim dedi korkma sakin ol dedi.

bazı hamilelerde tansıyon düşüklüğü bazılarında ise yüksekliği gorülüyor panık yapma dedi.

bizim korktugumuz 5.aydan sonra bir tansıyon degeri var oda şuandaki gibi değil rahat ol dedi.

Çok kötü hissedersen veya dahada yükselirse gece falan kadın dogum hastanesıne git orda dil altı hap verirler dedi.

:26::26:

var canım bende dün çok ağladım kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmek istiyorum diye...

bulantım ara ara oluyor senin kadar kötü değilim şuanda ama halsızlık uyku hali ara ara bulanmalar yataga yapısık kalmak vs.

üzerine işte tansıyonumun yüksek çıkması hersey ama hersey bilmiyorum beni psıkolojıkmen de cok etkıledi..

evdeyken böyleysem sizler gibi çalısan durumda olsaydım neyapardım bilemiyorum.

allah yardımcınız olsun bu dönemde çalısmak gercekten zor olmalı.

aynı sıkıntılar bende de mevcut güzeller...dünden beri mide bulantısı başladı..
zaten halsizlik ve uykusuzluk hep vardı..
eve gider gitmez yatakla bütünleşiyorum..
hamilelik zormuşş yaaa.

24-10-2014 yaş 25 kullanıcı budagecerr eklermisiniz lütfen çooookkkk mutluyum

Günaydın arkadaşlarrr

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş. bu kötü günleri bi an önce atlatırsın

benimde sağlık ocağında 14/9 geldi yüksek dedi
ileride tansiyon çok önemli o yüzden şimdiden kontrol altında tutmak gerek dedi hemşire
tuzluya çok yönelmiştim midemi bastırsın diye ona dikkat etmeye başladım (tırstım biraz açıkçası)
evde tansiyon aletim yok hafta sonu bi tane alıcam kontrol edebilmek için

benim hiç ölçülmedi tansiyonummm...şimdi korktumm siz böle deyincee :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…