2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun Rabbim evlatlarımızı korusub inşallah

benide listeye ekleyebilirmisiniz lutfen ılk bebegim olcak inşallah sat 20.02.2014 yaşım 32 mersinde yaşıyorum nette hesaplamalar 27 kasım dio ama bilmiorum ne zaman gelirse beklemeye başladık işte :)

Günaydın kıxlar hayıflı cumalar dün doktorda olduğumu söylemiştim ama bidaha girmedim çok moralim bozuk doktor kese göremiyorum dedi bende pazar günü özele gittim orda kese görüldü dedim adam bozuldu birazcık baya baktı ufacıcık bi kese görüyorum sma bebek yok dedi alttan bakıcam dedi bende kendi doktorum olmadığı için bakıtmadım sinirlendi adsm git haftaya gel o zaman dedi pazartesi özelin doktoru çsğırmıştı oda 1.24 cm kese görmüştü ama bebek görünmüyo henüz demişti haftaya herşey belli olur demişti adete göre 6+5 pazar gün ölçülen kese boyuna göre 7+1 im nofmal mi bu haftada bebeğin ve kalp atışları duyulması gerekmez mi boş gebeliktir diye o kadar korkuyorum ki

canım neden farklı farklo doktorlara gidip böle kafa karıştırıosunuzz....
keşke kendi doktorunu bekleseydin canım..
tatlım döllenme ile alakalı olabiliyor böle şeyler..
bazılarında 8-9.haftalarda görülebiliyor bebek..

eee kimse bana hoşgeldin demicekbenden herkese hoşbulduk mi

Hoş geldinnn sağlıkla bebişine kavuşursun inş.
bende yeniyim daha topikte ama oldukça bereketli geçecek sanırım kasım doğumları :)))

benim hiç ölçülmedi tansiyonummm...şimdi korktumm siz böle deyincee :18::18::18:

Hiç korkma canım sadece içinin rahat etmesi için arada bi ölçtür

aynı sıkıntılar bende de mevcut güzeller...dünden beri mide bulantısı başladı..
zaten halsizlik ve uykusuzluk hep vardı..
eve gider gitmez yatakla bütünleşiyorum..
hamilelik zormuşş yaaa.

Sıkıntımı paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. En azından yalnız olmadığımı bilmek de bir şey.
Allah hepimize kolaylık versin, şu en zorlu ilk üç ayı hayırlısıyla, sağlıkla atlatalım.

Canım ben bir haftalık tansıyon takıbıne basladım az öncede gittim yenı geldim saglık ocagına

morelim azda olsun düzeldi cunku tansıyonum düşmüş 12/7 cıktı...

dün 14/10 cıkmıstı ve cok morelim bozuldu ister istemez korktum...

Şu evde olan dijitallerden bende alayım dedim ama saglıklı ölcüm yapmıyor dıyorlar.

ınsan herzamanda tansıyon ölctürmeye bi merkeze gidemıyor kı

napcaz bılmıyorum ama kontrol altına almak sart ilerleyen zamanlarda dahada rısklı bizim için.

hoş bulduk canım benim bak şimdi pek bi mutlu oldum

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm durumuna. Hemen en kötüsünü düşünme.

Bulantı kesici ilaçlar işe yaramıyor mu? Çok mu kilo kaybın mı oldu, o nedenle mi doktor tehlikeli olduğunu söylüyor durumun?
Bazen gereğinden fazla olumsuz yaklaşıyorlar. Bir kaç doktordan daha görüş alın olmadı. Eminim bir çıkış yolu vardır. Geçecek bunlar, sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah.

canım kendi foktorum randevu verdi ama 2 hafta izinli olduğu için yerine başkası gelmiş iki haftalığına bende ona göründüm özelede pazar günü kanamam olunca gittim ilk kez pazartesi bidaha çağırdı işte herşy o zaman belli olur dedi :18: inşallah döllenmeyle alakalıdır sma adete 4 gün kala 74 dü değerim erken öğrendim yani çok korkuyorum

günaydın kızlarrr
kesemizi gördük Allaha bin şükür..,ama uyuz kadın elime ultrason çıktısını verdi odadan çıkıyım diye suratıma baktı..
bende dedimki kaç milim kaç haftalık falan sordum..
keseyi görebildiğimize göre 5 haftalıktır (eminde değil) 5.4 milim dedi..
10 günü geçmediğim için başka doktora gidemedim aynı uyuz doktora gittim yani o yüzden sinir oldum..
2 hafta sonra başka doktora gidicem..
bu kadın hiç demiyo 2 hafta sonra kalp atışına gel falan umrunda değil..
paramızla rezil oluyoruz özelde...

Senin adına sevindim canım inş. hep bu seviyede gider tansiyonun
söylediklerinde çok haklısın ben çalışıyorum hergün bi merkeze gitmenin imkanı yok
dijitaller de dediğin gibi hatta bazen hiç ölçmüyo benim tansiyonumu ama işte bi umut elimizden geleni yapıcaz artık

Sen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme Allah herşeyi gönlünce verir
sakın internetten bilgi kirliliğine bakıp kafanı kurcalama pazartesi mutlu haberlerle gel inş.

Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına inş.
doktorla iletişim çok önemli eğer uyuşamadıysanız ilk zamanlar değiştirilmeli bencede

arkadaşlar merhaba,
hamilelikte tansiyon çok ama çok önemlii ben bunu bizzat yaşadım...ilk bebeğim yüksek tansiyon sebebiyle 32 haftalık prematğre doğdu..ben 24 tansiyonla ameliyata girdim..bebeğide kaybediyorduk benide...o yüzden lütfen evinizde bir tansiyon aleti bulundurum ve sabah akşam tansiyonunuzu ölçün..şimdi Allah nasip ederse 2. kez anne olucam ama daha önce yaşanan riskli bir doğumdan sonra şimdi dr um ilk 5 ay çok dikkatli olmamız gerektiğini ve benim hiç kilo almamam gerektiğini söyledi gerekirsede diyetisyene başlıyacağız dedi..ben ağzıma 2 tane dil altı verilip tansiyonumun düşmediğini biliyorum o yüzden şimdi çok korkuyorum..Lütfen hamile arkadaşlarım çok dikkatli olun tansiyon konusunda....

canım bencede iki dr a gidip kafanı karıştırma...Pazartesi git ve o dr da kal ..içinide ferah tut bence herşey yolunda....hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…