eee kimse bana hoşgeldin demicekbenden herkese hoşbulduk mi
Günaydın kıxlar hayıflı cumalar dün doktorda olduğumu söylemiştim ama bidaha girmedim çok moralim bozuk doktor kese göremiyorum dedi bende pazar günü özele gittim orda kese görüldü dedim adam bozuldu birazcık baya baktı ufacıcık bi kese görüyorum sma bebek yok dedi alttan bakıcam dedi bende kendi doktorum olmadığı için bakıtmadım sinirlendi adsm git haftaya gel o zaman dedi pazartesi özelin doktoru çsğırmıştı oda 1.24 cm kese görmüştü ama bebek görünmüyo henüz demişti haftaya herşey belli olur demişti adete göre 6+5 pazar gün ölçülen kese boyuna göre 7+1 im nofmal mi bu haftada bebeğin ve kalp atışları duyulması gerekmez mi boş gebeliktir diye o kadar korkuyorum ki
eee kimse bana hoşgeldin demicekbenden herkese hoşbulduk mi
benim hiç ölçülmedi tansiyonummm...şimdi korktumm siz böle deyincee :18::18::18:
hoşgeldin canımgerçi bende yeni sayılırım
var canım bende dün çok ağladım kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmek istiyorum diye...
bulantım ara ara oluyor senin kadar kötü değilim şuanda ama halsızlık uyku hali ara ara bulanmalar yataga yapısık kalmak vs.
üzerine işte tansıyonumun yüksek çıkması hersey ama hersey bilmiyorum beni psıkolojıkmen de cok etkıledi..
evdeyken böyleysem sizler gibi çalısan durumda olsaydım neyapardım bilemiyorum.
allah yardımcınız olsun bu dönemde çalısmak gercekten zor olmalı.
aynı sıkıntılar bende de mevcut güzeller...dünden beri mide bulantısı başladı..
zaten halsizlik ve uykusuzluk hep vardı..
eve gider gitmez yatakla bütünleşiyorum..
hamilelik zormuşş yaaa.
Günaydın arkadaşlarrr
benimde sağlık ocağında 14/9 geldi yüksek dedi
ileride tansiyon çok önemli o yüzden şimdiden kontrol altında tutmak gerek dedi hemşire
tuzluya çok yönelmiştim midemi bastırsın diye ona dikkat etmeye başladım (tırstım biraz açıkçası)
evde tansiyon aletim yok hafta sonu bi tane alıcam kontrol edebilmek için
Hoş geldinnn sağlıkla bebişine kavuşursun inş.
bende yeniyim daha topikte ama oldukça bereketli geçecek sanırım kasım doğumları :)))
Hiç korkma canım sadece içinin rahat etmesi için arada bi ölçtür
hoşbulduk canım benim inşallah çok güzel bi dokuz ay geçiririz
Çok fenayım iki günde bir serum içine vitamin ve zofran bulantı kesici ilac veriyorlar. Hiçbirsey yemiyor su bile içemiyorum doktor böle giderse bebekle senin sağlığın tehlikede gebeliği sonlsndırabiliriz diyor ne yapıyım ben şimdi allahım gecsin bu günler tükendim üç haftada midesi bulanmayan arkadaslar çok sansşısınız cekilir dert değil
canım kendi foktorum randevu verdi ama 2 hafta izinli olduğu için yerine başkası gelmiş iki haftalığına bende ona göründüm özelede pazar günü kanamam olunca gittim ilk kez pazartesi bidaha çağırdı işte herşy o zaman belli olur dedi :18: inşallah döllenmeyle alakalıdır sma adete 4 gün kala 74 dü değerim erken öğrendim yani çok korkuyorumcanım neden farklı farklo doktorlara gidip böle kafa karıştırıosunuzz....
keşke kendi doktorunu bekleseydin canım..
tatlım döllenme ile alakalı olabiliyor böle şeyler..
bazılarında 8-9.haftalarda görülebiliyor bebek..
Canım ben bir haftalık tansıyon takıbıne basladım az öncede gittim yenı geldim saglık ocagına
morelim azda olsun düzeldi cunku tansıyonum düşmüş 12/7 cıktı...
dün 14/10 cıkmıstı ve cok morelim bozuldu ister istemez korktum...
Şu evde olan dijitallerden bende alayım dedim ama saglıklı ölcüm yapmıyor dıyorlar.
ınsan herzamanda tansıyon ölctürmeye bi merkeze gidemıyor kı
napcaz bılmıyorum ama kontrol altına almak sart ilerleyen zamanlarda dahada rısklı bizim için.
Günaydın kıxlar hayıflı cumalar dün doktorda olduğumu söylemiştim ama bidaha girmedim çok moralim bozuk doktor kese göremiyorum dedi bende pazar günü özele gittim orda kese görüldü dedim adam bozuldu birazcık baya baktı ufacıcık bi kese görüyorum sma bebek yok dedi alttan bakıcam dedi bende kendi doktorum olmadığı için bakıtmadım sinirlendi adsm git haftaya gel o zaman dedi pazartesi özelin doktoru çsğırmıştı oda 1.24 cm kese görmüştü ama bebek görünmüyo henüz demişti haftaya herşey belli olur demişti adete göre 6+5 pazar gün ölçülen kese boyuna göre 7+1 im nofmal mi bu haftada bebeğin ve kalp atışları duyulması gerekmez mi boş gebeliktir diye o kadar korkuyorum ki
günaydın kızlarrr
kesemizi gördük Allaha bin şükür..,ama uyuz kadın elime ultrason çıktısını verdi odadan çıkıyım diye suratıma baktı..
bende dedimki kaç milim kaç haftalık falan sordum..
keseyi görebildiğimize göre 5 haftalıktır (eminde değil) 5.4 milim dedi..
10 günü geçmediğim için başka doktora gidemedim aynı uyuz doktora gittim yani o yüzden sinir oldum..
2 hafta sonra başka doktora gidicem..
bu kadın hiç demiyo 2 hafta sonra kalp atışına gel falan umrunda değil..
paramızla rezil oluyoruz özelde...
Canım ben bir haftalık tansıyon takıbıne basladım az öncede gittim yenı geldim saglık ocagına
morelim azda olsun düzeldi cunku tansıyonum düşmüş 12/7 cıktı...
dün 14/10 cıkmıstı ve cok morelim bozuldu ister istemez korktum...
Şu evde olan dijitallerden bende alayım dedim ama saglıklı ölcüm yapmıyor dıyorlar.
ınsan herzamanda tansıyon ölctürmeye bi merkeze gidemıyor kı
napcaz bılmıyorum ama kontrol altına almak sart ilerleyen zamanlarda dahada rısklı bizim için.
canım kendi foktorum randevu verdi ama 2 hafta izinli olduğu için yerine başkası gelmiş iki haftalığına bende ona göründüm özelede pazar günü kanamam olunca gittim ilk kez pazartesi bidaha çağırdı işte herşy o zaman belli olur dedi :18: inşallah döllenmeyle alakalıdır sma adete 4 gün kala 74 dü değerim erken öğrendim yani çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?