2014 Kasım Anneleri

evet bunu merak ediyodum canım tarif ette hemen yapıp atayım bi buzluğa şimdi keki pişiriyoruz sonra soğutup poşetlemi dolaba koyuyoruz bide benim dolabım derin dondurucu olur mu ki?

canım şimdi alo 170 i aradım eğer şirketler aylık rapor bildirimi yaparlarsa 8-16 sı arasında paranızı aylık alabilirsiniz dediler..
şirketler toplu bildirim yaptıkları için maaş toğlu yatıo dedi..

Kızlarr benim sancım var y sabahtan beridir kaç oldu valla korkmaya başladım Öyle hafifte değil hani oğluş erkenmi gelmk istyr ne doktıra gtsemmi bilemedim

Bizimde yakin degl,esim annesi gile yakn diye orda kalalim diyor ama kismet :)
25dk falan bizimde
Bizim hastaneyle ev arası 40 dk suyum gelirse ilk hastanede 15 dk ya olmam imkansız ne olur ki
Kızlar benim ablamın ilk çocuğunda başta suyu gelmişti. Yarım saat içinde hazırlanıp 15 dakika da yolda 45 dakika sonra hastanede oldular. Suni sancı verdiler aralıklarla ve doğumun gerçekleşmesi 3 saat sonra oldu. Herkesin farklıdır ve farklı olacaktır tabi ki. Bu da bir örnek ti sadece.

Bende içi cam olandan istiyorum da bu iyiyise kaçırmayalım demistim.Teskkrlr canım.
Canim pek termostan anlamam
Ama sunu biliyorum bi tanidigin termosu camdi, cay koymus,adamin elinde tuzla buz olmus, bu manada korkuyorum camdan,ama bilmiyorum bende cam alirm ufak bişey.

hem hastane için canım hem de sonrası için en iyisi sırt çantası olacak galiba
çanta alırken neye dikkat etmek lazım acaba?
çok gözlü olması daha iyi olur benm evde bi tane var 4 5 tane gözü var kısa süreli tatil ve seyehatlerde kullanıyordm çok kullanışlı güzel oluyor bavul taşımaktan daha iyi bide sırtta daha kolay taşınıyor makineye atıp yıkayacağım onuda sonra hastane çantası ve sonrasında da bebişle dışarıya çıkarkende onu kullanacağm doldur içine herşeyi tak sırtına rahat raht ohh miss

aaa iyiymiş. Demekki şirketlerin muhasebesinden kaynaklı bir sorun bu.
Kızlarr benim sancım var y sabahtan beridir kaç oldu valla korkmaya başladım Öyle hafifte değil hani oğluş erkenmi gelmk istyr ne doktıra gtsemmi bilemedim
Ayyy doktorunu arayıp sancılarının nasıl olduğunu tarif mi etsen ki ? Düzenli mi geliyor sancıların. Allah yardımcın olsun. Vaktinde gelsin bebişin inş allah.

senin şirketin aylık yatırmayı kabul ettimi canım

Ayyy denedim... çok zor bunu yapmak ya... yapamadim başta ayagimi bile kaldiramadim birak degdirmeyi birkaç defadan sonra yapabildim çok zorlanarak :)

senin şirketin aylık yatırmayı kabul ettimi canım
Benim zaten ufak bir firma öyle büyük değil. Patronumda sağolsun iyidir. Maaşımı aylık olarak vermeye devam edecek. Ben toplu parayı alınca direkt kendisine vereceğim. Arada fark olacak. Toplu param maaşımdan daha az diye bilgi verdim. Sorun değil dedi. Zaten abi kardeş gibiyizdir. Patron çalışan ilişkisi pek yok :)

evet bunu merak ediyodum canım tarif ette hemen yapıp atayım bi buzluğa şimdi keki pişiriyoruz sonra soğutup poşetlemi dolaba koyuyoruz bide benim dolabım derin dondurucu olur mu ki?
Benim de derin dondurucu canim, keki yaptim ben, mısafirm vardi ogun, aksam gittiler onlar, 6li dilimlerle posetledim koydum kalanı. 12dilim kalmisti zaten.. ben hususi 2 paket yaptm cozdurunce bitsin dixe. Mesela 2 arkadasim gelir, 2 dilim kek, 2dilim mozaik pasta, 2 tane borek. Yaninada çay, daha ne olsun..

Kızlar ates ölcer aldınız mı ben en iyisi medisana olarak duydum medikallerde ve hastanelerde bu ürün kullanılıyormuş

Kontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
girdim hafif agri cikti iyi dedi.. Boyle iste haberler bugun minikle biraz küstük birbirimize..

Canım benim ya... Yerim miniği ben... Annesi 10 gün de öyle uzun bir zaman değil ki... Bir anda atak yapar kapatır zaten.. Şükür sağlığında sende sıkıntı yoksa bugünler böyle böyle geçecek... Az kaldı kuzunun gelmesine de inşallah...

bizimde odamız yok şimdilik bakalım odası oluncada direk arabalı yataklardan falan alırım sanırım
canım zaten şuan oda çok gereksiz bence bizim boş odamız var ama oğluşa oda yapmadım bizim yatak odamızda onun yatağıda 3-4 yaşına gelince seninde dediğin gibi gzel bişey yaparız kardeşiyle ikisine zaten sürekli yanımızda oluyo bebekken emiyo kusuyo bişey olcak diye odasına bırakamam ben içim rahat etmez

canım seni tedirgin etcek şekildeyse bi git nst ye bağlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…