2014 Kasım Anneleri

Düzenli değil canım şimdilik şükür de ama gün içinde baya oldu ilkkez böyle anlayamadım

Annesi küsmeyiz birbirinize bende öyle demiştim yüzü göstermeyince ama sonra hemen unuttum
Canım bizim doktor bas cevresiyle ilgili herhangi birsey demiyor hiç
Bebişi kilo aldırıcak şeylerle beslemeye devam son ayda daha cok kilo alıyor diyorlar aslında

Ayyy denedim... çok zor bunu yapmak ya... yapamadim başta ayagimi bile kaldiramadim birak degdirmeyi birkaç defadan sonra yapabildim çok zorlanarak :)

Biz sizden küçük olduğumuz için çok rahat yapıyoruz. Kanıtlanmış bir şey değil ama aklında olsun
Canım ya dediğin çok mantıklı da. Poğça börek te koku olmuyor ama kek te de buzdolabı kokusu olmuyor değil mi ? en nefret ettiğim şeydir o koku.
Bu Kasım bebişlerine neler oluyor kuzum ya. Hepsi bir olmuş kilo almamakta diretiyor.
Hayır anlamıyorum da dikkat te ediyorsunuz yemenize içmenize. Olsun sen yine de küsme kuzuna konuşup anlaşın.

Bende artik ayda 2kez gormek istiyorum bitmiyor su aylar. daha gunler var ayin 1ne

Aslında 6 aydan sonra bebeğin kendine güveni gelsin annesiyle babasının yanında yatmasın diye ayrı yatırın diyo uzmanlar ama bende güvenemiyorum bişi olur diye bizde odamıza koyduk bebeğimizin yatagını her sabah ona bakarak uyanıcam ohh miiss gibi bebek kokusuyla

Hava almadigi surece olacagini sanmam.. ilkdefa denedim bende atanlar oluyormus, denim dedim

Benim bebeğimin başı da nerdeyse 2-2,5 hafta önden gidiyor canım ama doktorum hiç öyle bişi demedi.. Hatta ben sordum kafası çok mu büyük bir tek orası çok ilerde gidiyor dedim... Hiçbir bebek standart doğar mı dedi genetik faktörler çok etkili öyle orantısız bişi olmaz merak etme dedi güldü.. O yüzden o kadar kafana takma ya..

canım haklısın ama nerden alacağımı bilemedim internette var mı bilemedim
Kızlarr benim sancım var y sabahtan beridir kaç oldu valla korkmaya başladım Öyle hafifte değil hani oğluş erkenmi gelmk istyr ne doktıra gtsemmi bilemedim
canım doktorunu ara tarif et ağrılarını ve yatağına yat soluna dönüp ağrının geçip geçmediğini dinle

Baş pelvis uygunsuzlugu olursa normal dogum zora giriyor çatı muayenesinde netlesir dedi.. Bunu bende biliyorum dersini aldim ama normal dogumu yasamakta istiyorum hayirlisi bakalim..

En geç dokuz aya kadar yatabilir anne ve baba ile canım sonra kesinlikle ayırmak gerekiyor

Baş pelvis uygunsuzlugu olursa normal dogum zora giriyor çatı muayenesinde netlesir dedi.. Bunu bende biliyorum dersini aldim ama normal dogumu yasamakta istiyorum hayirlisi bakalim..

Çatı muayenesini ne zaman yapacakmış canım? Ben de normal doğumu çok istiyorum... İnşallah o uyumsuzluk çıkmaz hiçbirimizde ya...

Oy küsme annesi, yazıktır.

evettt süpersin bende oğluşumu uyutabilirsem.hemen bi kek yapıcam canım ya çok oldum biliyorum ama kekide ısıtıyomuyuz?

Kızlar ates ölcer aldınız mı ben en iyisi medisana olarak duydum medikallerde ve hastanelerde bu ürün kullanılıyormuş
ben aldım canım medishop aldım alından ateş ölçer

canım bebişin büyüdü artık ölçümler yanlış.çıkabilir içeride iki büklüm kuzucuk doğal olarak kiloda yanlış çıkar benve çok takılma kiloya

Valla aklımda duracağına yapılsın hepsi yerinde dursun diyerek yapıverdik. İzne çıktığımda sadece dinlenmek istiyorum çünkü.

Yok kayınvalidem ile ilgili değil, bilmem şu an ki düşüncem bu yönde. Sanırım iyi bir gelecek sağlama endişesi beni bu yöne iten. Evet mutlaka Allah rızkını veriyor ama, olabileceğinin en iyisini yaşasın isterim. Bilmem belki ileride değişir fikrim, eşim en azından "2. belki oğlan olur" demeye başladı bile Bir oğlumda olsun çok isterim, ama gelecek endişesi beni frenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…