- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
cokkk güzlll olmuss ellerinee sağlık canım bendee cok imrendim simdi
ama beceriksizim yapamam ki böyle güzel seyler
Cnm yaptiklarn cok guzel olmus ekune saglik helal olsun ya
Kum dogurdu ben gormedim yaaa noldu
Kızlar merhaba
Ben hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum yoğunluktan. Topiğin ilk bebişi doğmuş, allah analı babalı büyütsün ilk ablamızı :) hepimiz vakti gelince sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Ben evde sıkıldıkça birkaç şey yaptım kızıma fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bu kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1254165
Bu da duvara asacağım isim süsü
Eki Görüntüle 1254170
Eki Görüntüle 1254172
Yapımları tabi biraz uğraştırdı işin uzmanı olmayınca ama sonuca değdi bence :) şimdi de yine kumaş ve keçeden minik kalpler yapıp yatağının başucu süsleyeceğim, bitince paylaşırım yine...
Bebişlerinizle birlikte sağlıcakla kalın...
32.haftamız 2100 gr canımKızlar bebişleriniz kaç kg olduu
ne güzel olmuşlar emeğine sağlık,
ben herşeyi hazır aldım ya çok isterdim özenerek bişeyler yapabilmeyi
kızçen çok şanslı becerikli bir annesi olduğu için
canım yaa yüreği güzelll arkadaşım benim Allah razı olsun bunu söylemen bile yeter emin ol orda olsam isterdimAslında zor değil ama tekniğini bilmek gerekiyor, ben onu çözene kadar zorlandımeğer istersen senin için de yapabilirim. Ama çalıştığım için hemen çıkaramam
Çok teşekkür ederim canım
Tugcetgc adlı arkadaşımız doğum yaptı 34. haftada bebişi kuvezde şimdi ama yakında çıkacak
al benden de o kadar. 44 ile başladım 62 kiloyum, daha da alırım artık bebek hızlı kilo alıyormuş, anne de :)ben 50 ile baslammstım simdi 67 olmuşumtoplam 17 kilo almayada devam ediyorummm ohhh yarasınnn bana
Cnm zamanibda saglikla kavurdun bebegibe insyarın kontrolüm var kızlar ben çok heyecanlıyım nedense.
kontrollerimiz 2 haftada bire düştü ama ben daha çok özler oldum kuzucuğumu
bir an önce kavuşmak istiyorum ama sürpriz de yapmasını istemiyorum
bakalım ne kadar olmuş azra kızım
yarın nst mizde çekilecek bu hafta ara ara yalancı kasılmaları yaşadım baya sıkıntılıydı
hatta anneme yalancısı buysa gerçeği kimbilir nasıldır dedim yatınca geçti ama doğuruyorum sandım
bir de sizlere bir sorum olacak doğum sonrası lohusa şerbeti yapacak olanlarınız vardır mutlaka
güzelinden bir tarif rica edebilir miyim?sütü arttırmaya da faydası çokmuş bende her gün içerim bir bardak az şekerlisinden
Aaaa hadi ya, Allh saglikla cikmasini nasp etsinAslında zor değil ama tekniğini bilmek gerekiyor, ben onu çözene kadar zorlandımeğer istersen senin için de yapabilirim. Ama çalıştığım için hemen çıkaramam
Çok teşekkür ederim canım
Tugcetgc adlı arkadaşımız doğum yaptı 34. haftada bebişi kuvezde şimdi ama yakında çıkacak
olsun canımm sen cok daha az bi kiloyla baslamıssın avantajın var annesial benden de o kadar. 44 ile başladım 62 kiloyum, daha da alırım artık bebek hızlı kilo alıyormuş, anne de :)
bunada şükür hiç aklına gelmeyenlerde varAyy kızlaarr çok şaşkınım 9.ayıma geldim bebek doğacak nerdeyse bugün kv eşimi aramış eksikleri neler söylede alalım demiş çok komik değilmi ya bu zamana eksikmi kalır şaka gibiler vallagülüym mi ağlayım mı bilemedim
yarın kontrolüm var kızlar ben çok heyecanlıyım nedense.
kontrollerimiz 2 haftada bire düştü ama ben daha çok özler oldum kuzucuğumu
bir an önce kavuşmak istiyorum ama sürpriz de yapmasını istemiyorum
bakalım ne kadar olmuş azra kızım
yarın nst mizde çekilecek bu hafta ara ara yalancı kasılmaları yaşadım baya sıkıntılıydı
hatta anneme yalancısı buysa gerçeği kimbilir nasıldır dedim yatınca geçti ama doğuruyorum sandım
bir de sizlere bir sorum olacak doğum sonrası lohusa şerbeti yapacak olanlarınız vardır mutlaka
güzelinden bir tarif rica edebilir miyim?sütü arttırmaya da faydası çokmuş bende her gün içerim bir bardak az şekerlisinden
Evet cano doğurmak için yğrüyorum. Bazen enerjin tabanda oluyo, bugün öyleydi hala yorgunum, heralde arada bi enerji yükselip düşecek böyle. İdare edeceğiz artık 12 günüm kaldı :) normal doğum için son zamanlarım. Bol yürüyüş lazım..Canım sen nerelerdeydin inanamadım haftanı görünce maşallah maşallah bebeğin kaç kg idi en son, doğurmak için mi yürüyorsun
Aman innukum bak benim şeker yğksek devam edip öyle doğurursam bebeğe doğduğu an kanına bakıp şeker düşüklüğü varsa ( ki olabilitesi yüksekmiş) iğne yapıyolarmışevet beni korkutmak istedi galiba ama basardi da. Cozutmaz adam gibi diyet yaparsam 140 i gecmiyor tokluk hatta bu sabah 95 ti tokluk sasirdim. Cozutunca 170 de assa inmiyo. Bana diyet disiplini lazim
Gel bebeem gel, sağlıklı olsun yavruşlarda bizde bol bol et yiyin ballarım.Eileithyiaaa bende pesinden geliyorum birakmam seni az kaldi gunlerimiz dostum saglikla alalim kucagimiza..
Aferim iyi tabi :) demek senin yavruş obur, obur afacan hihih sevindim arkadaşım. Aklında kalacağına ölçtün kurtuldun :)@innuk canım ölçtürdüm ve sonucum 102 çıktı gayet iyi değilmi...
Ayyy iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım :) inşallah sağlıklı doğum gerçekleştiririz oğlumun desteği ile. Kendimi hiç ameliyata hazır hissetmiyorum çünkü. Tabi başa gelen çekilir, oğluma son derece hazırım. Bebiş doğunca bulduğum ilk enerjilerde yazacağı size. Bakalım nasıl olacak :)Eileithyia, seni merak ediyordum ben de. Pozitifliğin ve güçlü duruşun hep bana örnek oldu.
Geçmiş olsun tatlım, kendine dikkat et.
Doğum bekleyişine girdin demek artık. Allah yardımcın olsun.8 Ekime kadar inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve bizimle güzel haberlerini paylaşırsın :)
Kihkihkiiihhcanım benim aldığım arabada mamas&papas ben çok beğendim,urbo 2 modeli
eşinin aldığı modelin özelliklerini bilmiyorum ama alınmış artık üzme kendini
Eki Görüntüle 1254151
kuzum hafızana hayranım valla
nilcim bugün tarifine göre börekleri yaptım çok güzel oldular teşekkürler,lorlu ya da ıspanaklı falanda güzel oluyor mu
yapıp dolaba atayım bende
canım arkadaş korkmasın.osmolac kontrast madde değil.fizyolojik olarak bağırsakları boşaltan bir şurup.
isim benzerliği olabilir
Eki Görüntüle 1254159
Allah ın izniyle zamanında doğum yapmak nasip olur inşallah canm yok mu kimse yanında ya da kafa dengi birileri seni teselli edecekKızlar bende sıkıntıdan patlamak üzereyim yaaa erken dığum riskim var doktor yatıcaksın dedi bi yerede çıkamıyorum tüm gün evde patlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?