2014 Kasım Anneleri

yarın kontrolüm var kızlar ben çok heyecanlıyım nedense.
kontrollerimiz 2 haftada bire düştü ama ben daha çok özler oldum kuzucuğumu
bir an önce kavuşmak istiyorum ama sürpriz de yapmasını istemiyorum
bakalım ne kadar olmuş azra kızım
yarın nst mizde çekilecek bu hafta ara ara yalancı kasılmaları yaşadım baya sıkıntılıydı
hatta anneme yalancısı buysa gerçeği kimbilir nasıldır dedim yatınca geçti ama doğuruyorum sandım
bir de sizlere bir sorum olacak doğum sonrası lohusa şerbeti yapacak olanlarınız vardır mutlaka
güzelinden bir tarif rica edebilir miyim?sütü arttırmaya da faydası çokmuş bende her gün içerim bir bardak az şekerlisinden

cokkk güzlll olmuss ellerinee sağlık canım bendee cok imrendim simdi
ama beceriksizim yapamam ki böyle güzel seyler

Aslında zor değil ama tekniğini bilmek gerekiyor, ben onu çözene kadar zorlandım eğer istersen senin için de yapabilirim. Ama çalıştığım için hemen çıkaramam

Cnm yaptiklarn cok guzel olmus ekune saglik helal olsun ya
Kum dogurdu ben gormedim yaaa noldu

Çok teşekkür ederim canım
Tugcetgc adlı arkadaşımız doğum yaptı 34. haftada bebişi kuvezde şimdi ama yakında çıkacak

ne güzel olmuşlar emeğine sağlık,
ben herşeyi hazır aldım ya çok isterdim özenerek bişeyler yapabilmeyi
kızçen çok şanslı becerikli bir annesi olduğu için

ne güzel olmuşlar emeğine sağlık,
ben herşeyi hazır aldım ya çok isterdim özenerek bişeyler yapabilmeyi
kızçen çok şanslı becerikli bir annesi olduğu için

Beğenmene çok sevindim. Ben özellikle kendim birşeyler yapmak istedim kızıma, hem böyle daha az maliyetli oldu hem de oyalanmış oldum işte...

canım yaa yüreği güzelll arkadaşım benim Allah razı olsun bunu söylemen bile yeter emin ol orda olsam isterdim Rabbim hayırlısıyla bu güzel süslerle karşılamanı nasip etsin melegini

Cnm zamanibda saglikla kavurdun bebegibe ins
Senin bebek arabasi mamaspapas miydi

Aaaa hadi ya, Allh saglikla cikmasini nasp etsin

Heyecanlandm ilk bebisimiz geldi

Ayy kızlaarr çok şaşkınım 9.ayıma geldim bebek doğacak nerdeyse bugün kv eşimi aramış eksikleri neler söylede alalım demiş çok komik değilmi ya bu zamana eksikmi kalır şaka gibiler valla gülüym mi ağlayım mı bilemedim

Ahh ayni heyecam bendede var cnim sali gunu kontrolumvar benimde 2 haftaya dusurdu doktorum ama bazi arkdaslarim hala ayda 1 kere gidiyo serbest icin biz yapicaz cnim logusa sekeri satiliomus kirmizi ondan alcaz 5 litre suya onu eritip icine karanfil tarcin koyucaz detayli tarfini yarin annemden alirim.dilersen birde sutu arttiran helvaymis cnim aklinda olsun helva yiyip ustune birbardak su icin diyolar ben simdide hersabah kucuk bir parca tuketiyorum cok sevmem ama sut icin yicez :)

Canım sen nerelerdeydin inanamadım haftanı görünce maşallah maşallah bebeğin kaç kg idi en son, doğurmak için mi yürüyorsun
Evet cano doğurmak için yğrüyorum. Bazen enerjin tabanda oluyo, bugün öyleydi hala yorgunum, heralde arada bi enerji yükselip düşecek böyle. İdare edeceğiz artık 12 günüm kaldı :) normal doğum için son zamanlarım. Bol yürüyüş lazım..
evet beni korkutmak istedi galiba ama basardi da. Cozutmaz adam gibi diyet yaparsam 140 i gecmiyor tokluk hatta bu sabah 95 ti tokluk sasirdim. Cozutunca 170 de assa inmiyo. Bana diyet disiplini lazim
Aman innukum bak benim şeker yğksek devam edip öyle doğurursam bebeğe doğduğu an kanına bakıp şeker düşüklüğü varsa ( ki olabilitesi yüksekmiş) iğne yapıyolarmış yediğin zararlı şeylerin çocuğu içerde ağlattığını düşün asla canın istemiyo sonra
Eileithyiaaa bende pesinden geliyorum birakmam seni az kaldi gunlerimiz dostum saglikla alalim kucagimiza..
Gel bebeem gel, sağlıklı olsun yavruşlarda bizde bol bol et yiyin ballarım.
@innuk canım ölçtürdüm ve sonucum 102 çıktı gayet iyi değilmi...
Aferim iyi tabi :) demek senin yavruş obur, obur afacan hihih sevindim arkadaşım. Aklında kalacağına ölçtün kurtuldun :)
Ayyy iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım :) inşallah sağlıklı doğum gerçekleştiririz oğlumun desteği ile. Kendimi hiç ameliyata hazır hissetmiyorum çünkü. Tabi başa gelen çekilir, oğluma son derece hazırım. Bebiş doğunca bulduğum ilk enerjilerde yazacağı size. Bakalım nasıl olacak :)

Kihkihkiiihh

Kızlar bende sıkıntıdan patlamak üzereyim yaaa erken dığum riskim var doktor yatıcaksın dedi bi yerede çıkamıyorum tüm gün evde patlamak üzereyim
Allah ın izniyle zamanında doğum yapmak nasip olur inşallah canm yok mu kimse yanında ya da kafa dengi birileri seni teselli edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…