Tatlım daha masum tabii emzirmede boyatmak beyazım var diyosun ama uçlarına attır istersen çok sırıtmazsaya ben bide emzirirkende boyatılmaz diye duydum sütten çocuğa geçermiş diye ama hiç araştırmadm daha aslı var mı ki inşallah yoktur öyle bişy
evet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...
cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl
tek olayı markası var. of
cnım eminim cok yakışır bendede sac bayağı bayağı uzadı eskiden dirhem dirhem yılda bir cm oda ya uzarsaCanıııım çok sağolllGebelik hormonlarının etkisiyle saçlarımda bayağı uzadı dahada uzatıcam bu modeli düşünemiyorum wuhhuuu Haftaiçide maniküre gidiyim oje süremiyoruz bari düzelttiriyim manikürle fena gaza geldim
Hehhe gel gaza gel tabii az mı güzel anne nesli geliyor kasım anneleriylecnım eminim cok yakışır bendede sac bayağı bayağı uzadı eskiden dirhem dirhem yılda bir cm oda ya uzarsaşimdi aldı basını gidiyorrrr benideeee acaippp gaza getirdin
ay yok sırıtır kesin kesimde yaptırmam gerek bide neyse bi doktora sorarm bende bakalm o ne dicekTatlım daha masum tabii emzirmede boyatmak beyazım var diyosun ama uçlarına attır istersen çok sırıtmazsa
31 de 1900 idi pazartesi kontrolüm var meraklardayımKızlar bebişleriniz kaç kg olduu
canım bi haber ver
senin peşinde mi koşucaz gebe gebe seni olmasa bile kızları merak ettik
bu saatten sonra zeyycim sıkı yönetim ilan ettim topıc te
bak seni mesela bugün yok yazdım rapor al da gel
artık böyle kim nereye gidiyor neden yok bilgi verecek topıcın cılkını çıkarma
meraklandıracak günlere girdik artık
hemennnn toparlan canım canını sıkan bir durum yok dimibugün çoookkk duygusalım hormonlarım fırladı içimde biri var sanki. neee oluyooo banaaaa
ben 50 ile baslammstım simdi 67 olmuşumHehhe gel gaza gel tabii az mı güzel anne nesli geliyor kasım anneleriyleŞaka maka herkes az kilo aldı bende 9 kg aldım dr 5 kilosunu hastaneye hediye edip çıkarsın dediği günden beri heyecanlıyım
Ellerine sağlık güzel olmuşKızlar merhaba
Ben hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum yoğunluktan. Topiğin ilk bebişi doğmuş, allah analı babalı büyütsün ilk ablamızı :) hepimiz vakti gelince sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Ben evde sıkıldıkça birkaç şey yaptım kızıma fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bu kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1254165
Bu da duvara asacağım isim süsü
Eki Görüntüle 1254170
Eki Görüntüle 1254172
Yapımları tabi biraz uğraştırdı işin uzmanı olmayınca ama sonuca değdi bence :) şimdi de yine kumaş ve keçeden minik kalpler yapıp yatağının başucu süsleyeceğim, bitince paylaşırım yine...
Bebişlerinizle birlikte sağlıcakla kalın...
ben 50 ile baslammstım simdi 67 olmuşumtoplam 17 kilo almayada devam ediyorummm ohhh yarasınnn bana
Kızlar merhaba
Ben hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum yoğunluktan. Topiğin ilk bebişi doğmuş, allah analı babalı büyütsün ilk ablamızı :) hepimiz vakti gelince sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Ben evde sıkıldıkça birkaç şey yaptım kızıma fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bu kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1254165
Eki Görüntüle 1254170
Eki Görüntüle 1254172
Yapımları tabi biraz uğraştırdı işin uzmanı olmayınca ama sonuca değdi bence :) şimdi de yine kumaş ve keçeden minik kalpler yapıp yatağının başucu süsleyeceğim, bitince paylaşırım yine...
beni dahah kimse geçemedi amaSen 15 ken13 tum şimdi 17 olmussun bende +15 oldum yarisiriz seninle
cokkk güzlll olmuss ellerinee sağlık canım bendee cok imrendim simdiKızlar merhaba
Eki Görüntüle 1254165
Eki Görüntüle 1254170
Eki Görüntüle 1254172
Cnm yaptiklarn cok guzel olmus ekune saglik helal olsun yaKızlar merhaba
Eki Görüntüle 1254165
Eki Görüntüle 1254170
Eki Görüntüle 1254172
Ellerine sağlık güzel olmuş
Ayyy çok tatlı olmuşlar güle güle kullanmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?