belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan
yoksa az evvel gec döllenme olabilir diye umutlandırdım kendimi
​evet ağrımda var adet sancısı gibi ve çok su içemiyorum günde 1 litreyi zor geçiyorum ve şu an 78 kiloyumhayırlısı saat 4 te kan sonuçlarım çıkacak bu arada kalp atışlarını duydum çok şükür ama dediğim gibi korkularım hiç geçmiyo ne yazık ki Allahım bize bağışlasın inş. amin.
herşey çok güzel olacak benim ilkinde doğum yapana kadar ağrıdı belim ama hepsi bebğimi kucağıma aldığımda geçti.. bebeğin yerleşme ağrısıymış ilk bel ağrısı eski kadınlar bile bunu söylüyo bi bel ağrısı dediğin nedirkiunutmayalım ki biz anneler her zaman güçlü olmak zorundayız ve bu yüzden ben çokkk güçlüyümmm yarını bekleyemedik bugun gidicm öğleden sonra doktora inşlallah güzel haberler alır sevincime sevinç katarım tabi daha henüz bi doktorum yok ya sen izmirden misin eğer izmirse doktorun kim söylermisin ben şimdi şifaya bucadaki şubesine gitmeyi düşünüyorum
Merhaba Hanımlar,
umarım her birimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız.Benim 8 yaşında bir oğlum var , inşallah ikincisi Kasım 2014'te aramıza katılacak. 16 Mart'ta öğrendim ikinci kuzumun varlığını, dün dra gittim,müjdemi aldım :) ama doktor bana hiçbir takviye ilaç vermedi gebelik bir hastalık değil ki dedi.Peki folik asit dedim annen seni folik asitle mi doğurmuş?bak sapasağlamsın dedi. Aklım Karıştı :44: fikirlerinizi bekliyorum
canım teşekkür ederim ama şimdi ben folik asit almıyayım mı bilemedim. Dr mu değiştirsem ne yapsam anlamadım ki
Tamam o zaman hem görürsün hem kalp atışlarını duyarsın inşallah tatlım
Merhaba Hanımlar,
umarım her birimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız.Benim 8 yaşında bir oğlum var , inşallah ikincisi Kasım 2014'te aramıza katılacak. 16 Mart'ta öğrendim ikinci kuzumun varlığını, dün dra gittim,müjdemi aldım :) ama doktor bana hiçbir takviye ilaç vermedi gebelik bir hastalık değil ki dedi.Peki folik asit dedim annen seni folik asitle mi doğurmuş?bak sapasağlamsın dedi. Aklım Karıştı :44: fikirlerinizi bekliyorum
Selamun aleykum ;
Kızlar dr a gittik çarşamba 7+3 idik o zaman kalp atisi yeni yeni oluşmaya başlamış.dr ne sevinelim ne uzulelim dedi.
Gborg un dediği gibi Rabbim ol derse olacak olma derse olmayacak.herşeyin hayirlisi inşallah kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korkma canım yat ayaklarını uzat bu keyfi 1-2 max 3 kez yaşayacağız hamilelik başka bir şey zorlukları olsa da
bu bel ağrısı ve karın ağrısı çok değişik böyle bi ağrının arkasından hemen adetim gelirdi bazen kontrol ediyorum başladı mı yoksa diyee
ama iyi birşeyse varsın ağrısın bende bugünden itibaren keyif yapanlar kategorisine girdim yatıyorum hepp
bu arada İzmirliyim ama erzurumda yaşıyorum iş nedeniyle iyi bi dr varsa şifa iyi bi seçim evine de yakınsa süper.. dr çok önemli buranın şifa hastanesinden bi halt olmaz hep paragözlük
canım artık dr lar anne herşeyi yiyebiliyorsa folike gerek yok sistemini benimsiyor.ama bence de önemli folikasit beyin geişimi açısından hemen eczaneye gidip folbiol al derim en çok onda var folik asit çünkü fiyatı da içinde 50 Adet var 1-2 tl
hayırlı olsun minik kuzun sağlıkla gelsin
canım benim erzurumda bir develt hastanesi var bence işzmirde öyle hastane yok kayınvalidem orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı bence oraya gidip bi bakmalısın kadın doğum doktorları nasıl diye
Folik asitin vücuda ve bebeğe hiç bir zararı yokmuş arkadaşlar ben günde 3 defa alıyorum fazlasınıda vucut atarmış kendi bana dr um öyle söylemişti...
dua edin benim için güzel haberlerle geleyim eşim geldi ve doktora gidiyoruzzzallahım hepimizin yuar ve yardımcısı olsun
canım benim erzurumda bir develt hastanesi var bence işzmirde öyle hastane yok kayınvalidem orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı bence oraya gidip bi bakmalısın kadın doğum doktorları nasıl diye
dua edin benim için güzel haberlerle geleyim eşim geldi ve doktora gidiyoruzzzallahım hepimizin yuar ve yardımcısı olsun
benim ultrason muaynesinde kese çıktı canım sonra vajinal muaynede kalp atışı başladığı görüldü.Seninde gittiğinde büyük ihtimal çıkacaktık kalp atımı o zaman işte bütün dünyan oluo bi anda ağlamamk mümkün değil o anda
:))) bitanesin sen yaaaa:)))Heralde kalıcam kovsanızda gitmem şekerim
Sonrada bi bebiş yapcam,, sizin deneyimlerinizden faydalanıcam
testlerimi yaptırıp yoluma bakıcam
vajinal bakmadı canım birazda geç randevu verdi garantiye almak için galiba çünkü kan değerim geç katladı ben zaten ağlarım yaa ınan her gün konuşuyorum şimdiden deli gibi :) fotoğrafı (kese) aynamda :) rabbim isteyen herkese versin esirgesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?