2014 Kasım Anneleri

Selamun aleykum ;
Kızlar dr a gittik çarşamba 7+3 idik o zaman kalp atisi yeni yeni oluşmaya başlamış.dr ne sevinelim ne uzulelim dedi.
Gborg un dediği gibi Rabbim ol derse olacak olma derse olmayacak.herşeyin hayirlisi inşallah kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan

yoksa az evvel gec döllenme olabilir diye umutlandırdım kendimi

Niye kızalım ki? Çok haklısınız bence de. Gebelik kaybı çok üzücü bir durum ama eğer bir problem varsa yolun başında sonlanmasını tercih ederim ben de sizin gibi.

Hep "Sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olacaksa devam etsin gebeliğim." diye dua ediyorum ben de. Eğer bir sorun varsa, büyümeden, kürtaja gerek kalmadan, ya da ilerleyen aylarda, yıllarda daha çok üzülüp yıpranmadan bitiversin şimdiden. Önemli olan annenin de bebeğin de sağlıklı olması.

Siz içinizi ferah tutun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

korkma canım yat ayaklarını uzat bu keyfi 1-2 max 3 kez yaşayacağız hamilelik başka bir şey zorlukları olsa da

bu bel ağrısı ve karın ağrısı çok değişik böyle bi ağrının arkasından hemen adetim gelirdi bazen kontrol ediyorum başladı mı yoksa diyee
ama iyi birşeyse varsın ağrısın bende bugünden itibaren keyif yapanlar kategorisine girdim yatıyorum hepp
bu arada İzmirliyim ama erzurumda yaşıyorum iş nedeniyle iyi bi dr varsa şifa iyi bi seçim evine de yakınsa süper.. dr çok önemli buranın şifa hastanesinden bi halt olmaz hep paragözlük

canım artık dr lar anne herşeyi yiyebiliyorsa folike gerek yok sistemini benimsiyor.ama bence de önemli folikasit beyin geişimi açısından hemen eczaneye gidip folbiol al derim en çok onda var folik asit çünkü fiyatı da içinde 50 Adet var 1-2 tl
hayırlı olsun minik kuzun sağlıkla gelsin

canım teşekkür ederim ama şimdi ben folik asit almıyayım mı bilemedim. Dr mu değiştirsem ne yapsam anlamadım ki

Folik asitin vücuda ve bebeğe hiç bir zararı yokmuş arkadaşlar ben günde 3 defa alıyorum fazlasınıda vucut atarmış kendi bana dr um öyle söylemişti...

bebeklerin beyin gelişimi için kesinlikle çok önemli bencer kullanmalısın ilk gebeliğimde banada doktor vermedi gerek yok dedi ama internet sitelerini araştırnca ne kadar önemli olduğunu gördüm bence kullanmalısın

canım benim erzurumda bir develt hastanesi var bence işzmirde öyle hastane yok kayınvalidem orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı bence oraya gidip bi bakmalısın kadın doğum doktorları nasıl diye

şimdi dr a bişey derdim ama neyse bebelerin terbiyesi bozulmasın şimdidennn
hersey yolunda yeni başlıyor olması normal 65 civarında falan olup 140 lara çıkacak sıpacıklarr

sağol canım teşekkür ederim.

canım benim erzurumda bir develt hastanesi var bence işzmirde öyle hastane yok kayınvalidem orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı bence oraya gidip bi bakmalısın kadın doğum doktorları nasıl diye

dua edin benim için güzel haberlerle geleyim eşim geldi ve doktora gidiyoruzzzallahım hepimizin yuar ve yardımcısı olsun

dua edin benim için güzel haberlerle geleyim eşim geldi ve doktora gidiyoruzzzallahım hepimizin yuar ve yardımcısı olsun

üniversite hastanesinin profuna gidiyorum bebemm
hadi git güzel haberlerle gel inşallahhhh

vajinal bakmadı canım birazda geç randevu verdi garantiye almak için galiba çünkü kan değerim geç katladı ben zaten ağlarım yaa ınan her gün konuşuyorum şimdiden deli gibi :) fotoğrafı (kese) aynamda :) rabbim isteyen herkese versin esirgesin inşallah

testlerimi yaptırıp yoluma bakıcam

qborg geçmiş olsun çok .. mantıklı düşünmen çok güzel. Üzüldüm tabi, bir arkadaş daha yazmıştı aynı durumu, bide doktor olabilitesi yüksek bi durum olduğunu çok bastırdı.. Benim gibi hep pozitif düşünen insan bile bi heyecan bi korku durumları yaşıyorsa..

kızlar benim de kese görüldü fetus izlenmedi takibi önerilir yazıyo kağıtta dr. 10 gün sonra tekrar gel henüz çok küçük dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…