2014 Kasım Anneleri

çok acıktım valla progestanı da içince elim ayağım tıtrıyor biri olsa hep yemek yapsa tıka basa yerim

kızlar benim de kese görüldü fetus izlenmedi takibi önerilir yazıyo kağıtta dr. 10 gün sonra tekrar gel henüz çok küçük dedi.

canım erken daha normall az bekle büyüsün göstercek kendini aramızda 2 gün var seninle beni sonraki hafta pazartesi çağırdı 7. hafta dolmuş oluyo

saol cnm 3-4 kilo civarı verdim ilacta sadece 1 gün etkili oda gece alıyorumki rahat uyuyum bide bende uyku gitti yahu sabahın köründe uyanıyorum hic adetim değil.. Yok zaten bebeşi asla aldırmam benim ilkindede böyleydi ama oğlum sağlıklıydı çok şükür ama zaman geçmek bilmiyoo söle cinsiyet falan konuşacak zamana bi gelsek mutlu huzurlu hersey netlesse dimi ya

merhabalar kızlar
benim 20.11.2014 gözüküyor şuan bebeğimin doğum tarihi Allah ım nasip ederse

son adet tarihim 13.şubat

yalnız biraz endişeliyim adet belirtim hiç yok denecek kadar az göğüs ağrım çok az ,kasık ağrım akıntım nerdeyse yok denecek kadar az
herkes okadar çok anlatıyoki bende sorun var heralde diye düşünmekten kendimi alamıyorum

aranızda benim gibi belirtisiz başlayanlar veya çevrenizde belirtisiz olan hamileler varmı acaba

adetimi birgün geçtikten sonra baktırdım kan sonucum 673 tü buarada

kızlar benim de kese görüldü fetus izlenmedi takibi önerilir yazıyo kağıtta dr. 10 gün sonra tekrar gel henüz çok küçük dedi.

aynı demekki canım vajinal bakmayinca 10 gün sonraya çağırdı haftaya cuma inşallah benim görür haberlesiriz

canım bazıları geç hissediyor bulantı bazıları ise hiç belki sen şanslı hamilelerdensin benimde henüz bulantım yok çok şükür

kızlar hiç yemek yiyemeyenlere tavsiyem lavaşş
benim halam 5 ayında artık bebek mecbur alınacak demiş dr asidoza girmiş artık vücut parcalanıyo yani hava değişimi dmiş dr o da düzceden karsa gitmiş ilk yediğim lavaştır demişti sonra yavaş yavaş normale dünmüş gerçekten mide öz suyunu aldığından bastırıyor bulantıyı

üzülme benimde hiç bir belirtim yok tatlım. ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu, sadece göğüslerim çok hassastı kusma bulantı hiç olmadı. Bunda da yok çok şükür! İlginç ama bunda ilk belirti burnum kanadı ! adetim sürekli geciktiği için yoktur diyordum sonra netten araştırdım gebelik belirtisi olabilir yazıyordu, test yaptım sürpriiiiiiiiiiizzzzzzzzz

korkma canım bebeği görene kadar takip veriyorlar çok geldi başıma sıkıntı yapma. boş gebelik denmiyor çünkü içinde yolk sac gözükmesi lazım.

korkma canım bebeği görene kadar takip veriyorlar çok geldi başıma sıkıntı yapma. boş gebelik denmiyor çünkü içinde yolk sac gözükmesi lazım.

kese içinde yolk sac görüntülendi yazıyor :) ay gözlerim parladı valla sağolasın yaaa

kızlar ya istanbul ümraniye tarafında bi hastane öneren varmı hangi konusunda çok kararsız kaldım benn :=(

merhaba kasım anneleri nasılsınız?

benim sorum olacak umarım cevap veren biri çıkar. bende bulantı var ama şiddetli değil. yediklerimi hazmedemiyorum şişkinlik yapıyor midem yanıyor. . soda içince düzeliyor ama geçmiyor tamamen. ne iyi geliyor?. yıllarca ülser reflü vs. çektim hamile olmasam kesin o ilaçlardan kullanırdım şimdi. benim durumumda olan var mı?

canım bazıları geç hissediyor bulantı bazıları ise hiç belki sen şanslı hamilelerdensin benimde henüz bulantım yok çok şükür

sağolun kızlar ya çok teşekkürler inşallah bende belirtisiz hamilelerden olurummmm
evet burun kanaması oluyormuş canım
hepimize hayırlı kolay gebelikler doğumlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…