- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyetedr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanınben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun
canımmm şimdiden böyle sağlam durup iyi düşünmene çok sevindim sen de dayanıklısın benim gibi arkadaşlarım çok şaşırıdı bana tamam çok üzüldüm bende bir sonraki bebeğim için güçlü olmak zorundaydım ve hep öyle yaptım sanki başkasının başına gelmiş gibi üzüldüm ve konuyu kapattım genetik araştırmamız yapıldı ve şimdi perinatolog a gidiyorum sende öyle yap şimdi korksamda ilaçlarımı alıp evde dinleniyorum 3 aysonra hamile kalıp aramıza gelebilirsin yeterki üzme bebek kürtaj sonrası hemen oluyor ama ilk ay çok iyi korun başıma geldi korunurken oldu onu da kaybettim aman önlemini çok iyi al
Canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın..Ama biz çalışan hamişler olarak böyle çok keyfini çıkartacak durumda değiliz maalesef..Bencede biraz araştırmalardan olumsuz düşüncelerden uzak durmak lazım...Başka şeyler düşünmek lazım ozaman zamanda çabuk geçiyor..Canım sen bizim yerimizede ayaklarını uzatıp yat keyfiniçıkar...öpüyorum çok....sevgiyle kal...
canım benim işim çoğunuzdan ağırdır emin ol
ayy canım sende zor seyler yasamıssın kıyamammm inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben şimdi hesapladım kendi çapımda :) bir 16 şubat ve 23 subatta birliktelik olmuştu belkide gec döllenme olabilir suanda daha 4-5 haftalık hamile olabilirim düşüncesindeyim netten araştırdım şimdi olasılığı varmış mide bulantılarımda yoktu ama bu sabah başladı hayırlısı olsun yaa drumla konusucam şimdi
evett işte buu böyle düşününce daha rahat olacaksın iştahın yerindeyse bi meyve tabağı yap gelde iki kuzunla birlikte keyfini çıkar
Seni ayakta alkışlıyorum SÜ-PER-SİNNNN
canım olmak zorundayım bebeğime bu kadar stres çok gelir çünkü
kızlar sonuçlarım çıktı ama pozitifler varr
Toxoplasma IgG Ab 134 Pozitif IU/mL <4 Negatif
4-8 Sınırda
>= 8 Pozitif
Toxoplasma IgM Ab 0,13 Negatif <0.55 Negatif
0.55-0.65 Sınırda
>=0.65 Pozitif
Rubella IgG Ab. 244 Pozitif IU/mL <10 Negatif
11-15 Sınırda
>=15 Pozitif