2014 Kasım Anneleri

canımmm şimdiden böyle sağlam durup iyi düşünmene çok sevindim sen de dayanıklısın benim gibi arkadaşlarım çok şaşırıdı bana tamam çok üzüldüm bende bir sonraki bebeğim için güçlü olmak zorundaydım ve hep öyle yaptım sanki başkasının başına gelmiş gibi üzüldüm ve konuyu kapattım genetik araştırmamız yapıldı ve şimdi perinatolog a gidiyorum sende öyle yap şimdi korksamda ilaçlarımı alıp evde dinleniyorum 3 aysonra hamile kalıp aramıza gelebilirsin yeterki üzme bebek kürtaj sonrası hemen oluyor ama ilk ay çok iyi korun başıma geldi korunurken oldu onu da kaybettim aman önlemini çok iyi al

canım benim işim çoğunuzdan ağırdır emin ol ama dr acıdı da bana bu 5. bebek diye raporluyum evdeyim bi keyifli ki sorma artık ihtiyacım varmış demekki 10+10 gün rapor inş sonra heyet verirde 3. ayı bitiririm bu kez

evett işte buu böyle düşününce daha rahat olacaksın iştahın yerindeyse bi meyve tabağı yap gelde iki kuzunla birlikte keyfini çıkar

Seni ayakta alkışlıyorum SÜ-PER-SİNNNN

canım olmak zorundayım bebeğime bu kadar stres çok gelir çünkü herkes öyle yapsın lütfennnn

ilahi kızzz tabii pozitif olacak onlar bağışıklık var demekkk iyi bişey yaniii

ay ne bilim aklım çıktı korktum pımpıriği kesmem lazım
İlk buraya gelicem bebiş olunca

bekliyor olucam

Sağol canım sağlık olsun, sağlığımız yerinde olsunda yine olur :) perinatologu ilkkez duydum çok cahilim :))

benim canım güçlü arkadaşımmmm
tabiki üzüldükk bebeğinee ama sen o kadar güçlüsünkü hemen geçti üzüntümüz ve şimdi hemen tekrar hamile kalacağın günü bekliyorusx..
olsun inş bizim bebekler seninkine abla abi olacaklar..
bizde sana yol gösteren oluruz inş..
bizleinde ne olacağı bellli değil..herşey takdir ilahi..
Allahım ne dediyse o olacak..
sağlıklı evlatlara sahip olmamızı sağlasın rabbim inşşş

Sağol canım sağlık olsun, sağlığımız yerinde olsunda yine olur :) perinatologu ilkkez duydum çok cahilim :))

gebelik uzmanı demek sende 2 kaybını yaşamışsın kalp durması mutlaka git diğer dr lardan farklı olduğunu göreceksin.
benim önceki dr a kalsa asla bebek sahibi olamıcam aspirin bile vermiyordu iğneyi geçtim
şimdiki dr um iğne diğerinde az geldi diye 0,6 ya çıkardı aspirin kesintisiz kullandım şimdi de bağışıklık sistemimle alakalı olduğunu düşündüğünden dekoort verdi zaten bu tedavinin sonu dekort ilerisi yok nasip inş bu kez kavuşurum yavruma
inş sende iyi bir dr la karşılaşırsın inş darısı senin başına kısa zmanda
bi arkadaşım 5. bebeğine kavuştu dekortla benim de umudum bu Rabbimde nasip ederse

Canim benimtüyleri diken diken oldu gözlerim doldu.(Kıyamam küçüğü më inşallah annesinin sefaatcisi olacak o.
Canım benim senin sabri sükrun ve su an ki güçlü durumun var ya Rabbim seni bunun için en güzel şeylerle mukafatlandiracak inşallah. Allah'ım sabır versin güç versin ve inşallah en hayırlı zamanda benim nasip etsin inşallah
Ben seni görmekten çok mutlu oluyorum çok samimi ve candansın eğer sen de üzülmeyeceksen bizi bırakma

Sağol canım :) bikaç gündür gelmeyişimin tek sebebi kimseyi korkutmamak tedirgin etmemekti,, çünkü çok kritik bi süreç ilk 3 ay vee kimselerin aklına kötü şeyler getirmesini ve evham yapmasını istememm

Canım benim,
Çok üzüldüm inan, ama Ne kadar güçlüsün, ne kadar pozitifsin, senden şimdi bunları okuyunca içime bi sevinç geldi, yatıyorum korku, kalkıyorum korku, nefes alıyorum korku...
Oysa ki atladığımız bişey var, bebeğimiz bizimle kalacaksa her türlü kalıyor, çok şükür ki hamile kalabiliyoruz buna şükretmeliyiz önce çünkü yıllarca buna uğrasanlar var...
En kısa zamanda güzel haberle geleceğine adım gibi eminim, sen buna inandın bende inanıyorum.
Rabbim sana, eşine sağlık versin yeter ki, gerisi nasılsa gelecektir.
Elimi karnıma koyup her dua edişimde senin içinde hep en iyisini isticem emin ol,
Haa bu arada sakın ha sakın ayrılma bizden, ben kendi adıma çok isterim senin bize destek olduğunu görmek, çünkü ilk baslarda çok destekçi oldun bana...
Rabbim gönlüne göre versin arkadasım...

hımm araştırayım bakalım teşekkürler önerin için.. Bakalım eğer bulunduğum yerde bulabilrsem ilk fırsatta giderim

Tatlım benim üzülme ltfn,, sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum ve bunun için uğraşacağım buralarda olucam pek tabi bırakır mıyım sizleri

ayseonur kendini üzme doktorundan başkasınada gitme. bak 2. gebeliğimde 10 haftaya kadar bekletti doktor gelişimi geriden geliyo olabilir dedi sağlıklıysa arayı kapatıyor dedi. üzme kendini herşey allahtan bi mucize olabilir heran.

Çok iyi olur valla :)) hem bebişe kadar fit olrum iyice hava atarım burda size :))

at kız attt razıyız bizz. hem dr larla ve testlerinle ilgili de yardımcı olurum ben sana
bu aralar hcg nin azalması önemli 10-15 günde bir baktır sıfırlanınca bitmiştir bu iş 3 aya kadar genetik tahlili hallet..kan için geç gün veriyorlar ve geç sonuçlanıyor maalesef maliyyeti yüksek tahlilller olduğu için ve sıra bekleyen çok old için güzel haberler bekliyoruz inş

bu arada iğne aspirin kullanıyormuydun.
kanaman bitince sana aspirin öneren bi dr bul hamile kalana kadar vücut kanlanman artsın sen de de olabilir kanama pıhtılaşma
Rabbim dermansız dert vermesin eğer bu dert sende de varsa ortaya çıksın erkenden de önlemin al gelsin kuzun ssağlıklaaa

Evet hayatım çok doğru bi konuya parmak bastın,, bebeğimiz sağlıklı olmadığı sürece ne yaparsak yapalım tutamayız onu..bu sebepten yapmamız gereken tek şey umutla elimizden geleni yapmak olsun :)

canımm çooook geçmiş olsun çook üzüldüm Rabbim önce sabır sonra tez zamanda daha doğrusu senin de istediğin en hayırlı zamanda sağlıklısını tekrar nasip etsin inşallah. sağlıksız embriyolar tutunamzmış benim de hala kahverengiler bir geliyo bir kayboluyo her wcye gittiğimde elim yüreğimde varıyorum hayırlısı sağlıklısı olsun inş. dediğin gibi carla ve bir kaç arkadaşı uzun zamandır göremiyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ilk 3 ayı atlatmamız gerçekten mucize

Tatlım önlem amaçlı dr progestan coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandırttı bana,, adet gününden 2 gün önce öğrendiğim gibi başlattı hemde. Kromozom için haftaya kan vericez muhtemelen,, özel hastaneye gidiyoruz zaten,, 3 -4 haftaya çıkar dediler. Max. 500 tl. şuan bildiğim kadarıyla.

Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek ((((

niye üzüyorsun kendini dur bakalım hemen sıkıntı yapma ay ben çok olumlu oldum azcık ayarlarımı değiştirmem lazım. valla bu ultrasonlara çokta güvenme hele karından bakılana. ben artık annemler gibi doktora gitmemeyi bile kafayı koymuştum. sağlık ocağına gidip geleyim yeter . çünkü yok kese ufak yok kalp atışı az yok gözükmüyor. benim doktorum 10 haftalıktı bebeğimi almadı umudumuzu yitirmeyelim dedi. bebek sağlıklıysa zaten arayı kapatır dedi. doğum günümde miniğim gelişmeye başlamıştı ama malesef sağlıksızdı demekki. sende üzme kendini allah evladına uzun ömürler versin. eğer rabbim yaşatıcaksa hertürlü doğar miniğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…