2014 Kasım Anneleri

selam kızlar dun tahlıl verdım betahcg yeda bak dedım esıme bakmıs
10 000 cıkmıs sızce normalmıdır?
benım pek bılgım yok hangı haftalarda hangı degerler normal dıye..

Tatlım bebeğini gördüysen eğer artık betahcg nin değeri kalmıyor uktrasonla takip gerekiyor

canım korkma hiç bi arkadaşın şakır şakır kanaması oldu gebelik boyunca ama sağlıklı tombik bi kız bebek geldi sonunda sende içini ferah tut su iç ağrıyı azaltıyor gerçekten

Canım arkadaşım benim o kadar merak ettim ki seni anlatamam umarım hersey söylediğin gibi olur Allahim en kisa zamanda tekrarını nasip etsin seni seviyorum burda kalmanı istiyorum bende

belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan

yoksa az evvel gec döllenme olabilir diye umutlandırdım kendimi

İyi düşün iyi olsun tatlım veee benim içinde üzülme bebiş hissetmesin :)
Sen ilaçlarını aksatma, dinlen fırsat buldukça ve ltfn kötü şeyler düşünme.. Bende çok takıyodum bişeyleri hamileyken ama şuan kafam daha rahat ve daha mantıklı düşünebiliyorum. Ve bidahaki gebeliğimde asla kaygılara yer vermiycem.. Kendimizi kedere mutsuzluğa gömüyoruz ve hamileliğimiz burnumuzdan geliyor çünkü

canım korkma hiç bi arkadaşın şakır şakır kanaması oldu gebelik boyunca ama sağlıklı tombik bi kız bebek geldi sonunda sende içini ferah tut su iç ağrıyı azaltıyor gerçekten

​evet ağrımda var adet sancısı gibi ve çok su içemiyorum günde 1 litreyi zor geçiyorum ve şu an 78 kiloyum hayırlısı saat 4 te kan sonuçlarım çıkacak bu arada kalp atışlarını duydum çok şükür ama dediğim gibi korkularım hiç geçmiyo ne yazık ki Allahım bize bağışlasın inş. amin.

Canım arkadaşım benim o kadar merak ettim ki seni anlatamam umarım hersey söylediğin gibi olur Allahim en kisa zamanda tekrarını nasip etsin seni seviyorum burda kalmanı istiyorum bende

Heralde kalıcam kovsanızda gitmem şekerim
Sonrada bi bebiş yapcam,, sizin deneyimlerinizden faydalanıcam

belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan

valla doğru bende aynı şeyleri düşünürüm kürtaj berbat birşey birde ilkinde uyuşturmadan yapıldı ıyyyyyy

allahtan umut kesilmez herşey olcağına varır

ahh keşke elimizde olsa kaygılanmamak haklısın tabi ki inşallah en kısa zamanda tekrar müjdeni görürüz dualarımdasın canım kendine çok iyi bak

acaba seninde sulandırıcının miktarı mı az geldi(bu soru beni çok düşündürmüş ve üzmüştü) sonuç pozitif olsa bile tedavi aynı olacak zaten erken çıkacakmış sonucun sevindim..
bir dahakine daha yüksek verir umarım dozunu dekortu da sormanı tavsiye edrim bu tedavide deneme yanılma yolunu kullanmaları bizi çok üzüyor dr lar farkına varmasa da

herşey çok güzel olacak benim ilkinde doğum yapana kadar ağrıdı belim ama hepsi bebğimi kucağıma aldığımda geçti.. bebeğin yerleşme ağrısıymış ilk bel ağrısı eski kadınlar bile bunu söylüyo bi bel ağrısı dediğin nedirki unutmayalım ki biz anneler her zaman güçlü olmak zorundayız ve bu yüzden ben çokkk güçlüyümmm yarını bekleyemedik bugun gidicm öğleden sonra doktora inşlallah güzel haberler alır sevincime sevinç katarım tabi daha henüz bi doktorum yok ya sen izmirden misin eğer izmirse doktorun kim söylermisin ben şimdi şifaya bucadaki şubesine gitmeyi düşünüyorum

canım yopratma kendini..
ama bende sen gibi düşünenlerdenim..
eğer gerçekten oluru yoksa sağlıksızsa olmayacaksa en kolay yolundan olsun..
insan üzülür ama tekrar başa dönebilir..

Merhaba Hanımlar,
umarım her birimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız.Benim 8 yaşında bir oğlum var , inşallah ikincisi Kasım 2014'te aramıza katılacak. 16 Mart'ta öğrendim ikinci kuzumun varlığını, dün dra gittim,müjdemi aldım :) ama doktor bana hiçbir takviye ilaç vermedi gebelik bir hastalık değil ki dedi.Peki folik asit dedim annen seni folik asitle mi doğurmuş?bak sapasağlamsın dedi. Aklım Karıştı :44: fikirlerinizi bekliyorum

gborg canım ne desem bilemedim. hakkında her şeyin hayırlısı. rabbim en doğrusunu biliyor. üzüldüm canım gerçekten merak etmiştim seni içime doğdu acaba bir sorunmu var diye. bizim kaderimizde çok üzülüp sanırım sonunda gülmek var ha rabbim hakkında hayırlısını eylesin. inşallah yine birgün sağlıklı bir bebeğin olucak buna inanıyorum.

ben seni burda hep görmek isterim inşallah eğer bende duyarsam kalp atışlarını ve ilerlerse gebeliğim seninle muhabbet etmekten hep hoşnut olurum. dualarım seninle inşalllah başarıcaksın sonunda

Gborg cum canım çok geçmiş olsun güzel yürekli arkadaşım,Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah kuzum.bizi birakma olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun. Okurken önce çok üzüldüm, sonra da rahatladım, mutlu oldum.
Yaklaşımınızı, bakış açınızı yürekten kutluyorum, maşallah. Çok iyi yapıyorsunuz böyle düşünmek ve davranmakla.

Size en kısa zamanda, çok sağlıklı, çok rahat, huzurlu, güzel bir gebelik, ve dünyalar tatlısı hayırlı bir evlat diliyorum.
Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.

tmm doktorun doğru sölemiş..
gerek olmadıkça takviyeye gerek yok ama folik asit şu yaşam koşullarında şart..
annelerimiz doğal besinlerle beslenmiş bize hamile iken..
bu kadar radyasyon olan bir ortamda değillermiş..
şimdi her yerde yapay yiyecekler dolu..
her yer radyasyon..
vücudumuz folik asit yönünden zaten zayıf kalıyor..
bebek nasıl alıcak bu folik asiti ilaçla mecburennn

canım teşekkür ederim ama şimdi ben folik asit almıyayım mı bilemedim. Dr mu değiştirsem ne yapsam anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…