selam kızlar dun tahlıl verdım betahcg yeda bak dedım esıme bakmıs
10 000 cıkmıs sızce normalmıdır?
benım pek bılgım yok hangı haftalarda hangı degerler normal dıye..
canımm çooook geçmiş olsun çook üzüldüm Rabbim önce sabır sonra tez zamanda daha doğrusu senin de istediğin en hayırlı zamanda sağlıklısını tekrar nasip etsin inşallah. sağlıksız embriyolar tutunamzmış benim de hala kahverengiler bir geliyo bir kayboluyo her wcye gittiğimde elim yüreğimde varıyorum hayırlısı sağlıklısı olsun inş. dediğin gibi carla ve bir kaç arkadaşı uzun zamandır göremiyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ilk 3 ayı atlatmamız gerçekten mucize
Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyetedr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanınben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun
niye üzüyorsun kendini dur bakalım hemen sıkıntı yapma ay ben çok olumlu oldum azcık ayarlarımı değiştirmem lazım.valla bu ultrasonlara çokta güvenme hele karından bakılana. ben artık annemler gibi doktora gitmemeyi bile kafayı koymuştum. sağlık ocağına gidip geleyim yeter . çünkü yok kese ufak yok kalp atışı az yok gözükmüyor. benim doktorum 10 haftalıktı bebeğimi almadı umudumuzu yitirmeyelim dedi. bebek sağlıklıysa zaten arayı kapatır dedi. doğum günümde miniğim gelişmeye başlamıştı ama malesef sağlıksızdı demekki. sende üzme kendini allah evladına uzun ömürler versin. eğer rabbim yaşatıcaksa hertürlü doğar miniğin
canımm çooook geçmiş olsun çook üzüldüm Rabbim önce sabır sonra tez zamanda daha doğrusu senin de istediğin en hayırlı zamanda sağlıklısını tekrar nasip etsin inşallah. sağlıksız embriyolar tutunamzmış benim de hala kahverengiler bir geliyo bir kayboluyo her wcye gittiğimde elim yüreğimde varıyorum hayırlısı sağlıklısı olsun inş. dediğin gibi carla ve bir kaç arkadaşı uzun zamandır göremiyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ilk 3 ayı atlatmamız gerçekten mucize
canım korkma hiç bi arkadaşın şakır şakır kanaması oldu gebelik boyunca ama sağlıklı tombik bi kız bebek geldi sonunda sende içini ferah tut su iç ağrıyı azaltıyor gerçekten
Canım arkadaşım benim o kadar merak ettim ki seni anlatamam umarım hersey söylediğin gibi olur Allahim en kisa zamanda tekrarını nasip etsin seni seviyorum burda kalmanı istiyorum bende
belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan
yoksa az evvel gec döllenme olabilir diye umutlandırdım kendimi
İyi düşün iyi olsun tatlımveee benim içinde üzülme bebiş hissetmesin :)
Sen ilaçlarını aksatma, dinlen fırsat buldukça ve ltfn kötü şeyler düşünme.. Bende çok takıyodum bişeyleri hamileyken ama şuan kafam daha rahat ve daha mantıklı düşünebiliyorum. Ve bidahaki gebeliğimde asla kaygılara yer vermiycem.. Kendimizi kedere mutsuzluğa gömüyoruz ve hamileliğimiz burnumuzdan geliyor çünkü
Tatlım önlem amaçlı dr progestan coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandırttı bana,, adet gününden 2 gün önce öğrendiğim gibi başlattı hemde. Kromozom için haftaya kan vericez muhtemelen,, özel hastaneye gidiyoruz zaten,, 3 -4 haftaya çıkar dediler. Max. 500 tl. şuan bildiğim kadarıyla.
Şükür ya) hosgeldin sekerim
Amin canim inss
Aslida cok agrim. Var bugun belime kadar vuruyo alt karnim tumden agriyor adet olucam gibi ama bunun kese icin yer acma agrisi oldugunu dusunuyirum ve uzaniyirum progestanimi ictim bol da su iste bi kadarrr
Bu hamileligimden dr da cok umutlu hersey guzel olacakk
belki kızıcak burdaki arkadaşlar ama eger gelişmiyorsa sağlıksızsa kendiliğinden gitsin kürtaja gerek kalmadan
yoksa az evvel gec döllenme olabilir diye umutlandırdım kendimi
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyetedr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanınben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun
Tatlım önlem amaçlı dr progestan coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandırttı bana,, adet gününden 2 gün önce öğrendiğim gibi başlattı hemde. Kromozom için haftaya kan vericez muhtemelen,, özel hastaneye gidiyoruz zaten,, 3 -4 haftaya çıkar dediler. Max. 500 tl. şuan bildiğim kadarıyla.
tmm doktorun doğru sölemiş..Merhaba Hanımlar,
umarım her birimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız.Benim 8 yaşında bir oğlum var , inşallah ikincisi Kasım 2014'te aramıza katılacak. 16 Mart'ta öğrendim ikinci kuzumun varlığını, dün dra gittim,müjdemi aldım :) ama doktor bana hiçbir takviye ilaç vermedi gebelik bir hastalık değil ki dedi.Peki folik asit dedim annen seni folik asitle mi doğurmuş?bak sapasağlamsın dedi. Aklım Karıştı :44: fikirlerinizi bekliyorum
canımmmmm hosgeldinnnnn birakma bizi seni goremeyince bnmde yazasim gelmio yahuuu:)) tekrar tekrar gecmis olsun kuzumm rabbim sana saglikli sihatli cok guzel yada yakisikli bahti guzel senin kalbin gibi tertemiz bi bebek nasip etsin fazla acma arayi ama daha buluscaz bebekleri tanistircaz insallahhh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?