sağolun kızlar ya çok teşekkürler inşallah bende belirtisiz hamilelerden olurummmm
evet burun kanaması oluyormuş canım
hepimize hayırlı kolay gebelikler doğumlar olsun inşallah
Çok tatlısın sen yaa vallaMnik prensim kiz bu senin 2. Hamileligin ama sen daha pimpiriksin bacimm az sakinle ne guzel buyumus iste kesen ne guzel daha erken bebek icin belki de az daha bekle keyfni cikar lutfenn
kizlarr genel itibariyle bi tedirginlik var hepimizde normal ama abartmayin lutfen az keyfini cikarim yemek yiyemeyenler icin soyluyorum ilk 3 ay sizin depolarinizdan beslenecek bebekler korkmayin sonradan zaten bulanti bitince hizla dolacaktir depolariniz bebekler icin endise etmeyin sadece dinlenin naneli seker az da olsa cozum sunacaktir bol uyuyun halsizliginizi alsin ve hep iyi dseyler dusununn
Henuz bebeklerini goremeyenler her gebelik farkli unutmayin dollenme sonrasi bebegin rahime ulasma suresi bile herkeste farkli unutmayinnn surekli dr a gidip ultrasona girmek iyi birsey degil birakin yerlessin bebekleriniz az keyfini sursun dr a durtturup durmayin zaten dr larda ne t birsey soyleyemiyorlar bu acemiliklerinden degil her gebede surec farkli oldugundan adamlar ne dese tersi de olabiliyor siz istediginiz kadar sikistirin onlarin net bir ciZgidi yok bununn SİZ VE BEBEGİNİZ ÖZELSİNİZZ hep bunu dusunun sizi zorladiginda gerkli onlemleri alin ve uzanip inunla konusun. Olumsuz seyleri nette arastirmayi birakin..
arada bir dus alin agriniz varsa ayaklarinizi uzatin ohhh birakin evi 2-3 hafta pislik gotursun birsey olmaz gerekirse birilerini cagirin size baksinlar annem yanimdaydi inanilmaz keyifli zman nasil geciyir insan anlmiyo bile
hadi simdi olumsuz seyleri bir kenara birakin ve 9. Haftaya gelene kadar hersey ancak netlesecek kendinizi sakin tutun
bu benim 5. Bebegim henuz hic birine kavusmak nasip olmadi ben bile bunlari dusunuyirum onlar icin pozitif olma zamani
Haydiiiiii
Merhaba
5 haftalık hamileyim ve 2. çocuğum olacak inşallah..
istanbulda önereceğiniz kadın doğum uzmanı bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim..
Merhaba
5 haftalık hamileyim ve 2. çocuğum olacak inşallah..
istanbulda önereceğiniz kadın doğum uzmanı bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim..
Çok tatlısın sen yaa valla
merhabalar kızlar
benim 20.11.2014 gözüküyor şuan bebeğimin doğum tarihi Allah ım nasip ederse
son adet tarihim 13.şubat
yalnız biraz endişeliyim adet belirtim hiç yok denecek kadar az göğüs ağrım çok az ,kasık ağrım akıntım nerdeyse yok denecek kadar az
herkes okadar çok anlatıyoki bende sorun var heralde diye düşünmekten kendimi alamıyorum
aranızda benim gibi belirtisiz başlayanlar veya çevrenizde belirtisiz olan hamileler varmı acaba
adetimi birgün geçtikten sonra baktırdım kan sonucum 673 tü buarada
saol cnm 3-4 kilo civarı verdim ilacta sadece 1 gün etkili oda gece alıyorumki rahat uyuyum bide bende uyku gitti yahu sabahın köründe uyanıyorum hic adetim değil.. Yok zaten bebeşi asla aldırmam benim ilkindede böyleydi ama oğlum sağlıklıydı çok şükür ama zaman geçmek bilmiyoo söle cinsiyet falan konuşacak zamana bi gelsek mutlu huzurlu hersey netlesse dimi ya
saol cnm 3-4 kilo civarı verdim ilacta sadece 1 gün etkili oda gece alıyorumki rahat uyuyum bide bende uyku gitti yahu sabahın köründe uyanıyorum hic adetim değil.. Yok zaten bebeşi asla aldırmam benim ilkindede böyleydi ama oğlum sağlıklıydı çok şükür ama zaman geçmek bilmiyoo söle cinsiyet falan konuşacak zamana bi gelsek mutlu huzurlu hersey netlesse dimi ya
canım bende senin gibiyim bendede hiç belirti yok bende korkuyorum acaba gelişmiyormu bir problemmi var diye(
kızlar ya istanbul ümraniye tarafında bi hastane öneren varmı hangi konusunda çok kararsız kaldım benn :=(
ben göztepe medicale gidiyorum ama bir arkadaşım ümraniye erdem de doğurdu çok memnun kaldı belk işine yarar
ben göztepe medicale gidiyorum ama bir arkadaşım ümraniye erdem de doğurdu çok memnun kaldı belk işine yarar
erdemi çok iyi biliyorum orayı istemiyorum göztepe medical oalbilir hospitalıum buldum oraya bi gidicem bakalım sen memnunmusun peki ordan.[/QUOTE
ben çok çok memnunum tatlım
ikinci hamileliğim benim .. kızım var 3,5 yaşında onuda orda doğurdum normal doğumla.
herşeyinden çok memnunum hastanenin.ebelerinden,odalarından,hizmetinden,hemşirelerinden :)
ilk kızımı doğurtan doktorum (banu çiftçi) gitmesine rağmen hastaneyi bırakmadım jale hanımla devam ediyorum o da süper tavsiye ederim
erdemi çok iyi biliyorum orayı istemiyorum göztepe medical oalbilir hospitalıum buldum oraya bi gidicem bakalım sen memnunmusun peki ordan.[/QUOTE
ben çok çok memnunum tatlım
ikinci hamileliğim benim .. kızım var 3,5 yaşında onuda orda doğurdum normal doğumla.
herşeyinden çok memnunum hastanenin.ebelerinden,odalarından,hizmetinden,hemşirelerinden :)
ilk kızımı doğurtan doktorum (banu çiftçi) gitmesine rağmen hastaneyi bırakmadım jale hanımla devam ediyorum o da süper tavsiye ederim
Bnmde 2 arkim orda dogum yapti cok temiz ve ilgililer gercekten emziremedi diye saati gelince bebek hemsireleri gelip her defasinda yardim ettiler gokmen beydi onunda dru ben ozel muyaneye gidiorum ama memorial i dusunuyo drum Allah kismet ederse bende memorial in dogum durumunu hic bilmiorum normal hastaliklarda gidiodum ama duyan varmi ?
bide calışıyorsun yani offf zaten herkese bi gıcık oluyoo bu dönemde bide insanlarla uğras allah yardımcın olsun benimde 16 haftada sak diye kesilmişti dört gözle bekliyom saniyeleri sayıyorum cnm anne olmak çok zor iki yasında oğlum var annemler bakıyoo yoksa mümkün değil bakamamEvet, haftalar ilerledikçe biz de rahatlicaz kısmetse. Benim 16-17 hafta civarında olan bir tanıdığım var, o da bizlerle aynı problemleri yaşamış. Kafamı kaldıramadım, canım çıktı, ama son 2-3 haftadır çok çok iyi, güçlü ve mutlu hissediyorum dedi.
Hem bak sen tecrübeliymişsin, ilk gebeliğinde de böyle problem yaşamana rağmen yavrunu sağlıkla kucağına almışsın. İçini karartmana hiç gerek yok o halde :)
Uyku konusu bende de aynı, sabahın köründe uyanıyorum. Çalıştığım için 07:30'da kalkıyordum ve bir dakika daha fazla uyku için fırsat kolluyordum normalde. Şimdi de 06:00 gibi pat gözlerim açılıyor, haydiii bi bulantı bi kusma öğür böğür derken canım çıkıyor. Ve bulantı varken değil günler, saatler, hatta dakikalar geçmiyor. Seni çok iyi anlıyorum yani :)
Geçecek bu haftalar, sabredelim, birbirimize destek olalım, geçecek inşallah...
Kızlar Bursa'lı var mı aramızda ?
Bnmde 2 arkim orda dogum yapti cok temiz ve ilgililer gercekten emziremedi diye saati gelince bebek hemsireleri gelip her defasinda yardim ettiler gokmen beydi onunda dru ben ozel muyaneye gidiorum ama memorial i dusunuyo drum Allah kismet ederse bende memorial in dogum durumunu hic bilmiorum normal hastaliklarda gidiodum ama duyan varmi ?
başka bir arkadaşımda orda doğum yaptı ataşehirde oda memnundu herşeyinden.temiz güzel ilgililer. sezaryenciydi doktoru biraz ama normal düşnüyorsan doktorunu iyi seç bence
Erdem hastanesinde tanıdığım her doğum yapan sezeryan ile yaptı. Normalci değil pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?