2014 Kasım Anneleri

Merhaba
5 haftalık hamileyim ve 2. çocuğum olacak inşallah..
istanbulda önereceğiniz kadın doğum uzmanı bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim..

Çok tatlısın sen yaa valla

Merhaba
5 haftalık hamileyim ve 2. çocuğum olacak inşallah..
istanbulda önereceğiniz kadın doğum uzmanı bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim..

merhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.istanbulun neresindesin acaba

MERHABALAR KAN TESTİMİ ALDIM BUGÜN KASIM ANNESİ OLACAĞIM İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISI İLE TAMAMINA ERDİRSİN.
2011 kasım annesiydim şimdi 2014 kasım annesi de olacağım inşallah
tüm anneler hayırlısı ile yavrucuklarını kucağına alır inşallah

canım bende senin gibiyim bendede hiç belirti yok bende korkuyorum acaba gelişmiyormu bir problemmi var diye(

Evet, haftalar ilerledikçe biz de rahatlicaz kısmetse. Benim 16-17 hafta civarında olan bir tanıdığım var, o da bizlerle aynı problemleri yaşamış. Kafamı kaldıramadım, canım çıktı, ama son 2-3 haftadır çok çok iyi, güçlü ve mutlu hissediyorum dedi.

Hem bak sen tecrübeliymişsin, ilk gebeliğinde de böyle problem yaşamana rağmen yavrunu sağlıkla kucağına almışsın. İçini karartmana hiç gerek yok o halde :)

Uyku konusu bende de aynı, sabahın köründe uyanıyorum. Çalıştığım için 07:30'da kalkıyordum ve bir dakika daha fazla uyku için fırsat kolluyordum normalde. Şimdi de 06:00 gibi pat gözlerim açılıyor, haydiii bi bulantı bi kusma öğür böğür derken canım çıkıyor. Ve bulantı varken değil günler, saatler, hatta dakikalar geçmiyor. Seni çok iyi anlıyorum yani :)

Geçecek bu haftalar, sabredelim, birbirimize destek olalım, geçecek inşallah...

Son düzenleme:

Evet, haftalar ilerledikçe biz de rahatlicaz kısmetse. Benim 16-17 hafta civarında olan bir tanıdığım var, o da bizlerle aynı problemleri yaşamış. Kafamı kaldıramadım, canım çıktı, ama son 2-3 haftadır çok çok iyi, güçlü ve mutlu hissediyorum dedi.

Hem bak sen tecrübeliymişsin, ilk gebeliğinde de böyle problem yaşamana rağmen yavrunu sağlıkla kucağına almışsın. İçini karartmana hiç gerek yok o halde :)

Uyku konusu bende de aynı, sabahın köründe uyanıyorum. Çalıştığım için 07:30'da kalkıyordum ve bir dakika daha fazla uyku için fırsat kolluyordum normalde. Şimdi de 06:00 gibi pat gözlerim açılıyor, haydiii bi bulantı bi kusma öğür böğür derken canım çıkıyor. Ve bulantı varken değil günler, saatler, hatta dakikalar geçmiyor. Seni çok iyi anlıyorum yani :)

Geçecek bu haftalar, sabredelim, birbirimize destek olalım, geçecek inşallah...

canım bende senin gibiyim bendede hiç belirti yok bende korkuyorum acaba gelişmiyormu bir problemmi var diye(

illa ağrı olacak diye bir şey varmı arkadaşlar döllenme geç olduysa geç yerleşecektir ağrı eşik düzeyiniz ne durumda belki ağrı eşiğniz yüksekse farketiyorsunuzdur. kan tahlilinizdeki değerler normal değerlerden aşağı değilse kendinizi sıkıntıya sokmayın normal değerlerin altındaki değerler düşük olduğu zaman düşük olma ihtimali yüksek.
benim bel ağrılarım ve sancılarım ara ara oluyor ama akşam yatarken oluyor yada o zaman hissediyorum çünkü peşinden koşturup durduğum 28 aylık oğlum var şu an sadece kalp atışı sonra da 2 li üç lü testleri merak ediyorum sağlıklı olması için dua edelim kötüyü düşünmeyelim.

17 subat ta mens olmuştum bu ay da 17 de olacaktım olmadım 11 şubatta troitlerim az çalışıyor diye tahlil istemiştim ve yanında bir çok tahlil bhcg 45 çıkmıştı dün tekrar dan emin olmak için kan verdim 5318 çıktı mens geçeli 4 gün oldu sadece ama çok yüksek çıktı sabredecem 2 hafta kalp atışını dinlicemm. mens sadece 4 gün geçip te bu kadar yüksek çıkan varmı

kızlar ya istanbul ümraniye tarafında bi hastane öneren varmı hangi konusunda çok kararsız kaldım benn :=(

ben göztepe medicale gidiyorum ama bir arkadaşım ümraniye erdem de doğurdu çok memnun kaldı belk işine yarar

Son düzenleme:
ben göztepe medicale gidiyorum ama bir arkadaşım ümraniye erdem de doğurdu çok memnun kaldı belk işine yarar

erdemi çok iyi biliyorum orayı istemiyorum göztepe medical oalbilir hospitalıum buldum oraya bi gidicem bakalım sen memnunmusun peki ordan.

bide calışıyorsun yani offf zaten herkese bi gıcık oluyoo bu dönemde bide insanlarla uğras allah yardımcın olsun benimde 16 haftada sak diye kesilmişti dört gözle bekliyom saniyeleri sayıyorum cnm anne olmak çok zor iki yasında oğlum var annemler bakıyoo yoksa mümkün değil bakamam

Arkadaşlar merhaba
ben dört gündür premisis kullanıyorum bulantı için ama bi etkisini göremedim
başka deneyimi olan arkadaş var mı bulantı için ?
(bi ara zencefil okumuştum geride ki sayfalarda ama nasıl kullanıcaz acaba?)

Kızlar Bursa'lı var mı aramızda ?

ben bursalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…