Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
canım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
Mrb.bende 27 kasım annesi olacağım inşallah.Bugün 2.idrar testimi yaptım,resimdeki gibi pozitif çıktı.Doktor kan testine gerek yok, haftaya keseyi görürüz dedi, hem boşuna kafan karışmaz dedi. Israr etmedim kan testi için.Zaten belirtilerim var, yerleşme lekenlemeside oldu 3 gün ve kesildi.Sen gittinmi doktora hiç?
Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Evet ben geçtiğimiz perşembe gitmiştim doktora, kan testi pozitif çıktı ama tekrar baktırmadım beta hcg ye. Doktor bu perşembe için gel dedi ama kese de daha gözükmeyebilir sanırım o gün sadece yine kandan bakılır.
canım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:[/QU
bende anlamıyorum bazı doktorlar 8.hafta ya kadar bekletiyorlar ama benim doktorum 6. haftada duyarız diyor. Eğer senin bebek gözükmüşse ve bir sorun yok dediyse doktor için rahat olsun bebek oluşmaya başlamış , geç döllenmedir.
kızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa(
maşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsunbende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var
amin inşallah duyarız kalp atışlarını.seninle aynı zamana denk geliyor doğumlar bir aksilik çıkmazsa :)
aaaa evet canım ne güzel
inşallah duyarız pıt pıtları da içimiz biraz daha rahatlar
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
eger drun sıkıntı yok demısse aldırma belıne yastık koykızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa(
9. hafta ıcerısındeyım hala kalp atısını duymadıımMrb.bende 27 kasım annesi olacağım inşallah.Bugün 2.idrar testimi yaptım,resimdeki gibi pozitif çıktı.Doktor kan testine gerek yok, haftaya keseyi görürüz dedi, hem boşuna kafan karışmaz dedi. Israr etmedim kan testi için.Zaten belirtilerim var, yerleşme lekenlemeside oldu 3 gün ve kesildi.Sen gittinmi doktora hiç?
Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de sizin gibiyim. Normalde de çok rüya görürdüm, şimdi iyice abarttım.
Dün gece rüyamda Mozambik halk pazarından hediyelik eşya alışverişi yapıyordum, etrafta çitalar maymunlar dolaşıyordu, düşünün yani
Sanırım bir hormon çoşkulanması durumu oluyor hamilelerde :) :44:
carla ve btenden haber alan yok mu arkadaşlar inşallah sorun yoktur :26: :18:
mıllet nerede yaa arada gırıun merak edıyoz
eger drun sıkıntı yok demısse aldırma belıne yastık koy
ben cts gunu ıstıfamı verdım calısırken ayagımın hızasına gore bı tabure koyuyordum uzatıyordum ayagımı
sırtımada yastık koyuyordum ıdare edıyordu benı dene ıstersen..
9. hafta ıcerısındeyım hala kalp atısını duymadıım
bu hafta kontrolum var o zmn duyarız muhtemelen en son ıkı hafta once dra gıtmıstık
endıse etme
ohh gozun aydın.. darısı basıma
carla ve btenden haber alan yok mu arkadaşlar inşallah sorun yoktur :26: :18:
kızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa(
İnş canmm dualarınızı eksik etmeyin lütfenn çok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?