2014 Kasım Anneleri

Mrb.bende 27 kasım annesi olacağım inşallah.Bugün 2.idrar testimi yaptım,resimdeki gibi pozitif çıktı.Doktor kan testine gerek yok, haftaya keseyi görürüz dedi, hem boşuna kafan karışmaz dedi. Israr etmedim kan testi için.Zaten belirtilerim var, yerleşme lekenlemeside oldu 3 gün ve kesildi.Sen gittinmi doktora hiç?

Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Evet ben geçtiğimiz perşembe gitmiştim doktora, kan testi pozitif çıktı ama tekrar baktırmadım beta hcg ye. Doktor bu perşembe için gel dedi ama kese de daha gözükmeyebilir sanırım o gün sadece yine kandan bakılır.

anladım canım, bende gerek duymadım kan testine, bebeğimi çoktan kabullendim bile.Gerisi Allah'tan artık.Bu mutluluğumu ailemle paylaştım bile.Seninde hayırlı uğurlu olsun inş.

Arkadaşım merhaba,

Ben de çalışıyorum senin gibi masa başı ve benim bebeğimde mikroenjeksşyon yöntemiyle oldu..İlk deneme de hamile kaldım şuan 8+1 günlük Sandalyeme bel minderi aldım rahatlattı biraz ve arada ofis içinde yürüyorum.Kendini boşuna kasma ben bazen unutuyorum bile mide bulantısı da yaşadım yemekte yiyemedim ama şükür düzeldim.Arada çok daraldığımda bildiğim duaları okudum ve dediğim gibi .çok pinpirikli olmama rağmen allah yardım etti ve ben çok rahatım.Eşim hastaymışım gibi evhamlandı ama ben-biz hasta değiliz HAMİLEYİZZZ Keyfini çıkarmaya bak endişeye mahal verme inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin

Ne güzel haberler bunlar, rabbim bagislasin ilk cocuklarinmi?
Allah kolayliklar versin

eger drun sıkıntı yok demısse aldırma belıne yastık koy
ben cts gunu ıstıfamı verdım calısırken ayagımın hızasına gore bı tabure koyuyordum uzatıyordum ayagımı
sırtımada yastık koyuyordum ıdare edıyordu benı dene ıstersen..
9. hafta ıcerısındeyım hala kalp atısını duymadıım
bu hafta kontrolum var o zmn duyarız muhtemelen en son ıkı hafta once dra gıtmıstık
endıse etme
Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür

ohh gozun aydın.. darısı basıma

Rüyana cok güldüm insan nelerle ugrasiyor hehehe

Kasım annelerii hamilelik psikolojisi hemen başladı bizlerde:) bende her gece acayip rüyalar görüyorum bütün günümde tedirgin geçiyo şu ilk 3 ayı sağlıkla atlatsam diye dua ediyorum hep.Allah hepimize sağlık versin ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn🙏 tüm hamişlere iyi günlerr😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canım, rahatladım şimdi.Önceden keseyi görmekmi varmış :) Kötü ihtimalleri düşünmeyelim dimi:) Seninde Allah yardımcın olsun..güzel haberler olsun..

Ben de çalışıyorum. Hem de geceli gündüzlü, mesaili, toplantılı koşturmalı, hafta sonu bile gelmeli, gecenin 10'undan evden çağırmalı filan :)

Tedirgin olmayın hiç, bebeciğiniz sağlıklıysa, bişeycik olmaz, size sımsıkı tutunur. Sakin olun, içinizi ferah tutun. Haftalar ilerledikçe belki bel ağrınız azalır. Benim çok kasık ağrım, azıcık da bel ağrım oluyordu, şimdi 8. haftaya girdim, geçti gibi bişey.

Kanamanız yoksa rapor almanız için çok gereklilik yok gibi sanki. Yine siz bilirsiniz tabi ama normal hayata ne kadar devam edersek ruh ve beden sağlığımız için o kadar iyi olurmuş, doktorum öyle söylemişti.
Benim beş tane halam var, hepsinde altışar yedişer çocuk, hepsi dağlarda tepelerde çay, fındık toplayıp, ot kesip inek bakıp doğurmuşlar :)
Bebecik tutunduysa bir kez, sağlığı yerindeyse çalışmanız ona olumsuz etki yapmaz. Tam tersine zaman daha kolay geçer, günler daha rahat akar sizin için. Ha özel bir sağlık durumu olur, doktor istirahat verir, o zaman başka.

Keseyi ve bebeğinizi görünce endişeleriniz biraz yatışır bence :) Ben keseyi görünce biraz rahatlamıştım.
Burdayız, birbirimize destek oluyoruz. Siz de yazın, paylaşalım, içiniz açılır.

İnş canmm dualarınızı eksik etmeyin lütfenn çok korkuyorumm

Dua ederim canim, sende dualarini esirgeme bende daha once 3 kere dusuk yaptim cok korkuyorum Rabbim saglikla evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin insallah.. Hic korkma canim ben 3uz bebekleri normal doguran kadinlari bile duydum. Allahin izniyle hepsi saglikli bir sekilde gelir, nasil guzel bir mucizedir rabbime cok sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…