Kasım annelerii hamilelik psikolojisi hemen başladı bizlerde:) bende her gece acayip rüyalar görüyorum bütün günümde tedirgin geçiyo şu ilk 3 ayı sağlıkla atlatsam diye dua ediyorum hep.Allah hepimize sağlık versin ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn🙏 tüm hamişlere iyi günlerr😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa evet canım ne güzel
inşallah duyarız pıt pıtları da içimiz biraz daha rahatlar
AMİN AMİN İNŞALLAH
:44::44::44::44::44:
daha aklıma şu an gelmeyen ilk haftalarda olup da şu an görünmeyen çok arkadaş var :44:
Sagol canım, rahatladım şimdi.Önceden keseyi görmekmi varmış :) Kötü ihtimalleri düşünmeyelim dimi:) Seninde Allah yardımcın olsun..güzel haberler olsun..
Rüyana cok güldüm insan nelerle ugrasiyor hehehe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet, bilinçaltı bir derya, coşan hormonların da etkisiyle ben her gece sinemaya gider gibi uyuyorum. Bosna-Hersek'te casusluk yaptığım rüyalar mı istersiniz, Singapur'da bir devlet görevlisi olarak pasaport kaybedip diplomatik krize yol açtığım rüyalar mı dersiniz, Mozambik'te halk pazarında koşturan maymunlar çitalar mı dersiniz, artık Allah ne verdiyse
Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
Çooook kotuyum:'(
bugun sana cok gulduı-m yaa sıfır moralımı duzelttın saolasın
rica ederim canım inşallah iyi gelirTamam, çok teşekkür ediyorum, sağolasınız.
inşallah artık hep pozitif düşüncem etkileniyo bebişlr herşey yolunda gitcek sllahın izniylecanım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:[/QU
bende anlamıyorum bazı doktorlar 8.hafta ya kadar bekletiyorlar ama benim doktorum 6. haftada duyarız diyor. Eğer senin bebek gözükmüşse ve bir sorun yok dediyse doktor için rahat olsun bebek oluşmaya başlamış , geç döllenmedir.
Benim son adet tarihim 1 Şubat. İlk doktor randevuma 14 Mart'ta gittim. Yani 6 hafta olmuş oluyor. Ama doktor sadece keseyi gördü, çok iyi çok güzel dedi, iki hafta sonraya kalp atışını görmek için randevu verdi. 28 Mart'ta tekrar gidicem kalp atışını, yani 8. haftam biterken nerdeyse.
Uzattım biraz, kusuruma bakmayın, ama açıklayıcı olsun istedim sizin için. 6. haftada kalp atışı diye bir şey şart değildir çıkarımını yapıyorum kendi doktorumun yaklaşımından. Olsaydı beni uyarırdı tahminimce.
Sakin olun, olumlu düşünün, her şey yolunda gidecektir :)
2 Dr. A gittim
Ilk resimde Dr. Embriyo gördü 5-6 haftalik kalp anısına haftaya bakalım dedi.
2. Ve 3. Başka bi Dr. Ilki karindan 2.si alttan 2 kese gördü içleri boş, boş gebelik haftaya kadar zaman verelim olmazsa alalım dedi
(Sıralama karışmış ortadaki nde embriyo goruldu)
2 Dr. A gittim
Ilk resimde Dr. Embriyo gördü 5-6 haftalik kalp anısına haftaya bakalım dedi.
2. Ve 3. Başka bi Dr. Ilki karindan 2.si alttan 2 kese gördü içleri boş, boş gebelik haftaya kadar zaman verelim olmazsa alalım dedi
(Sıralama karışmış ortadaki nde embriyo goruldu)
tuttum senı bırakmam
katılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?