2014 Kasım Anneleri

hadi ya bunu bilmiyordum bak bende bana neler oluyor diyordum sabaha kadar ne saçma rüyalar görüyorum geçen akşam eski komşumuzun kızıyla öpüşürken gördüm kendimi dedim noluyo allahım bir uyandım neye uğradığımı şaşırdım.

Rüyana cok güldüm insan nelerle ugrasiyor hehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet, bilinçaltı bir derya, coşan hormonların da etkisiyle ben her gece sinemaya gider gibi uyuyorum. Bosna-Hersek'te casusluk yaptığım rüyalar mı istersiniz, Singapur'da bir devlet görevlisi olarak pasaport kaybedip diplomatik krize yol açtığım rüyalar mı dersiniz, Mozambik'te halk pazarında koşturan maymunlar çitalar mı dersiniz, artık Allah ne verdiyse

bugun sana cok gulduı-m yaa sıfır moralımı duzelttın saolasın

Benim son adet tarihim 1 Şubat. İlk doktor randevuma 14 Mart'ta gittim. Yani 6 hafta olmuş oluyor. Ama doktor sadece keseyi gördü, çok iyi çok güzel dedi, iki hafta sonraya kalp atışını görmek için randevu verdi. 28 Mart'ta tekrar gidicem kalp atışını, yani 8. haftam biterken nerdeyse.

Uzattım biraz, kusuruma bakmayın, ama açıklayıcı olsun istedim sizin için. 6. haftada kalp atışı diye bir şey şart değildir çıkarımını yapıyorum kendi doktorumun yaklaşımından. Olsaydı beni uyarırdı tahminimce.

Sakin olun, olumlu düşünün, her şey yolunda gidecektir :)

Tamam, çok teşekkür ediyorum, sağolasınız.
rica ederim canım inşallah iyi gelir

2 Dr. A gittim
Ilk resimde Dr. Embriyo gördü 5-6 haftalik kalp anısına haftaya bakalım dedi.
2. Ve 3. Başka bi Dr. Ilki karindan 2.si alttan 2 kese gördü içleri boş, boş gebelik haftaya kadar zaman verelim olmazsa alalım dedi
(Sıralama karışmış ortadaki nde embriyo goruldu)

Eklentiler

• $1395658177135.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $1395658307216.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $1395658324099.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

tuttum senı bırakmam
katılıyorum sana

ne dıyon ya noluyo bıze.. nazaramı geldık. baska dra gıt hemen baska gozde gorsun

canım boş gebelik derken içinde yolk sac izlendi diye birşey söyledilermi yoksa sadece gördüğüne göremi yorum yaptılar. ilk embriyo gözüküp sonra nasıl gözükmez kafam karıştı. yani büyük bir ihtimal ya doktorlar göremedi. yada daha ufak olduğu için gözükmedi. ama ilkinde nasıl gözükmüş :18: ozaman muhtemelen yolk sac da olmuştur ilkinde gözüktüyse. 1 2 hafta kanaman vs olmadığı sürece bekle derim. allahtan ümit kesilmez üzme kendini

kızlar ya 3-4 saat önce gözümün önünde siyah benekler uçuşmaya başladı önce önemsemedim ama ara ara oluyor korkmaya başladım..
hamilelikle ilgili bir şey midir yoksa direk gözle mi ilgilidir acaba?
miyop hipermetrop var bende daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım..
çok korkmaya başladım..

Başka bi Dr 11 bucukta hem alttan hem katından boş kese gördü. Mucize bekleyelim olmazsa haftaya salı alalım dedi( 2 ayrı keselerde bugünun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…