2014 Kasım Anneleri

Hanimlar iyi gunler nasilsiniz konuya yeni vakif oldum ama benimde 3kesem oluştu cumartesi gunu doktor bebek gorunmuyor kurtaj dedi direkt sizin ne zaman gorundu bebekler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır benim anlamadığım acaba bende mi sorun var ben bir kere gittim bu hamileliğimde doktora ne kese ölçümü ile ilgili bir şey dendi ne de bakıldı. doktor 27 sinde gel bakalım başlamış mı kalp atışları dedi ve transvajinal (vajinal ultrason) verdi. yapmayın arkadaşlar yok kesem şu mm yok içi boş deniyor. bir doktor ne dediyse onla devam edin al bak kafan karıştı işte. zaten oluşucaksa 1 gün içinde bile oluşur bebek. ama bu senin gittiğin doktorlardan hiç birşey olmaz onu söyleyeyim. hemen alıcaz derse o para amaçlı bir doktorluktur. ama oysaki takip önerilmesi lazım hemen. benim 2 kere başıma geldi bu ama hiç birinde alıcaz denmedi. evet sağlıksızdılar düştüler. ama hiç bir zaman kese şu mm denmedi bana normal gayet güzel denip yollandım eve. evet gayette normaldi. demekki nasibimde yokmuş. yaşıyacağım varmış.

ama içimdeki umut hiç bitmemişti. bunda da öyle. seninde bitmesin ve kafan karışmasın bak kendi doktorum ağzıyla söylemişti zamanında. bir kadının 3 aylıktı kalp atışı alındı ve bebek görüldü diye. demek ki bunlara çok örnek vardır eminim. yine tekrar ediyorum beklersen senin iyiliğine olur. en az 1 buçuk 2 hafta bekle derim.

hoşgeldinn bende seni bekliyordum

kızlar merhaba bende inşallah herşey yolunda giderse kasım annesi olacağım hatta doğumu evlilik yıl dönümümüze geliyor :):)11 kasıma şuan 4 haftalık hamileyim keseyi gördük sırada kalp atışı var bu hafta da kalp atışını duyacağız inşallah rabbim herkese sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin...

Benim de eşten kaynaklıydı sorun ve m.enjeksiyon oldu, bu 3. cü, belki de o yüzden ilk defa hamilelik duygusunu yaşıyorum, tedirginliğimde ondan olabilir :)) ben de iki üç gün dinlendim ama evdeydim 10 gün, ağır şeyler hala yapmıyorum..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın, şimdi benim adet günden mi yoksa transfer günden mi hesaplamam lazım...:)))

Tüm kk daki hamişleri de tebrik ediyorummmm :))

al işte yine bir doktor faciası. neye göre kürtaj verdi canım. ve kaç haftalıksın. hemen bebek görünmeyince kürtaj öneren doktordan uzaklaş. ben 7. haftamdayım 27 sinde gidip nasip olursa görücez daha önce bakılmadı karından bakıldı okadar. ve 6 haftalıktım karından kese gözüktüğünde

Rica ederiz :)
Benim ailem uzakta, İstanbul'da. Yakınımda destek olup paylaşacak kimsem de yok. Burdaki arkadaşlarla moral buluyorum ben. Size de iyi gelir inşallah.
İyi haberlerinizi bekliyoruz :)

3z diye sevindik ama doktor gec dollenme demisti keselerin buyumesine gore simdi de bebek yok alalim diyor kafam allak bullak bir hafta daha bekleyip baska doktora gidicem ins. :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beklicem canım. Zaten aldırma düşüncem hiç olmadı Allah da nasip etmesin kendisi düşsün. Ölüyorum biliyorum dediğim vakit sizlerle paylaşınca ben fazla mi abartıyorum sakin olayim diyip kendime geliyorim

Rica ederiz :)
Benim ailem uzakta, İstanbul'da. Yakınımda destek olup paylaşacak kimsem de yok. Burdaki arkadaşlarla moral buluyorum ben. Size de iyi gelir inşallah.
İyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Benim ailem de uzakta İzmir'de.ancak annem geldi, yardımcım evde sağolsun, ama iş yerinde geçen hafta lekelenme oldu, dr a nasıl gittim bilmiyorum.iğne verdi bana, dinlen dedi...şükür şimdilik sıkıntım yok..lekelenme de yok..yerleşme sanırım..bel ağrım olduğundan adet olcakmış gibi bir his var :))) tamamen pimpirikli oldum yaa..inan böyle değildim hehehhe :))) Rabbim hayırlısını versin O'na emanetiz....

öpüyorum..

kızlar dün gece rüya gördüm ben kız kardeşime test yaptım 2 çizgide kıpkırmızıydı hamile olduğumu öğrenmeden öncede kardeşime test yapmıştım ben

Kızlar merhaba herkese,

Bende bugün gittim doktora 10 gün sonra gel bakalım dedi daha çok yeni olduğu için görülmeyebilirmiş.Alttanda bakmıcağını tehlikeli olduğunu söyledi hevesim kursağımda kaldı yanii folikasite başlattı günlük tek sefer 5 mg
Bu arada SAT a göre 5+2 ama benim yumurtlama günü hesabıma göre 4 haftalık olması lazım daha çok küçük sanırım ondan gözükmeyecekti ki doktor öyle dedi...

kan ve hormon tahlillerini 1 ay önce yaptırmıştım ama hamilelik düşünmediğimden bilmeden yaptırdım onların sonuçlarıda temiz çıktı..ama 2 gündür çok açık pembe akıntım geliyor arada bu normal mi sizce?? doktora sorduğumda bu tek başına birşey ifade etmez norma dedi :26: birde günde 3-5 kere kasıklarımda ince ince ağrı oluyor sanki adet olucakmışım gibi sonra geçiyor.Mide bulantısı yok henüz ama iştahım kapandı hatta bugün tartıldım kg vermişim,umarım bebeğimi görebilirim 10 gün sonra ne olur dua edin benim için de kızlarr ((

Yeni gelen arkadaşlarda olmuş hepinizin gözü aydın olsun..

Hay Allah... İkinci doktora gitmeseydiniz aklınız karışmayacaktı sanırım

Bence beklemek ve bir süre sonra kendi doktorunuza tekrar muayene olmak en mantıklısı. Bu ilk haftalarda gelişim çok düzenli olmayabiliyor, bazı bebekler sonradan açılıyor tabiri caizse, yakalıyorlar normal haftalık gelişimlerini. Çok okuduk böyle arkadaşların öykülerini.

Sakin olmaya çalışın olur mu? Çok zor biliyorum ama azıcık sabredin, inşallah kendi doktorunuzdan hayırlı haberler alıcaksınız. İçinizi karartmayın, bebeğiniz de olumsuz etkilenmesin.
Bizim dualarımız da sizinle.

Bizim sebepsiz infertiliteydi ve ilk denemede ilk hamileliğim seyahat ettim,bazen unutup koştum ama allaha şükür meleğim benimle evde kalsaydım çok takacaktım o yüzden çalışmaya başladım zamanda çabuk geçti normalde hesaplarken transfer gününden 2 hafta öncesi sayılıyor ama benim drum usg ye tarih girerken son adet tarihimi yazdı sata göre şuan 8+1 ama dr ölçümü 7+6 günlük gebeyim.aslında en doğru ölçümü usg veriyor...sen ne zaman gideceksin kontrole?

hadı sut ıcme zamanı herkes sutunu ıcsın bakalım...

Aynısını ben yaşıyorum canım olabilirmiş ama beni yine de tedirgin ediyor, kötü düşünmeyelim umarım herşey yolunda gider...ama dr banada dedi eğer çok durulmayacak sancın ve kanaman olursa risk var o zaman ara gel dedi..

tatlım bende 1298 homozigot hastasıyım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum clexan 0.4 günde 1 defa her gün aynı saatte vuruyorum göbekten koldan veya bacaktan vuruluyo ben su anda göbekten vuruyorum allah nasip ederde hamileliğim devam ederse karnım gerilmeye basladıgında kola gecicen eve t felaket yakıyo ama 2 dk sonra geciyo ve bazen vurdugum yerler morarıyo cok normal sakın korkma bebeşlerimiz için 9 ay katlanıcaz bu duruma yeterki saglıklı dunyaya gelsinler ben 3 tane bebegimi kaybettim bu 4. gebeliğim o yüzden her zaman hayırlısını diliyorum

arkadaslar bende aranıza yeni katıldım gecenlerde yazdım ama masallah o kadar cabuk ilerliyoki sayfalar takip etmek zor oluyo ilk degerim 231 ikinci degerimde 638 cıktı cok güzel dedi dr sükür simdi 2 nisanı bekliyorum kese görmeye gidicez beklemek cok zor rabbim sabır versin 3 bebegimi kaybettim bu 4. gebeliğim inş. bu sefer dünyaya getircem sağlıklıca kucagıma alıcam inanıyorum benle aynı olan varsa konusmak istiyorum son adetim 18 subat

inşallah bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…