al işte yacihazın ekranında aynı seninki gibi daha belirgin bi oluşum vardı .ben de senin gibi işte kafama göre dr.u değiştireyim deneyim başka dr.u dedim ben kafayı yedim olan bana oldu.peki dr.un her gittiğinde keseni ölçüyor mu yani rakamalara takılıyor mu şu kadar büyümüş yeterli bu kadar büyümüş yetersiz gibi
Hanimlar iyi gunler nasilsiniz konuya yeni vakif oldum ama benimde 3kesem oluştu cumartesi gunu doktor bebek gorunmuyor kurtaj dedi direkt sizin ne zaman gorundu bebekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim transferim yapıldıktan 1 gün sonra işe dönmemi söyledi drum ama ben yine 3 gün evde dinlendim yatmadım tabii ki ağır iş dışında her işimi yaptım ve transferin 5.günü hamile olduğumu öğrendim o günden beri aynıyım.Keseyi gördüm kalp atışını da duydum daha da rahatladım inşallah sen de yaşarsın
Hanimlar iyi gunler nasilsiniz konuya yeni vakif oldum ama benimde 3kesem oluştu cumartesi gunu doktor bebek gorunmuyor kurtaj dedi direkt sizin ne zaman gorundu bebekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar Allah razı olsun, çok rahatladım..inşallah keseyi de görür ve kalp atışını da duyarsam biraz olsun rahatlarım..tüp bebek olunca işte tedirgin oluyorum..dr rapor vermedi normal hayata dön dedi..iki haftadır evdeydim şimdi 5. hafta olduk sanıyorum..kese zamanı belli olur kanımca...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın, iyi ki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim.....öpüyorum çok..
hayır benim anlamadığım acaba bende mi sorun var ben bir kere gittim bu hamileliğimde doktora ne kese ölçümü ile ilgili bir şey dendi ne de bakıldı. doktor 27 sinde gel bakalım başlamış mı kalp atışları dedi ve transvajinal (vajinal ultrason) verdi. yapmayın arkadaşlar yok kesem şu mm yok içi boş deniyor. bir doktor ne dediyse onla devam edin al bak kafan karıştı işte. zaten oluşucaksa 1 gün içinde bile oluşur bebek. ama bu senin gittiğin doktorlardan hiç birşey olmaz onu söyleyeyim. hemen alıcaz derse o para amaçlı bir doktorluktur. ama oysaki takip önerilmesi lazım hemen. benim 2 kere başıma geldi bu ama hiç birinde alıcaz denmedi. evet sağlıksızdılar düştüler. ama hiç bir zaman kese şu mm denmedi bana normal gayet güzel denip yollandım eve. evet gayette normaldi. demekki nasibimde yokmuş. yaşıyacağım varmış.
ama içimdeki umut hiç bitmemişti. bunda da öyle. seninde bitmesin ve kafan karışmasın bak kendi doktorum ağzıyla söylemişti zamanında. bir kadının 3 aylıktı kalp atışı alındı ve bebek görüldü diye. demek ki bunlara çok örnek vardır eminim. yine tekrar ediyorum beklersen senin iyiliğine olur. en az 1 buçuk 2 hafta bekle derim.
Rica ederiz :)
Benim ailem uzakta, İstanbul'da. Yakınımda destek olup paylaşacak kimsem de yok. Burdaki arkadaşlarla moral buluyorum ben. Size de iyi gelir inşallah.
İyi haberlerinizi bekliyoruz :)
ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedim
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi
ne yapıyım sizde bakın lütfen???
Benim de eşten kaynaklıydı sorun ve m.enjeksiyon oldu, bu 3. cü, belki de o yüzden ilk defa hamilelik duygusunu yaşıyorum, tedirginliğimde ondan olabilir :)) ben de iki üç gün dinlendim ama evdeydim 10 gün, ağır şeyler hala yapmıyorum..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın, şimdi benim adet günden mi yoksa transfer günden mi hesaplamam lazım...:)))
Tüm kk daki hamişleri de tebrik ediyorummmm :))
Merhaba arkadaşlar,Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktoru arayıp randevu aldım.5 gün sonra ilk muayene olucak inşallah herşey yolundadır.Tahminimce 6 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.Almanyada yaşıyorum burada çok farklı testler falan değişik.ilk muayene için bile çok geç randevu veriyolar.Benim bi problemim var ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı ve sancı yaşıyorum ama hafif bi şekilde ve çok kısa sürüyor.Bu normalmi?Doktordan randevu alırken hafif ağrım olduğunu söyledim ağırlaşırsa gel dedi.ama allaha şükür çok şiddetli olmadı yinede çok tedirginimSizlerdede bu gibi problemler oldumu?Paylaşırsanız sevinirim.Hepinize iyi akşamlar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba. kalp atışlarını duyan anneleride tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallah.
BİR SORUM OLACAK SİZE. KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANAN ARKADAŞLAR. BEN HİBOR 3.500 KULLANIYORUM EŞİM KOLDAN YAPIYOR.YALNIZ BU İĞNE AŞIRI YAKIYOR. VE YAPILDIĞI YERDE MORARMA OLUYOR VE BUGÜN 3. GÜN AMA İĞNE YERLERİNDE MORARMA HALA DURUYOR. SİZDE DE BU SORUN VAR MI. YAKMASI NORMAL Mİ. :18::18::18:
hadı sut ıcme zamanı herkes sutunu ıcsın bakalım...
arkadaslar bende aranıza yeni katıldım gecenlerde yazdım ama masallah o kadar cabuk ilerliyoki sayfalar takip etmek zor oluyoilk degerim 231 ikinci degerimde 638 cıktı cok güzel dedi dr sükür simdi 2 nisanı bekliyorum kese görmeye gidicez beklemek cok zor rabbim sabır versin 3 bebegimi kaybettim bu 4. gebeliğim inş. bu sefer dünyaya getircem sağlıklıca kucagıma alıcam inanıyorum benle aynı olan varsa konusmak istiyorum son adetim 18 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?