2014 Kasım Anneleri

:) Teşekkür ederim. Tutun beni, bırakmayın

tansıyonunmu dusuyor acaba:44::44::44::44::44::44:

çok sağol canım ya seninki de hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşaAllah :)

Amin çok sağol tatlım

bende balçovada oturuyorum burdada şifanın şubesi var ama hep sezeryanı destekliyolar dedikleri için çekindim gitmeye açıkçası :26: tam da net bir bilgi edinemedim gerçi bunu birkaç kişiden duydum..
evett bende bugün gittim alttan bakmazmış düşük tehliesi olabilirmiş sadece gerekli durumlarda bakılırmış alttan öyle söyledi.10 gün sonra gel ultrasonla bakalım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi.Ben hamile kalmadan kan testi ve hormon testleri için kan vermiştim bi sorun var mı diye malum olmuş sanki hamile kalacağım onun sonuçlarına baktı yolunda herşey dedi çok şükür artık beklemedeyim sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Senin içinde sevindim herşeyin yolunda olmasına hayırlısı hakkımızda bakalımm

Ben de seni tebrik ederim canım. İnşallah doktor kontrollerimiz iyi geçer:)
Beta degerlerin nasil çıktı. İlk doktor kontrolü mu bu?

teşekkür ederim :)) inşallah canım dediğin gibi olur.beta değerim cuma günü yaptırdığımda 562.8 çıkmıştı.acaba bugün bi daha yaptırsam mı kii bilemedim.evet ilk kontroldü ama tam kontrol de denemez sanırım kontrol etmedi çünkü 10 gün sonra gel bakalım şuan göremeyiz beta değerine göre dedi :26: daha çok yeniymiş.benim tahminime göre 4 haftalık sanırım ama SAT a göre 5+2

Kahvaltımı yaptım veee bulantım başladı off
of bendede aynı yaaa kahvaltıyı bile yapamadım muz yedim azcık azalttı sanki

ayyyy çok güzel bir haberrrr bızdıklara bak sennn maşallah sağlıkla gelsinler inşallahhhh
ayy çok sevindim canımmmm çok guzelllll
yok canım yaa ben 6+4 haftalık hamileyim ama betaya göre 5. haftadayım kalp atımını bırak içinde yeni yolk sacı oluşuyor 8. haftada oğlumda çıktı kalp atısı
Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

darısı başımıza canım tebriklerrrr
canım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:
gec döllenme demekki canım endişe etme

canım 8-9 haftaya kadar bekle olurmu hiç öyle sey sakın canını sıkmaaa

üzme kendini artık çok yıprattın. ne oldu hayırdır.

Hayırdır inşallah? Bir sorun mu var?

ne dıyon ya noluyo bıze.. nazaramı geldık. baska dra gıt hemen baska gozde gorsun

ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedim
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi

ne yapıyım sizde bakın lütfen???

kusura bakma ama son dr gerizekalımı yaaa nasıl alalım der aptal sey oyle olsa benimkini alırlardı yaa sakin ol canım bekle sakın gidip aldırayım deme büyüyecek bakk

ilk resimde oluşuyor gibii

ya valla kafam allak bullakhatta ekranda daha belirgin embiryo resmi vardı da resim de pek belli de olmuyor.peki aynı gün başka bir doktorun alttan hiçbişey görmememsi ve alalım demesi(sizce hangisi daha doğru geliyor kızlar

kusura bakma ama son dr gerizekalımı yaaa nasıl alalım der aptal sey oyle olsa benimkini alırlardı yaa sakin ol canım bekle sakın gidip aldırayım deme büyüyecek bakk

Allah kalbimi biliyor ya gönlüm kötüye inanmak istemiyorama kafam almıyor vallahi billahi kızlar 2 saat arayla 2 özel hastane nasıl böyle farklı sonuç verir ya(

bı kac gun bekle yenıden gıt baska dra canım bnlar sıyırmıs..

ya kızlar ne olur Allah aşkına resimlere büyütüp büyütüp bakın gözlerim yanlımıyor di mi?doktor da demişti zaten var diye ama alttan boş kese görülmesi de çok çok anormal

Allah kalbimi biliyor ya gönlüm kötüye inanmak istemiyorama kafam almıyor vallahi billahi kızlar 2 saat arayla 2 özel hastane nasıl böyle farklı sonuç verir ya(

canım ultrason cihazları farklıdır bak birde aynı gun gitmişsin bekle biraz o zaman büyüyecek sanırım eşimi buldum sende benim gibisin bende kendi doktorum dışındaki dr a gittim pazar gunu diğer dr kese boş haftaya gel olmazsa operasyona alırız dedi ama pazar gunu gittim herşey normal kesem minnak buyumuş içindede bişey oluşmaya başlamış yani bak buda benim kesem sakın ümidini kaybetme

o doktordan acilen uzaklaş. nasıl direk alalım der benim 2. gebeliğimde 10 haftaya kadar bekletti dr. sakın inanma. 2 ay 3 ay bile gören var bebeğini ki bunu uydurmuyorum doktor dedi bana. en az 2 hafta kanaman vs olmazsa bekle derim. gidip daha çok bozmasınlar moralini ya haftaya gözükmezse ne olucak hemen alıcaklarmı. bekle en az 2 hafta bekle. olmazsa zaten her şey allahtan. sağlıklıysa zaten arayı kapatır ve gelişir. şu doktorlar nasıl böyle löm sözlü olabilir anlamıyorum. insan azıcık sakinleştirir.

bugun sana cok gulduı-m yaa sıfır moralımı duzelttın saolasın

Kızlar Allah razı olsun, çok rahatladım..inşallah keseyi de görür ve kalp atışını da duyarsam biraz olsun rahatlarım..tüp bebek olunca işte tedirgin oluyorum..dr rapor vermedi normal hayata dön dedi..iki haftadır evdeydim şimdi 5. hafta olduk sanıyorum..kese zamanı belli olur kanımca...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın, iyi ki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim.....öpüyorum çok..

al işte yacihazın ekranında aynı seninki gibi daha belirgin bi oluşum vardı .ben de senin gibi işte kafama göre dr.u değiştireyim deneyim başka dr.u dedim ben kafayı yedim olan bana oldu.peki dr.un her gittiğinde keseni ölçüyor mu yani rakamalara takılıyor mu şu kadar büyümüş yeterli bu kadar büyümüş yetersiz gibi

canım ben doğum yptıgım dr a gittim 2 kere kese ufak diye ölçmedi densiz sonunda nöbetçi dr a gittim anlattım konuştum kadın sagolsun ölçtü ilk kez ölçtü yani diğer ölçümleri bilmiyorum hanımefendi zahmet edip ölçmedi

Canım kullanılan cihaz ve doktorun tecrübesi inan çok etkiliyor.
Sen bence kendini üzme, yıpratma ve tavsiyem o ikinci doktoru da söylediklerini de unut gitsin.
Sen 1 hafta içinde tekrar git ilk doktoruna, o zaman daha net görünür eminim. Şimdi kendini üzüp bebeği etkileme bu çok önemli çünkü unutma.
Ve biz ne kadar anlamasakta bu işlerden sanki yeni yeni oluşum var gibi gördüm bende, geç döllenmedir sakın ha sakın aldırma fikrini aklına bile getirme,
dua et ve sabret :)

Canım benim transferim yapıldıktan 1 gün sonra işe dönmemi söyledi drum ama ben yine 3 gün evde dinlendim yatmadım tabii ki ağır iş dışında her işimi yaptım ve transferin 5.günü hamile olduğumu öğrendim o günden beri aynıyım.Keseyi gördüm kalp atışını da duydum daha da rahatladım inşallah sen de yaşarsın

hayır işin garibi haftaya pazartesi biri kalp dinlemeye
dğeri ise embiro görmezsek kürtaja çağırdı:S
ah canım ahhhh keşke her şey güzel gitse eşimi aradım ağlaya ağlaya o da yıkıldı zaten benden uzakta.kim bilir o ne yapıyor şimdi((haftaya kürtaj yapcak sevgili dr.a asla gitmicem pazertesi kendi dr.uma gidicem.inşallah her şey yolunda olur ve yolunda gider.5-6 haftalık görünüyor dedi.cihazın ölçümüne ve kese büyüklüğüne göre 15,6 mm imiş.
yok canım saolsun ben odasında ağlayınca bana ağlama daha yaşın küçük bi daha gebe kalırsın dedi zaten(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…