Nolur dikkatli bakın Dr. Embriyo gördü saat 9 bucukta
:) Teşekkür ederim. Tutun beni, bırakmayın
kızlar ya 3-4 saat önce gözümün önünde siyah benekler uçuşmaya başladı önce önemsemedim ama ara ara oluyor korkmaya başladım..
hamilelikle ilgili bir şey midir yoksa direk gözle mi ilgilidir acaba?
miyop hipermetrop var bende daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım..
çok korkmaya başladım..
çok sağol canım ya seninki de hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşaAllah :)
şifa buca şubesine alev soytana gittim 20 liraya bütün kan testleri yapıldı kadın otoriter ama işinde tecrübeli bi kadına benziyo her sorunun ayrıntılı bi cevabı var ama keseye bakmadı düşük tehlikesi olurmuş bi tek buna şaşırdım kan testlerin bütün sonuçlarını sabah aldım ve her şey yolunbda perşembe tekrartdan çağırdı tekrtar kan tahlillerine bakacakmış bakalım hayırlısı ama hoca işinin ehli bi kadına benziyo bendeki tek sorun alttan muayene etmemesigerçi herşeyi işin uzmanına bırakmak gerekiyo ya neyse şimdilik herşey yolunda
Ben de seni tebrik ederim canım. İnşallah doktor kontrollerimiz iyi geçer:)
Beta degerlerin nasil çıktı. İlk doktor kontrolü mu bu?
of bendede aynı yaaa kahvaltıyı bile yapamadım muz yedim azcık azalttı sankiKahvaltımı yaptım veee bulantım başladı off
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
ayy çok sevindim canımmmm çok guzelllllKızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))
yok canım yaa ben 6+4 haftalık hamileyim ama betaya göre 5. haftadayım kalp atımını bırak içinde yeni yolk sacı oluşuyor 8. haftada oğlumda çıktı kalp atısıArkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
Kızlar bebeğim iyi şükür büyümüş bile yeni doktordan geliyorum Allahima şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gec döllenme demekki canım endişe etmecanım ben kese boyutuna göre 8 haftslık adet tarihine göre 7 haftalık hamİleyim daha bugün gördük bebeğin oluşmaya yeni başlamış dedi doktor bi sorun yokdedi ama bilemedim şimdi:26:
2 Dr. A gittim
Ilk resimde Dr. Embriyo gördü 5-6 haftalik kalp anısına haftaya bakalım dedi.
2. Ve 3. Başka bi Dr. Ilki karindan 2.si alttan 2 kese gördü içleri boş, boş gebelik haftaya kadar zaman verelim olmazsa alalım dedi
(Sıralama karışmış ortadaki nde embriyo goruldu)
Başka bi Dr 11 bucukta hem alttan hem katından boş kese gördü. Mucize bekleyelim olmazsa haftaya salı alalım dedi( 2 ayrı keselerde bugünun
üzme kendini artık çok yıprattın. ne oldu hayırdır.
Hayırdır inşallah? Bir sorun mu var?
ne dıyon ya noluyo bıze.. nazaramı geldık. baska dra gıt hemen baska gozde gorsun
ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedimcanım boş gebelik derken içinde yolk sac izlendi diye birşey söyledilermi yoksa sadece gördüğüne göremi yorum yaptılar. ilk embriyo gözüküp sonra nasıl gözükmez kafam karıştı. yani büyük bir ihtimal ya doktorlar göremedi. yada daha ufak olduğu için gözükmedi. ama ilkinde nasıl gözükmüş :18: ozaman muhtemelen yolk sac da olmuştur ilkinde gözüktüyse. 1 2 hafta kanaman vs olmadığı sürece bekle derim. allahtan ümit kesilmez üzme kendini
ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedim
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi
ne yapıyım sizde bakın lütfen???
ilk resimde oluşuyor gibii
kusura bakma ama son dr gerizekalımı yaaa nasıl alalım der aptal sey oyle olsa benimkini alırlardı yaa sakin ol canım bekle sakın gidip aldırayım deme büyüyecek bakk
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi
ya valla kafam allak bullakhatta ekranda daha belirgin embiryo resmi vardı da resim de pek belli de olmuyor.peki aynı gün başka bir doktorun alttan hiçbişey görmememsi ve alalım demesi (sizce hangisi daha doğru geliyor kızlar
Allah kalbimi biliyor ya gönlüm kötüye inanmak istemiyorama kafam almıyor vallahi billahi kızlar 2 saat arayla 2 özel hastane nasıl böyle farklı sonuç verir ya (
Arkadaşım merhaba,
Ben de çalışıyorum senin gibi masa başı ve benim bebeğimde mikroenjeksşyon yöntemiyle oldu..İlk deneme de hamile kaldım şuan 8+1 günlükSandalyeme bel minderi aldım rahatlattı biraz ve arada ofis içinde yürüyorum.Kendini boşuna kasma ben bazen unutuyorum bile mide bulantısı da yaşadım yemekte yiyemedim ama şükür düzeldim.Arada çok daraldığımda bildiğim duaları okudum ve dediğim gibi .çok pinpirikli olmama rağmen allah yardım etti ve ben çok rahatım.Eşim hastaymışım gibi evhamlandı ama ben-biz hasta değiliz HAMİLEYİZZZ Keyfini çıkarmaya bak endişeye mahal verme inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin
eger drun sıkıntı yok demısse aldırma belıne yastık koy
ben cts gunu ıstıfamı verdım calısırken ayagımın hızasına gore bı tabure koyuyordum uzatıyordum ayagımı
sırtımada yastık koyuyordum ıdare edıyordu benı dene ıstersen..
9. hafta ıcerısındeyım hala kalp atısını duymadıım
bu hafta kontrolum var o zmn duyarız muhtemelen en son ıkı hafta once dra gıtmıstık
endıse etme
ohh gozun aydın.. darısı basıma
Ben de çalışıyorum. Hem de geceli gündüzlü, mesaili, toplantılı koşturmalı, hafta sonu bile gelmeli, gecenin 10'undan evden çağırmalı filan :)
Tedirgin olmayın hiç, bebeciğiniz sağlıklıysa, bişeycik olmaz, size sımsıkı tutunur. Sakin olun, içinizi ferah tutun. Haftalar ilerledikçe belki bel ağrınız azalır. Benim çok kasık ağrım, azıcık da bel ağrım oluyordu, şimdi 8. haftaya girdim, geçti gibi bişey.
Kanamanız yoksa rapor almanız için çok gereklilik yok gibi sanki. Yine siz bilirsiniz tabi ama normal hayata ne kadar devam edersek ruh ve beden sağlığımız için o kadar iyi olurmuş, doktorum öyle söylemişti.
Benim beş tane halam var, hepsinde altışar yedişer çocuk, hepsi dağlarda tepelerde çay, fındık toplayıp, ot kesip inek bakıp doğurmuşlar :)
Bebecik tutunduysa bir kez, sağlığı yerindeyse çalışmanız ona olumsuz etki yapmaz. Tam tersine zaman daha kolay geçer, günler daha rahat akar sizin için. Ha özel bir sağlık durumu olur, doktor istirahat verir, o zaman başka.
Keseyi ve bebeğinizi görünce endişeleriniz biraz yatışır bence :) Ben keseyi görünce biraz rahatlamıştım.
Burdayız, birbirimize destek oluyoruz. Siz de yazın, paylaşalım, içiniz açılır.
bugun sana cok gulduı-m yaa sıfır moralımı duzelttın saolasın
Amin çok sağol tatlım
bende balçovada oturuyorum burdada şifanın şubesi var ama hep sezeryanı destekliyolar dedikleri için çekindim gitmeye açıkçası :26: tam da net bir bilgi edinemedim gerçi bunu birkaç kişiden duydum..
evett bende bugün gittim alttan bakmazmış düşük tehliesi olabilirmiş sadece gerekli durumlarda bakılırmış alttan öyle söyledi.10 gün sonra gel ultrasonla bakalım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi.Ben hamile kalmadan kan testi ve hormon testleri için kan vermiştim bi sorun var mı diye malum olmuş sanki hamile kalacağım onun sonuçlarına baktı yolunda herşey dedi çok şükür artık beklemedeyim sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Senin içinde sevindim herşeyin yolunda olmasınahayırlısı hakkımızda bakalımm
Alttan muayene etmemesi çok saçma bence düşük tehlikesi olur diye...öyle olsa diğer drlar risk mi alıyor? ben 5+6 haftalıkken alttan muayene edildim şuan 8 haftalığım ne kanamam oldu ne de düşüğe dair bir belirtim....
canım ultrason cihazları farklıdır bak birde aynı gun gitmişsin bekle biraz o zaman büyüyecek sanırım eşimi buldum sende benim gibisin bende kendi doktorum dışındaki dr a gittim pazar gunu diğer dr kese boş haftaya gel olmazsa operasyona alırız dedi ama pazar gunu gittim herşey normal kesem minnak buyumuş içindede bişey oluşmaya başlamış yani Eki Görüntüle 1035374 bak buda benim kesem sakın ümidini kaybetme
al işte yacihazın ekranında aynı seninki gibi daha belirgin bi oluşum vardı .ben de senin gibi işte kafama göre dr.u değiştireyim deneyim başka dr.u dedim ben kafayı yedim olan bana oldu.peki dr.un her gittiğinde keseni ölçüyor mu yani rakamalara takılıyor mu şu kadar büyümüş yeterli bu kadar büyümüş yetersiz gibi
ya valla kafam allak bullakhatta ekranda daha belirgin embiryo resmi vardı da resim de pek belli de olmuyor.peki aynı gün başka bir doktorun alttan hiçbişey görmememsi ve alalım demesi (sizce hangisi daha doğru geliyor kızlar
Kızlar Allah razı olsun, çok rahatladım..inşallah keseyi de görür ve kalp atışını da duyarsam biraz olsun rahatlarım..tüp bebek olunca işte tedirgin oluyorum..dr rapor vermedi normal hayata dön dedi..iki haftadır evdeydim şimdi 5. hafta olduk sanıyorum..kese zamanı belli olur kanımca...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın, iyi ki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim.....öpüyorum çok..
o doktordan acilen uzaklaş. nasıl direk alalım der benim 2. gebeliğimde 10 haftaya kadar bekletti dr. sakın inanma. 2 ay 3 ay bile gören var bebeğini ki bunu uydurmuyorum doktor dedi bana. en az 2 hafta kanaman vs olmazsa bekle derim. gidip daha çok bozmasınlar moralini ya haftaya gözükmezse ne olucak hemen alıcaklarmı. bekle en az 2 hafta bekle. olmazsa zaten her şey allahtan. sağlıklıysa zaten arayı kapatır ve gelişir. şu doktorlar nasıl böyle löm sözlü olabilir anlamıyorum. insan azıcık sakinleştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?