ohhh yarasınn
bence bı tansıyon takıbı yap
hg aramıza saglıkla dogum olur ınsallahhhh
Benim 2. çocuğum başta amannn bunda heyecanlanmam diyordum. Sanki hiç bişi bilmiyormuş gibi meraktan ölcem :) hayırlısıyla bebişi bi görürüz ikimizde inşallah.
oy maşallahh :) bende 6. haftada gideyim diyorum bakalım.
Sağolun kızlar
hoşbulduk canım teşekkür ederim.
merhabalar benim de ikinci gebeliğim olacak kısmetse. ben de bunda çok heveslenmem sanıyordum ama daha bat gelmeden sabırsızlıklar başladı. ilk çocuğun ne kadar? bizim sat tarihlerimiz de yakın sanırım. benimki 28 şubat. senin kaç?
canım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi
ayyy canım valla böye yazılar okudukça bana umut ışığı doğuyor demin bir siteden daha gördüm 10-11 . haftaya kadar duyulamayan durumlar da olur yazıyordu.burda herkese sevşncini paylaştıkça ben de bana nasip olacak sanıyordum hemen
benim de bugün 5-6 hafta gibi gözüküyor dedi
haklısın canım güya daha net sınuç alayım derken eldeki sonuçtan oluyordum
şu bir saattir kafamı topladım döktüm düşündüm.öncelikle Allah hepinizden bin kere razı olsun Allah bebişlerinizi size bağışlasın.her sıkıntımı paylaşıp mana moral vermeniz bana çok büyük güç veriyor.
veee karar verdim.umudumu asla yitirmicem biliyorum her şey güzel olacak yavrucuğum haftaya pazartesi ilk babasıyla birlikte görmemi istedi o yüzden bana kendini göstermedi biliyorum.güçlüyüm inanıyorum Rabbim kollarımı boş koymayacak,tam ümidi kestiğim an ve her şeyin bittiğini düşündüğüm çok berbat bi günde geldi miniğimin haberi o yüzden biliyorum ki Rabbim bana tamamını nasip edecek inşallah
Banada doktor öyle dedi işte eğer çok ağrın olursa gel dedi ama durulmayacak kadar olmuyo allaha şükür.Bide bulantım hiç yok bulantı ne zaman başlar? Bazı yerlerde okudum bulantı olmamasıda iyi değil diye.Uuff perşembe güünü randevum iple çekiyorum.inşallah ağrılarımız artmaz sağlıklı bi şekilde geçiririz gebeliğimizi🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa öylemi süpermiş :) kızım 2011 temmuz doğumlu. sat 21 şubat. senin çocuğun kaç doğumlu?
Tamam canım paylaşırım tabi:) İnsan ister istemez herşeyi kafasına takıyo işte hamilelik boyuncada bu böyle olucak galiba:)benim de bulantım yok allah şükür şimdilik ama..öyle birşey yokmuş canım inanma kimi insanın çok bulantısı oluyor kimisininde hiç olmuyor..en son arkadaşım doğum yaptı benim 9 ay boyunca bulantısız az ağrılı süper bir hamilelik geçirdi,gayetde sağlıklıydı kendi de bebeği de.bakalımm inş.bizler de öyle geçiririz..Doktora gittiğinde sonucu yaz mutlaka merak ederim
Birde kızların hamilelikleri annelerinin kine benzer derler ama doğru mudur bilemem tabii :))
Benim 2. çocuğum başta amannn bunda heyecanlanmam diyordum. Sanki hiç bişi bilmiyormuş gibi meraktan ölcem :) hayırlısıyla bebişi bi görürüz ikimizde inşallah.
Sağolun kızlar
aralık 2011 doğumlu oğlumm :)) 5 ay küçük seninkinden. kızın da nasıldı gebeliğin? benim çok rahattı ilk gebelik. inşallah bu da öyle geçer.
karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.
karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.
Maşallah oğluşu öpüyorum :)
İlk üç ay bulantım olmuştu ama sonrasında tam bi ana kraliçeydim çok şükür rahattı. İnşallah bu da öyle olur ikimiz içinde
Tamam canım paylaşırım tabi:) İnsan ister istemez herşeyi kafasına takıyo işte hamilelik boyuncada bu böyle olucak galiba:)
Aaa benim annem bende çok kötü geçirmiş hamileliğinii miyom varmış onda bana hamileyken 9 ay yataktan kalkamamış:/ ama inşallah benim öyle olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar. günlerimiz de yakın. benimde ikinci gebelik inşallah:)
inşallah canım. kızın nasıl? uykusu yemesi içmesi düzene girmiştir iyice. bizimkinin iyi şükür. sadece çişini öğrenmedi. bu yaz inşallah onu da hallederiz.
ben ankaradayım. sizler neredesiniz?
Ben istanbuldayım.
Kızımın uykusunun maşallahı var yemesi çok mükemmel diyemem ama kendince bi düzeni var. çişi de 22 aylık öğrendi darısı oğlunun başına. kızlar bu konuda daha hızlı oluyorlar.
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
merhabalar. günlerimiz de yakın. benimde ikinci gebelik inşallah:)
inşallah canım. kızın nasıl? uykusu yemesi içmesi düzene girmiştir iyice. bizimkinin iyi şükür. sadece çişini öğrenmedi. bu yaz inşallah onu da hallederiz.
ben ankaradayım. sizler neredesiniz?
Ben İstanbul'dayım ilk oğlum 10 yaşında Temmuz 2004 doğumlu dedim ya aradan uzun zaman geçti diye:)
Ayy nerden öyle bişey aklıma geldi de söyledimallah korusun inşallah öyle olmaz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin canım..
Evet hamilelik boyunca işter istemez evham yapıcaz sanırım ama çokta takmamaya çalışmalı dua edelim bol bol
ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedim
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi
ne yapıyım sizde bakın lütfen???
Amin çok sağol tatlım
bende balçovada oturuyorum burdada şifanın şubesi var ama hep sezeryanı destekliyolar dedikleri için çekindim gitmeye açıkçası :26: tam da net bir bilgi edinemedim gerçi bunu birkaç kişiden duydum..
evett bende bugün gittim alttan bakmazmış düşük tehliesi olabilirmiş sadece gerekli durumlarda bakılırmış alttan öyle söyledi.10 gün sonra gel ultrasonla bakalım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi.Ben hamile kalmadan kan testi ve hormon testleri için kan vermiştim bi sorun var mı diye malum olmuş sanki hamile kalacağım onun sonuçlarına baktı yolunda herşey dedi çok şükür artık beklemedeyim sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Senin içinde sevindim herşeyin yolunda olmasınahayırlısı hakkımızda bakalımm
Alttan muayene etmemesi çok saçma bence düşük tehlikesi olur diye...öyle olsa diğer drlar risk mi alıyor? ben 5+6 haftalıkken alttan muayene edildim şuan 8 haftalığım ne kanamam oldu ne de düşüğe dair bir belirtim....
valla bende anlam veremiyorum bir doktor öyle diyor diğeri farklı :26: allahta yaşatmasın zaten canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?