2014 Kasım Anneleri

ohhh yarasınn

bence bı tansıyon takıbı yap

hg aramıza saglıkla dogum olur ınsallahhhh

hoşbulduk canım teşekkür ederim.

merhabalar benim de ikinci gebeliğim olacak kısmetse. ben de bunda çok heveslenmem sanıyordum ama daha bat gelmeden sabırsızlıklar başladı. ilk çocuğun ne kadar? bizim sat tarihlerimiz de yakın sanırım. benimki 28 şubat. senin kaç?

Aaa öylemi süpermiş :) kızım 2011 temmuz doğumlu. sat 21 şubat. senin çocuğun kaç doğumlu?

canım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi

arkadaşlar tek doktor ile karar vermeyin. iki hatta üç doktor görsün. inşallah gönlünüzce olur herşey hayırlısıyla.

benim de bulantım yok allah şükür şimdilik ama..öyle birşey yokmuş canım inanma kimi insanın çok bulantısı oluyor kimisininde hiç olmuyor..en son arkadaşım doğum yaptı benim 9 ay boyunca bulantısız az ağrılı süper bir hamilelik geçirdi,gayetde sağlıklıydı kendi de bebeği de.bakalımm inş.bizler de öyle geçiririz..Doktora gittiğinde sonucu yaz mutlaka merak ederim

Birde kızların hamilelikleri annelerinin kine benzer derler ama doğru mudur bilemem tabii :))

Aaa öylemi süpermiş :) kızım 2011 temmuz doğumlu. sat 21 şubat. senin çocuğun kaç doğumlu?

aralık 2011 doğumlu oğlumm :)) 5 ay küçük seninkinden. kızın da nasıldı gebeliğin? benim çok rahattı ilk gebelik. inşallah bu da öyle geçer.

Tamam canım paylaşırım tabi:) İnsan ister istemez herşeyi kafasına takıyo işte hamilelik boyuncada bu böyle olucak galiba:)

Aaa benim annem bende çok kötü geçirmiş hamileliğinii miyom varmış onda bana hamileyken 9 ay yataktan kalkamamış:/ ama inşallah benim öyle olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 2. çocuğum başta amannn bunda heyecanlanmam diyordum. Sanki hiç bişi bilmiyormuş gibi meraktan ölcem :) hayırlısıyla bebişi bi görürüz ikimizde inşallah.

Sağolun kızlar

karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.

aralık 2011 doğumlu oğlumm :)) 5 ay küçük seninkinden. kızın da nasıldı gebeliğin? benim çok rahattı ilk gebelik. inşallah bu da öyle geçer.

Maşallah oğluşu öpüyorum :)

İlk üç ay bulantım olmuştu ama sonrasında tam bi ana kraliçeydim çok şükür rahattı. İnşallah bu da öyle olur ikimiz içinde

karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.

merhabalar. günlerimiz de yakın. benimde ikinci gebelik inşallah:)

Maşallah oğluşu öpüyorum :)

İlk üç ay bulantım olmuştu ama sonrasında tam bi ana kraliçeydim çok şükür rahattı. İnşallah bu da öyle olur ikimiz içinde

inşallah canım. kızın nasıl? uykusu yemesi içmesi düzene girmiştir iyice. bizimkinin iyi şükür. sadece çişini öğrenmedi. bu yaz inşallah onu da hallederiz.

ben ankaradayım. sizler neredesiniz?

Ayy nerden öyle bişey aklıma geldi de söyledim allah korusun inşallah öyle olmaz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin canım..
Evet hamilelik boyunca işter istemez evham yapıcaz sanırım ama çokta takmamaya çalışmalı dua edelim bol bol

Ben istanbuldayım.

Kızımın uykusunun maşallahı var yemesi çok mükemmel diyemem ama kendince bi düzeni var. çişi de 22 aylık öğrendi darısı oğlunun başına. kızlar bu konuda daha hızlı oluyorlar.

evet kızlar konuşmada da çişte de erkenci oluyor. bizimki de soyluyor ama oturmak istemiyor, söyleyip bezine yapıyor:)) öğrenir elbet:)

Herkese merhaba arkadaşlar
Öncelikle hamileliğini yeni öğrenmiş,kese ve kalp atışı görmüş tüm arkadaşları tebrik ederim
Ayrıca hayırlı haber bekleyen arkadaşlarada tez zamanda hayırlı haberler nasip eder Allah inş. tüm dualarım sizlerle

Seni ayrıca tebrik ediyorum gözlerime inanamadım okuyunca bu gerçekten bir mucize olmalı
Sağlıklı hamilelikler geçirir ve üç yavrunada sağlıkla kavuşursun inş. Allah yardımcın olsun

Ben İstanbul'dayım ilk oğlum 10 yaşında Temmuz 2004 doğumlu dedim ya aradan uzun zaman geçti diye:)

Ben İstanbul'dayım ilk oğlum 10 yaşında Temmuz 2004 doğumlu dedim ya aradan uzun zaman geçti diye:)

nasip kısmet canım herşey. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun herkesin inşallah. sen şanslısın abisi sana çok yardımcı olur :)

Thetiss çalışıyorum demiştin galiba, ben de çalışıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz hepimiz bu süreci.

Canım bence bekle öyle hemen aldırayım deme sakın..bir de ben diyorum ki bir devlet hastanesinin doktoruna gitsen özellere güvenemiyorum ben..geçen sene bende kist oluşmuştu özele kalsa ameliyatla alıyorlardı birde devlete gittim doktor kesinlikle gerek yok önümüzdeki ay adetle atılır o dedi ve nitekim atıldıda...ben şuan hem o devletteki dr a (bu sabah ona gittim zaten çokta ilgili bir doktor) hemde özele gitmeyi düşünüyorum 2 sini birlikte götürmek istiyorum açıkçası...
bence devlet doktoruna da bir gözük derim ben...ve bekle acele karar verme sakın

birgen

Amin İnşallah. Seni de tebrik ederim, İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…