2014 Kasım Anneleri

sıcak corba ıctım daha dgrusu ıcemedım uzerıme doktum yandım silverdın sursem zararı olurmukı buz koydum sımdılık.
esıme demedım kızar sımdı neden dıkkat etmedım dıye :/

İlacın prospektüsünde gebelik kategorisi yazar mutlaka. Bir bakın isterseniz. Eğer A ya da B ise gebelikte kullanılabilir diye biliyorum.

Evet banada annem öyle diyo ama tutmadı bizde annem hiç zorlanmamış
bendeyse hiç geçmeyen bulantı, halsizlik, uyku vs... tek umudum 3 ayın dolması

Selam güzel annelerr :)
bizde bugün bebişlerimle 6+2 olduk yarın doktor kontrolümüz var kalp atıslarını duyabilir miyiz acaba ? bu haftalarda duyan var mı

Kızlar düzenli ve iyi beslenmeye gayret ediyorum tek müzdadip olduğum konu birden aniden midem sanki saatlerdir bişey yememiş gibi kazınıyor ama çok fena oluyorum mesela daha 10 dk önce muz ve elmayı aynı anda yedim şimdi midem kazınıyo yaşayan var mı ve çözümü olan?

Thetiss çalışıyorum demiştin galiba, ben de çalışıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz hepimiz bu süreci.

evet canım çalışıyorum,bir yandan belki dinlenemiyoruz ama en azından kafamız dağılır bu şekilde ben evde kalırsam daha zor olur sanırım takarım kafaya herşeyi..inşallah dediğin gibi sağlıklı hamilelik geçiririz

benn bennn :) Açlıktan sanki bayılıyorum ya 1 bucuk gibiydi yemek yedim suan gene karnım aç içim kıyılıyor sanki

Aman maşallah deyin, bulantınız olmasın. Benim 6 hafta bitiminde başladı, ama pir başladı, canımı çıkarıyor bulantı ve kusmalar.
Bulantı yoksa iyi değil filan diyenlere kesinlikle aldırış etmeyin. Hiç ilgisi yok. Bulantı gebelik hormonu artışından oluyormuş evet, bu da işlerin iyi gittiğini gösteriyormuş. Ama kimi bünye gayet iyi karşılıyor gebelik hormonunu, bulantı olmuyor, kimisi de ben gibi sürünüyor YAni yüksek gebelik hormonunu tolere edenler mis gibi bulantısız geçiriyor günlerini, ne mutlu onlara.

Keyfinize bakın, bulantısız günlerin tadını çıkarın, beslenin misler gibi, hem siz hem yavrunuz sağlıklı olun.
Bize de ne olur dua edin şu bulantılar geçsin de insan halimize geri dönelim Hayattan koptum 10 gündür, her gören "hasta mısın, yine mi hastasın, neyin var, vah vah..." diyor

öncelikle aramıza hoşgeldin hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum sana. evet malesef bende 2 bebek kaybettim benim henüz genetik testim çıkmadı mayısta sonucu alıcaz. doktor önlem amaçlı kullanıyor. ama göbekten denmedi bana koldan yap dedi. benim zaten 27 sinde randevum var yine. ogün iğnemde bitiyor kullanım yerinide öyle sorucam ama göbek sonradan vurulmuyormuş eğer rabbim nasip ederse ben koldan devam ederim nasıl olsa alıştım artık. tabiki onlar için herşey allah hakkımızda hayırlısını eylesin canım

Aynı anda yeme istersen her birini ayrı zamanlarda ye üzerine de su iç, birde kazıntı için çubuk kıraker iyi diye duymuştum.

hadi bir tanesi boş gebelikte 3 demi boş gebelik. valla canım geç dölenmede olsa haftasıda olsa bekle derim. doktorlar bazen çok karamsar konuşuyorlar. ama bilemiyecem şimdi. yolk sac hemen oluşan bir şey benim de boş gebelik denmemesinin tek nedeni yolk sac idi. çünkü o oluştuysa bebekde oluşucak denmişti. ama bilmiyorum canım yanıltmak istemem seni. yinede bekle ve başka doktora git derim.

zaten o son oluşmaz dediği laftan sonra kesinlikle adımını atma o doktorun yanına. allahtan ümit kesilmez biri belki ikisi en azından oluşur gibime geliyor 3 kese bu . ilk defa duydum 3 keseninde boş dendiğini.:44:

Evet banada annem öyle diyo ama tutmadı bizde annem hiç zorlanmamış
bendeyse hiç geçmeyen bulantı, halsizlik, uyku vs... tek umudum 3 ayın dolması

Çok üzüldüm birgen :85: umarım 3 ayını sağlıkla biran önce doldurursun..Sonunda mutluluk olsunda şuan çektiğine değer,evladını kucağına aldın mı bugünlerin hiçbirini hatırlamıycaksın bile eminim
Anne mevzusuna gelince tamamen yanlış sanırım her bünye farklı sonuçta halk arasındaki inanış demekki :44:

karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.

merhaba bende 2. kez anne olucam 2011 ekim doğumlu oğlum var sürpriz yumurtam bu bebiş sanki ilk bebek gibiyim heyecandan ölebilirim

kızlar merhaba,
aklıma bir soru takılıyor cep telefonu kullanmak zararlı mı? yani sizler bu onuda nasıl davranıyorsunuz biraz önce uzun bir konuşma yapmak zorunda kaldım şimdi çok kötü hissediyorum(

Aynı problem bende de var çalışıyorum iş yerinde çekmecemde muhakkak tuzlu kraker bulunduruyorum iki tane yedi mi bir müddet idare ediyo şu ana kadar denediğim en büyük kurtarıcım bu

merhaba bende 2. kez anne olucam 2011 ekim doğumlu oğlum var sürpriz yumurtam bu bebiş sanki ilk bebek gibiyim heyecandan ölebilirim

selam canım. benim oğlumda 2011 aralık :)

ben beyaz leblebi ile bastırıyordum yanma ve kazınmaları cnaım.geçmiş olsun. 1 aya kadar geçer inşallah

selam canım. benim oğlumda 2011 aralık :)

ben beyaz leblebi ile bastırıyordum yanma ve kazınmaları cnaım.geçmiş olsun. 1 aya kadar geçer inşallah

merhabaaa

ızlar bugun bir bulantı başladı ama çok tuhaf oglen 12de kusacak gibi oldum şuanda aptal gibiyim yatıp uyusam ne güzel olrda benim oğluş asla izin vermez bir gözüm yatağa bakıyor

Teşekkür ederim isyan etmiyorum elbette ki ama insanoğlu işte bunlarda geçecek güzel günler bizleri bekliyor
Seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun minik yavruna inş.

İlacın prospektüsünde gebelik kategorisi yazar mutlaka. Bir bakın isterseniz. Eğer A ya da B ise gebelikte kullanılabilir diye biliyorum.
tsk ederım.

o sıkıntı bende de var hatta elım ayagım tıtrıyor benım.
dr sıksık az az yememı onerdı saat bası da olsa az az ye meyve suyu ıle dengele dedı.

Teşekkür ederim isyan etmiyorum elbette ki ama insanoğlu işte bunlarda geçecek güzel günler bizleri bekliyor
Seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun minik yavruna inş.

çok teşekkürlerr,amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…