- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
sıcak corba ıctım daha dgrusu ıcemedım uzerıme doktum yandım silverdın sursem zararı olurmukı buz koydum sımdılık.
esıme demedım kızar sımdı neden dıkkat etmedım dıye :/
benim de bulantım yok allah şükür şimdilik ama..öyle birşey yokmuş canım inanma kimi insanın çok bulantısı oluyor kimisininde hiç olmuyor..en son arkadaşım doğum yaptı benim 9 ay boyunca bulantısız az ağrılı süper bir hamilelik geçirdi,gayetde sağlıklıydı kendi de bebeği de.bakalımm inş.bizler de öyle geçiririz..Doktora gittiğinde sonucu yaz mutlaka merak ederim
Birde kızların hamilelikleri annelerinin kine benzer derler ama doğru mudur bilemem tabii :))
Thetiss çalışıyorum demiştin galiba, ben de çalışıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz hepimiz bu süreci.
Kızlar düzenli ve iyi beslenmeye gayret ediyorum tek müzdadip olduğum konu birden aniden midem sanki saatlerdir bişey yememiş gibi kazınıyor ama çok fena oluyorum mesela daha 10 dk önce muz ve elmayı aynı anda yedim şimdi midem kazınıyoyaşayan var mı ve çözümü olan?
Banada doktor öyle dedi işte eğer çok ağrın olursa gel dedi ama durulmayacak kadar olmuyo allaha şükür.Bide bulantım hiç yok bulantı ne zaman başlar? Bazı yerlerde okudum bulantı olmamasıda iyi değil diye.Uuff perşembe güünü randevum iple çekiyorum.inşallah ağrılarımız artmaz sağlıklı bi şekilde geçiririz gebeliğimizi🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tek gebelik dedi doktor benim ikkindede böyşeydi ikiz doğuracak gibi hazırlamıyor bünyem aman ikiz olursa naparım allah olmayana versinKalp atışı duydunuz mu ikiz gebelik olmasın :)?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım bende 1298 homozigot hastasıyım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum clexan 0.4 günde 1 defa her gün aynı saatte vuruyorum göbekten koldan veya bacaktan vuruluyo ben su anda göbekten vuruyorum allah nasip ederde hamileliğim devam ederse karnım gerilmeye basladıgında kola gecicen eve t felaket yakıyo ama 2 dk sonra geciyo ve bazen vurdugum yerler morarıyo cok normal sakın korkma bebeşlerimiz için 9 ay katlanıcaz bu duruma yeterki saglıklı dunyaya gelsinler ben 3 tane bebegimi kaybettim bu 4. gebeliğim o yüzden her zaman hayırlısını diliyorum
Kızlar düzenli ve iyi beslenmeye gayret ediyorum tek müzdadip olduğum konu birden aniden midem sanki saatlerdir bişey yememiş gibi kazınıyor ama çok fena oluyorum mesela daha 10 dk önce muz ve elmayı aynı anda yedim şimdi midem kazınıyoyaşayan var mı ve çözümü olan?
benim adete göre 8. hafta ama geç döllenme olmuş demişti doktor bu 3. gidişim ilk gidişimde geç döllenmiş ufak henüz dedi bebekler 3z dedi. kaç hafta dedim 5 dedi. geçen hafta bebeklerin sesi duyulmadı dedim kaç hafta geçen 5 demiştiniz daha 5 galiba yanlış tahmin ettik duyulması lazımdı dedi çıktı.
bu hafta gittik ses duyulmadı bebekler görünmedi 3 kesede boş maalesef görmem lazımdı kürtaj dedi. dedim Allajh'tan ümit kesilmez beklim belki 3tane geç oluşurlar sen bilirsin ama oluşmaz için rahat etsin dedi çıktıbirde Kapalı bir doktor diye Allah'tan korkar diye güvenip gittim
Evet banada annem öyle diyo ama tutmadı bizde annem hiç zorlanmamış
bendeyse hiç geçmeyen bulantı, halsizlik, uyku vs... tek umudum 3 ayın dolması
karamelim24 benimde ikinci çocuğum, lakin aradan uzun zaman geçti, ben de heyecanlıyım doğrusu, başka bir şey düşünemez oldum.
merhaba bende 2. kez anne olucam 2011 ekim doğumlu oğlum var sürpriz yumurtam bu bebiş sanki ilk bebek gibiyim heyecandan ölebilirim
selam canım. benim oğlumda 2011 aralık :)
ben beyaz leblebi ile bastırıyordum yanma ve kazınmaları cnaım.geçmiş olsun. 1 aya kadar geçer inşallah
Çok üzüldüm birgen :85: umarım 3 ayını sağlıkla biran önce doldurursun..Sonunda mutluluk olsunda şuan çektiğine değer,evladını kucağına aldın mı bugünlerin hiçbirini hatırlamıycaksın bile eminim
Anne mevzusuna gelince tamamen yanlış sanırım her bünye farklı sonuçta halk arasındaki inanış demekki :44:
tsk ederım.İlacın prospektüsünde gebelik kategorisi yazar mutlaka. Bir bakın isterseniz. Eğer A ya da B ise gebelikte kullanılabilir diye biliyorum.
Teşekkür ederim isyan etmiyorum elbette ki ama insanoğlu işte bunlarda geçecek güzel günler bizleri bekliyor
Seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun minik yavruna inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?