2014 Kasım Anneleri

benn bennn :) Açlıktan sanki bayılıyorum ya 1 bucuk gibiydi yemek yedim suan gene karnım aç içim kıyılıyor sanki

yaa bende de aşırı iştahsızlık var bütün gün yemesem aklıma gelmiyor zoraki yiyorum resmenn neden kiii çözemedim heyecandan mı acaba diyorumm

tsk ederım.

o sıkıntı bende de var hatta elım ayagım tıtrıyor benım.
dr sıksık az az yememı onerdı saat bası da olsa az az ye meyve suyu ıle dengele dedı.

Merhaba siz uzun zamandır buradasınız, sizinle günlerimiz aynı ben topiği takip ediyorum sizi görmüştüm ama ilk geçen hafta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra yazabildim bişey soracaktım hamilelik takvimimizde kıyafetler dar gelebilir yazıyor sizin kilonuzda değişim var mı?

yaa bende de aşırı iştahsızlık var bütün gün yemesem aklıma gelmiyor zoraki yiyorum resmenn neden kiii çözemedim heyecandan mı acaba diyorumm

Bende öyleyim yemesem aklıma gelmez yemek okadar iştahsızım ama yemediğim zamanda başım dönüyor tansiyonum düşüyor kötü oluyorum.

valla canım zaten eşimle de bi beyin fırtınası yaptık benim kesin kararım aldırmamak alalım dese bile gitmicem.sağlıksızsa zaten düşecektir acele etmenin alemi yok.ben de anlamadım canım ya özel mi ii devlet mi?ama ablamın dr.u var hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez 6 martta ona gittim,10 martta kontrole gittim ve bana o zaman 3-3,5 haftalıksız demişti.bak üstünden 2 hafta zaman geçti nugün dr. ultrasona göre 5-6 hafta arası dedi.yani ii dr. her yerde iyi ama benim şanssızlığım o iyi dr.u sırf uzak bir yerde diye kaçırdım(nasip kısmet ben dirayetli olaacağım haftaya eşimle gitcem tekrar belki bebişim babasını bekliyodur diyorum bakalım
canım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi
amannn unut o işi canım ya kaç kişiyle konuştum telefonda bebek veya kese bikaç hafta fazla beklse bi zararı olmaz velev ki sağlıksız yinede bi 3 hafta en az beklicem sen de bekle.
arkadaşlar tek doktor ile karar vermeyin. iki hatta üç doktor görsün. inşallah gönlünüzce olur herşey hayırlısıyla.
saol canım inşallah.2 dr.a gittim biri embriyoyu gördüm güzel derken biri kese boş embriyo yok yolk sac yok dedi.o yüzden demekki dr.dan dr.a pek çok şey değişebiliyormuş

bu arada sevgili kasım anneleri yeni gelen bir sürü arkadaş oldu ben kendi derdime daldım ve hiç kimseye hoş geldin diyemed,m hepiniz hoş geldiniz

Arkadaslar merhaba

İki gundur asiri halsizligim var yatiyrm, midem hani uzun sure ac kalirsinizda bi tuhaf olur ya, aynen oyle, bulanti gibi degil, degisik, cnm hic bisi cekmiyr istahim kesildi ama yinede yiyorum, yediklerimde tat yok

Boyle olan var mi ?? Ne tavsiye edersiniZ??

Arkadaslar merhaba

İki gundur asiri halsizligim var yatiyrm, midem hani uzun sure ac kalirsinizda bi tuhaf olur ya, aynen oyle, bulanti gibi degil, degisik, cnm hic bisi cekmiyr istahim kesildi ama yinede yiyorum, yediklerimde tat yok

Boyle olan var mi ?? Ne tavsiye edersiniZ??

Selamun aleyküm annecikler ;
öncelikle yeni annelerimize hayırlı hamilelikler diliyorum.

ozgulgulece ; Canım bak ben 9.haftamin içindeyim.dr a 3.gidişimdE duydum.yani 7+3 iken kalp atisini.onun öncesinde dr hep dedi şimdiye kadar atması lazimdi vs.diye. Vajinal bakmasına rağmen duyulmadı diğer haftalarda.dr kalp atisini duydu diyo bana kanama olursa hemen gel.sevinmeyelim de uzulmeyelim de.bense herşey Rabbim den diyip sebepleri yerine getiriyorum. Gerisi Rabbim nasıl isterse öyle olacak. Umidini kaybetme. Dua ve sabır iki önemli seyy bizler için.

Yavrucuklarim ; masallah ne güzel haberler ile geliyorsun masallah yaa.Rabbim nazardan saklasın 3melegi de alırsın eline sağlıcakla inşallah. :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ayni durumdayim. zorla yiyorum debebilir.

Bende öyleyim yemesem aklıma gelmez yemek okadar iştahsızım ama yemediğim zamanda başım dönüyor tansiyonum düşüyor kötü oluyorum.

aynıyız demek kii işin garibi yemediğimde birşey hisstmiyorum..ama artık yarından itibaren kendime bi beslenme programı yapıcam işyerindeyim dışarıdan da yemek yemek istemiyorum artık..

aynıyız demek kii ama işin garibi yemediğimde birşey hisstmiyorum ben..ama artık yarından itibaren kendime bi beslenme programı yapıcam işyerindeyim dışarıdan da yemek yemek istemiyorum artık..

canım benim kan pıhtılaşması topiğindende takip edebilirsin göbekten koldan ve bacaktan yapılan bir iğne bu daha yenidede ablam doğum yaptı oda kullandı ve koldan bir süre sonra morarma olabiliyo beze olabiliyo rabbim bizlere yardım etsin bebişlerimiz için katlanıcaz hayırlısıyla inş.. Herşey yolunda gider canım benim

Kızlar bişey sorucam ikiz bebek bekleyenler ilk kan değerleriniz neydi yazarsanız sevinirim cünkü 19 martta 231 olan değerim 21 martta 638 olmus ve dr belki cogul gebelik olabilir dedi olma ihtimalı yuksekmi merak ettim

henüz bebişlerimiz görünmedi 6 hafta içindeyiz ama adete göre 8 haftadayız nasip Rabbim nasip eder inş. bebişlerimi :'(

aynıyız demek kii işin garibi yemediğimde birşey hisstmiyorum..ama artık yarından itibaren kendime bi beslenme programı yapıcam işyerindeyim dışarıdan da yemek yemek istemiyorum artık..

bende çalışıyorum ve malesef oyüzden düzenli beslenemiyorum benim ikiz gebelik olduğu için önümüzdeki ay bırakıcam işi anca ozaman düzenli yiyebilirim sanırım

Kızlar bişey sorucam ikiz bebek bekleyenler ilk kan değerleriniz neydi yazarsanız sevinirim cünkü 19 martta 231 olan değerim 21 martta 638 olmus ve dr belki cogul gebelik olabilir dedi olma ihtimalı yuksekmi merak ettim

canım ben tüp bebekle hamile kaldım transferin 6.günü 38 çıktı 8.gün 137 10.gün 390 civar bişeydi 12.gün 700 çıktı 14.gün 1440 ve en son 16.gün 3312 çıktı birdaha da yaptırmadım ve geçen hafta salı iki kese göründü..

ay masallah balımm cok sevindim benimki normal gebelik oldu ama deger 1.5 günde 2 ye katlaması gerekiyoya baya bi katlayınca herhalde dr belki cogul olabilir dedi ama ben sanmıyorum yani bilemedim valla gönlümdende hep ikiz gecerdi cünkü 3 tane kaybettim bu 4. gebeliğim nasıp olurda dogurursam bir daha hamile kalmam zor olur diye hep keske ikiz olsa kardes kardes büyürler derdim dr oyle diyince heyecanlanmadım değim ama önemlide değil saglıklı sıhatlı olsun benim için o önemli rabbim bebişlerimizi korusun canım

cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Beklemekten başka çaremiz yok. Sonucu güzel olsun inşallah hepimizin ki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…