2014 Kasım Anneleri

Beklicem canım. Zaten aldırma düşüncem hiç olmadı Allah da nasip etmesin kendisi düşsün. Ölüyorum biliyorum dediğim vakit sizlerle paylaşınca ben fazla mi abartıyorum sakin olayim diyip kendime geliyorim

benim adete göre 8. hafta ama geç döllenme olmuş demişti doktor bu 3. gidişim ilk gidişimde geç döllenmiş ufak henüz dedi bebekler 3z dedi. kaç hafta dedim 5 dedi. geçen hafta bebeklerin sesi duyulmadı dedim kaç hafta geçen 5 demiştiniz daha 5 galiba yanlış tahmin ettik duyulması lazımdı dedi çıktı.
bu hafta gittik ses duyulmadı bebekler görünmedi 3 kesede boş maalesef görmem lazımdı kürtaj dedi. dedim Allajh'tan ümit kesilmez beklim belki 3tane geç oluşurlar sen bilirsin ama oluşmaz için rahat etsin dedi çıktı birde Kapalı bir doktor diye Allah'tan korkar diye güvenip gittim

Canim doktorlarin her dedigine inanmamak lazim bazen. ilk doktor embriyo olusmaya baslamis dediyse dogrudur. Sonucunda eger yolk sac var ise zaten bebegin varliginin belirtisi. ikinci doktorda belkide ultrason cihasi yeterince hassas degilse yolk sac'i gormemis olabilir. genelde 15mm keselerde en azindan yolk sac gozukmesi gerekliymis ama bu illada herkeste gostercek diye bisey yok. Sen moralini bozma Rabbime dua et hayirlisiyla insallah bebegin seninledir. En azindan 8-9 haftaya kadar bekle ve o zamanda hala bossa o zaman kurtaj dusun ama su durumda o olasiligi dusunme bile.

canım uzan dinlen sakın iş yapma..kese adet olman gereken tarihten 10 gün sonrasında görünmesi lazım ama görünmüyorsa 1 hafta daha beklemelisin belki geç döllenme olmuştur diye...güzel şeyler düşün canını sıkma..

Maşallah 41 kere arkadaşım gerçekten mucize :)
Çok güzel bir haberr çok sevindim hayırlısıyla 3 ünü birden kucağına alırsın inşallah

Canim bi onceki arkadasa da dedigim gibi doktorlar iyi guzel yardimcilar ama bazilari cok karamsar. senin 3uz bebegin var 3ununde bos gebelik olmasi bence cok garip. Bence daha erken oldugu icin ultrasonda bebekler gorunmedi. hadi bi tanesi attim en fazla 2 tanesi bos gebelik olsun ama bu bile dusuk bi olasilik. Dinleme sakin doktoru bekle. Yumurtlama takibi yapiyormuydun? Belkide cok gec yumurtladin ve haliyle gec dollendi. ben 5+1de gittim daha sirf kese gordum doktor en az 7. haftaya kadar beklemek lazim bebekleri gormek icin dedi. Allahim insallah evlatlarini sana bagislasin canim. Ben 3unun birden bos gebelik olabilecegine pek anlam veremiyorum

merhabalar arkadaşlar
herkese sağlıklı huzurlu güzel bir gebelik dilerim.
benim bat çarşamba. ama ben sabırsız davrandım idrar testi yaptım sabah. ikinci çizgim silik de olsa hemen çıktı. inşallah gebeyimdir..
gebeysem eğer sata göre aralıkta doğum görünüyor. ancak bu ikinci gebeliğim olacak. oğlum sezaryanla doğduğu için dr gününü beklemeden kasımda yapar sanırım.

Adetim geçeli tam 9 gün oldu doktor ondan öyle söyledi demek taa 10 gün sonraya çağırdı...
Bu arada çalıştığım için yatıp dinlenme şansımda yok çok teşekkürler desteğin içinn sende sağ salim kucağına al inş.evladını

Banada doktor öyle dedi işte eğer çok ağrın olursa gel dedi ama durulmayacak kadar olmuyo allaha şükür.Bide bulantım hiç yok bulantı ne zaman başlar? Bazı yerlerde okudum bulantı olmamasıda iyi değil diye.Uuff perşembe güünü randevum iple çekiyorum.inşallah ağrılarımız artmaz sağlıklı bi şekilde geçiririz gebeliğimizi🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım net bi şekilde ancak o zaman duyulabiliyor.Çünkü benim doktorumda aynını söylüyor şuan çok küçükmüş..Kötü şeylerde düşünme umarım duyarız hayırlısıyla miniklerimizin kalp atışlarını

hayır yani tuttrumuş 6.haftada duyulur ya dedim geç döllenme dediniz öyle bile olsa 6dasın daha bebekler oluşmamış dedi çıktı boş olabilir derdim o değil ama yani tavrı sinir etti bi teselli eder insan direkt kürtaj dedi ne kadar ücret dedik 1500 tl dedi gözleri parladı resmen gıcık oldum en çok tavrına üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inşallah hadi 2si boş hepsi dolmaz yada dolmayacak az bekeleyelim diyorum sen bilirsin için rahat etsin ama maalesef olmaz diyor uyuz kadın Rabbim inş.bebeklerimi bağışlar ilk hamileliğim inş. sağlıkla duyarız haftaya

ayyy canım valla böye yazılar okudukça bana umut ışığı doğuyor demin bir siteden daha gördüm 10-11 . haftaya kadar duyulamayan durumlar da olur yazıyordu.burda herkese sevşncini paylaştıkça ben de bana nasip olacak sanıyordum hemen
benim de bugün 5-6 hafta gibi gözüküyor dedi

haklısın canım güya daha net sınuç alayım derken eldeki sonuçtan oluyordum

şu bir saattir kafamı topladım döktüm düşündüm.öncelikle Allah hepinizden bin kere razı olsun Allah bebişlerinizi size bağışlasın.her sıkıntımı paylaşıp mana moral vermeniz bana çok büyük güç veriyor.
veee karar verdim.umudumu asla yitirmicem biliyorum her şey güzel olacak yavrucuğum haftaya pazartesi ilk babasıyla birlikte görmemi istedi o yüzden bana kendini göstermedi biliyorum.güçlüyüm inanıyorum Rabbim kollarımı boş koymayacak,tam ümidi kestiğim an ve her şeyin bittiğini düşündüğüm çok berbat bi günde geldi miniğimin haberi o yüzden biliyorum ki Rabbim bana tamamını nasip edecek inşallah

ben süt degilde mız yidim folik asit aldım çünkümm
ohhh yarasınn
bilmiyorumki çok halsiz hissediyorum zaten baş dönmem de çok var 1 haftadır...
bence bı tansıyon takıbı yap

hg aramıza saglıkla dogum olur ınsallahhhh

sıcak corba ıctım daha dgrusu ıcemedım uzerıme doktum yandım silverdın sursem zararı olurmukı buz koydum sımdılık.
esıme demedım kızar sımdı neden dıkkat etmedım dıye :/

karamelim24 ben de seninle aynı durumdayım, henüz doktora gitmedim, arkadaşların belirtilerini takip ediyorum, şimdilik çok bi belirti yok:)

Benim 2. çocuğum başta amannn bunda heyecanlanmam diyordum. Sanki hiç bişi bilmiyormuş gibi meraktan ölcem :) hayırlısıyla bebişi bi görürüz ikimizde inşallah.

5+6 da hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk şuan da 8+1 günlük gebeyim

oy maşallahh :) bende 6. haftada gideyim diyorum bakalım.

amin cnm inşaallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız...

ay hadi inşallah senin de güzel haberlerini duyarız inşallahh

Sağolun kızlar

Canım bende çalışıyorum oturarak çalışıyorum bende ofiste bazen tedirgin olmuyor değilim ama korkma birşeyin olacağı varsa çalışsakta çalışmasakta olur..Allahım inş.sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize :)) dua et bol bol ben öyle yapıyorum arada yermden kalkıp yürüyorum çok ayakta kalma ama ) çokta kafana takma sonuçta hasta değiliz hamileyiz sen kendini gerersen bebekte etkilenir allah korusun ,sıkılırsan yaz buraya canım gönlünüde ferah tut

canım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi

O ne biçim doktor öyle Ben olsam pataklardım. arkadaşım yerinde olsam bir daha adım atmam oraya. ben ilk çocuğumda 7 haftalık duymuştum. 5 haftalık gittiğimde doktorum 9. haftaya kadar atar merak etme demişti. Doktor var kasap var aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…